Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#261 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 16 January 2008 - 06:30 PM

Hm pozna kdo kozmetiko Mantra? Naj bi bila naravna in izdelana na podlagi znanja Ayurvede. Zdele sem vidla v DMu. Je bilo že kaj govora o tem? hmm.gif
  • 0

#262 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 January 2008 - 06:43 PM

Je bilo, poglej med sestavine in med ocene izdelkov smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#263 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 16 January 2008 - 07:16 PM

Hvala. Sem že našla smile.gif .
  • 0

#264 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 January 2008 - 07:30 PM

QUOTE(pinga @ 16. 1. 2008 - 14:38) View Post

draga moderatorka, tale pripis se mi zdi rahlo neupravičen, saj je link objavljen v postu nad julijinim, objavila ga je pa Cali. Gre za link www.alpoja.si.

Oprosti, imaš prav. Samo je vseeno bilo malo čudno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#265 Julija

Julija

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 17 January 2008 - 10:08 AM

Draga moderatorka,
seveda sem Avalonu in podjetju naredila ene vrste reklamo (pred mano je to storila že Cali), to pa zato, ker sem bila zadovoljna z njimi. A ne delamo tega na forumih, povemo drugim kaj nam je všeč. Saj sem za Hauschko tudi naredila reklamo, ker sem tudi z njimi zadovoljna!
In hotela sem to deliti z drugimi, tako kot sem jaz našla kar dobrih nekaj nasvetov na tem forumu, po različnih temah. Zato pa forumi so, kajne?
Hm, ne vem no...

• 0

#266 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 January 2008 - 12:57 PM

Drži. Samo taki, ki objavijo točno določeno temo (prva objava) v točno določeni temi, so ponavadi povezani s podjetjem, ki trži določene izdelke.
To je moje mnenje in zato sem link izbrisala. Sicer sem prepozno videla, da je bil že objavljen, torej je bilo moje dejanje in posledično tvoj komentar brez smisla.
Dovolj OT.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#267 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 January 2008 - 07:53 PM

No, zdaj bom pa tudi sama nalepila en link do naravne kozmetike, ki sem ga nekje zasledila. ne vem, ali je že bil objavljen na forumu:
http://www.e-kozmetika.com/

A ima že kdo kakšne izkušnje s to kozmetiko?
  • 0

#268 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2008 - 04:44 PM

QUOTE(sonchika @ 20. 1. 2008 - 19:53) View Post

No, zdaj bom pa tudi sama nalepila en link do naravne kozmetike, ki sem ga nekje zasledila. ne vem, ali je že bil objavljen na forumu:
http://www.e-kozmetika.com/

A ima že kdo kakšne izkušnje s to kozmetiko?

Ali sem RESNIČNO čorava ali pa imajo tu stvari kar zastonj? laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#269 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 January 2008 - 04:48 PM

očitno.
  • 0

#270 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2008 - 04:55 PM

Kako to mislita?
Saj so cene napisane zraven.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#271 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 January 2008 - 05:00 PM

pa tudi prihranek. in skupaj potem pride 0,00 €.
  • 0

#272 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2008 - 05:00 PM

Glej ga šmenta, prej je bilo pa tako nerazumljivo =) Tak prva cena je bila prečrtana, potem pa spodaj cena o€ in se bolj spodaj prihranek: cena, ki je bila zgoraj prečrtana. biggrin.gif Še dobro, da me ni pograbila nakupovalna mrzlica =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#273 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 21 January 2008 - 06:43 PM

mene pa mika kar nekaj stvari tu na tej strani cry.gif seatavine mi izgledajo zelo mamljive smile.gif potrebujem peeling in masko za obraz in tukaj jih je kar nekaj, samo preveč je vsega in se sploh ne bi mogla odločit.
  • 0

#274 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 January 2008 - 11:53 PM

QUOTE(sonchika @ 17. 1. 2008 - 12:57) View Post

Drži. Samo taki, ki objavijo točno določeno temo (prva objava) v točno določeni temi, so ponavadi povezani s podjetjem, ki trži določene izdelke.
To je moje mnenje in zato sem link izbrisala. Sicer sem prepozno videla, da je bil že objavljen, torej je bilo moje dejanje in posledično tvoj komentar brez smisla.
Dovolj OT.

