Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#261 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 June 2006 - 05:12 PM

fergie: tam pri hotelu al na tržnici ?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#262 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32268 posts

Posted 25 June 2006 - 06:35 PM

Ooo, jst pa komi čakam, da se ta teden en dan odpeljeva do Lj in si spet privoščiva kaj dobrega v Cantini mexicani, njami! tongue.gif
  • 0

#263 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 26 June 2006 - 12:01 PM

QUOTE(Coco*)
fergie: tam pri  hotelu al na tržnici ?

Pri hotelu wink.gif
  • 0

#264 melitka

melitka

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 27 June 2006 - 12:22 PM

Jaz pa se neki časa ne bom odločila za Cantino mexicano, ker sem zadnjič tam dobila nekaj pokvarjenega. :sad3:
Obožujem mehiško hrano in sem zelo rada hodila tja, po izkušnji iz prejšnjega tedna pa me nič več ne mika.
  • 0

#265 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 June 2006 - 12:34 PM

QUOTE(Fergie)
QUOTE(Coco*)

Pri hotelu wink.gif

nism še nikoli bla tam
samo je pa kul ko greš mimo in dišijo kalamariiiiii oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#266 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 June 2006 - 03:56 PM

pohvalim bachus: ponudba 6ih menijev več kot dovolj, hitra in predvsem prijazna (a ne prisiljeno) postrežba, dobra hrana. jaz glasujem za+. absolutno me bodo tam še videli.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#267 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2006 - 04:06 PM

[quote=Špela]pohvalim bachus: ponudba 6ih menijev več kot dovolj, hitra in predvsem prijazna (a ne prisiljeno) postrežba, dobra hrana. jaz glasujem za+. absolutno me bodo tam še videli.
Si jedla na bon, a ne? Sem vidla, da si napisala, da si mela mehiško solato in sladico? Lahko kaj več poveš o tem? biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#268 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 27 June 2006 - 04:10 PM

QUOTE(Jenna)

Si jedla na bon, a ne? Sem vidla, da si napisala, da si mela mehiško solato in sladico? Lahko kaj več poveš o tem? biggrin.gif

da, na bon. soljat je blo ogromno ravno prav spicy riža, rdečega fižola, nasekljane paprike na listih zelene solate, zabelila sem samo z balzamičnim kisom. meni je bla za vseh 20 obliznit - simple, ampak prekrasnih okusov. mogoče sem v solati pogrešala kak pljunek tunine, a je tudi brez tega njami. sladica: biskvit z lešniki, smetano in topljeno čokolado. brat je vzel tortiljo z mletim mesom, tut full dobra (sem dva griza probala), povrh je bla konkretna doza načo sira, njam njam, tut meso ni blo neko staro in prepoprano, ampak zelo nežnega, fajn okusa.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2006 - 04:15 PM

.
Hvala za tale mamljiv report. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#270 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 27 June 2006 - 04:40 PM

Jaz bi pa pohvalila Pizzerijo Vivaldi. Odkar so jo prenovili je fajn ambijent. Pice so ful dobre - rahlo testo, ne predebelo, ne pretanko, dobro so obložene. Natakarji so prijazni. Mi je všeč tam. biggrin.gif
  • 0

#271 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 27 June 2006 - 07:30 PM

Gostišče Pav-zelo dobra kosila in pizze
gostišče Glaž'k-dobre pizze
gostišče Uršula-dobre pizze....nebom nadaljevala kr je velik gostišč k majo dobro hrano
  • 0

#272 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 28 June 2006 - 08:01 PM

QUOTE(Coco*)
QUOTE(Fergie)
QUOTE(Coco*)

Pri hotelu wink.gif

nism še nikoli bla tam
samo je pa kul ko greš mimo in dišijo kalamariiiiii oops.gif

Sam res, na veliko biggrin.gif in tudi gostje v večini naročajo kalamare.
  • 0

#273 bubi

bubi

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 04 July 2006 - 09:15 AM

Men je pa fajn v Azurju na Viču. Pice so full dobre, ambient mi je tud kul (tak mal morski), pa še natakarji so prijazni. Če ni res velika gužva, tud full hitr dobiš hrano. Skratka :thumleft:
  • 0

#274 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24518 posts

Posted 04 July 2006 - 01:27 PM

QUOTE(bubi)
Men je pa fajn v Azurju na Viču. Pice so full dobre, ambient mi je tud kul (tak mal morski), pa še natakarji so prijazni. Če ni res velika gužva, tud full hitr dobiš hrano. Skratka :thumleft:

Se strinjam ... pa Azur solata mi je fenomenalna ...

