Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#261 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 12 August 2009 - 09:08 PM

ja Kalypso blond pa še nisi probala tongue.gif
hecam te,saj maš prav...
  • 0

#262 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 12 August 2009 - 09:30 PM

Vem, da mi blond ne bi pasala. Imam pretemne trepalnice & obrvi in že pri oranžno rdeči je bil velik kontrast, tako da si ne morm niti zamišljat, kako bi zgledalo pri celi blond čupi... Mogoče me enkrat spipa, pa se pobarvam, ampak zaenkrat ostajam pri temnih laseh. smile.gif
  • 0

#263 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 August 2009 - 11:17 PM

Evo me, še ena odvisnica od blond farbe.

Jaz iskreno, če bi mi nekdo znal povedat kakšna barva bi meni najbolj pasala glede na barvo mojih oči in kože in da bi bla to rjava jaz bi se z takim veseljem pobarvala ...

Ker jaz se tolk presekiram zarad uničenih las in resnično nebi bla blond če bi bla to cena za zdrave lase.
Sej vem, da če si nebi likala.. bi blo čist vredu in bi mela lepe lase ... itak se ne barvam po celi dolžini. Ampak jaz si preprosto neznam predstavljat življenja brez likalnika kr sem pol pri glavi ko ena faking ovca!!

Vem da bi blo ful bolš da glede na to kolk uporablam likalnik, nebi mela še svetljenih las. Ampak res res res se mi zdi da mi blond edina in najbolj res ono paše in se v njej daleč najboljše počutim. In tud vsi ostali mi tak pravijo in sploh čut noče noben o kaki rjavi ..

Eh, drek down.gif

Ana, mene tudi zanima točno s katerimi barvami se barvaš to? Prej si uporabljala od Subrine Ledeno blond, ne? S to se jaz zdaj barvam in mi še najlepše prime, razen pol proti koncu že pride oranžen ton na plan.
  • 0
Memento mori.

#264 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 16 August 2009 - 01:17 PM

Nutella, jst te razumem, sicer sama nimam skodranih, ampak sem se od osnovne šole naprej skooos likala, včasih tut 2x na dan (pred šolo, pa zvečer če sem šla ven npr.). Pa sem mela lepeee, dooolge, zdrave lase. Odkar se pa barvam je pa isto kriza, pa probam opuščat ampak mi je frizura vseen čist neprimerljivo boljša, čeprov nivelike razlike, ampak jst jo ful opazm. Te likalniki so ku*c, k se enkrat navadš ne moreš nehat down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#265 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 16 August 2009 - 02:50 PM

Za tvoj zadnji stavek bi jaz rekla za barve. biggrin.gif
Mislim da velika večina tistih ki so se včasih barvalai pa četudi bodo pustili da jim lase prerastejo jih bo VEDNO enkrat primlo da se pobarvajo biggrin.gif Sem ziher.Za likalnik pa vem.Jaz sem si proti koncu ko sem imela dolge črne lase tud dosti likala, sicer so bili moji naravni lasje ravni ampak so konice izgledale manj uničene če sem jih zlikala.No, potem sem naredila največjo napako in jih po razbeljenju postrigla.

Kaj mislite da bi lepše prišel odtenek(meni osebno pridejo enako kot na škatlici sedaj imam že precej svetle ker se mi je tud tita tonirana krema že pred časom sprala barvala se pa itak nisem že nekje tri, štiri mesece.
4.3(je pri gold odtenkih)+4(natural) ali 4.03(mocha)+4.35(choco)
http://www.cazzahair...x...&Itemid=164
Pa kaj pomeni mocha?Gledala sem v googlov( laugh.gif laugh.gif ) prevajalnik pa mi je ven vrglo moka? blink.gif

Rada bi imela kaj v tem smislu:

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

#266 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 August 2009 - 05:41 PM

mocha je en način priprave kave. wink.gif A Café mocha is a variant of a cafe latte. Like a latte, it is typically one third espresso and two thirds steamed milk, but a portion of chocolate is added, typically in the form of sweet cocoa powder, although many varieties use chocolate syrup. Mochas can contain dark or milk chocolate.
frizura na zadnji slikci .... love.gif wub.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#267 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 August 2009 - 07:20 PM

Oo, kako lepi barvi sta na prvih dveh slikah. Točno tako bi tud jst mela wub.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#268 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 August 2009 - 07:32 AM

Babe nekaj me še nujno zanima, ker grem potem po barve...Dilema kolkor se spomnem je uzela srednjo rjavo pa svetlo rjavo pa ji je tok temno prišlo.
Če bi jaz vzela naprimer potem eno čokoladno srednje rjavo(so pri keune tudi srednje kar temne naprimer nekje med srednjo in temno rjavo) in eno zlatorjavo(tudi srednjo isto velja za temnost kot pri zgornjem) bi mi prišla ven črna?
  • 0

#269 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 August 2009 - 09:01 AM

