Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#261 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 January 2009 - 08:26 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 1. 2009 - 18:48) View Post

Bi kej delila z mano? Just askin ...

V bistvu niti ne, brez zamere. Ker je kup stvari, samo v manjših embalažah, pa bi vse probala, ker se redko dokopljem do TBSja. smile.gif

Dobila še puščico (te nimam že eno leto, lol), pa en tak ful lep, rjavkasto rdeč (kot barva kuhanega čebulnega olupka) zvezčič. Strašansko lep, s takimi listi iz recikliranega papirja, tu pa tam kak barvni papirček.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#262 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 January 2009 - 11:30 PM

letos pa res nič nisem dobila in niti nič ne pričakujem - sem še atiju dolžna kar nekaj denarja, tko da .... jasno, da nisem bila obdarovana.

jaz sem malo špilala turistko v Mehiki pa sem sebi nabavla 3 bombažne šale (turkizen, vijola in kričeče roza), en kup zapestnic raznih barv, 2 torbici, čokoladni prahec za delat vročo čokolado (ene tri pakunge), Starbucks šalco, 2 majčki, koralde, ene par pletenih denarnic, pa kupila si bom še kej za oblečt in kremo za obraz L'Occitane na bone od CP, še kako Skiny spodnjo majčko pa to je to

za D. eno štrikano kapo pa eno veliko Palmolive kopel in Colgate zobno pasto
za B. en pir pa že prej sem mu dala eno šalčko pa čaj

za mami: homemade šivana mačka za na polico, kapa
ati: zemljevid, kapca
brat: kapca, pepelnik, pir
eni sodelavki magnet za na hladilnik
za T. Starbucks šalčko
za P. kapco, mejhno pleteno denarničko

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#263 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 January 2009 - 09:03 PM

QUOTE(Špela @ 9. 1. 2009 - 23:30) View Post

letos pa res nič nisem dobila in niti nič ne pričakujem

Podobno tudi pri meni - niti za NL niti za RD nisem dobila daril, pomoje ker me pač ni blo. Itak nisem niti razmišljala o tem.

Tudi jaz nisem obdarovala za NL.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#264 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 December 2009 - 06:33 PM

In, kaj mi boste podarile letos? laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#265 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 21 December 2009 - 06:39 PM

Kinky,
IPB Image

• 0

#266 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 21 December 2009 - 06:57 PM

^^

cool1.gif

Kinky,

http://www.80stees.c...off-T-shirt.asp

sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#267 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 December 2009 - 11:07 PM

Evo, ravnokar zavila prva manjša presenečenja za 5 sošolk, s katerimi se zelo dobro razumem, da jim izročim jutri, ker se potem ne vidimo več.

IPB Image

IPB Image

Gor je še steklenička, ki sem jo embosirala (torej štampljala s posebnim prahcom in ej nastala snežinka, ter segrela s pištolo na vroči zrak), notri pa dala listek, zavit, z mnogo željami.
Zaviti so pa Tofifeeji.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#268 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 21 December 2009 - 11:16 PM

Jaz mojim sošolkam ravno delam paket piškotov, ki sem jih spekla čez vikend. Vsaka pa dobi še grelec za roke - tisto reč, ki jo sprožiš in dela toploto.

Nekaj bo treba še za 2 kolegici, fanta in starše. Hm smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#269 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 22 December 2009 - 12:32 AM

Kako sta pozorni! Princeska, steklenicka mi je zelo vsec!

Kar se novoletnega/bozicnega obdarovanja tice, vedno obdarujem res samo najblizje (fant, moja starsa, tasca + tast, sestra od fanta) pa se tiste samo, ce dobim navdih za kaksno posebno darilo (da je za njim zgodba). Za silvestrovo nesem kaksno rec kolegu/prijatelju, ce priredi domaco zabavo, pa vcasih se komu, ce se ravno cesa spomnim, kar pase k njemu.
  • 0

#270 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 22 December 2009 - 10:49 AM

Jaz sem navadno tudi svojim sošolkam podarila kako malenkost, ampak letos zaradi izrednih razmer ne bom nič. Bom samo svoji družini, pa še to bolj skromno, ker mi finančno stanje ne dopušča kaj več...
mama - majčka, čokolada
ata & brat - zokni, čokolada
fant - majčka, ščitniki za noge, čokolada
  • 0

#271 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 22 December 2009 - 11:04 AM

Tudi jaz (oz. s sestro skupaj) bova malenkosti podarili le staršem in ena drugi, tako bova dali:
mama: Lush masažna ploščica v škatli, copate, čokolada
fotr: čokolada, zemljevid SLO (za v avto laugh.gif )
sestra: paket štumfov, krema za roke, steklenica z malimi bombončki Bounty, Mars, Snickers, Twix... smile.gif
fantu pa bom kupila pulover in kakšen parfum ali deodorant

QUOTE(redkvica @ 21. 12. 2009 - 23:16) View Post

Vsaka pa dobi še grelec za roke - tisto reč, ki jo sprožiš in dela toploto.

