Kje kupiti?
Posted 23 June 2020 - 10:32 AM
Posted 02 July 2020 - 12:01 PM
Fiona, ce se prav spomnim, imate vi na vikendu take (oz. podobne) stole - mogoce ves, kje ste jih kupili? In kako se kaj sedi na njih?
Posted 15 September 2020 - 12:13 PM
Kupujeva hladilnik in pomivalni stroj, oboje vgradno. Ima katera priporočilo, kje, znamka? Nek srednji cenovni rang.
Ima kdo izkušnje, da se naroči aparat + dostava + da odpeljejo starega?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 September 2020 - 12:31 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 September 2020 - 12:33 PM
Hm. Kaj pa da se da naredit po meri, mizar? Imam en ful dober kontakt, tip je včasih malo smotan, samo karkoli naredi je p e r f e k t n o.
Za ceno se je tudi treba malo dilat z njim.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 September 2020 - 12:38 PM
Kupujeva hladilnik in pomivalni stroj, oboje vgradno. Ima katera priporočilo, kje, znamka? Nek srednji cenovni rang.
Ima kdo izkušnje, da se naroči aparat + dostava + da odpeljejo starega?
Kolikor mi je znano ti je prodajalec bele tehnike dolžan po zakonu prevzet stari, odslužen aparat in ga recikirat. Glede dostave pa mislim, da bi to morali nudit že vsi prodajalci, če je brezplačna pa ne vem Kar se znamke in modela tiče pa good luck. Jaz vsakič diplomiram, ko želim kupit kak takšen aparat. In naj še kdo reče, da je večja izbira dobrodošla. Meni povzroča čisto nepotreben stres
Posted 15 September 2020 - 12:42 PM
Posted 15 September 2020 - 12:57 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 September 2020 - 12:58 PM
Posted 15 September 2020 - 12:58 PM
O, kul, hvala za to informacijo, bellini!
Dostavo bova pač doplačali, s pripisom: 4. nadstropje brez dvigala, khm.
Posted 15 September 2020 - 01:00 PM
Matilda - razumem - včasih je tudi po naročilu lahko čisto solidna cena. Imam pa res malo distortano predstavo o tem, ker delamo dostikrat scenografsko pohištvo, ki izgleda fajn, funkcionalno pa ni, cena je taka, kot pač je, material + delo.
Posted 22 October 2020 - 06:30 AM
Steklo bo verjetno drago, saj rabim 100×60, motna plastika bi bila verjetno dovolj?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 October 2020 - 07:05 AM
Tudi taka dimenzija stekla ne bi smela bit res draga. Preveri, mi delamo s firmo Steklarstvo Iso - 041 634 183.
Bauhaus ima mogoče tudi take plošče? Morda Sign&Supply. Če ne dobiš pametne povratne inf., pa lahko povprašam pri naši gradbeni ekipi.
Če bi se za pleksi steklo (mislim, da obstaja mat/mlečni) odločila, mislim, da ni take razlike v ceni. Ko boš naročevala, kjerkoli že, poudari, naj ti robove pobrusijo. Saj bi jim moralo biti jasno, samo vseeno.
Posted 20 November 2020 - 09:06 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2020 - 03:34 PM
Tule sem jo 2 leti nazaj gledala, ampak sem potem v Sparu kupila. So pa zgledale dobro na slikah v eni veliki FB skupini o opremljanju.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 November 2020 - 04:55 PM
Sem pa tudi jaz lani gledala da so v Sparu imeli kar lepe...
Posted 22 November 2020 - 09:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2020 - 08:51 AM
Bauhaus ima tudi spletno trgovino, jih ravno gledam.
Posted 26 November 2020 - 06:21 PM

Attached Files
Posted 11 December 2020 - 07:43 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users