Jump to content

Krema za okrog oči

• Please log in to reply
412 replies to this topic

#261 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 February 2011 - 05:05 PM

Tudi jaz opažam, da so se mi pod očmi kar naenkrat povečale gubice - več jih je. cry.gif
Ne skrbi me toliko, če imam kdaj temnejše kolobarje pod očmi, ker pač uporabim concealer, ampak rada bi se znebila samih gubic.

Katera je res dobra, vlažilna krema, mogoče kakšno olje?
Vem, da nič na svetu ne odpravi gubic, pa vseeno - a je kaj dokaj naravnega, ki ni predrago, pa da lepo omili gubice in nahrani kožo? hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#262 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 18 February 2011 - 05:18 PM

Kakšno olje bogato z vitaminov C. Šipkovo mogoče (Rosa moschata). Poglej na akamuti strani, kjer so opisi, potem pa lahko primerjaš z ocenami na MUA (saj ti se mi zdi, da si tam prijavljena, ane). Za to olje je kar veliko dobrih ocen (ne sicer od te firme). Šipkovo menda med vsemi olji vsebuje tudi največ vit. A.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#263 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 November 2012 - 09:42 PM

Tooorej :D rabim pomoč za kremo za okoli oči. Jaz teh reči nisem nikoli kupovala in sem čisto zelena kar se tega tiče. Baje moram gledat da ima notri kofein? A ima katera kak predlog, pa da ni ravno neki najdražjega?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#264 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 November 2012 - 09:59 PM

Liz Earle Eyebright Soothing Eye Lotion :D http://uk.lizearle.c...eye-lotion.html
  • 0

#265 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 17 November 2012 - 10:01 PM

Posted Image Posted Image

Meni je to sicer premalo, ker imam okrog oči suho kožo, jaz se mažem z Cosmerbo (kot po celem obrazu) in Alverde oljnim serumom, ker glede podočnjakov ne opazim nobene razlike, ne glede na kremo. Ta mi je bila tudi dobra.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#266 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 17 November 2012 - 10:04 PM

Liz Earle Eyebright Soothing Eye Lotion :D http://uk.lizearle.c...eye-lotion.html

150 ml kreme za okrog oči, WTF? :D
  • 0

― V. Van Gogh

#267 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 November 2012 - 10:10 PM

Liz Earle Eyebright prvič slišim, bom prebrala kak review. Garnierja ne bi (testira).
Sama sem malo pobrskala in našla 100% Pure Organic Coffee Bean eye cream, sestavine ima super, na prvem mestu zeleni čaj, potem pa calendulo, šipek in kofein v tem vrstnem redu. Clinique All About Eyes naj bi bila solidna tudi, ampak me ne prepriča, ne vem zakaj. Pa St.Ives Cucumber & Elastin Eye Stress Gel tudi deluje ful dober, na 2. mestu ima kumaro na tretjem pa elastin.

Rada bi najdla še kako boljšo, da ima kofein takoj na 2. ali 3. mestu. Če ne bom našla bom po moje vzela od 100% Pure.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#268 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 November 2012 - 11:25 PM

Jaz bi pogledala med Melvitinimi kremami, se mi zdijo vse kvalitetne, pa še naravne so. Jaz imam trenutno
eno in sem zelo zadovoljna, ni je pa več v prodaji. Ko jo porabim, si zagotovo izberem kakšno njihovo.
Da ima kofein, mi ni pomembno, glavno, da ima vsaj povprečno število AOK.

150 ml kreme za okrog oči, WTF? :D

Doživljenjska roba. :D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#269 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 18 November 2012 - 09:51 AM

Jaz imam tole Terra Naturi s karitejevim maslom in ribezom, super in poceni: http://www.cudovita....showtopic=18857
  • 0

#270 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 November 2012 - 10:53 AM

Doživljenjska roba. :D

Kul, a? :lol: To je sicer bolj losjon za osvežitev, proti zabuhlosti, kot pa krema za oči. Ker je Sarah omenjala bags.

Jaz itak ne vem kaj naj si mislim okoli teh krem, večina jih pravi, da je to nateg, da se več proda in da je enako dobro, če pač uporabljaš kvalitetno kremo, ki jo imaš za obraz. :hmm:

Orehovo olje dela čudeže za gubice!
  • 0

#271 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 18 November 2012 - 11:01 AM

Malo je nateg, seveda. Sploh če imaš doma vsako kremo za obraz z boljšimi sestavinami, kot jih ima recimo neka Garnierjeva za oči. Ni nič ekstra drugačnih sestavin v teh kremah.

