Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#261 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 December 2005 - 06:17 PM

QUOTE(Michelle)
Men se zdi 3500 dokaj veliko, sploh za 22 ml, sploh če pol še zadovoljen nisi z njim. Podlage sm pa dala ful malo gor. Saj bom vidla, mogoče je pa kul, pa se ga še nisem navadla.

pudra je vsega skupaj 44ml kar ni tako malo kot zgleda smile.gif drugace pa mors pazit kok si das te podlage gor, ce jo je premal se grdo maze, ce pa prevec je pa se hujs smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#262 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 26 December 2005 - 10:31 PM

QUOTE(*pikica*)
QUOTE(Michelle)
Men se zdi 3500 dokaj veliko, sploh za 22 ml, sploh če pol še zadovoljen nisi z njim. Podlage sm pa dala ful malo gor. Saj bom vidla, mogoče je pa kul, pa se ga še nisem navadla.

pudra je vsega skupaj 44ml kar ni tako malo kot zgleda smile.gif drugace pa mors pazit kok si das te podlage gor, ce jo je premal se grdo maze, ce pa prevec je pa se hujs smile.gif

ja, res je! jst sem jo dala prvič preveč in sem se svetla kt puran (jao, jst mam grozne primerjave). zdj jo dam mal manj kt pudra in je kul (mogoče 2/3 pudra in 1/3 podlage)
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#263 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 26 December 2005 - 10:33 PM

Meni je ta puder všeč, sploh podlaga, ker naredi kožo enakomerno in mehko...jaz se nič ne svetim wink.gif
  • 0

#264 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 26 December 2005 - 10:34 PM

baje da podlaga vsebuje dost alkohola (brala na enem drugem forumu)
  • 0

#265 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 December 2005 - 10:43 PM

[quote=žeula][quote=*pikica*][quote=Michelle]Men se zdi 3500 dokaj veliko, sploh za 22 ml, sploh če pol še zadovoljen nisi z njim. Podlage sm pa dala ful malo gor. Saj bom vidla, mogoče je pa kul, pa se ga še nisem navadla.[/quote]
pudra je vsega skupaj 44ml kar ni tako malo kot zgleda smile.gif drugace pa mors pazit kok si das te podlage gor, ce jo je premal se grdo maze, ce pa prevec je pa se hujs smile.gif[/quote]

ja, res je! jst sem jo dala prvič preveč in sem se svetla kt puran (jao, jst mam grozne primerjave)
hahahaha kok si mi zdej nasmejala biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#266 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 December 2005 - 10:39 AM

v eni reviji sm brala o unm pudru od max factorja cream puff-un v kamnu,da je odličen kot podlaga tekočim pudrom!??
jz sm pa vedn misnla,da se da ta(k) pudr čez tekočga rolleyes.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#267 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 December 2005 - 10:44 AM

...
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#268 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 December 2005 - 03:29 PM

Totalno sem navdušena nad Revlon ColorStay Natural pudrom ... imam ga v najsvetlejšem (buff) odtenku in je dobesedno popoln za mojo kožo, sploh se ne vidi, da sem napudrana. Je super mazljiv, nekje srednje prekriven in tud nekoliko matirajoč. Naredi super lepo polt in ohranja tisti zdravi sijaj.

Tudi embalaža je zelo lepa in predvsem uporabna in higienična, ker je na pumpico.

Uglavnem ... sem očarana in brez pripomb! :thumright:
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#269 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 27 December 2005 - 03:31 PM

QUOTE(DiLeMa)
Totalno sem navdušena nad Revlon ColorStay Natural pudrom ... imam ga v najsvetlejšem (buff) odtenku in je dobesedno popoln za mojo kožo, sploh se ne vidi, da sem napudrana. Je super mazljiv, nekje srednje prekriven in tud nekoliko matirajoč. Naredi super lepo polt in ohranja tisti zdravi sijaj.

Tudi embalaža je zelo lepa in predvsem uporabna in higienična, ker je na pumpico.

enako .. kot sem že jaz rekla IPB Image
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#270 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 December 2005 - 04:47 PM

QUOTE(DiLeMa)

eno vprašanjce...
Kaj pa npr. ko je že ful mal pudra v stekelnički... potem pumpica ne potisne pudra gor po cevki (če me razumete) in potem še kr neki pudra ostane not in ga ne morš potem v celoti uporabiti!!!

al je podoben sistem kot pr maxfactoryju- adapt... k je en prov poseben sistem, pri katerem se uporabi ves puder....

rolleyes.gif ah, groza... kako sm zdej to napisala... rolleyes.gif upam da me bo vsaj ena razumela in odgovorila na vprašanje- v bistvu dve... ;)
  • 0

