Peeling ustnic in njihova nega
Posted 27 November 2012 - 01:42 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 November 2012 - 01:46 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 November 2012 - 02:04 PM
Posted 27 November 2012 - 05:32 PM

Posted 27 November 2012 - 05:34 PM

Posted 27 November 2012 - 05:49 PM

Posted 02 December 2012 - 11:49 AM
So pa še v tej obliki, ampak so obarvani:

Imajo jih pa tudi pri nas, pa v decembru ni poštnine: http://cocodali.si/e...figs-rouge.html
Posted 02 December 2012 - 11:53 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 December 2012 - 11:56 AM
Posted 02 December 2012 - 11:57 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 December 2012 - 12:09 PM
Posted 14 January 2013 - 12:37 PM
Kateri Dr. Organic balzam je najbolj hranilen (aloe vera, granatno jabolko, tea tree, med, vitamin e)? Po opisu sodeč je ta z medom najbolj. Sicer pa me najbolj mika tisti z granatnim jabolkom.
Posted 14 January 2013 - 01:06 PM
Najbolj pohvaljen in tudi best seller je tisti z medom, ja. Če je tudi najbolj hranilen pa ne vem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 January 2013 - 01:17 PM
Hvala. Razmišljam, da bi enega kupila, ker ima DM zdaj v knjižici ugodnosti bon za -50% na izbrani izdelek za nego ustnic. Zadnjič sem kupila Krasna balzam za ustnice in so mi prodajalke rekle, da ta bon ne velja za ta balzam, ker ni na istem stojalu, kot so ostali balzami. Pomoje ni imela pojma. :/
Posted 14 January 2013 - 01:21 PM
^^ LOL.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 January 2013 - 07:19 PM
Ma ja, kar nekaj. Saj bi prišparala samo dober evro, ampak mi je vseeno žal, da si nisem vzela knjižice popustov, ker bi na koncu sigurno veljal popust tudi na ta balzam.
Posted 11 February 2013 - 07:43 PM
Jaz imam zadnje tako hudo razdražene, suhe in popokane ustnice, da mi gre na jok. Niti nasmejati se ne smem.
Včeraj sem si jih nežno spilingirala (z Vichyjevim pilingom za obraz), pa so bile gladke, danes se spet zbudim s
popolnoma suhimi in bolečimi. Pa intenzivno uporabljam od Melvite Apicosma obnavljalni balzam za ustnice, a ne
pomaga čisto nič - samo vazelinasti film naredi na ustnicah, učinka pa ni. Tudi drugi vazelini (sestavinsko zelo
kvalitetni - medeni Nuxe, kakavni TBS, itd.) so pogoreli. Sploh ne vem, kaj naj naredim! Zobno pasto tudi uporabljam
naravno in brez mentola (Melvita), ker mi sicer ostale tudi razdražijo ustnice - sem nekaj dni uporabljala kremo od
Ajone, ki bi naj bila manj mentolasta, pa mi je po nekaj uporabah tudi razdražila ustnice. Ne vem več, kateri
izdelek naj sprobam?! In res se mi čedalje bolj zdi, da mi med in vosek izsušita ustnice.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 February 2013 - 08:10 PM
Poskusi s kremo za nego prsnih bradavic, ki vsebuje lanolin.
Baje čudežno pomaga pri takšnih primerih - tudi, ko nič drugega ne pomaga, bo to rešilo zadevo!
http://www.lekarnar....lti-mam-lanolin
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 February 2013 - 08:15 PM
Samo to je tudi vosek.
Če ti ni ogabno , namaži z ono super čudežno kremo za roke. Jaz velikokrat namažem s kakšnim težkim BBjem (itak je v vsem približno isto sranje). Pač nekaj časa ne odpiram ust in ne ližem.
Posted 11 February 2013 - 08:25 PM
Nekje sem prebrala, da baje tudi balzami z ricinusovim oljem ne negujejo dobro ustnic, oziroma jih celo izsušujejo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users