Jaz sem tudi za olja na tem predelu. Šipkovo (ki ima največ vitamina C) ali kakšno z dodatkom vitamina E.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#272 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 18 November 2012 - 11:56 AM

Jaz imam tole Terra Naturi s karitejevim maslom in ribezom, super in poceni: http://www.cudovita....showtopic=18857

Tudi jaz imam to, ampak me malo zateguje, ker se zelo hitro vpije. To me malo moti, ker sem navajena si malo "masirati" okoli oči. Drugače je pa hranilna in lepo mi diši.
  • 0

#273 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 18 November 2012 - 12:22 PM

Jaz sem tudi prej imela to, zdaj imam eno drugo njihovo, za zrelo kožo. Se mi pa zdi, da so zdaj nekaj spreminjali izdelke, vsaj nazadnje nisem videla enakih krem za oči.
Se pa tudi meni to zdi nateg. Če imaš dobro kremo, je čisto isto, če si s to mažeš tudi okrog oči, razen če imaš okrog oči bolj suho kožo in zato rabiš drugačno kremo. Bom naslednjič tudi jaz probala s kakšnim oljem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#274 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 November 2012 - 12:28 PM

Kofein naj bi bil v kremicah za podočnjake predvsem zato, da pospeši prekrvavitev in da odvaja vodo, kar naj bi pomagalo pri temnejših podočnajkih in tistih vrečkah.
Če je prioriteta krema za oči proti gubicam, je pa najbolje nekaj kar je izjemno vlažilno, da vsebuje antioksidante itd...

Jaz uporabljam od Alverde:
Posted Image
Je precej mastna. Si jo zvečer najbolj izdatno namažem, zjutraj pa bolj nežno, ker se drugače svetiš pod učkami. Ma ni top top izdelek, imam pa vsaj nek občutek, da delam za to področje obraza.
Imam še nekaj testerjev od Nuxe za okoli oči, tako da bojo ti prišli na vrsto, ko tega porabim...
  • 0

#275 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 18 November 2012 - 03:33 PM

Se pa tudi meni to zdi nateg. Če imaš dobro kremo, je čisto isto, če si s to mažeš tudi okrog oči, razen če imaš okrog oči bolj suho kožo in zato rabiš drugačno kremo. Bom naslednjič tudi jaz probala s kakšnim oljem.

Meni je bila do zdaj vsaka krema premalo za okrog oči, še Cosmerba mi je. Kaj šele, da bi si s kakšno za problematično kožo ali s kislinami mazala tam okrog. >.<
  • 0

― V. Van Gogh

#276 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 19 November 2012 - 11:02 AM

Jaz imam že kar nekaj časa tole:
100% Pure Krema proti podočnjakom s kavnimi zrni
http://www.or-ca.si/..._zrni_29ml.html

Sicer ne vem, če kaj pomaga, škodi menda ne. Jo pa zelo malo porabiš.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#277 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 November 2012 - 11:08 AM

^^ To nameravam vzeti, ja. Hvala vsem!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#278 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 06 March 2013 - 09:26 PM

Mami ima ful probleme s suho kožo pod očmi, ampak ne na predelu podočnjakov, ampak ko se ti končajo, se pravi bolj na zg. delu ličnice. Poskusila je že z ognjičevo, zdaj začasno uporablja moje olje od Alverde, ampak pravi, da ima zjutraj spet vse suho, in razdraženo kožo. Tako, da bi rabila še kak vaš nasvet, kaj bi pomagalo. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#279 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 07 March 2013 - 12:06 PM

Moja mami je imela včasih Schellerjevo kremo za okoli oči. Pomojem kolekcija za zrelo kožo. Kakor se spomnim, sem si jo dostikrat sposodila in je bila res ful mastna, ful hranilna. Ker jst imam od terra naturi za okoli oči, pa imam zjutraj že dost suho kožo tam. Tudi, če si dam olje ali mastno kremo. Tisto schellerjevo sem pa še mal "čutila" v dobrem smislu.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#280 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 07 March 2013 - 04:23 PM

Jaz sem tudi

od Schellerja zadeve gledala.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users