Jump to content

Photo

Kje ste ga spoznale?

• Please log in to reply
395 replies to this topic

#261 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 June 2007 - 09:24 PM

Ma ne vem, js recimo mislim, da so najboljše ljubezni načeloma tiste, ki dozorijo sčasoma. Ne vem, zakaj bi morala že prvič do tipa gojit tako strast da bi ga spolno izmaličla na bližnjem veceju ... sej to je super in fino, ni pa to edini način. Mislim, da gre tle dost tudi za pravljice o ljubezni na prvi pogled, potem pa to ljudje vse preveč pričakujemo tudi v resničnem življenju. Sweep me off my feet in a moment varijanta. Instant ljubezen in poželenje, ki velikokrat sploh ni veliko vredno. Če je dobra družba, če se imaš lepo z njim in ti je simpatičen, resnično ne vidim razloga, da bi ga zavrgla ... čeprav ljudje smo dan danes taki, da hočemo vse takoj. Mogoče boš čez čas začela v njem videvat ogromno nekih totalni kvalitet, način, kako se bo obnašal do tebe, kakšno držo ima, kako se pogovarja, drobne navade in načini obnašanja, ki te lahko ful prevzamejo in niso tko zelo vidni na prvi pogled. In čez čas ti lahko zaradi vsega tega postane neverjetno privlačen, da se bodo iskre kar kresale. Ne rečem, da se bo to zgodilo zagotovo, ampak na živce pa mi gre ta odnos folka, da če ni takoj vse na pladnju, pol pa nč ne bo. In potem se pritožujejo, da nimajo sreče v ljubezni. Pha, give me a break.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#262 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15768 posts

Posted 13 June 2007 - 09:28 PM

QUOTE(DiLeMa @ 13. 6. 2007 - 22:24) View Post

Ne vem, zakaj bi morala že prvič do tipa gojit tako strast da bi ga spolno izmaličla na bližnjem veceju ...

To si lahko pa sama odgovoriš. tongue.gif

Ja sam , če ji je tist res ful mučno zraven njega že zdej, ne vem, če bo pol kej bolš.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#263 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 June 2007 - 09:30 PM

1. Ne znam si na to prvo odgovorit. Sem probala že oboje, od Minnie varianto in tole sekretno, pa vem, katera se je zame bolje obnesla.

2. Mučno ne zarad njega, ampak zaradi njenih previsokih pričakovanj in posledičnega strašanskega razočaranja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#264 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 June 2007 - 09:46 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#265 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 June 2007 - 09:49 PM

Minnie, kaj pa če se mal prepustiš, pa se dobiš z njim jutr lepo in če bo tko nanesl da se poljubta, se kr djta, mogoče boš pa pol drgačne občutke mela,a?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#266 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 13 June 2007 - 10:06 PM

Jz sm z Dilemo. Ne morš ga kr odjebat praktično brez razloga. S tem k sm jz 2 mesca nazaj končala, je blo isto: Spoznala sva se v soboto in se neki malga pogovarjala, men se ni zdev čist nč posebnga, kaj šele primeren zame. Kaj šele, da bi pomisnla, da sm lohk jz njemu všeč. Pol si je pa nasledn dan zrithu moj msn, sva se pogovarjala praktično cev dan in mi je biv ful všeč dečko, tak v redu in to. Pol je cev teden zjutri prej ustaju, da je biv 15 minut z mano na busu in hodu iz šole takrat ko sm mela jz konc, da je biv spet 15 minut z mano na busu. Jz pa kr nč, nism vedla a mi je sploh všeč, kaj nej z njim delam ... nč od nč skratka. On pa tud vs u rožcah in kok sm jz u redu in ne vem kaj. huh.gif Pol mi je pa v petek med dvema urama angleščine totalno najedal vse skup in sm mu iz samga dolgčasa poslala sms, če lohk greva zvečer na kšno pijačko, ker sm hotla razščistt stvari. In ko je on stopu na bus se mi še zmer ni niti prbližn sanjal kaj si mislm o njem in o vsem skupi. Po dveh urah pogovora sm mu pa kr naenkrat dala lupčka in tko se je začelo obdobje enega leta in pol, v katerem sm bla najnajsrečnejša.
Tko da ne skrb. Pejt še parkrat z njim vn. Če ti je bedno, mu reč, da se neki časa še ne morš lupčkat in to, bo že razumu, pol boš pa vidla. Probat ni greh, sej veš. Pa vso srečo console.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#267 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 June 2007 - 10:19 PM

