OMG

Katera pasma je zame?!
Posted 18 February 2013 - 07:59 PM
Posted 19 February 2013 - 12:02 AM
Jaz bi pa imela Elota, ful so mi luškani, sploh če so lepo postriženi. Zanimivo je, kako so prišli do te pasme, če katero zanima, naj si malo prebere na netu. Midva sva prvič videla to pasmo lani na morju, eni nemci so ga imeli - omg, cuker! Sva šla kar do njih in jih mal povprašala o pasmi, pa je tko radovedno prišel zraven, pa ful je bil smešen, ker je imel en uhelj gor enega pa dol in še tko postrani naju je pogledal, oh, cuker, res =) Potem je vsakič, ko sva šla mimo, vstal in nestrpno čakal, če bova prišla do njega ali ne (pa nisva, nisva se jim hotla vsiljevat) :/
Posted 19 February 2013 - 09:23 PM
Lep je Samo meni nič ne najde, čevpišem Elot v Googla. Kaj je polno ime pasme?
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 19 February 2013 - 09:43 PM
Elo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 February 2013 - 01:08 PM
Lep je
Samo meni nič ne najde, čevpišem Elot v Googla. Kaj je polno ime pasme?
poglej tule: http://www.pethealth...-breed/elo.html
Jaz bi pa ful mela zlatega prinašalca ali pa labradorca. Samo stanujem v 3. nadstropju in me je strah ker so nagnjeni k kolčni displaziji :/
Posted 21 February 2013 - 03:19 PM
Jaz imam labradorko doma. To so zelo družabni psi in polni energije, ne znam si predstavljat, da bi živel v stanovanju. Rabijo gibanje, tako, da če ga imaš v stanovanju bodo potrebni konkretni sprehodi vsak dan, da se znori.
[Napoleon]
Posted 21 February 2013 - 03:30 PM
After all this time?
Always.
Posted 21 February 2013 - 03:39 PM
Po drugih slikah mi ni več tako zelo všeč.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 February 2013 - 05:19 PM
@tasika & Nincha: stanujem v (pre)velikem stanovanju, samo ne v bloku. Ena hiša je in so notri 4 stanovanja. Bi pa svojega psa redno sprehajala.
Posted 11 June 2013 - 08:25 PM
A mi ena plis razjasne misterij, to je Labrador? Ali Golden Retriever, obstajajo sploh kratkodlaki?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 June 2013 - 11:08 PM
Labradorec = golden retirever in je lahko svetle, črne ali rjave barve in so kratkodlaki.
Obstaja pa še gladkodlaki prinašalec, ki pa izgleda podobno kot zlati prinašalec.
Posted 12 June 2013 - 04:48 AM
Hm, labradorec ni enako zlati prinašalec... Zgornji je labradorec oziroma labrador retriever, ki je lahko v barvah, ki jih je navedla Ančka in so kratkodlaki.
Zlati prinašalci oz. golden retrievers imajo daljšo dlako in so v barvah od svetlo kremnate do temno "zlate".
Gladkodlaki prinašalec oz. flatcoated retriever je črne (in menda, redkeje, tudi rjave) barve in z daljšo dlako.
Posted 12 June 2013 - 06:03 AM
Golden retriever je zlati prinašalec, labrador retriever pa labradorec. Golden je dolgodlaki, labradorec je kratkodlaki.
Posted 12 June 2013 - 07:42 AM
Ahaaa, oba sta torej retriever, ampak je zgornji vseeno labradorec, razumem Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 February 2015 - 02:30 PM
Že dolgo si želim Labradorca, imela bi čokoladno rjavega, ampak so ful redki. Čez par let, upam
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 February 2015 - 02:37 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 February 2015 - 04:13 PM
Labradorci so pravi srčki. Dobra izbira
[Napoleon]
Posted 26 February 2015 - 09:00 PM
Nama je pa ful všeč cainr terier (gomilar), ker so taki mali kuštravčki Pa tudi karakterno nama je všeč.
Posted 26 February 2015 - 09:01 PM
Posted 03 May 2016 - 08:03 PM
Jaz pa zadnje čase spet bolj razmišljam o nakupu psa enkrat v naslednje pol leta recimo... Oziroma, ko bova sama zaživela, kadarkoli že to bo.
Pogoji so mi:
- da mu ne izpada preveč dlaka
- da je manjši
- da karakterno ni preveč zahteven, saj bo to moj prvi pes, fant pa določene izkšnje že ima, saj imajo doma enega
- da ni preveč len oz. da je tako grajen, da zanj ni odsvetovano prav ogromno naprezanja (kot morda jazbečar, pekinezer, ...)
- da se rad crklja
Zaenkrat sta precej v osredju:
- mali italijanski hrt
- shih tzu
Naj noben od teh dveh ne bi prav za brez veze lajal skoz, ker bi bila seveda v stanovanju in bi bilo to precej moteče...
Pa ali kaj veste, če so shih tzuji taki, da se jim da hodit npr. 6km namesto samo enega, dveh?
Ker saj midva sva daleč od aktivnih, ampak rada pa greva na malo daljši sprehod, če vreme dopušča, vsak dan... pa čez vikend v kakšen hrib .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users