Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#261 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 31 July 2007 - 08:56 AM

ninća, če si v tednu in pol shujšala 2kg je to veliko. Do 1kg na teden je zdravo. In če ti volja pade že po slabih 2 tednih ne boš nikoli shujšala. Moraš biti pripralvjena tudi na to, da ne bo šlo vedno samo navzdol, ampak bo tudi stalo na isti kilaži po kakšen teden ali dva. Nihče ni rekel, da je hujšanje na easy. Volje ne smeš izgubit...oziroma si ne smeš dovolit, da bi jo izgubila.

Meni se tudi ne da vsak dan delat vaje za roke z utežmi pa trebušnjakov pa počepov pa minimalno 30minut orbitreka. Pa se vsak dan posebi zbrcam, da grem to naredit. Mi ne vzame več kot 1 uro. Namesto da bi ležala pred TV, telovadim. Ali pa delam oboje hkrati smile.gif
  • 0

#262 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 31 July 2007 - 09:32 AM

Se strinjam z Ančko. 2 kg v enem tednu in pol je veliko, seveda če to ni samo voda. V bistu je to ogromno. Super rezultat, nimam pojma zakaj se pritožuješ. A se ti mudi kam? Jutri umreš?

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#263 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 31 July 2007 - 09:38 AM

v enem tednu je nemogoče shujšat 2 kg oz. tudi če tehtnica kaže 2kg manj je to le izgubljena voda ne pa maščoba
  • 0

#264 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 31 July 2007 - 09:40 AM

To je voda, ja. smile.gif

že en tedn pa pol ne jem po 17.uri

S tem si samo kvariš metabolizem, razen če ne greš že ob 19ih spat. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#265 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 31 July 2007 - 09:58 AM

Jep, se strinjam z Jino. Zvečer, no eno 2-3 urio pred spanjem si lahko privoščiš kak ultralahki obrok. Jaz najraje beljakovine s pomarančnim sokom.

Tita, lahko izgubiš 2 kg maščobe na teden. Vse je odvisno od tega kako debel si. Če imaš 120 kg, lahko predpostaviš da tvoje telo zahteva veliko več kalorij za vzrževanje te kilaže.

Primer (čisto izmišljenje številke, samo za nazorni prikaz):

-trenutna teža 80 kg, predpostavimo 3000 kcal za vzdrževanje teh 3000 kcal

-trenutna teža 120 kg, 4500 kcal za vzdrževanje

Če ta punca omeji dnevni vnos na 2000 kcal pa še 1000 kcal porabi preko telovadbe, to znese 3500 kcal na dan oz. 24.500 kcal na teden. To je približno 2,7 kg maščobe.

Če pa bi punca z 80 kg poizkušala 2500 kcal manj na dan zaužit, bi ji ostalo samo 500 kcal, kar pa je stradanje.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#266 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 31 July 2007 - 10:04 AM

Saj jaz tudi ne jem po 17 uri. Ampak namesto tega veliko pijem. Najraje vodo, ali pa si skuham nesladkan kompot (dobim prej občutek sitosti).
  • 0

#267 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 31 July 2007 - 10:08 AM

QUOTE(roža @ 31. 7. 2007 - 9:32) View Post

Tudi v družbo ne zahajam rada, ker mam občutek da me vsi gledajo in se norčujejo iz mene. Kar je deloma tudi res.

Jah men je en vampl reku, da kak sem debela, sn ga misla kr ubit, skinat, zradirat s sveta...... Pizda sebe bi pogledu, pijanc... evil.gif Tak folk mi pač gre na k...
Po tem sem se odločla pa lepo športat oz. migat, tk da naslednič nej okol pade, ko me bo vidu. mad.gif

• 0

#268 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 31 July 2007 - 10:10 AM

Roža, Perla, držim vama pesti!
  • 0

#269 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 31 July 2007 - 10:11 AM

QUOTE(crna @ 26. 7. 2007 - 10:34) View Post

169 nekje. Pa če me res žulijo te gugalnice, pa ful me začnejo kolki/rit bolet med guganjem, ker me zategnejo une verige (kok se to zdej SM sliš). oops.gif. Ni mi udobno res.

ahaaa s tistim odgovorom sem mislila crno...pozabila citirati oops.gif

v glavnem še 1x...

je možno da so te gugalnice narejen za otroke, ki nimajo tako širokih bokov kot ženske?
  • 0
IPB Image

#270 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 31 July 2007 - 10:21 AM

