Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#261 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 November 2009 - 10:23 AM

maaa men gre to novo leto tak na kurac, jebemti, čist vsako leto je neki neumno na konc.
PRvo leto sva šla na šmarno, pa se pol kurca ni dol vidl, bla je megla, zgledal je samo kot obstreljevanje ljubljane v daljavi.... ko sredi vojne.
Lani pa doma pr men, pr nemu, vmes pa na bledu še s dvema njegovima kolegoma. Polom, s samimi tipi nikdar več.

zdele bom eni napisala kje misl bit za NY pa če bi bli kje skup.

Drugače bi ga najraje izbrisala iz obličja zemlje, res.l Novo leto namreč. Če bi bilo po moje bi bla odma, kot da je navaden dan, fant pa tud kjer naj če naj bo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#262 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 November 2009 - 10:32 AM

Men je tud brezveze ves ta hrup okrog novga leta pa to...
Najbrž bova doma alpa pri njegovih, skupi z bratovo familijo smile.gif
  • 0

#263 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 01 November 2009 - 12:58 PM

QUOTE(sonchika @ 1. 11. 2009 - 9:15) View Post

Dolgčas ni v Istri v kakšnem hotelu, kjer kaj organizirajo. Potem pa tam koga srečaš, pa je zabavno.
Na Pagu je pa dolgčas za popizdit.

A tako, hvala! Hahaha si predstavljam svojo faco uletim na Pag cela like woot.gif dol bi pa burja zavijala okoli vogalov in nikjer nikogar. laugh.gif Ceprav, glede na samotarjenje, ki mi pase, morda niti ne bi bilo tako slabo hehe. Moram enkrat poskusiti. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#264 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 November 2009 - 04:46 PM

Js bi tud mela en skuliran nju jer. Ampak nee, ker pride pob takrat lih za 10 dni domov hočejo bit vsi z njim, in sploh če ne grema nikamor/greva kam sam za sebe/ padajo komentarji kako sma zapečkarska blink.gif

Like i care. smile.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#265 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 November 2009 - 01:43 PM

Meni NY ne pomeni nič. Zaenkrat nimam nobenih posebnih planov, pravzaprav bi mi najbolj pasalo, da se mati in brat evakuirata iz bajte, pa pride moj k meni in se mava lepo po svoje. smile.gif
  • 0

#266 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 November 2009 - 07:30 PM

Karta za Irsko imam, hostel tudi že rezerviran ponekod, treba še zbrskat za dve lokaciji.

Mmmm pivo za NL. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#267 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2009 - 07:41 PM

S sestro pa nečakinjo se neki menimo za budimpešto. sem za, samo mraz mi je manj všeč.... biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#268 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 November 2009 - 07:44 PM

Jaz ne vem kje bom. Fant gre po vsej verjetnosti s kolegi v Sarajevo (lani pa je bil v Beogradu rolleyes.gif ), tak da bom verjetno spet kje preveč pijana.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#269 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 November 2009 - 08:44 PM

QUOTE(Braunkopf @ 9. 11. 2009 - 19:30) View Post

Karta za Irsko imam, hostel tudi že rezerviran ponekod, treba še zbrskat za dve lokaciji.
Mmmm pivo za NL. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif

Jaz bom po moje kar doma. OK, če ga že celo leto okoli žuram, why not. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#270 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2009 - 08:47 PM

Jaz pa pojma nimam. Ne vem ne kje, ne s kom bom.
Bi pa šla kam daaaleč, a seveda ne bom.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#271 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 November 2009 - 08:58 PM

^^ zakaj ne, če je želja močna?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#272 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2009 - 09:11 PM

Lahko je želja močna do konca in naprej, ampak če ni dovolj financ, si samo z željo ne morem kaj dosti pomagat. -) Pa kdaj drugič.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#273 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 12 November 2009 - 09:50 PM

Po vsej verjetnosti kar doma, se mi niti ne da nikamor...sej je samo en nov let tongue.gif
  • 0

#274 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 November 2009 - 09:57 AM

Jaz pa ne morem bit doma za novo leto. V smislu, da bi bla s fantom sama ali pa kaj takega, ker se mi verjetno lahko zmeša. Vsi so vuni ali pa se pri kom doma zabavajo; pijejo, pelešejo, jejo... jaz pa doma slap.gif . Nepredstavljivo. Enostavno moram it nekam.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#275 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 November 2009 - 12:06 PM

Jaz pa ne vem, če bom šla v Srbijo. Nočem dobit prašičje gripe, no thanks. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#276 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 26 November 2009 - 06:03 PM

Pojma nimam. Neke smo se s sošolkami pogovarjale, da bi bile v Mariboru, samo zdaj bo ena delala za silvestrovo blink.gif, tako da vrjetno nebo nič iz tega.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#277 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 26 November 2009 - 09:50 PM

Mi(dva) se pa lih menmo/menva in bova jutr najbrž rezervirala Prago za čez nov let, ne glede na to a greva sama al gre še kdo, I really don't care. Sm pa ekstatično vesela, da bova šla, ker sva se mela dve leti nazaj v Krakowu v bistvu ful ful fajn. Komi čakam skratka smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

• Guests

Posted 28 November 2009 - 12:12 AM

Pojma nimam. Ne vem niti, kaj bo jutri, novo leto je pa še dlje. laugh.gif
  • 0

#279 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 November 2009 - 07:45 PM

Ljubljana za novo leto? A kje dogaja kej, kakšen lokal...vem samo za emonsko?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#280 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 05 December 2009 - 02:05 PM

Jaz mam vsako leto bolj bedno novo leto.

Ko sem bla mlajša, sem bla cela nora, čeprav smo VEDNO bli doma, ampak so prišli vsi k nam.. in nas je pol blo ful frocov. In smo plesali v dnevni sobi in se špilali pa noreli, pa celi nori pili tisti otroški šampanjec in pol ko smo rakete spuščali to je šele blo nekaj biggrin.gif in valda celi srečni da smo se lahko mogoče celo našminkali pa si naredli frizure pa tiste lake z bleščicami ... ful mi je blo vedno fajn smile.gif

Pol pa se je začelo..

2006/2007 - prvič nedoma.. kr sem se tax lih družla z eno ko so ji stari vse pusli in sem šla kao spat k nje in smo bli z neko ostalo mularijo celo noč zuna. pri vrtcu. z litri vina. največja bedarija kaj obstaja. stara sem pa bla .. 13 ? rolleyes.gif
2007/2008 - pri kolegu kr je bil sam doma. še večja bedarija. vsi so bruhali, spali v bani in tuškabini, zlamali so vsega boga (bogi njegovi stari)
2008/2009 - takrat sem že bla z mojim skup približno pol leta. ni pusto da bi bla sama s kolegicami do 12, tak da sem mogla bit pr njemu z njegovim 23 bratom in istostarimi kolegi.. morm poudarit kak sem se mela? pol smo šli v neki bedno bednasti lokal kr je tam delal njegov najbolš kolega. in on je že bil ful pijan in me ni pusto meter stran od njega. in ko so končno prišli eni moji prjatli sem jim šla voščit in pol je on nenavadno vido da sem jim malo preintenzivno voščla in pol je celi lokal poslušal njega kak se dere na mene da sem ga prevarala in da sem prasica tako vse pičke in podobne.. jas pa stala tam pa se jokala ker mi nič ni blo jasno.

Nerabim torej posebej pisat zakaj se sploh ne veselim konca tega mesca? ;)

• 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users