NARAVNA KOZMETIKA
Posted 16 January 2008 - 06:30 PM

Posted 16 January 2008 - 06:43 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 January 2008 - 07:16 PM

Posted 16 January 2008 - 07:30 PM
draga moderatorka, tale pripis se mi zdi rahlo neupravičen, saj je link objavljen v postu nad julijinim, objavila ga je pa Cali. Gre za link www.alpoja.si.
Oprosti, imaš prav. Samo je vseeno bilo malo čudno.
Posted 17 January 2008 - 10:08 AM
seveda sem Avalonu in podjetju naredila ene vrste reklamo (pred mano je to storila že Cali), to pa zato, ker sem bila zadovoljna z njimi. A ne delamo tega na forumih, povemo drugim kaj nam je všeč. Saj sem za Hauschko tudi naredila reklamo, ker sem tudi z njimi zadovoljna!
In hotela sem to deliti z drugimi, tako kot sem jaz našla kar dobrih nekaj nasvetov na tem forumu, po različnih temah. Zato pa forumi so, kajne?
Hm, ne vem no...
Posted 17 January 2008 - 12:57 PM
To je moje mnenje in zato sem link izbrisala. Sicer sem prepozno videla, da je bil že objavljen, torej je bilo moje dejanje in posledično tvoj komentar brez smisla.
Dovolj OT.
Posted 20 January 2008 - 07:53 PM
http://www.e-kozmetika.com/
A ima že kdo kakšne izkušnje s to kozmetiko?
Posted 21 January 2008 - 04:44 PM
No, zdaj bom pa tudi sama nalepila en link do naravne kozmetike, ki sem ga nekje zasledila. ne vem, ali je že bil objavljen na forumu:
http://www.e-kozmetika.com/
A ima že kdo kakšne izkušnje s to kozmetiko?
Ali sem RESNIČNO čorava ali pa imajo tu stvari kar zastonj?

Posted 21 January 2008 - 04:48 PM
Posted 21 January 2008 - 04:55 PM
Kako to mislita?
Saj so cene napisane zraven.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 January 2008 - 05:00 PM
Posted 21 January 2008 - 05:00 PM

Posted 21 January 2008 - 06:43 PM

Posted 21 January 2008 - 11:53 PM
Drži. Samo taki, ki objavijo točno določeno temo (prva objava) v točno določeni temi, so ponavadi povezani s podjetjem, ki trži določene izdelke.
To je moje mnenje in zato sem link izbrisala. Sicer sem prepozno videla, da je bil že objavljen, torej je bilo moje dejanje in posledično tvoj komentar brez smisla.
Dovolj OT.
Hm, kot prvo je ta tema temu namenjena. Pač vsak pove svoje izkušnje z naravno kozmetiko in na ta način reklamira določen izdelek. Ne morš sklepat po enem postu, kjer je pač oseba pohvalila določen izdelek, da pa za to osebo stoji podjetje in da zdej je pa to treba pri priči zbrisat - kaj a tega pa noben ne sme vidt al kako. In tud če bi, sej je zato odprta tema. Če ne naj se pa potem vsi linki zbrišejo. In če ima oseba na forumu večtaužnt postov pa ni možno sklepati, da bi reklamirala svojo firmo. Zdej če vzamem samo primer: ti voljno prilepiš nekaj novega v temo, ker imaš dovolj postov, da se lahko sklepa, da ne reklamiraš svojo firme in nobenega ne moti tvoj link, nekdo drug, ki pa komaj začne sodelovat na forumu je pa takoj obtožen in se mu link pobriše. Kako ironično. Sorry, ampak res me je tole zmotilo.
Pa še tole. Zanimivo pa da take teme pustiš pri miru, če si že tako pikolovska. http://www2.lepa-si....showtopic=12171

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 22 January 2008 - 07:27 AM
Drugo pa ne bom več razlagala in s tem je debate konec. Kontaktirajte me na ZS, če imate kakšne pripombe.
Posted 24 January 2008 - 09:38 AM

Posted 25 January 2008 - 02:57 PM
Posted 25 January 2008 - 06:16 PM
Posted 04 February 2008 - 11:35 AM
Posted 04 February 2008 - 11:55 AM
Mi lahko kdo priporoci kaksen naraven deodorant, ki bi dejansko DRZAL cel dan. o tem ko sem probala kristal, kristal v tekoci obliki,
Lush Aromacreme je takšen.
čudovito diši in drži res cel dan.
ampak meni je žal povzročil nekakšno alergijo
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users