Jaz sem mojo teto včeraj pobarvala s Poly Diadem svetlo rjavo in je prišla ven zelo lepa srednje rjava. Nekaj podobnega, kot ima ta ženska s kratko čupo na zadnji sliki. Tebi, November, pa raje nič ne bom svetovala, ker ne vem kak točno imaš zdej (bi morala u real videt). Načeloma pa vse temno rjave primejo črno, srednje rjave pa zelo temno rjavo. Jaz imam mešanico svetlo rjave in srednje rjave, pa sem kar konkretno temna. Sicer niti slučajno ne izgledam črna, ampak taka temno čokoladasta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#270 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 August 2009 - 09:05 AM

Aha vredu potem raje vzamem srednje zlatorjavo in srednje čokoladno rjavo.
  • 0

#271 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 21 August 2009 - 09:39 AM

se podpišem pod nutello. smile.gif čeprav sem od maja malo bol peščeno temno blond, prej sm pa bila skos platinasto belo blond in komaj čakam, da še mine nekaj časa, da grem spet nazaj na svetlo. Ker mi je frizerka pač svetovala, da naj imam malo premora z peroksidom. down.gif

pa vam rata doma se pobarvat enakomerno in da pride dovolj svetla barva? js sm se samo enkrat doma, pa še to z najbolj svetlo blond in je pršla ven čist oranžna nekam.
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#272 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 21 August 2009 - 11:57 AM

šMinka* a pa se ti barva nič ne spira? Js sm se tudi iz skoraj belo blond pobarvala na temnejšo blond in se mi je v mesecu dni totalno sprala in sem spet čist svetla huh.gif Sploh ne vem kaj nej nardim, da bom prišla na temnejšo? Kake ideje... hmm.gif
  • 0
Why so serious?

#273 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 August 2009 - 09:13 AM

Jaz sem se pa vedno sama barvala doma(blond, črno, posvetljevala, rjavo, prameni ...) ker ne zaupam frizerjem in karkoli sem delala sem bila vedno zadovoljna razen pri posvetljevanju ampak to itak tud od frizerke nebi prišla zadovoljna ane...sem potem itak ene parkrat preliv dala čez in pobarvala pa je bla ful lepa rjava.

Firefly, ti imaš zdej svetlo osnovo in vse kar boš dala gor se ti bo spralo ker so pač svetli ane..
  • 0

#274 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 22 August 2009 - 02:50 PM

Ja sej vem, zato iščem kak trik, hehe biggrin.gif Nočem pa se prepogosto barvat, ker sem komaj postopoma postrigla proč laske, ki so bli čist uničeni od prepogostga barvanja. Kaj pa kaka domača "packarija"? Sem nekje brala o barvanju z orehi. Je katera to že poskusla? Jaz sem par dni nazaj prvič to dala na lase, bom pa to ponavljala redno pred pranjem (če bo le čas biggrin.gif ). Sčasoma naj bi lasje vsrkali dovolj pigmenta, da rahlo potemnijo... hmm.gif
  • 0
Why so serious?

#275 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 August 2009 - 03:34 PM

hm..kako to nardiš, nisem še slišala za to.Poročaj potem o rezultatih.

• 0

#276 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 22 August 2009 - 07:02 PM

Brala sem različne verzije postopka, js sm pa nardila tako: najprej sem cca dve uri prekuhavala eno vrečko orehovih lupin na tri deci vode. Pol sem odcedila tekočino in pustila da se ohladi. Normalno oprala lase in potem pred balzamom polila s to tekočino, privoščla lasišču mal masaže, sprala z mrzlo vodo in balzam gor biggrin.gif

Itak bom poročala če se bo kej obneslo thumbup.gif
  • 0
Why so serious?

#277 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 23 August 2009 - 06:05 PM

fire-fly. ja mene je mogla frizerka 2x barvat, mislim najprej z barvo in to ful temno, potem pa še preliv čez. in tudi meni se je ful sprala. sam se nisem nič pritoževala, ker se temna itaq nisem počutila vredu. drugače mi je pa rekla, da če se mi bo ful sprala nej pridem da mi da še enkrat preliv čez.
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#278 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 August 2009 - 06:32 PM

Ampak tok pogosto pa tud ni fajn dajat preliv na lase, resda ni tako agresiven kot barva ampak še vedno vsebuje peroksid in ostale stvari ki nisu lasu najbolj prijazne.
  • 0

#279 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 August 2009 - 06:36 PM

Ma sej js nočem bit čist temna, sam da nism več bela. Nekak tko k je na slikci spodej bi bla thumbup.gif Morm povedat, da sem si včerej spet lase namakala v orehih in sem čist presenečena...se mi že kr mal pozna biggrin.gif Celo mami je rekla da je že lepša barva, hehe. Tko da eksperiment se nadaljuje biggrin.gif

IPB Image
  • 0
Why so serious?

#280 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 27 August 2009 - 05:00 PM

A se da te barve, ki jih uporabljajo pri frizerju kje kupit? V navadnih trgovinah vem da ne, kaj pa kje drugje? Tudi oni jih morajo od nekoga kupit.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users