Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#261 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 December 2005 - 10:40 AM

[quote=Špela]
prepisano iz kataloga, ki sem ga dobila včeraj: NS Interpark (a se lohk še bolj neizvirna imena zmišljujeo za te shopping centre?! rolleyes.gif biggrin.gif ), Mariborska 100, Cjele. sam nism js kriva, ako boš tam pustila kup keša, ok?

Interpark? Kje zaboga je pa to? Na Mariborski 100 je InterSpar ... mogoče so ga zdej poimenovali v InterPark, ko so ga tako razširili.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#262 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 December 2005 - 12:40 PM

Interpark bo zdaj očitno Interspar. smile.gif Joj, kakšna imena. City park, inter park, euro park. Sami parki. Kot da smo v Londonu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#263 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 December 2005 - 12:42 PM

QUOTE(sonchika)
Sami parki. Kot da smo v Londonu.

biggrin.gif biggrin.gif Sam res ... malo več izvirnosti ne bi škodilo ... rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#264 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 December 2005 - 08:20 PM

še lunapark rabimo!!! biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#265 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 24 December 2005 - 09:48 PM

Zadnič sm šla mal v l'occitane v city parku pogledat..ful majo luškane stvari in vse je tko lepo za vidt in diši in oh in sploh..zdej vem zakaj ste tok navdušene biggrin.gif
  • 0

#266 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 24 December 2005 - 10:25 PM

No moja izkusnja je da sem vceri sla v tole trgovino in so me prodajalke tako pospricale da mi je bilo celi vecer res slabo in ve pakunge so kot cevljarske kreme,se vam ne zdi? biggrin.gif no kakorkoli imajo zares zelo lepe izdelke ampak kot te primejo (misice) te ne spustijo dokler ti ne povejo vse o vsakem izdelku biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#267 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 December 2005 - 10:34 PM

QUOTE(lala)
te primejo (misice) te ne spustijo dokler ti ne povejo vse o vsakem izdelku  :D

ja, to je pa čist res...sej je lepo od njih, sam včasih pozabijo na čas laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#268 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 December 2005 - 10:49 PM

kake misice? oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#269 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 December 2005 - 10:02 PM

mal sem spet brskala po internetni strani in majo razprodaje .... http://usa.loccitane...nge&ck=1#search js bom resno začela težit, naj majo to tut tu. biggrin.gif no, sej mogoče bo tko kot lansko leto, da bodo po koncu 'darilne sezone' kak komplet (darila) znižali. fajn bi blo. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#270 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 December 2005 - 10:12 PM

Špela, ZLATA SI ... IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#271 Lee Lee

Lee Lee

sramežljivec

• Člani
  • 68 posts

Posted 28 December 2005 - 04:14 PM

A je katera od vas probala mogoče kremo za obraz LAVENDER HARVEST Lavender Matt Face Lotion ali pa masko LAVENDER HARVEST Lavender face exfoliating mask???

Jenna, a ti si si poj kupla Almond gel za telo? A ti je bil dober? No, sj al pa če je kera druga že probala ...

Imam namen it po novem letu spet mal zapravljat ... am bla pridna in šparala dinarčke!!! biggrin.gif
  • 0
Dej dol pokrov, ko končaš ...

#272 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 December 2005 - 04:52 PM

QUOTE(Lee Lee)
Jenna, a ti si si poj kupla Almond gel za telo? A ti je bil dober? No, sj al pa če je kera druga že probala ...