Buggy je popolnoma zajela moje bistvo in občutke. Minnie, tebi bom pa ZS napisala. =)
  • 0

#268 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 14 June 2007 - 12:02 AM

Da še jaz pristavim svoj lonček smile.gif
Strinjam se z dilemo da ni nujno če na začetku ni vse tako kot si predstavljamo da bi moglo bit da ne bo kasneje. Tudi meni ko sva se s fantom spoznala je prvi dan čisto zmešal glavo, naslednji dan pa sem bila v dvomih in isto sva si dala ljubčka tako kot ti. Potem je pa... ne vem... sem imela nekaj dvomov, ki so se razblinili, precej kmalu. saj boš videla, če po kakem mesecu ne bo nič, potem mu povej.
druga možnost pa je da si zaradi sabih izkušenj preteklih zvez ki jih omenjaš ne upaš prepustiti, ne upaš zaupati.....
drgače se je pa tole do danes bralo kot sodobno pravljico in ful stiskam pesti da vama bo ratalo smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#269 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 14 June 2007 - 08:02 AM

midva sva se takole "nategovala" več kot pol leta. ker živiva relativno daleč narazen (kar sedaj res ni problem, v času nekega zapeljevanja sva pa težko uskladila čas) sva imela na začetku zapeljevanje po smsih in včasih sva se dobila. in sem komaj čakala te zmenke, ko sva se pa dobila pa nisem točno vedela kaj dejansko naj z njim počnem. in kadar sva se razšla sem si milslila, da je itak najboljše prekinit stike, potegnit črto in to je to. pa sem vztrajala in po okoli pol leta me je zadelo. sedaj sva že nekaj več kopt dve leti skupaj in mislim, da je on pravi zame!
  • 0

#270 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 June 2007 - 08:11 AM

Minnie, jaz ti priporočam, da vseeno še malo počakaš. Res je, da so tvoja pričakovanja včeraj bila prevelika. Jaz bi mu na tvojem mestu dala še eno šanso, da se še kdaj dobita in skupaj vidita kam vse to pelje.

Imam podobno izkušnjo. Nekaj let nazaj ko sem bila še samska smile.gif sem se začela družiti z enim fantom, na začetku je bilo vse prijateljsko. Zelo sva se ujela, vsak dan bila skupaj - prava prijatelja torej. Nikoli me pa ni na kakšen drugačen način privlačil, in imela sem občutek, da tudi on do mene ni gojil nekih čustev. Dokler mi en večer ni izpovedal svoje ljubezni. OK, da skrajšam: začela sva kao hoditi na zmenke, ampak sem kmalu opazila, da to ni to. Preprosto nisem začutila, da bi med nama bila neka kemija! sad.gif Odlično sva se razumela - enak pogled na življenje, zanimale so naju popolnoma enake zadeve, ni pa bilo tistega - metuljčkov! Kasneje mi je bilo zelo žal, ker mu tega nisem takoj povedala, ker se je stanje samo še poslabšalo. Vztrajala sem še naprej, dokler ni prišlo do tega, da mi je bilo v njegovi družbi že mučno, ker je od mene pričakoval stvari. Sama sem si bila kriva, po drugi strani pa tudi nisem mogla zbrati moči, mu pogledati v oči in povedati kako v resnici čutim. Čez nekaj časa sem to storila, ker mi je vmes postal všeč en drugi fant. Hja, se zgodi! oops.gif

Tako, jaz sem torej storila napako, ker sem preveč časa čakala. Ali je to to pač že precej hitro vidiš. Še vedno pa se mi zdi v tvojem primeru malo prezgodaj za govoriti, kot sem že na začetku povedala. Če pa boš kmalu videla, da to res ni to kar iščeš - moj nasvet - povej mu čimprej. Res je, da to bo težko, bo pa še težje če boš čakala (ker ga ne boš želela prizadeti), in mu s tem dajala lažne upe. Sedaj pa lahko še jaz rečem: Been there, done that!

