Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 08 July 2007 - 05:52 PM
lilika,
vprašanja se postavljajo tukaj in ne v teme, kjer se izključno ocenjuje izdelke.
Tvoje vprašanje iz teme Garnier Clean & Fresh Gel kopiram sem:
kakšna je primerjava z scheller wash-gelom?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 July 2007 - 08:14 PM
1. Ali je gel primeren tudi za mastno in nečisto kožo ?
2. Ali kožo kaj matira ?
3. Kako se obnese kot podlaga za puder ?
Posted 24 July 2007 - 09:22 PM

Ravno si me spomnila, a katera ve kakšna je cena ta nove Clinique kremce Continuous Rescue Antioxidant Moisturizer, a je dražji od DDMG gela? DDMG vem da je tavelka pakunga čez 50€, navadna 50ml pa 25€.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 August 2007 - 09:30 AM

Posted 09 August 2007 - 10:10 AM
Jaz imam nekaj vprašanj o Clinique - Dramatically Different Moisturizing Gelu
2. Ali kožo kaj matira ?
1. mislim, da obstajata 2 različici, ena za normalno do suho kožo in druga za normalno do mešano kožo - tega imam jaz.
2. odlično matira, jaz imam tak krasen powdery občutek na koži, ko se z njim namažem. brez nadležnega občutka filma na koži, rekordno se vpije - ko da ne bi imela nič gor.
3. ne vem, ker ne uporabljam pudra - samo na občutek na koži, ko si ga namažeš, ne bi smel bit problem pudra čez nanest - sem skoraj sigurna, da se ne bi prav nič svaljkal ali kaj podobnega.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 August 2007 - 10:42 AM

celia, je bolj modro - zelene barve in take goste konsistence. Jaz mislim, da ni pokvarjen. Za vsak slučaj, pa še preveri rok trajanja.

Posted 09 August 2007 - 11:01 AM

Posted 09 August 2007 - 11:07 AM
Tam na sliki imaš z rdečo obkroženo tako posodico. Poglej na tvoji tubi, kaj piše tam notri (12m, 6m). To pomeni, koliko mesecev po odprtju je vsebina še vredu. =)

Posted 09 August 2007 - 11:17 AM
Ampak modro-zelen da je?

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 August 2007 - 11:26 AM

celia, koliko časa pa ga že imaš ?
Posted 09 August 2007 - 11:48 AM
Jaz imam nekaj vprašanj o Clinique - Dramatically Different Moisturizing Gelu
2. Ali kožo kaj matira ?
Če še lahko jaz odgovorim:
1. Ja, je primeren za mastno in nečisto kožo, saj je tej tudi namenjen, ta, ki je za Combination and Combination Oily/Oily skin - jaz mam tudi tega, pa nimam mastne kože... nekje mešano do občasno suho, pa mi ni nič premalo. Obstaja še različica Very Dry/Dry.
2. Ja, matira, to je že Špela fino odgovorila - res naredi svileno mehko kožo, meni ne naredi tako krasnega filinga nič drugega.
3. Pri meni se krasno obnese! Predvsem se ne more svaljkat, ker se gel odlično vpije.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 August 2007 - 12:46 PM
Sarah, je zelenkaste barve. Kupila sem ga pa včeraj, se pravi je nov. Ampak, kaj če so imeli že v trgovini starega?
Posted 09 August 2007 - 02:30 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 August 2007 - 02:55 PM
Posted 09 August 2007 - 03:46 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 August 2007 - 10:21 AM
Posted 10 August 2007 - 07:26 PM
Posted 15 August 2007 - 12:39 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 August 2007 - 01:15 PM
Priporočam bolj tole od LUSHa, Logona bi bila, se mi zdi, premalo "agresivna" (ker to sploh ni) oz. čistilna za nečisto kožo - SOL od LUSHa je glede tega bolj opasna. Pa od Logone je poleg tega še kar malo hranilna oz. vlažilna in je sestavinsko sicer neprimerno boljša. Ampak če hočeš, da ti spuca ksiht, potem absolutno priporočam od LUSHa.
Posted 15 August 2007 - 03:01 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users