Kje ste ga spoznale?
Posted 13 June 2007 - 09:24 PM
Posted 13 June 2007 - 09:28 PM
Ne vem, zakaj bi morala že prvič do tipa gojit tako strast da bi ga spolno izmaličla na bližnjem veceju ...
To si lahko pa sama odgovoriš.

Ja sam , če ji je tist res ful mučno zraven njega že zdej, ne vem, če bo pol kej bolš.
Posted 13 June 2007 - 09:30 PM
2. Mučno ne zarad njega, ampak zaradi njenih previsokih pričakovanj in posledičnega strašanskega razočaranja.
Posted 13 June 2007 - 09:46 PM
Posted 13 June 2007 - 09:49 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 June 2007 - 10:06 PM

Tko da ne skrb. Pejt še parkrat z njim vn. Če ti je bedno, mu reč, da se neki časa še ne morš lupčkat in to, bo že razumu, pol boš pa vidla. Probat ni greh, sej veš. Pa vso srečo

Posted 13 June 2007 - 10:19 PM
Posted 14 June 2007 - 12:02 AM

Strinjam se z dilemo da ni nujno če na začetku ni vse tako kot si predstavljamo da bi moglo bit da ne bo kasneje. Tudi meni ko sva se s fantom spoznala je prvi dan čisto zmešal glavo, naslednji dan pa sem bila v dvomih in isto sva si dala ljubčka tako kot ti. Potem je pa... ne vem... sem imela nekaj dvomov, ki so se razblinili, precej kmalu. saj boš videla, če po kakem mesecu ne bo nič, potem mu povej.
druga možnost pa je da si zaradi sabih izkušenj preteklih zvez ki jih omenjaš ne upaš prepustiti, ne upaš zaupati.....
drgače se je pa tole do danes bralo kot sodobno pravljico in ful stiskam pesti da vama bo ratalo

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 June 2007 - 08:02 AM
Posted 14 June 2007 - 08:11 AM
Imam podobno izkušnjo. Nekaj let nazaj ko sem bila še samska

Tako, jaz sem torej storila napako, ker sem preveč časa čakala. Ali je to to pač že precej hitro vidiš. Še vedno pa se mi zdi v tvojem primeru malo prezgodaj za govoriti, kot sem že na začetku povedala. Če pa boš kmalu videla, da to res ni to kar iščeš - moj nasvet - povej mu čimprej. Res je, da to bo težko, bo pa še težje če boš čakala (ker ga ne boš želela prizadeti), in mu s tem dajala lažne upe. Sedaj pa lahko še jaz rečem: Been there, done that!
Aja, s tem mojim Lojzetom (ni pravo ime

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 June 2007 - 08:57 AM

Sicer pa mi ni jasno kaj tebi ni jasno glede tega da bi te rad videl. Ja če ga hočeš videt se pač dobita, če pa ne pa je vse jasno. Na prvem mestu pa mora tebi sami bit jasno kaj sploh hočeš. Ko si to definiraš, je vse ostalo easy!
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 14 June 2007 - 10:15 AM

Posted 14 June 2007 - 10:40 AM
Posted 14 June 2007 - 11:01 AM
Minnie, te čisto razumem. Meni so se taki občutki in misli vzbudilili vedno ko sem spoznala kakšnega prijetnega fanta. Čeprav mi je bil prej oh in ah všeč in sem bila nad njim navdušena je v določenem trenutku vse izpuhtelo in podobno kot pišeš ti, nisem čutila ničesar. Največkrat sem storila tako, kot je sahara predlagala in sem tipa odjebala. Se mi zdi, da sem v vseh videla samo to kako me bodo prizadeli in tako sem jim rekla adijo preden bi on lahko prizadeli mene. Ampak mi je bilo potem skoraj vedno žal, da nisme poskusila in vedno sem se spraševala kaj bi bilo, če bi bilo. Po moje se ti splača še nekaj krat it z njim kam, še sploh ker se mi po tvojem pisanju zdi dober fant. Morda pa boš prijetno presenečena. Kolikor se spomnim z fanti nimaš najboljših izkušenj in morda je to razlog, za ta hlad.
Točno tako! Mislim, da veliko vlogo pri tebi igra strah.
Meni se je to dogajalo pri vseh tipih s katerimi sem bla. Najprej privlačnost, ko se je kaj zgodilo oz. bi se moglo, pa neznosen odpor! Kar grozljivo. Enako se mi je zgodilo s sedanjim fantom, a sem šla čez to, ker sem se zavedala, da je vse v moji glavi. Da mu moram dat priložnost, ker ni on nič kriv za slabe izkušnje iz preteklosti.
Tudi sama ti predlagam, da se kdaj še dobiš z njim. Mogoče kino ni najbolj primeren kraj, kjer že a priori zaradi teme in njegove fame, znamo biti nervozni in mamo občutek, da se od nas nekaj pričakuje. Poskusita s kako športno dejavnostjo, piknikom. Ne vem, ogledom Arboretuma, če hočeš. Skratka, preživljajta čas nekje na svetlem, na krajih, ki že sami po sebi dajejo neko sproščenost.
Glede na to, da si si s fantom že prej kar precej dopisovala, bi lahko rekla, da neke vrste prijateljstva vendarle je med vama. Osnovo za lepe trenutke z njim, torej že imaš. Kot že rečeno, poskusi se sprostit in se prepusti toku.
Če seveda ne bo šlo, pač ne bo šlo. Fajn bi blo le, da bi vama dala še kakšno možnost.
Vsekakor držim pesti, da se razplete v zate najboljšo situacijo!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 June 2007 - 11:10 AM
Tole pa mi ni jasno zakaj.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 14 June 2007 - 11:23 AM
Posted 14 June 2007 - 11:39 AM
sam d nisi mojga biušga staklna na elektro faksu pa je kul

Posted 14 June 2007 - 12:16 PM
Tole pa mi ni jasno zakaj.
Preveč kompleksno in preveč osebno, da bi pisala tukaj o tem.
Zdaj pa čakam da popredalčkam reči v moji glavi in ugotovim kje se nahaja moj dejanski problem.
Pametno

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 June 2007 - 12:22 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 14 June 2007 - 02:18 PM
To se je men tud dogajalo, ko se je kakšen fatniček ogrel zame, po moji pobudi sm se v trenutku premislila in nism hotla met nič z njim.
Z enim fantom je blo tko, da sva se poznala iz šole, pa sva se prek msn-ja pogovarjala in sva se pol parkart dobila. On je bil čist zagret zame, js tud neki časa, sam potem me je pa v trenutku vse minil. Vse me je začel motit na njem... Rekla sm si, da morm poskusit pa mu dat še eno priložnost. Enkrat me je hotu poljubit, pa sm se umaknila- mislm, da sm po tej gesti enostavno ugotovila, da ne bo nič iz tega in da mu bom mogla nekak povedat. In sm mu. Zameril mi je, ker mu nism znala povedat zakaj. Govorila sm mu, da tko čutim in da se ne morm prisilt... Zdej sploh ne govoriva več. Pa mi ni čist nič žal, ker sm čez kakšen mesec po tem, uzrla mojega zdejšnega fantiča in po 6 mesecih poznanstva ugotovila, da je on ON.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users