^^
Najbrz v kaksni sportni trgovini (Iglu ipd..)

Aja, moja darila:
- fant: vecja skodelica za caj s cedilom + pokrovom in zavoj caja china gun powder, nekaj spodnjic (boksarce)
- mami, foter: kupila sem jima komplet nove posteljnine z rjuho za v novo spalnico (sta se pred casom preselila in imata nove dimenzije postelje, drugo barvo pohistva, zato stara posteljnina ustreza bolj za silo, predvsem foter zelo trpi, ker hoce imeti vse lepo barvno usklajeno hehe) in za bozic ju bo cakala na novo urejena postelja

- sestra od fanta in njen fant: ona dobi Lush milo z origanom (je ena zgodba za tem - sem brala, da je milo bilo narejeno na zeljo med. sester, origano naj bi uniceval MRSA bakterijo, za katero se je morala poleti testirati pobova sestra preden je sla na Svedsko v poletno solo medicincev - studira medicino

), njen fant pa komplet Jegermaistra in dveh kozarcev (vedno to pije, zato

)
- tasca in tast: se se nismo odlocili (skupno darilo) - najbrz prispevek k potovanju ali razvajanju v toplicah
- jaz

: prelep steklen cajnik

sem si zelela nekaj, v cemer bom lahko pripravljala caje brez filter vrecke, ampak ne maram, da se caji namakajo v plasticnem ali kovinskem cedilu..
Rape of the mind is a social disorder...