Drugače so mi pa všeč Cantina Mexicana (v prehodu), Pizzerija Trta, Buon Piatto v Mengšu, Kaval (odlični steaki), Kitajski zid ali kitajska na Duplici (pri Kamniku), ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 July 2006 - 11:14 PM

QUOTE(Kami)
kitajska na Duplici (pri Kamniku), ...

Ravno dans sem bla tam in nisem bila nič presenečena - namreč v tem smislu, da je še skos nadpovprečno okusna hrana in izjemno prijazno osebje. Moja najljubša kitajska že lep čas.
  • 0

#276 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2006 - 10:16 PM

.
Samsara oz. po novem Poet..... o madona, kakšne stvari. Mene vsako leto znova in znova popade obsesija in če le lahko, tam povisim. Izjemne sladoledne in sadne kupe (tega jaz sicer ne maram) - fant si je zadnjič naročil "gozdno tišino", impresivno no - sveže jagode, borovnice, maline, sladoled borovnica, sadni jogurt. Všeč mi je, ker imajo samo friško sadje, nobenih kompotov. Jaz pa sem absolutni fan sladolednega koktajla "argentinski tango". Sploh mi ni za druge sprobavat. Priporočam vsem zahtevnim sladkosnednežem.

.
  • 0

#277 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 24 July 2006 - 05:31 PM

A to je isto kot Čolnarna? Včasih je to bila "podružnica", kako pa je danes, ima še vedno istega lastnika? Meni je Poet odveč, ker je v mestu, zato hodim v Čolnarno in vedno naročim čokoladno kupo, njami. Vse pohvale še z moje strani wink.gif

Sem pa ravno danes slišala kritike na račun Jovota, da katastrofalno ravnajo s študenti in že zaradi tega te vse mine...
  • 0

#278 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 29 July 2006 - 04:41 PM

v celici delajo odurni mojito - nikad više. slab vtis je za silo popravil long island in predhodnih par kozarcev doma narjene sangrie.

bachus me še ni razočaral, kar se tiče prehranjevanja na bone, pohvalno.

zadnjič sva si s fantom na poti iz bohinja v radovljici privoščila kosilo 'pri avguštinu': impresivna solata 'avguštin', dovolj za krepko predjed za 2 (motovilec, radič, zelena solata, koruza, feta sir, fižol), njokov ne znajo skuhat (prekuhani, 100% so stali v vodi, preden so jih postregli, bljak v glavnem), tudi omaka z jurčki je bla bolj ko ne zanič. fantov rostbif je bil precej impresiven, priloge takisto (pečen krompir, krompirjeva ocvrtka, pečena zelenjava, zenf, ajvar). bi blo še kej za sprobat (zgleda, da jim predvsem meso laufa, lahko pa da so imeli glih dober dan za meso in slabega za testenine), odsvetujem testenine.

• 0

#279 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 11 August 2006 - 12:22 PM

Slaščičarna Romansa - dobila sem ful negativno mnenje o tej slaščičarni (ena kolegica dela tam) - odsvetujem
- tortice, ki jih prodajajo in reklamirajo kot dnevno sveže so včasih tudi po tri dni stare
- sadje, namenjeno sadni kupi je tudi po teden dni v hladilniku
  • 0

#280 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 11 August 2006 - 01:24 PM

Ne se hecat ...ko men je bla Romansa vedno the best. Malo si me sokirala zdaj s tem. Imajo mi full dobre tortice, vsaj nikoli nisem opazila, da bi karkoli blo narobe. Ne vem no ... imajo pa v Europarku ane ene dneve, ko se da po doloceni uri kupit sladice mal ceneje kot obicajno. Mozno da takrat kake take "uturijo" komu, ker cez dan niso sle ven..kolk vem, pa ponavadi vedno vse hitro pogre.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users