Nisem ga ponovno kupila - upam na to, da mi ga bo kdo drug. biggrin.gif Imam še ta prvega, je to olje za tuširanje in je odličen izdelek - kože popolnoma nič ne izsuši, za olje se dobro peni, malo se ga porabi in DIŠIII. Vreden denarja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#273 Lee Lee

Lee Lee

sramežljivec

• Člani
  • 68 posts

Posted 28 December 2005 - 05:21 PM

Tnx, Jenna.. Zdj pa, k bom pršla v trgovino, bom najprej k Mandljevim izdelkom zavila, da ga slučajn ne pozabim dat v košaro!!
  • 0

#274 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 04 January 2006 - 07:12 PM

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! pri nas so tut razprodaje! biggrin.gif 20, 30 in 50 %do 15. januarja oziroma do razprodaje zalog. kot lansko leto, tudi letos razprodajajo izdelke, ki grejo ven iz prodaje. veliko je dišav za dom/svečk, vetiver parfum, gel za lase, krema za obraz s spf 15 z olivnim oljem, en brezvezen mošnjiček za spravljanje kozmetičnih drobnarij, nekaj iz linije immortelle (pozabila, kaj oops.gif) in še par stvari. jutri bom natančneje pogledala, ko greva z mami na lov za kremo. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 08:46 PM

.
Pih, same brezvezne stvari. Sicer pa, ko bom jaz naslednji teden prišla v Lj, bodo najboljše stvari itak že pograbljene.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#276 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 04 January 2006 - 10:03 PM

QUOTE(Jenna)
Pih, same brezvezne stvari.

maš prav. mene je prodajalka prav usmiljeno pogledala, ko sem jo vprašala, če je samo to na razprodaji. biggrin.gif hotla sem videt kako fletno reč iz medene ali mandljeve kolekcije ali pa vsaj kak moški gel za tuširanje, da bi z njim lahko podkupila bivšega .... biggrin.gif nič od nič. ermm.gif
  • 0

#277 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 05 January 2006 - 07:45 PM

razočarana! kremica za obraz z olivnim oljem ni del razprodaje, ker se je učer ena zmotla in jo uvrstila tja. super! se me je usmilila in mi dala tri testerčke. rolleyes.gif mami sm pa naštimala, da si je kupla medeni balzam. biggrin.gif zdej držim pesti, da je lushev boljši, hehe. biggrin.gif
  • 0

#278 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2006 - 08:17 PM

.
Ej, jaz sem točno vedla. Itak da ne bodo tisti izdelki, ki so dobri, v razprodaji. V razprodaji bodo tisti, ki ne grejo in ki tudi slučajno ne upravičijo cene in ki pravzaprav sploh ne veš, kaj bi z njimi počel - taki so tudi na tisti polički, ki so znižani zaradi kakšnih napak na embalaži. Brezveze.

.
  • 0

#279 Lee Lee

Lee Lee

sramežljivec

• Člani
  • 68 posts

Posted 20 January 2006 - 01:19 PM

Jst sm si na razprodaji kupila Sproščujoče kopelne perle (12 jih je not), ble so znižane 70 % pa sm dala 600,00 sit za njih. Vse ostalo na razprodaji mi je blo pa čist bedno!!!!

No, pa k sm bla že tm, se ve d nam šla praznih rok dam smile.gif ... sm si kupla še piling masko iz kolekcije od olive - sm jo že sprobala in je res huda!!! Mislim, da je noter glina, pa peške od olive (neki v tem smislu). Ful lepo mi je očistila obraz, pa še čist rahel piling lohk narediš na koncu, ko si jo spiraš iz obraza. Res, ful navdušena. laugh.gif
  • 0

#280 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 20 January 2006 - 05:40 PM

QUOTE(Lee Lee)
sm si kupla še piling masko iz kolekcije od olive - sm jo že sprobala in je res huda!!! Mislim, da je noter glina, pa peške od olive (neki v tem smislu). Ful lepo mi je očistila obraz, pa še čist rahel piling lohk narediš na koncu, ko si jo spiraš iz obraza. Res, ful navdušena. laugh.gif

tole reč jaz uporabljam za peeling: naflockam na vlažno kožo, zmasiram, pustim 15 minut, mal z vlažnimi prsti zmasiram spet in sperem z mlačno vodo. meni je super, mam full mehko kožo pol. sicer vem, da po tem ni treba maske uporabit, ampak jaz jo vseeno. meni je krasna stvar.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users