Jump to content

Photo

Solarij

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#261 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 29 July 2008 - 12:35 PM

jaz se ne, ampak še vedno ob vseh člankih in ne vem čem še vse, se vedno ne vem ce oseba hodi enkrat na dva tedna za 10 min v solarij ali to res tako zelo škodi??
  • 0

#262 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 29 July 2008 - 12:39 PM

jah lej... "tako zelo škodi"... Gotovo ti to, da ne bi šla nikoli v solarij škodi veliko manj, kot če bi hodila 1x na dva tedna...

Solarij pač ni zdrav. To je dejstvo.
  • 0

#263 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 29 July 2008 - 01:04 PM

nikoli se nisem bila v solariju. res me ne mika smile.gif
  • 0

#264 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 31 July 2008 - 12:37 PM

se strinjam ančka, samo malo sem že nepotrpežljiva, ker danes že vse samo še škodi..sad.gif
  • 0

#265 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 31 July 2008 - 12:40 PM

QUOTE(bela @ 29. 7. 2008 - 14:04) View Post

nikoli se nisem bila v solariju. res me ne mika smile.gif

Jaz enako. Tudi zaenkrat še ne nameravam it.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#266 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 02 August 2008 - 09:50 AM

jst sm pa solarij dva mesca kar redno hodla..2x na tedn, včasih tud 3x al pa samo 1x..ja res je da škoduje, sam če se na soncu pražiš 3 ure tud ni zdrau, sploh zdj k je več vsega..tak da jst bom še naprei kakšen mesec pred sezono hodila v solarij, pa še potem ko grem na sonce, niam nobenih težau z opeklinami smile.gif sam pa ne zastopim enih, k grejo v najbl močnega za pou ure ohmy.gif jst grem največ 15 min (potem ko sm že dost rjava) kar je še v mejah normale biggrin.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#267 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 August 2008 - 06:56 PM

Nočem moralizirati, ampak tudi solarij ni čisto OK... Sploh nobeno sončenje - pa lep ten gor ali dol.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#268 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 April 2009 - 12:45 PM

Uf, jaz se pa ne grem več tega. Letos sem mela namen it ene 5x, da dobim mal podlage, da bi na maturancu vsaj zgledala zdravo. Bila sem 2x, prvič po 5 min in drugič 6 minut (v najmanj močnem), vendar sem kar konkretno opečena pa spet nisem took svetla, niti nimam pretirano občutljive kože. Se ne mislim več hecat s svojim zdravjem, bom pač mal bledolična. sleep.gif
Zdej me že 2 dni vse srbiii, se skos praskam k da mam bolhe. Zihr je od tega. Se skos polivam z jojobinim oljem, da mi vsaj mal navlaži kožo in da mal not prnesem izgubljeno vlago. Bogi telešček.
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2009 - 03:47 PM

Men je zdravnica svetovala, da naj grem vsak drug teden za 5 minut v solarij...in mi je prav fajn biggrin.gif
  • 0

#270 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 April 2009 - 03:51 PM

Jst sem lani ful več hodila v solarij. Najprej sem 14 dni hodila 2x na teden, potem še kakšne 3 tedne 1x na teden in potem en mesec nič. in potem spet biggrin.gif Letos sem bla pa od novega leta do zdej ssamo 4x. Sicer zdej nameravam it še ene 2x, pa potem tik pred poletjem še ene 3x. Sovražim če sem ČIST bela. Hodim pa za 8 min v 800.
  • 0

After all this time?

Always.

#271 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 04 April 2009 - 03:53 PM

kam hodite v lj? kje v lj bi blo najbol it v solarij? sem enkat bla tam pri peniasu(ne vem točn kk se piše)..pa je tok umazan blo..tk da tm več ne bom šla
  • 0

#272 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 April 2009 - 04:00 PM

Jst hodm v Moj fit v Areno. Nevem, čeprav tam v centru se mi zdi da je dost podobno. Sem pa enkrat šla v Sončni studio v Šiški, in sem mogla mal čakat pa sem se pogovarjala s tisto ki je delala pri blagajni. Je rekla da jo nasplošno v vseh teh Moj fit ful umazano in da so solariji ful slabo spucani in da žarnice preveč na redko menjavajo. Nevem, to glede žarnic res nebi vedla, ampak men se ne zdi tok umazan. Jst zdej vedno spucam ne samo un del kjer se leži, ampak tudi gor, unga s kerim se zapreš.
  • 0

After all this time?

Always.

#273 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 April 2009 - 04:24 PM

meni(osebno) pa je posolarjena polt neizmerno grda....nevem me nekako odbija. biggrin.gif
  • 0

#274 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 04 April 2009 - 04:44 PM

Men je polt lepa, če je rjava. Bolj grdo je, ker je koža taka mat, po solariju, res ful izsušena. Sej nekak logučno, ko se ti sončiš ti je vroče in ti delujejo znojnice in lojnice, v solariju pa je hladno.
  • 0

#275 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 05 April 2009 - 12:19 PM

Ja, meni se tudi zdi da potem koža bolj stara deluje če pretiravajo. Pri nas je šla večina punc pred maturantskim plesom v solarij in nekatere so konkretno pretiravale. Ful so mele grdo tako čist zažgano barvo, ka se je itak na kilometr vidlo da je fejk, pa po dekolteju čist suho že prov nagubano kožo bruh.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#276 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 June 2009 - 02:31 PM

Kaj je kaka finta v KATERI solarij greš (firma) .. da bi eni bli nevem boljši al pa karkol?
  • 0
Memento mori.

#277 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 08 June 2009 - 02:37 PM

Pomoje ne. Edin če greš, praši kje majo najnovejše žarnice. So "najmanj" škodljive.
  • 0

After all this time?

Always.

#278 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 June 2009 - 05:55 PM

Razlika je pomoje zgolj med turbo pa navadnim solarijem. Pa žarnice itak.
Jaz če že grem, grem v stoječega, se mi zdi da dobiš najbolj enakomerno obarvanost.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#279 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 09 June 2009 - 10:48 AM

kako pa stoječi zgleda?

mene tudi solarij ne mika. po pravici me je tudi strah bit v tisti komori pa še bad filing tiste močne žarnice... sem bila par let nazaj v ene parkrat v solariju in sem dobila lep ten, nič oranžen. zdej te pa baje ti turbo solariji opalijo takoj (rdeče bolj ko ne). sem hotla it nekajkrat tudi letos v solarij v Areno pred morjem zaradi boljšega občutka. in sem res šla za 8 min v blagega, ampak sem po parih minutah šla ven, ker me je bilo strah in neprijetno. oops.gif ne vem zakaj

no, v Areni je bilo umazano in sicer tepih po tleh in pa še en stol iz blaga ves svaljkast, meni skrajno neokusno. je pa res, da je bila tam masa punc, večinoma najstnice.

ena ful lušna punca, ki je delala na kasi, je pa imela tako flekasto kožo na obrazu kot da ji izginja pigment. ni čudno ermm.gif
  • 0

#280 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 February 2010 - 01:54 PM

Mene pa zanima, a greste ve v solarij z lečami? Mislim a mate leče gor pa si date čez zaščitna očala?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users