Novo leto
Posted 01 November 2009 - 10:23 AM
PRvo leto sva šla na šmarno, pa se pol kurca ni dol vidl, bla je megla, zgledal je samo kot obstreljevanje ljubljane v daljavi.... ko sredi vojne.
Lani pa doma pr men, pr nemu, vmes pa na bledu še s dvema njegovima kolegoma. Polom, s samimi tipi nikdar več.
zdele bom eni napisala kje misl bit za NY pa če bi bli kje skup.
Drugače bi ga najraje izbrisala iz obličja zemlje, res.l Novo leto namreč. Če bi bilo po moje bi bla odma, kot da je navaden dan, fant pa tud kjer naj če naj bo.
Posted 01 November 2009 - 10:32 AM
Najbrž bova doma alpa pri njegovih, skupi z bratovo familijo

Posted 01 November 2009 - 12:58 PM
Dolgčas ni v Istri v kakšnem hotelu, kjer kaj organizirajo. Potem pa tam koga srečaš, pa je zabavno.
Na Pagu je pa dolgčas za popizdit.
A tako, hvala! Hahaha si predstavljam svojo faco uletim na Pag cela like

Posted 01 November 2009 - 04:46 PM

Like i care.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 November 2009 - 01:43 PM

Posted 09 November 2009 - 07:30 PM
Mmmm pivo za NL.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 November 2009 - 07:41 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 November 2009 - 07:44 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 09 November 2009 - 08:44 PM
Karta za Irsko imam, hostel tudi že rezerviran ponekod, treba še zbrskat za dve lokaciji.
Mmmm pivo za NL.

Jaz bom po moje kar doma. OK, če ga že celo leto okoli žuram, why not.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 November 2009 - 08:47 PM
Jaz pa pojma nimam. Ne vem ne kje, ne s kom bom.
Bi pa šla kam daaaleč, a seveda ne bom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 November 2009 - 08:58 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 November 2009 - 09:11 PM
Lahko je želja močna do konca in naprej, ampak če ni dovolj financ, si samo z željo ne morem kaj dosti pomagat. -) Pa kdaj drugič.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 November 2009 - 09:50 PM

Posted 13 November 2009 - 09:57 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 November 2009 - 12:06 PM

Pablo Picasso
Posted 26 November 2009 - 06:03 PM

[Napoleon]
Posted 26 November 2009 - 09:50 PM

Posted 28 November 2009 - 12:12 AM

Posted 30 November 2009 - 07:45 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 05 December 2009 - 02:05 PM
Ko sem bla mlajša, sem bla cela nora, čeprav smo VEDNO bli doma, ampak so prišli vsi k nam.. in nas je pol blo ful frocov. In smo plesali v dnevni sobi in se špilali pa noreli, pa celi nori pili tisti otroški šampanjec in pol ko smo rakete spuščali to je šele blo nekaj

Pol pa se je začelo..
2006/2007 - prvič nedoma.. kr sem se tax lih družla z eno ko so ji stari vse pusli in sem šla kao spat k nje in smo bli z neko ostalo mularijo celo noč zuna. pri vrtcu. z litri vina. največja bedarija kaj obstaja. stara sem pa bla .. 13 ?

2007/2008 - pri kolegu kr je bil sam doma. še večja bedarija. vsi so bruhali, spali v bani in tuškabini, zlamali so vsega boga (bogi njegovi stari)
2008/2009 - takrat sem že bla z mojim skup približno pol leta. ni pusto da bi bla sama s kolegicami do 12, tak da sem mogla bit pr njemu z njegovim 23 bratom in istostarimi kolegi.. morm poudarit kak sem se mela? pol smo šli v neki bedno bednasti lokal kr je tam delal njegov najbolš kolega. in on je že bil ful pijan in me ni pusto meter stran od njega. in ko so končno prišli eni moji prjatli sem jim šla voščit in pol je on nenavadno vido da sem jim malo preintenzivno voščla in pol je celi lokal poslušal njega kak se dere na mene da sem ga prevarala in da sem prasica tako vse pičke in podobne.. jas pa stala tam pa se jokala ker mi nič ni blo jasno.
Nerabim torej posebej pisat zakaj se sploh ne veselim konca tega mesca?

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users