Jump to content

Photo

Bela tehnika & gospodinjski aparati

• Please log in to reply
400 replies to this topic

#261 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27962 posts

Posted 25 January 2021 - 09:45 PM

Ahaa, štekam za razvlažilec. Jaz kar klimo vklopim v ta namen. : )

Ne bi dajala osebnega perila v sušilec, samo brisače in posteljnino.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#262 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24722 posts

Posted 29 January 2021 - 12:19 PM

pa odkar imava novega susilca tudi ne skrci.

midva sva ga v LJ imela od 2008, ampak so šle stvari skupaj. Tako da sva sušila samo posteljnino, brisače, kuhinjske krpe. Vse ostalo raje na zraku, ker so nama že tako bile stvari za las prav ali za las prekratke (vsaj meni). Lepo slišat, da je tehnologija napredovala.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#263 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 14 July 2021 - 11:54 AM

Da ne bo vse pomešano v temi o kuhinjah;

- Ali ste aparate vzeli pri ponudniku kuhinje ali nabavili čisto druge?
- Na kaj naj bom pozorna pri nabavi samostoječega hladilnika (poleg tega, da je kombiniran, ima No Frost funkcijo in čimveč garancije)
- ima kdo pomivalec dimenzij 45 cm namesto 60 cm in kako se to obnese?

Verjetno se bom še česa spomnila 😄
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#264 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 14 July 2021 - 11:58 AM

Moja starša imata pomivalec 45cm. Za zidanico je dovolj. Jaz 60cm včasih tudi 2x ali več na dan laufam...
  • 0

#265 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19322 posts

Posted 14 July 2021 - 12:02 PM

Mi imamo na morju tega malega. Men je fajn, sploh če nimaš dost posode.

• 0

#266 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 14 July 2021 - 12:04 PM

V Mamice opremljajo sem brala, da je glavna razlika v tem, da 45 morajo večkrat dnevno laufat, 60 pa včasih rabi 2 dni, da se napolni in lahko vmes posoda že zasmrdi.
Najin glavni problem je v majhno kuhinjo umestit vse elemente in si težko privoščiva imeti nekaj večje, kot je nujno potrebno. Sva pa sicer navajena biti brez pomivalca že 10 let, sam so drugi časi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#267 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19322 posts

Posted 14 July 2021 - 12:09 PM

No, mi ga nimamo, ga ne pogrešam, ker mož skoz pomiva. :) Pa bi tudi raje mela malega, ker nimamo toliko posode, ene in iste uporabljamo večkrat na dan, če smo doma.

• 0

#268 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86381 posts

Posted 14 July 2021 - 12:11 PM

Jaz 60cm včasih tudi 2x ali več na dan laufam...

Enako.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#269 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 14 July 2021 - 12:30 PM

Barbarina, pa se z otrokom te potrebe niso spremenile? Umazane posode je gotovo malo več kot prej v dvoje.
  • 0

Bill Bullard

#270 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19322 posts

Posted 14 July 2021 - 12:46 PM

Ko sem posebej zanj kuhala, takrat ja, zdaj pa ne več, pač en krožnik in pribor več na obrok.

• 0

#271 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 14 July 2021 - 06:04 PM

Ne vem. Jaz jem 3x na dan, otrok pa 6x :D Se definitivno pozna. Ce bi bili 4je, bi ga verjetno "izsilila", zdaj na sreco vecino casa pere moz, ko sva sami ne sproducirava toliko posode. 2 dni nabirajo posodo, fuj.

Midva sva vecino posebej kupila, samo plosco sva dobila. Malo sva gledala kje dobiva ceneje. Hladilnik sva recimo dobila cenejsi, kot so mi ga ponujali v Lesnini, da ne govorim o koritu, ki je bilo 200 ali 300 cenejse iz Ita.

Hladilnik je super, ce ima tiste Fresh predale. Notri res dlje ostane sveze. Ampak to imajo najbrz vsi. Jaz imam kar sreco z belo tehniko. Se tastara vsa dela. Razen ene osnovne Ikeine pecice.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#272 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86381 posts

Posted 14 July 2021 - 06:13 PM

Ja, sem hotela napisat, da on veckrat je kot midva. Meni se pa bolj gabi umazana posoda v koritu, kot v stroju, ce slucajno caka dva dni. Pa nasploh imam malo odpora do na roko pomite posode, se mi ne zdi tako cista. V 45 cm stroj se vsaka posoda ne gre, kaj sele da bi bil za 3+ osebe.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#273 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19322 posts

Posted 14 July 2021 - 06:52 PM

Pa menda ne kuhaš 6x? 😳
  • 0

#274 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 14 July 2021 - 07:11 PM

Pomoje ne, samo saj jogurt mu tudi daš v skodelico, pa narezano sadje, kos kruha na krožniku ... če ne poje, shraniš v Tupperware in imas se to za pomit ... Se nabere. Mi ga vedno zvečer nastavimo s 3h zamikom in imaš zjutraj spet vse na broju, če je čisto poln ali ne. Postalo je del rutine, da ne rabiš vedno ugibat, ali je posoda notri čista ali umazana. Super je, moraš pa pač imeti dovolj posode za interval, v katerem ga prižgeš.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#275 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32511 posts

Posted 14 July 2021 - 07:15 PM

Mi smo tudi zaceli laufati napol praznega, drugače ne pridemo nikamor, ker lahlo ful dolgo čakamo, da se napolni.
  • 0

#276 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23387 posts

Posted 15 July 2021 - 09:38 AM

Mi imamo klasično velikost. Manjšega ne bi, tudi če smo samo trije. Včasih nabiram umazano posodo v stroju tudi 2 dni, jebiga. Meni se ne gabi. Saj je stroj zaprt in ne smrdi iz njega. Se vseeno kar hitro nabere za poln stroj. Včasih je ob kakšnem kuhanju pa toliko robe, da sploh ne gre vse notri. Saj imajo nekateri stroji tudi te funkcije za polovično pranje, a ne?

V glavnem, jaz niti slučajno ne bi imela majhnega pomivalca. Da bi bila pa čisto brez in bi na roke prala, pa ni variante, niti v sanjah.:D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#277 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32511 posts

Posted 15 July 2021 - 09:57 AM

Ali pa zalaufaš uno kratko splakovanje, da spere ta večjo umazanijo.
  • 0

#278 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23387 posts

Posted 15 July 2021 - 10:26 AM

Ali pa to, ja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#279 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 15 July 2021 - 11:08 AM

Midva se še kar nagibava k 45. Ker izbirava med tem, da bi imela 45 pomivalc in 60 predalnik ali obratno. In si mislim, da je bolj pomembno imeti več prostora v predalniku za raznorazne kuhinjske pripomočke in robo, pomivalc pa vedno lahko večkrat zalaufaš, če ne gre vse notri, in če sva vsa ta leta bila brez, menda ne bo zdaj 45 pa tako premalo. 😄
Je pa res, da cena je tam tam in se s tega vidika splača imet večjega, ampak kompromise bo treba sklenit.
  • 0

Bill Bullard

#280 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 15 July 2021 - 11:18 AM

V 45 pomoje tudi kar nekaj robe spraviš, lonce pa pač pomijes na roke, če ne grejo več notri. V salonu poglejta, če imajo kje razstavljenega - za lažjo predstavo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users