Kje si to kupla? smile.gif

• 0

#272 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 22 December 2009 - 11:14 AM

^^

Najbrz v kaksni sportni trgovini (Iglu ipd..) ;)

Aja, moja darila:

- fant: vecja skodelica za caj s cedilom + pokrovom in zavoj caja china gun powder, nekaj spodnjic (boksarce)

- mami, foter: kupila sem jima komplet nove posteljnine z rjuho za v novo spalnico (sta se pred casom preselila in imata nove dimenzije postelje, drugo barvo pohistva, zato stara posteljnina ustreza bolj za silo, predvsem foter zelo trpi, ker hoce imeti vse lepo barvno usklajeno hehe) in za bozic ju bo cakala na novo urejena postelja biggrin.gif

- sestra od fanta in njen fant: ona dobi Lush milo z origanom (je ena zgodba za tem - sem brala, da je milo bilo narejeno na zeljo med. sester, origano naj bi uniceval MRSA bakterijo, za katero se je morala poleti testirati pobova sestra preden je sla na Svedsko v poletno solo medicincev - studira medicino smile.gif), njen fant pa komplet Jegermaistra in dveh kozarcev (vedno to pije, zato smile.gif)

- tasca in tast: se se nismo odlocili (skupno darilo) - najbrz prispevek k potovanju ali razvajanju v toplicah

- jaz sleep.gif: prelep steklen cajnik smile.gif sem si zelela nekaj, v cemer bom lahko pripravljala caje brez filter vrecke, ampak ne maram, da se caji namakajo v plasticnem ali kovinskem cedilu..
  • 0

#273 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 December 2009 - 11:23 AM

QUOTE(_Planet_ @ 21. 12. 2009 - 18:57) View Post

cool.gif HVALAAAAA, tudi za lupčka, jaz sem skromna punca, mi je to dovolj. biggrin.gif

Letos bo skromno, ker sem el browko (broke)LOL:

* fant: srajca
* brat: DVD
* prijatelj I.: DVD
* prijateljica S.: hmm.gif , mogoče kakšne nogavice, pa kakšna čokolada zraven
* punca od brata: nogavice, čokolada

To je to. cry.gif Pa še nekaj malega za mamo, tople žabe.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#274 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 22 December 2009 - 11:36 AM

Kinky kiss.gif

A tisto ste videli, ko Jack Bauer zaslisuje Bozicka.. biggrin.gif

• 0

#275 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 December 2009 - 11:38 AM

Editiram: prijatelj I. bo dobil 3 dvd-je od Stevena Seagala. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#276 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 22 December 2009 - 12:56 PM

^^

lol smile.gif

Wii po posti je prislo darilo od tm-shopa, manjsi prt za na mizo. biggrin.gif
  • 0

#277 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 December 2009 - 01:45 PM

Mami: kodralec od welle, arganovo olje-skupno darilo s sestro
sestra: oblekca, teranove griotte
Nečakinja: božiček-gel za tuširanje, senčka, čopič
dedek mraz: losjon ali neka fancy pobarvanka in leplenka, senčka in čopič
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#278 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 December 2009 - 01:51 PM

Mati: Melvita organsko olje perile
Oča: Lush kopalne kugle, sladkarije
Dražesna: neki od Melvite, ampak ne povem kaj
Njen dječak: še nisem čist zihr, morm še it jutr neki kupit, verjetno kake zokne + sladkarije
Teta in sestrična: Lush Yummy gel za prhanje in kugla za piling telesa + še posebi gloss za sestrično
Dve best frendici: komplet Schwarzkopf Professional Bonacure (šampon, maska, fluid za konice, dobila tako nenormalno poceni v akciji, da se mi kar smeji laugh.gif)

Fantu pa bom kupla ene kavbojke, sam mora it zraven, ker jih ne upam kupit sama.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#279 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 December 2009 - 02:11 PM

Jaz sem pa letos kupila:

Mama: set oljnih barv za slikanje
Ati: TIGI šampon, čokolada
Sestra: darilni boni

Fant: neki za računalnik (pred kratkih je dobil novega zdaj pa si je želel še te "dodatke" za zraven, Baci čokolatini

Best frendica: okrasni svečnik z dvema dišečima svečama, morem še kaj pa nimam idej.

Kaj bom jaz dobila pa napišem 25-ega. woot.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#280 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 December 2009 - 03:10 PM

QUOTE(Kalypso @ 22. 12. 2009 - 10:49) View Post

Jaz sem navadno tudi svojim sošolkam podarila kako malenkost, ampak letos zaradi izrednih razmer ne bom nič.

Sej meni tudi te sošolke nikoli nič ne prinesejo za božič, dobim pa mogoče kako voščilnico al pa kej... sam jst sm ful taka, da ne morem iz svoje kože in bi se ful slabo počutla, če jim ne bi podarila take pozornosti.

Ostalim sm pa kupla:

Mami: bon za spa manikuro+lakiranje
Oči: adidas sport paket za nego
Brat: odštekana majica v Jack&Jones+sladkarije
Prijateljica1: rdeč pas+maskara Borjous+ta velika milka
Prijateljica2: roza lak Loreal+roza za lička Borjous+rafaello
Prijateljica3: rokavičke s pentljico+set tekanne čajev
Fant: še nimam
Babi: kava v steklenem božičnem pakiranju
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

1 user(s) are reading this topic