Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 25 June 2006 - 05:12 PM
Pablo Picasso
Posted 25 June 2006 - 06:35 PM

Posted 26 June 2006 - 12:01 PM
Pri hotelu

Posted 27 June 2006 - 12:22 PM
Obožujem mehiško hrano in sem zelo rada hodila tja, po izkušnji iz prejšnjega tedna pa me nič več ne mika.
Posted 27 June 2006 - 12:34 PM
Pri hotelu

nism še nikoli bla tam
samo je pa kul ko greš mimo in dišijo kalamariiiiii

Pablo Picasso
Posted 27 June 2006 - 03:56 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 June 2006 - 04:06 PM
Si jedla na bon, a ne? Sem vidla, da si napisala, da si mela mehiško solato in sladico? Lahko kaj več poveš o tem?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 June 2006 - 04:10 PM
Si jedla na bon, a ne? Sem vidla, da si napisala, da si mela mehiško solato in sladico? Lahko kaj več poveš o tem?

da, na bon. soljat je blo ogromno ravno prav spicy riža, rdečega fižola, nasekljane paprike na listih zelene solate, zabelila sem samo z balzamičnim kisom. meni je bla za vseh 20 obliznit - simple, ampak prekrasnih okusov. mogoče sem v solati pogrešala kak pljunek tunine, a je tudi brez tega njami. sladica: biskvit z lešniki, smetano in topljeno čokolado. brat je vzel tortiljo z mletim mesom, tut full dobra (sem dva griza probala), povrh je bla konkretna doza načo sira, njam njam, tut meso ni blo neko staro in prepoprano, ampak zelo nežnega, fajn okusa.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 27 June 2006 - 04:15 PM
Hvala za tale mamljiv report.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 June 2006 - 04:40 PM

Posted 27 June 2006 - 07:30 PM
gostišče Glaž'k-dobre pizze
gostišče Uršula-dobre pizze....nebom nadaljevala kr je velik gostišč k majo dobro hrano
Posted 28 June 2006 - 08:01 PM
Pri hotelu

nism še nikoli bla tam
samo je pa kul ko greš mimo in dišijo kalamariiiiii

Sam res, na veliko

Posted 04 July 2006 - 09:15 AM
Posted 04 July 2006 - 01:27 PM
Se strinjam ... pa Azur solata mi je fenomenalna ...
Drugače so mi pa všeč Cantina Mexicana (v prehodu), Pizzerija Trta, Buon Piatto v Mengšu, Kaval (odlični steaki), Kitajski zid ali kitajska na Duplici (pri Kamniku), ...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 July 2006 - 11:14 PM
Ravno dans sem bla tam in nisem bila nič presenečena - namreč v tem smislu, da je še skos nadpovprečno okusna hrana in izjemno prijazno osebje. Moja najljubša kitajska že lep čas.
Posted 17 July 2006 - 10:16 PM
Samsara oz. po novem Poet..... o madona, kakšne stvari. Mene vsako leto znova in znova popade obsesija in če le lahko, tam povisim. Izjemne sladoledne in sadne kupe (tega jaz sicer ne maram) - fant si je zadnjič naročil "gozdno tišino", impresivno no - sveže jagode, borovnice, maline, sladoled borovnica, sadni jogurt. Všeč mi je, ker imajo samo friško sadje, nobenih kompotov. Jaz pa sem absolutni fan sladolednega koktajla "argentinski tango". Sploh mi ni za druge sprobavat. Priporočam vsem zahtevnim sladkosnednežem.
.
Posted 24 July 2006 - 05:31 PM

Sem pa ravno danes slišala kritike na račun Jovota, da katastrofalno ravnajo s študenti in že zaradi tega te vse mine...
Posted 29 July 2006 - 04:41 PM
bachus me še ni razočaral, kar se tiče prehranjevanja na bone, pohvalno.
zadnjič sva si s fantom na poti iz bohinja v radovljici privoščila kosilo 'pri avguštinu': impresivna solata 'avguštin', dovolj za krepko predjed za 2 (motovilec, radič, zelena solata, koruza, feta sir, fižol), njokov ne znajo skuhat (prekuhani, 100% so stali v vodi, preden so jih postregli, bljak v glavnem), tudi omaka z jurčki je bla bolj ko ne zanič. fantov rostbif je bil precej impresiven, priloge takisto (pečen krompir, krompirjeva ocvrtka, pečena zelenjava, zenf, ajvar). bi blo še kej za sprobat (zgleda, da jim predvsem meso laufa, lahko pa da so imeli glih dober dan za meso in slabega za testenine), odsvetujem testenine.
Posted 11 August 2006 - 12:22 PM
- tortice, ki jih prodajajo in reklamirajo kot dnevno sveže so včasih tudi po tri dni stare
- sadje, namenjeno sadni kupi je tudi po teden dni v hladilniku
Posted 11 August 2006 - 01:24 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users