Hm, kot prvo je ta tema temu namenjena. Pač vsak pove svoje izkušnje z naravno kozmetiko in na ta način reklamira določen izdelek. Ne morš sklepat po enem postu, kjer je pač oseba pohvalila določen izdelek, da pa za to osebo stoji podjetje in da zdej je pa to treba pri priči zbrisat - kaj a tega pa noben ne sme vidt al kako. In tud če bi, sej je zato odprta tema. Če ne naj se pa potem vsi linki zbrišejo. In če ima oseba na forumu večtaužnt postov pa ni možno sklepati, da bi reklamirala svojo firmo. Zdej če vzamem samo primer: ti voljno prilepiš nekaj novega v temo, ker imaš dovolj postov, da se lahko sklepa, da ne reklamiraš svojo firme in nobenega ne moti tvoj link, nekdo drug, ki pa komaj začne sodelovat na forumu je pa takoj obtožen in se mu link pobriše. Kako ironično. Sorry, ampak res me je tole zmotilo.

Pa še tole. Zanimivo pa da take teme pustiš pri miru, če si že tako pikolovska. http://www2.lepa-si....showtopic=12171 blink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#275 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 January 2008 - 07:27 AM

Zakaj sem pustila tisto temo? Ker ni nalepljen link do izdelkov in niti ni napisano, za kateri izdelek gre. Če koga zanima, naj ga konaktira.
Drugo pa ne bom več razlagala in s tem je debate konec. Kontaktirajte me na ZS, če imate kakšne pripombe.
  • 0

#276 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 24 January 2008 - 09:38 AM

jaz sem si iz tega linka naročila en piling za obraz in glineno masko z zelišči. poštnina pride 3,18 eur pa testerčke lahko naročiš. bom videla, kako mi bo sedlo tole... je bil bolj impulziven nakup wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 January 2008 - 02:57 PM

Mi lahko kdo priporoci kaksen naraven deodorant, ki bi dejansko DRZAL cel dan. o tem ko sem probala kristal, kristal v tekoci obliki, Alverde deodorant, uno stvar, ko sta limonin pa sensitive deodorant, ne spomnim se zdaj imena, in nekaj casa vztrajala z njimi, sem prisla do ugotovitve, da delujejo recimo pomladi in jeseni, ko si oblecen tako nekako srednje debelo in zunaj ni vroce. Pozimi, ko mas na sebi kup cot in poleti ko je vroce, pa enostavno ne primejo. Po celem dnevu opravkov bom obvezno smrdela. Kaj sele ce grem na telovadbo. Tako sem se zaenkrat zatekla nazaj k Niveinim roll-onom, ki mi absolutno drzijo, zvecer niti kancka smradu pod pazduho, ampak rada bi mela nekaj manj oporecnega. A obstaja sploh kak naravni nadomestek za aluminium clorohydrate? citno je to res edina stvar, ki preprecuje smrdenje.
  • 0

#278 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 January 2008 - 06:16 PM

Ne, to je stvar, ki preprečuje potenje. Naravni deoti so pa v bistvu dišave, ki prekrivajo neprijeten vonj.
  • 0

#279 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 February 2008 - 11:35 AM

Morda ve katera na pamet, če so kakšne kreme za obraz Aubrey Organics komedogene?
  • 0

#280 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 04 February 2008 - 11:55 AM

QUOTE(izabela @ 25. 1. 2008 - 14:57) View Post

Mi lahko kdo priporoci kaksen naraven deodorant, ki bi dejansko DRZAL cel dan. o tem ko sem probala kristal, kristal v tekoci obliki,

Lush Aromacreme je takšen.
čudovito diši in drži res cel dan.
ampak meni je žal povzročil nekakšno alergijo

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users