Jump to content

Photo

Kreme za samoporjavitev

• Please log in to reply
585 replies to this topic

#261 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 25 May 2007 - 11:32 AM

jaz sem si lani kupila to od balee in mi je samo stala v omari. sem ravno ta teden sprobala in se malo namazala, tud po faci. zadovoljna, nobenih flekov, ampak se spere po 3 dneh.
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#262 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 July 2007 - 02:24 PM

Js sem si tud predkratkim kupila Dove kremo za postopno samoporjavitev in zdej sem že po prvem nanosu precej šekasta. Ne vem a nej se še probam namazat, al nej grem raj kak drug izdelek kupit. Pr men je problem, da sem resnično ful bledolična in se bojim, da bo z vsemi temi samoporjavitvenimi kremcami ista pesem. Če ma katera enako ful bledo polt in je že sprakticirala kako kremo za samoparjavitev, nej se prosim javi:) Men je tole predlagala soseda, k je bolj temne polti že po naravi in njej je čist lepo prjel, men pa ne.
  • 0

#263 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 10 July 2007 - 02:32 PM

Garniereva je baje super smile.gif.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#264 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2007 - 03:21 PM

QUOTE(Izgubljena @ 10. 7. 2007 - 15:32) View Post
Garniereva je baje super smile.gif.

Prikimavam! Najboljša do sedaj. Pa sem mela že kreme od Diorja (visok cenovni razred), pa od SunDance (nizki cenovni razred), pa jih vse premaga.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#265 Morena

Morena

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 10 July 2007 - 05:01 PM

Js pa resnično nevem kako naj se namažem s temi kremami da nebi imela flekov. Doma imam od nivee še skoraj čisto novo in sem jo samo enkrat nanesla in sem imela polno flekov, plus roke rumene pri nohtih, čeprav sem si oprala roke po nanosu down.gif Saj drugo bi še šlo,samo z rokami imam probleme, če jih ne umijem so rumene dlani in nohti, če jih pa umijem pa ostanejo bele. Prosim pomagajte. Vse informacije bi ble več kot dobrodošle, ker mi res ni do tega da bi se v solarijih nastavljala ali pražila na soncu.
  • 0

#266 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 July 2007 - 05:37 PM

jaz sem tudi kar zadovoljna z Garniejevo, mam različico za svetlo polt, in te res tako enakomerno obarva, ne ful, ampak meni ravno prav. Flekov nisem imela, razen zadnjič, nevem kaj je šlo narobe, pojavil se mi je pa sam na enem mestu, tak da sem očitno malo nerodno nanesla. Pri njem mi je všeč tudi, da nisi potem ves oražen, kar sem opazla pri prejšnjem (mislim, da je bil Nivea).
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#267 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 July 2007 - 06:52 PM

Zakaj se že mažete s tem? A ni naravna polt dovolj lepa?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#268 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 July 2007 - 06:55 PM

ker mam bolestno belo polt, in ta moja kremca, mi v bistvu ne nardi rjave polti, ampak malo bolj normalno.
  • 0

#269 Morena

Morena

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 10 July 2007 - 07:08 PM

Zato ker je lepa temnejša polt poleti, pa še manj se ti vidi celulit in vse ostalo ko moraš v kopalke biggrin.gif
  • 0

#270 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 10 July 2007 - 07:13 PM

Larifari biggrin.gif

Jst sem jogurt jogurtkov pa se sploh ne sekiram. Pač ne porjavim. Big deal biggrin.gif Sem raje naravna kot pa po možnosti šekasta
  • 0

#271 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2007 - 07:33 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 10. 7. 2007 - 20:13) View Post
Sem raje naravna kot pa po možnosti šekasta

Če se ne znaš namazat, pol res twisted.gif
No, šalo na stran - jaz se namažem res MINIMALNO (zgolj toliko, da rahlo prekrijem meni nevšečne predele (ki so posledica moje izredno tanke kože)), ne zaj ono, da se bi spremenila v mulatko... tako, da sem z uporabo kreme še vedno zeeelo svetlopolta and I like it.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#272 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 July 2007 - 07:50 PM

se strinjam.

ker v bistvu ti te kreme - no, vsaj moja različica, kot sem omenla prej ne da neke strašno rjave barve, ampak tako rahlo "sun kissed".
  • 0

#273 Morena

Morena

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 10 July 2007 - 08:16 PM

sam js še skos nevem kako naj si roke pa stopala namažem da nebom mela flekov unsure.gif
  • 0

#274 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2007 - 08:19 PM

Kako misliš stopala? Stopal si najbrž ne mažeš, a ne? =) Najbrž misliš tam nad prsti in gležnje? Tam uuuuultra na tanko, pa še to malo z brisačo potapkati. Isto kot pri kolenih, komolcih.

• 0

#275 Morena

Morena

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 10 July 2007 - 08:21 PM

ja to sem mislila biggrin.gif ok , kaj pa roke? kako naj ? sem gor napisala kak problem imam glede rok
  • 0

#276 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2007 - 08:26 PM

Glede na to, da se mažeš res minimalno... kaj pa, če si rok sploh ne bi namazala? Jaz si jih ne in ni videt popolnoma nobenega prehoda, razlike. Al pa si jih nekako tako umij, da si umiješ samo dlani in nohte. =) Al pa te naj kdo drug zgoraj namaže, potem, ko si jih temeljito umiješ.
  • 0

#277 Morena

Morena

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 10 July 2007 - 08:29 PM

Ok hvala...bom nekoga prosla da me namaže zgoraj, ker če si jih nebi bi se opazlo, ker mam temnejšo varianto losijona smile.gif
  • 0

#278 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 10 July 2007 - 08:35 PM

Kaj pa una samoporjavitvena če lhk tko rečem...k jo zdej ful reklamirajo....mislm ni klih samoporjavitvena sam hitrej se "zapečeš" če si na soncu...a ma kera? in a je Ql?
  • 0

#279 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 July 2007 - 09:54 PM

QUOTE(Jenna @ 10. 7. 2007 - 16:21) View Post

Prikimavam! Najboljša do sedaj. Pa sem mela že kreme od Diorja (visok cenovni razred), pa od SunDance (nizki cenovni razred), pa jih vse premaga.

A ti pol to uporabljaš in nisi šekasta po njej, ker si tud ful jogurtek kokr vem. Mogoče bi pol men to tud odgovarjal, sej veš sem sama še bolj bela al pa neki istega kot ti.
  • 0

#280 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2007 - 09:59 PM

Nisem niti malo šekasta. Je pa res, da se namažem zelo na tanko (in obvezno prej naredim temeljit piling). In mam ono celo za temnejšo kožo.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users