#271 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 27 December 2005 - 04:50 PM

QUOTE(ananas)
QUOTE(DiLeMa)

eno vprašanjce...
Kaj pa npr. ko je že ful mal pudra v stekelnički... potem pumpica ne potisne pudra gor po cevki (če me razumete) in potem še kr neki pudra ostane not in ga ne morš potem v celoti uporabiti!!!

al je podoben sistem kot pr maxfactoryju- adapt... k je en prov poseben sistem, pri katerem se uporabi ves puder....

rolleyes.gif ah, groza... kako sm zdej to napisala... rolleyes.gif upam da me bo vsaj ena razumela in odgovorila na vprašanje- v bistvu dve... ;)

No jaz sem mela lorealovega translucide, ki je tudi na pumpico in mi je kr precej pudra not ostalo, ko je že pumpica zatajila...pol pač tisto glavo odpreš pa ročno ven postrgaš biggrin.gif Mene tudi zanima kaki sitem te majo drugi pudri, ker tukaj mi je puder zelo všeč, pa ta pumpica vse pokvari sad.gif
  • 0

#272 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 December 2005 - 07:05 PM

Colour Adapt ima fenomenalen sistem, ki omogoča 100% porabo pudra, notri ne ostane niti najmanjša pikica ... sem strgala tisto nalepko dol in je bila steklenička popolnoma prazna ... kot bi bila umita!

Ta Revlonov pa ima menda res navadno pumpico, ja. Ampak to kamot spregledam, ker je drugače vse druga super!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#273 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 27 December 2005 - 07:11 PM

Se podpišem pod tole DiLema, tudi jaz ga do konca uprabim. Sem pa enkrat kupila eno serijo Colour Adapt, je bil čisto tekoč in neuporaben. Ko sem ga nanesla ne dlani se mi je kar zlil med prsti. Naslendji ki sem ga kupila je bil pa ok.
  • 0

#274 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 27 December 2005 - 07:14 PM

anansa

jaz pumpico vzamem ven in puder obrnem na glavo. Tako največkrat puder uporabim v celoti, če le ni preveč kompakten. Veliko je odvisno tudi od gostote pudra.
  • 0

#275 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 December 2005 - 07:32 PM

aha... hvala... pa pol si lahk tud z vatirano palčko pomagaš pa ga "izpraskaš" vn biggrin.gif

drgač pa ma colour adapt res ful dobr način...
  • 0

#276 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 December 2005 - 07:35 PM

Vidm, da skor usi uporablate puder... ermm.gif se prou čudn počutm rolleyes.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#277 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 December 2005 - 07:39 PM

TASH sej si mlajša od večine tle gor. wink.gif Sej si stara 14 let, ne? Jaz sem začela puder uporabljat tam nekje pred dvema letoma, torej pri 17ih ... pa še to ga res zelo varčno nanašam ker ne maram 'fasade'.
  • 0

#278 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 December 2005 - 08:03 PM

js sm začela uporabljat puder v 2 letniku.... uporabljam ga pa samo pozimi... drgač pa bi vse dala da bi imela lepo koži in da se mi ne bi bilo treba pudrat...oz. da se ne bi nikol pudrala, k zdej nočm it brez pudra niti v trgovino, kar pa je, verjemte, GROZN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

#279 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 December 2005 - 12:00 AM

QUOTE(DiLeMa)
Colour Adapt ima fenomenalen sistem, ki omogoča 100% porabo pudra, notri ne ostane niti najmanjša pikica ... sem strgala tisto nalepko dol in je bila steklenička popolnoma prazna ... kot bi bila umita!

Ta Revlonov pa ima menda res navadno pumpico, ja. Ampak to kamot spregledam, ker je drugače vse druga super!

ostane kr dost kapljic vrjam biggrin.gif js sm ga enkrat cist odprla, pravzaprav zrezala oops.gif in pol k das tisto plastiko dol, tm pr pokrovcku ostane se neki pudra smile.gif mogoc za ene 3krat - 4krat za namazat.. odvisn kok ga das gor biggrin.gif
  • 0

#280 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 28 December 2005 - 01:03 AM

no, jaz sem se dokončno odločla za tisti puder, ki v tej t5emi že skoz bluzim o njem (max factor v dveh korakih). Ni mi všeč!! a meni ni niti malo obstojen, pa ful mi masti kožo. Jaz prej z nobenim pudrom nisem imela problemov s svetlečo kožo.

Ko tega porabim, bom probala še tistega, ko je 8 odtenkov. True match, al nekaj takega.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users