A da si kvaris metabolizem s tem huh.gif

Ja sam, pa ne bom jst jedla ob 8zvecer, ce hodim spat npr. ob enajstih! Jst jem ob 6h ali 7h zvecer.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#271 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 31 July 2007 - 10:24 AM

Pod ultralahki obrok je mišljeno res nekaj minimalnega, predvsem nemastnega, pa tudi ne preveč hidratnega, skratka malo beljakovin pa min. hidratov. Recimo žlica ali dve začinjene nemastne skute na prepečencu ipd., čisto toliko, da telo ne misli, da že mora začeti z varčevalnim režimom.
  • 0

#272 roža

roža

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 31 July 2007 - 10:30 AM

Hsul hvala za podporo. jaz zvečer ponavadi spijem kaki kozarec mleka, včasih še kakšen košček kruha in to je to.
  • 0

#273 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 31 July 2007 - 10:40 AM

Jaz se ti tudi zahvaljujem Hasul.

• 0

#274 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 31 July 2007 - 11:14 AM

Tudi jaz sem se odločila da do septembra shujšam približno 5 kg (torej pridem na 57 kg in izgubim dober kg na teden). Za to bo potrebna jeklena volja in veliko športanja. Pri sebi štejem že za velik napredek to, da ne jem več po 19 uri smile.gif. Še mojo lenobo bo treba premagati, potem pa bodo rezultati zanesljivo vidni wink.gif.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#275 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 31 July 2007 - 11:22 AM

Če se že tema imenuje hujšaj z mano, lahko napišemo kaj smo danes naredile, da bi shujšale - torej kakšna hrana in kakšno gibanje:

hrana:
zajtrk: kos kruha iz polnozrnate moke, malo kozjega sira in EGO breskev
malica: 2 bio piškota pomaranča (nesladkan in nesoljen)
kosilo: rjav riž s paradižnikom in bučko
večerja: skodela nesladkanega kompota
tekočina: 2l nesladkanega kompota

gibanje:
vaje za roke (biceps, triceps, ramena, podlaket) - 2,5kg (3 serije)
vaje za trebuh (6 vaj x 3 serije)
vaje za rit (3 vaje x 3 serije)
orbitrek - 30 minut nonstop na hitrosti 15,5+

• 0

#276 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 31 July 2007 - 11:27 AM

Pri prehrani ni bilo nič omembe vrednega.
gibanje:
5 min na fitnes rollerju (noge, trebuh + ročke za utrjevanje rok in prsi)
5 min na steperju
popoldne bo sledilo intenzivno čiščenje
zvečer grem še na eno turo s kolesom ter mogoče na malo daljši sprehod

• 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#277 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27341 posts

Posted 31 July 2007 - 11:29 AM

ok, js sicer nimam neke blazne potrebe po hujšanju ampak bi neskončno rada mela 50 kg smile.gif . ne vem kaj mi je, čist princip pač,da jih bom mela tolk smile.gif , ampak čez poletje se vedno zredim, zato sm se to poletje odločila,da je moj cilj, da ne bom mela konc augusta spet 60 kg,ampak da obdržim vsaj trenutno težo
  • 0

#278 roža

roža

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 31 July 2007 - 11:58 AM

prehrana standard
gibanje:
20 min igranje badmintona

popoldne malo kolesarjenja
  • 0

#279 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 July 2007 - 12:12 PM

Jst sem se pa odločla da kake tri, štiri dne ne bom "nič" jedla (razen drobnarij, zdele sem za dobro jutro kos sira), oz. čimmanj, ker me nekaj že kake dva tedna žuli v črevesju in imam tega dost. Se bomo prepucal.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#280 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 31 July 2007 - 01:30 PM

QUOTE(crna @ 31. 7. 2007 - 13:12) View Post

Jst sem se pa odločla da kake tri, štiri dne ne bom "nič" jedla (razen drobnarij, zdele sem za dobro jutro kos sira), oz. čimmanj, ker me nekaj že kake dva tedna žuli v črevesju in imam tega dost. Se bomo prepucal.

džisus...potem pa vrži proč še sir in "drobnarije", ki so tako ali tako največje sranje. Pij samo vodo in črn, zelen čaj, za črevesje je dober tud šipkov. Kuhaj si zelenjavne juhe, za začetek tud prežganko in veliko gibanja...

Sir je masten in še nikoli ni bil v dbro pri čiščenju črevesja.
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users