Potovanja...
Posted 26 December 2011 - 12:49 PM
After all this time?
Always.
Posted 26 December 2011 - 12:51 PM
Jaz pa februarja trip po Skandinaviji, aprila pa najbrž Lizbona.
Posted 26 December 2011 - 02:49 PM
Posted 27 December 2011 - 12:11 PM
Imate kakšne želje/plane za potovanja v prihodnjem letu?
- Edinburgh, Glasgow, Oxford, Cambridge, Brugges, Bruselj, Amsterdam ali Pariz za vikend
- teden dni oddiha nekje na morju
- 'osvojitev' švicarskih alpskih vrhov (vsaj enega)
Posted 27 December 2011 - 12:55 PM
Spomladi/poleti: Delft, Maastricht; Den Helder ipd. na severu Nizozemske
Februarja/marca: Brugges, morda Pariz
Jeseni si zelim nazaj na sever, ampak je se vse v zraku.
Posted 27 December 2011 - 05:57 PM
js mam odprte možnosti: Bolivija&Peru ter srednja Amerika, poleg že naštetih. odvisno od tega, kdaj se bom lahko za dopust zmenila ter s kom bom potovala.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 December 2011 - 06:31 PM

Posted 27 December 2011 - 07:05 PM
Posted 27 December 2011 - 10:57 PM

Po vsej verjetnosti bom šla enkrat spomladi obiskat kolega v Milano, mogoče grem še enkrat v Anglijo.
Poleti pa imam v mislih Španijo, vendar je vse odvisno od tega, kako se bom odločila za naslednje leto, ali grem nazaj v Nemčijo, razmišljam tudi o Ameriki za par mesecev.

Posted 28 December 2011 - 11:44 AM
Posted 26 January 2012 - 10:58 PM

Pablo Picasso
Posted 27 January 2012 - 10:00 AM

Mene tudi Maroko mika. Ampak so druge destinacije pred njim, pogovarjamo se za Tajsko, pa ful bi šla rada v Toskano na roadtrip aprila, verjetno bova tudi šla.
Posted 27 January 2012 - 10:17 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 January 2012 - 06:02 PM

Pablo Picasso
Posted 27 January 2012 - 06:36 PM

Posted 27 January 2012 - 07:04 PM

Pablo Picasso
Posted 28 January 2012 - 03:43 PM
Jaz si želim v bližnji prihodnosti obiskat Irsko, Škotsko, Islandijo, Francijo. V bistvu mi je cela evropa zanimiva, pa tudi Rusija. Pa Anglijo seveda še bolj raziskat.
Azija me ne mika ravno, mogoče Tajska, Japonska. Afrika me sploh ne mika.
Od bolj daljnih me mika Kanada, Avstralija - tja moram res enkrat v življenju. Mogoče tudi ZDA, Mehika. Pa tudi kakšni tisti sanjski otoki.
Hmm, koliko želja, pa to še zdaleč ni vse.

Bolj realni plani za letos (morje) se odločam med Italijo, Grčijo, Španijo.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 January 2012 - 03:47 PM
Od Azije me ful mika Tajska, pa v Tokio bi šla z navečjim veseljem. V Ameriki me zanima kakšen NY, Florida in Kalifornija, šla bi tut v Mehiko in Brazilijo. Pa Avstralija nekoč nujno, tja me ful vleče, še sploh zarad sorodnikov, ki jih mam tam.
Drugač na splošno bi pa ful šla še na vsa ta otočja - od Kanarcev, Sejšelov, Maldivi, Karibi, Mauricius itd. Skromno.

Edit: Sem šla še enkrat brat, in sem v bistvu napisal aksor identično kot Emiliy.

After all this time?
Always.
Posted 28 January 2012 - 03:49 PM
Mene pa te države še zdaleč ne mikajo.
Jaz si želim v bližnji prihodnosti obiskat Irsko, Škotsko, Islandijo, Francijo. V bistvu mi je cela evropa zanimiva, pa tudi Rusija. Pa Anglijo seveda še bolj raziskat.
Azija me ne mika ravno, mogoče Tajska, Japonska. Afrika me sploh ne mika.
Od bolj daljnih me mika Kanada, Avstralija - tja moram res enkrat v življenju. Mogoče tudi ZDA, Mehika. Pa tudi kakšni tisti sanjski otoki.
Enako.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users