Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#261 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 July 2007 - 05:52 PM

lilika,
vprašanja se postavljajo tukaj in ne v teme, kjer se izključno ocenjuje izdelke.

Tvoje vprašanje iz teme Garnier Clean & Fresh Gel kopiram sem:
kakšna je primerjava z scheller wash-gelom?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#262 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 July 2007 - 08:14 PM

Jaz imam nekaj vprašanj o Clinique - Dramatically Different Moisturizing Gelu

1. Ali je gel primeren tudi za mastno in nečisto kožo ?
2. Ali kožo kaj matira ?
3. Kako se obnese kot podlaga za puder ?

• 0

#263 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 July 2007 - 09:22 PM

Ja, ta gel je v prvi vrsti namenjen ravno mastni koži. Na drugi dve vprašanji pa ti ne bi znala odgovorit smile.gif

Ravno si me spomnila, a katera ve kakšna je cena ta nove Clinique kremce Continuous Rescue Antioxidant Moisturizer, a je dražji od DDMG gela? DDMG vem da je tavelka pakunga čez 50€, navadna 50ml pa 25€.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#264 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 09 August 2007 - 09:30 AM

Mene zanima kakšne barve naj bi bil Scheller gel iz alg. Moj je zelenkast in čudne konsistence in se bojim da ni pokvarjen? Enkrat sem ga že imela pa je bil brezbarven, zato mi je ta zelen sumljiv. ermm.gif
  • 0

#265 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 August 2007 - 10:10 AM

QUOTE(laLa° @ 24. 7. 2007 - 21:14) View Post

2. Ali kožo kaj matira ?

1. mislim, da obstajata 2 različici, ena za normalno do suho kožo in druga za normalno do mešano kožo - tega imam jaz.
2. odlično matira, jaz imam tak krasen powdery občutek na koži, ko se z njim namažem. brez nadležnega občutka filma na koži, rekordno se vpije - ko da ne bi imela nič gor.
3. ne vem, ker ne uporabljam pudra - samo na občutek na koži, ko si ga namažeš, ne bi smel bit problem pudra čez nanest - sem skoraj sigurna, da se ne bi prav nič svaljkal ali kaj podobnega.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#266 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 10:42 AM

Špela hvala. =) Jaz sem celi Müller pregledla, pa ga nisem našla. rolleyes.gif

celia, je bolj modro - zelene barve in take goste konsistence. Jaz mislim, da ni pokvarjen. Za vsak slučaj, pa še preveri rok trajanja. wink.gif
  • 0

#267 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 09 August 2007 - 11:01 AM

Aha, jaz imam v spominu, da je brezbarven, zato. Še bolje. Na tubi je odtisnjeno Z40912FM, torej je do decembra 2009 rok trajanja hmm.gif ?
  • 0

#268 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 11:07 AM

Mah, to ni to. =)

Tam na sliki imaš z rdečo obkroženo tako posodico. Poglej na tvoji tubi, kaj piše tam notri (12m, 6m). To pomeni, koliko mesecev po odprtju je vsebina še vredu. =)

IPB Image
  • 0

#269 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 August 2007 - 11:17 AM

Jap, una šifra zgoraj ni datum sem jaz že nekaj pisala v temi Scheller, preberisi.

Ampak modro-zelen da je? blink.gif No ne vem, jaz sem za ta gel slišala že vsega, od rumenega, do motno belega, ampak zelenega oz modrega pa nikoli biggrin.gif Ampak tej geli se itak hitro pokvarijo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#270 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 11:26 AM

^^ vsake oči imajo svojega malarja biggrin.gif

celia, koliko časa pa ga že imaš ?
  • 0

#271 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 August 2007 - 11:48 AM

QUOTE(laLa° @ 24. 7. 2007 - 21:14) View Post

2. Ali kožo kaj matira ?

Če še lahko jaz odgovorim:
1. Ja, je primeren za mastno in nečisto kožo, saj je tej tudi namenjen, ta, ki je za Combination and Combination Oily/Oily skin - jaz mam tudi tega, pa nimam mastne kože... nekje mešano do občasno suho, pa mi ni nič premalo. Obstaja še različica Very Dry/Dry.
2. Ja, matira, to je že Špela fino odgovorila - res naredi svileno mehko kožo, meni ne naredi tako krasnega filinga nič drugega.
3. Pri meni se krasno obnese! Predvsem se ne more svaljkat, ker se gel odlično vpije.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#272 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 09 August 2007 - 12:46 PM

laLa, tam ko si ti obkrožila na sliki piše 6 m, se pravi 6 mesecev od datuma proizvodnje. Sam tega pa ni napisanega.

Sarah, je zelenkaste barve. Kupila sem ga pa včeraj, se pravi je nov. Ampak, kaj če so imeli že v trgovini starega?
  • 0

#273 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 August 2007 - 02:30 PM

Ja saj. Jaz sem ga kupila pred meseci in sem sumila da je star (moj je bil tak malo rumenkast) in sem nesla nazaj v Mullerja in mi je tam trgovka rekla da tisti datum ki je navrhu nima nič veze in da je to kao samo šifra in sploh ne datum. Da za datum se upošteva tista številka ki je v narisanem lončku. Torej če v lončku piše 12 pomeni da traja 12 mesecev od prvega odprtja, in ne 12mesecev od proizvodnje. Ljudje po trgovinah pa itak skozi v roke prijemljejo in odpirajo vsepovprek, ane, tako da mimogrede pokvarjenega kupiš. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#274 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 09 August 2007 - 02:55 PM

sam ne vem, a ni ta logika malo mimo? sej tut v embalaži se po določenem času stvar pokvar, najbrž rok trajanja ni večen. ne vem no, js mislm, da bi mogu bit datum proizvodnje gor.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#275 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 August 2007 - 03:46 PM

baje, da se izdelki (ako imajo zadostno količino parabenov, a ne) lahko v zaprtih embalažah držijo dve, nekateri pravijo celo tri leta. mene kar srce boli, ko vidim, da imam mamica kakšno prastaro reč še vedno v omari ali pa ima na dveh koncih 2 seta za nego kože odprta in ju ne ponuca v doglednem času in ima potlej to odprto po leto, leto in pol. pa me nič ne posluha. ermm.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#276 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 10 August 2007 - 10:21 AM

Hvala za odgovore.
  • 0

#277 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 August 2007 - 07:26 PM

Ni kaj. =)
  • 0

#278 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 15 August 2007 - 12:39 PM

A mi lahko poveste tiste, ki ste uporabljale masko od Logone - Meta in Lushevo staff of life katero bolj priporočate? Za nečisto kožo se razume.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#279 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 August 2007 - 01:15 PM

Priporočam bolj tole od LUSHa, Logona bi bila, se mi zdi, premalo "agresivna" (ker to sploh ni) oz. čistilna za nečisto kožo - SOL od LUSHa je glede tega bolj opasna. Pa od Logone je poleg tega še kar malo hranilna oz. vlažilna in je sestavinsko sicer neprimerno boljša. Ampak če hočeš, da ti spuca ksiht, potem absolutno priporočam od LUSHa.
  • 0

#280 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 15 August 2007 - 03:01 PM

Hvala smile.gif se mi je zdelo da bo takle odgovor
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users