Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#261 češnja

češnja

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 19 February 2008 - 03:13 PM

Povsod po forumih to piše, nikjer pa še ni uradno objavljeno. Groza ohmy.gif
  • 0

#262 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 February 2008 - 03:18 PM

Res počakajmo na uradne vesti, ker po netu se je krožilo že marsikaj.
Čeprav je pa tudi res, da je bil že dlje cajta resno bolan...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 19 February 2008 - 04:13 PM

QUOTE(rea @ 19. 2. 2008 - 14:18) View Post

Ja, ciara, razumljivo a ne. Pač komentiram vse kometarje o njegovi mladosti. Samo pač kratek neroden odgovor je bil v smislu, da pač bolezen pahne v posteljo in smrt vsakega ja, ne glede na leta.

Narobe sem te razumela, najbrž. Se strinjam, seveda. smile.gif

• 0

#264 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2008 - 06:01 PM

No, itak - v oddaji Svet so povedali, da to o Drnovškovi smrti ni res... novinarska raca in budalaštine ljudi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#265 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 February 2008 - 06:33 PM

Ja groza no, me ne preseneča, da obstaja tako bolan folk, da se kej takega izmisli. wacko.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#266 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 February 2008 - 07:22 PM

Drnovškovo stanje zadovoljivo.

http://24ur.com/nasl...#video_60100209

Groza, da se gre kdo kej takega zmislit.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#267 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 February 2008 - 12:33 PM

Men je vseeno sumljivo. Konec koncev je bolan, urad bivšega predsednika pa tudi ne daje nobenih izjav.
  • 0

#268 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2008 - 12:43 PM

Ah daj no, če bi že res umrl, se najbrž ne bi tako norčevali iz javnosti in lepo povedali, kak pa kaj.
Sicer pa se je urad oglasil - klik in je podal izjavo, pa tudi njegovi bližnji, da je njegovo zdravstveno stanje zadovoljivo. Najbrž se ne bi posluževali takih potez, če bi bil trd že par dni, a ne?

• 0

• Guests

Posted 21 February 2008 - 12:52 PM

Po mojem to ni tolk bolanost folka, kot pa slabo sklepanje in efekt "baba cula baba rekla." Ker je bil pac prej skoz na oceh javnosti, zdaj ko je predal funkcijo, se je pa umaknil - rzumljivo - in ga ze dolgo nihce ni videl + dejstvo, da je bolan, pa nekdo rece, mogoce je pa ze umrl, pa ne povejo, pol se pa to razsiri, nihce ne ve od kod je novica prisla, pa folk zacne mislit, da je res..
Take stvari je treba z rezervo jemat. Ves kolkrat so ze za Castrona rekli, da je umrl, odkar ni vec najbolj pri moceh. S to razliko, da bi blo pri Castru bolj verjetno, da bi se nekaj casa molcalo o tem, preden bi prislo v javnost, da bi se pripravli na morebitno amerisko invazijo na Kubo. smile.gif
  • 0

#270 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 February 2008 - 01:38 PM

Itak da ni umrl. Joj punce, on ima še vedno funkcijo in ne more se kar tako zamolčat smrt bivšega predsednika.
  • 0
Viens, reste ici!

#271 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 February 2008 - 09:06 PM

No, ja, v nekaterih šrimerih bi/so ziher zamolčali/zavlekli kaj takega. Konc koncev je pa meni za tisti dan dva morebitnega prikrivanja vseeno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#272 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 February 2008 - 10:50 PM

Hja, papež je bil baje že 2 dni mrtev preden so objavili, glede Titota je znano (baje je nekaj dni prej umrl v KC, pa niso takoj objavili, saj so hoteli ljudi pripraviti na to), Tuđman tudi, Castro je pa že pol leta mrtzel po moje. blink.gif

Me pa veseli, da je z Drnovškom vse v redu, za tistega ki si je pa to neumnost izmislil pa nimam besed.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 21 February 2008 - 11:06 PM

Ne nori, Castro je ziv in zdrav. smile.gif Ko on umre, bo tut mene mal umrlo zraven. mellow.gif

Sam Drnovsen niti priblizno tolk pomemben ni kot ti, ki si jih zdaj nastela. Dokler je bil se predsednik, bi mogoce celo res zamolcali kak dan, dva.. zdaj pa ne vidim razloga. Sploh je pa v nasi mali drzavi kaj takega tk tezko skrit, da...
  • 0

#274 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 February 2008 - 09:55 AM

QUOTE(izabela @ 21. 2. 2008 - 23:06) View Post

Ne nori, Castro je ziv in zdrav. smile.gif Ko on umre, bo tut mene mal umrlo zraven. mellow.gif

Sam Drnovsen niti priblizno tolk pomemben ni kot ti, ki si jih zdaj nastela. Dokler je bil se predsednik, bi mogoce celo res zamolcali kak dan, dva.. zdaj pa ne vidim razloga. Sploh je pa v nasi mali drzavi kaj takega tk tezko skrit, da...

blink.gif zakaj pa to?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 22 February 2008 - 07:08 PM

Ker je one of a kind. Vsec mi je. Spostujem ga.
  • 0

#276 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 22 February 2008 - 08:37 PM

Če bi živela na Kubi, ne vem če bi tako razmišljala. Sicer je bil pa Hitler tut one of a kind. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 22 February 2008 - 10:16 PM

Saj sem ze mela veliko debat okrog tega. Sem bla na Kubi in bi z veseljem zivela tam. Samo moje pojmovanje kvalitetnega zivljenja je dalec od vsega financnega, tako da... Pac, moje mnenje je tako in konev. Verjamem, da se zavzema za dobro stvar in da dela dobro za ljudstvo.
  • 0

#278 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2008 - 10:34 PM

Po moje je eno biti kot turist na Kubi, nekaj povsem drugega pa je živeti življenje tam.
In kaj ti pomaga imeti kvalitetno duhovno življenje, če vsak dan žuliš trd kruh in piješ umazano vodo, ker nimaš za kaj več. Ampak spet - ljudje smo si različni, jaz priznam, da pri meni tudi finance igrajo vlogo pri kvaliteti življenja... =)

QUOTE(Dragica @ 22. 2. 2008 - 20:37) View Post
Sicer je bil pa Hitler tut one of a kind. biggrin.gif

Dolfi je mel dobre ideje in dobre predispozicije, ampak ga je malo zaneslo... laugh.gif

• 0

#279 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 February 2008 - 11:14 PM

Eh, sej je marsikoga.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#280 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 February 2008 - 11:16 PM

Kake dobre ideje? blink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users