Aja, s tem mojim Lojzetom (ni pravo ime biggrin.gif ) sva pa sedaj zelo zelo dobra prijatelja! Sva pač razčistila, nekaj vode je preteklo vmes, sedaj imava oba partnerja. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#271 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 14 June 2007 - 08:57 AM

Minnie, ne komplicirat preveč. It is no rocket science. Da uporabim pogoste besede iz BB, bodi to kar si pa relax. Saj je samo človek, in ti tudi. V takih situacijah človek vedno misli, da je le korak od poloma, a to je običajno samo v obratni situaciji, saj nekatere bejbe ne dovolijo niti najmanjšega spodrsljaja biggrin.gif

Sicer pa mi ni jasno kaj tebi ni jasno glede tega da bi te rad videl. Ja če ga hočeš videt se pač dobita, če pa ne pa je vse jasno. Na prvem mestu pa mora tebi sami bit jasno kaj sploh hočeš. Ko si to definiraš, je vse ostalo easy!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#272 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 14 June 2007 - 10:15 AM

QUOTE(Minnie @ 13. 6. 2007 - 22:14) View Post

confused.gif confused.gif confused.gif Ok....Sej pravm. Popolnost v vseh pogledih. No,sem bla navdušena nad njim čist. Šla sva v kino, bil je prjazn in ni bil kot običajni tipi k začnejo v kinu navaljevat,tko da se tnx god ni zgodilo nič.Zakaj thnx god? Omg kaj je narobe z manO? Nič ne čutim!Mislim tko...Pač bla sem navdušena nad njim kot osebo,danes ko sva se dobila je pa vse izginlo v momentu ermm.gif ermm.gif Kaj je to cry.gif ? Tud na koncu,ko pač sva se poslovila ane,sem ga že pač zato,ker se mi je zdel prav...Da ga objamem....Pa sva si še lupčka dala (navadn lupčk,ne pravi poljub or sth) na usta...Nula.Zero. Sam upala sem da bo čimprej konc,da grem lahko domov. sad.gif sad.gif On je čist zapaljen,vidm ga. Kaj nej pa zdej?A nej čakam?Trenutno bi najraj vidla da ga neb nikol spoznala.Odkod ta hladnost pa vse?Mislm čudovit je,res...Ampak jst ne čutim nič sad.gif A to pride sčasoma? Zdele bi najraj vidla da ga sploh neb nikol srečala pa mu zapletla lajfa. Nič več mi ni jasno, upam da ma kakkšna kak nasvet :\Ker tole...KAr se mčutila dons je blo v nasprotju z mojimi pričakovanji. Upam da ni že iz objema ven razbral da to počnem samo zato da ne bo užaljen,ker je reku da dobro ve kaj čut oseba kadar jo objame. BEtrayed?....Počutim se ko zbrskana kura.
Minnie, te čisto razumem. Meni so se taki občutki in misli vzbudilili vedno ko sem spoznala kakšnega prijetnega fanta. Čeprav mi je bil prej oh in ah všeč in sem bila nad njim navdušena je v določenem trenutku vse izpuhtelo in podobno kot pišeš ti, nisem čutila ničesar. Največkrat sem storila tako, kot je sahara predlagala in sem tipa odjebala. Se mi zdi, da sem v vseh videla samo to kako me bodo prizadeli in tako sem jim rekla adijo preden bi on lahko prizadeli mene. Ampak mi je bilo potem skoraj vedno žal, da nisme poskusila in vedno sem se spraševala kaj bi bilo, če bi bilo. Po moje se ti splača še nekaj krat it z njim kam, še sploh ker se mi po tvojem pisanju zdi dober fant. Morda pa boš prijetno presenečena. Kolikor se spomnim z fanti nimaš najboljših izkušenj in morda je to razlog, za ta hlad.
  • 0

#273 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 14 June 2007 - 10:40 AM

tuki res ni nekega čudežnega recepta ,ki bi use popravu in ti dau vedet kaj je prou in kaj ne. Spet vsak človek čuti po svoje in kaj čutiš veš edino ti! Lahk poslušaš naše nasvete sam kaj boš nrdila ti lohk pove pa sam tvoje srče al pa glava, važn je, da se odločiš sama.
  • 0

#274 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2007 - 11:01 AM

QUOTE(Kalypso @ 14. 6. 2007 - 11:15) View Post

Minnie, te čisto razumem. Meni so se taki občutki in misli vzbudilili vedno ko sem spoznala kakšnega prijetnega fanta. Čeprav mi je bil prej oh in ah všeč in sem bila nad njim navdušena je v določenem trenutku vse izpuhtelo in podobno kot pišeš ti, nisem čutila ničesar. Največkrat sem storila tako, kot je sahara predlagala in sem tipa odjebala. Se mi zdi, da sem v vseh videla samo to kako me bodo prizadeli in tako sem jim rekla adijo preden bi on lahko prizadeli mene. Ampak mi je bilo potem skoraj vedno žal, da nisme poskusila in vedno sem se spraševala kaj bi bilo, če bi bilo. Po moje se ti splača še nekaj krat it z njim kam, še sploh ker se mi po tvojem pisanju zdi dober fant. Morda pa boš prijetno presenečena. Kolikor se spomnim z fanti nimaš najboljših izkušenj in morda je to razlog, za ta hlad.

Točno tako! Mislim, da veliko vlogo pri tebi igra strah.

Meni se je to dogajalo pri vseh tipih s katerimi sem bla. Najprej privlačnost, ko se je kaj zgodilo oz. bi se moglo, pa neznosen odpor! Kar grozljivo. Enako se mi je zgodilo s sedanjim fantom, a sem šla čez to, ker sem se zavedala, da je vse v moji glavi. Da mu moram dat priložnost, ker ni on nič kriv za slabe izkušnje iz preteklosti.

Tudi sama ti predlagam, da se kdaj še dobiš z njim. Mogoče kino ni najbolj primeren kraj, kjer že a priori zaradi teme in njegove fame, znamo biti nervozni in mamo občutek, da se od nas nekaj pričakuje. Poskusita s kako športno dejavnostjo, piknikom. Ne vem, ogledom Arboretuma, če hočeš. Skratka, preživljajta čas nekje na svetlem, na krajih, ki že sami po sebi dajejo neko sproščenost.
Glede na to, da si si s fantom že prej kar precej dopisovala, bi lahko rekla, da neke vrste prijateljstva vendarle je med vama. Osnovo za lepe trenutke z njim, torej že imaš. Kot že rečeno, poskusi se sprostit in se prepusti toku.

Če seveda ne bo šlo, pač ne bo šlo. Fajn bi blo le, da bi vama dala še kakšno možnost.

Vsekakor držim pesti, da se razplete v zate najboljšo situacijo! smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#275 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 14 June 2007 - 11:10 AM

Meni se je to dogajalo pri vseh tipih s katerimi sem bla. Najprej privlačnost, ko se je kaj zgodilo oz. bi se moglo, pa neznosen odpor!

Tole pa mi ni jasno zakaj.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#276 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 June 2007 - 11:23 AM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#277 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 14 June 2007 - 11:39 AM

božca, sej boš počas pogruntala kaj je najbolš zate d nrdiš.

sam d nisi mojga biušga staklna na elektro faksu pa je kul tongue.gif
  • 0

#278 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2007 - 12:16 PM

QUOTE(Hsul @ 14. 6. 2007 - 12:10) View Post

Tole pa mi ni jasno zakaj.

Preveč kompleksno in preveč osebno, da bi pisala tukaj o tem.

QUOTE(Minnie @ 14. 6. 2007 - 12:23) View Post

Zdaj pa čakam da popredalčkam reči v moji glavi in ugotovim kje se nahaja moj dejanski problem.

Pametno smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#279 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 June 2007 - 12:22 PM

Minnie preveč si pričakovala, bolj se sprosti in probaj čimbolj spontano delovat. Čist preveč razmišljaš in se ne prepustiš trenutkom. Vzem si mal časa ampak ne zdej nonstop razmišljat o tem ampak počak, da iz tebe pride tisto, kar res čutiš in ne iz glave. Potem boš vedla pri čem si. Samo vzem si na izi in ne na silo.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#280 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 June 2007 - 02:18 PM

Se strinjam z zgornjim postom.

To se je men tud dogajalo, ko se je kakšen fatniček ogrel zame, po moji pobudi sm se v trenutku premislila in nism hotla met nič z njim.
Z enim fantom je blo tko, da sva se poznala iz šole, pa sva se prek msn-ja pogovarjala in sva se pol parkart dobila. On je bil čist zagret zame, js tud neki časa, sam potem me je pa v trenutku vse minil. Vse me je začel motit na njem... Rekla sm si, da morm poskusit pa mu dat še eno priložnost. Enkrat me je hotu poljubit, pa sm se umaknila- mislm, da sm po tej gesti enostavno ugotovila, da ne bo nič iz tega in da mu bom mogla nekak povedat. In sm mu. Zameril mi je, ker mu nism znala povedat zakaj. Govorila sm mu, da tko čutim in da se ne morm prisilt... Zdej sploh ne govoriva več. Pa mi ni čist nič žal, ker sm čez kakšen mesec po tem, uzrla mojega zdejšnega fantiča in po 6 mesecih poznanstva ugotovila, da je on ON. biggrin.gif oops.gif Pri njemu je bla cela scena čist drugačna- vedla sm da sm z njim pripravljena it v resno zvezo, ga imeti neizmerno rada in z njim biti eno oops.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users