Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#261 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 March 2007 - 06:37 PM

super novica, da je sodelavka zbolela. in mi je ni treba prebavljat. nje in njene v nebo segajoče debilnosti.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#262 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 March 2007 - 09:38 PM

Danes sta se ati pa mami kregala, ker ati noče pit pastirčkovega čaja ... tak se pač reče enmu čaju, mu ga je danes mami kupla in on ga noče pit, ker pravi da ga je sram ker se tak glupo čuje in da že ne bo pil pastirčkov čaj. laugh.gif laugh.gif

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#263 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 March 2007 - 10:26 PM

Omfg, to je včeraj naša mama domov privlekla. Ta isti čaj!!! laugh.gif
Kak se bo pa foter obnašal, pa še ne vem. Mislim, da ga še sploh videl ni, haha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#264 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 March 2007 - 10:31 PM

Sej ne morem verjet, no. thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#265 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 March 2007 - 10:36 PM

Jaz tudi ne. laugh.gif Še prav spomnim se, kak sem se norčevala včeraj iz njega. Naša mama je namreč obsedena s čaji, si kupi vsaj 3 škatle čajev na teden.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#266 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 21 March 2007 - 11:36 AM

moja danasnja norost. js ko si s klescami privihujem trepalnice, velikrat se par spodnjih zagrabm zravn, k se pol zlo grdo uvihajo. in js kokr sm pametna ane, sm si sla dons te ta spodnje s salotejpom zalept na kozo, tko da jih ne bom mogla zravn zgornjih stisnt. in js cela ponosna si zaviham zgornje trepalnice, se pogledam u spegu in vidm tist salotejp dol. mislm da mi ni treba govort kaksne muke sm prestajala k sm ga dol dajala slap.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#267 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 21 March 2007 - 11:41 AM

kokoška mala... al pa če bi z eno roko držala klešče in si uvihavala trepalnice, z drugo pa si potegnila taspodnje mal dol?
  • 0

#268 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 March 2007 - 05:35 PM

moja včerajšnja super norost je bila kratkega veka, žal - danes se je sodelavka primajala na delo. imam pa že novo norost v rokavu - jutrišnji razgovor za novo potencialno sodelavko. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#269 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 21 March 2007 - 06:13 PM

ancka ne bo slo, ker mam obe roki zasedeni biggrin.gif z eno si drzim veko gor da ujamem vse trepalnice na isti dolzini, v eni pa drzim klesce
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#270 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 23 March 2007 - 07:15 PM

Tole ni ravno norost (po eni strani prav grozljivost)...ampak je bla meni še posebno za crknit smešno laugh.gif

Sedima včeraj s fantom v eni restavraciji v mariboru na kosilu, pa jaz (spet!!) požerem nekaj kar mi je povzročlo alergično reakcijo..in ponavadi ne morem požirat, in mi postane ful sila-mi ponavadi začnejo kar solze tečt (nene se jokam, ampak od sile pač biggrin.gif )..in fant me pač (cel prestrašen) skuša pomagat in me drži za roko in mi pač nekaj tolažljivega govori....ampak očitno sma zgledla kot, da me je on pustil/oziroma bil žaljiv do mene in jaz tam histerično jokam, saj sta 2 ženski iz sosednje mize začele proti njemu pošiljat ubijalske poglede, in sočutno gledale mene...ko sma pa se vstala in šla ven, sem pa resnično misla, da ga bo ženska kar fentala...jaz sem pa se seveda začela režat ko butl laugh.gif laugh.gif najbolj komičen je pa seveda bil izraz na obrazu mojega "bogega" fanta, ker reževež ni bil nič kriv biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#271 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 25 March 2007 - 09:10 AM

ne najdem softwera za skener. ce bi ga, bi to peljal do se vecje norosti - fomariranja racunalnika. sveda brez blage veze, kaj mi je za narest.

druga norost je pa ta, da je treba uro prestavljat kr naprej. pa ne, da bi to nardil v pondelk, da bi bil 'eno uro krajsi', neee, to je treba narest v nedeljo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#272 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 25 March 2007 - 03:19 PM

rezultat danasnjega dneva: formatiran c disk, na novo nalozeni windowsi, zvok NE DELA. ugotovila, da nimam posebej zvocne kartice, ampak da je use skupej na eni plošči. ful fajn. brez idej, kaj nej nardim.

edit: DELAAAA!!! DELAAAA!!!!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#273 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 April 2007 - 03:23 PM

Že druugič ta teden sem skor zamočla; vklopla sem kamero brez da bi si prej čupo porihtala. Hvalabogu pob ni gledal in mi je ratalo se umaknt&naredit zimproviziran čop&na paž frizuro. ! biggrin.gif In spet je rekel kk mam kratke lase in zakaj mi nič ne rastejo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#274 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 April 2007 - 08:45 PM

hahahaha bogi no, ju piggie twisted.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#275 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 April 2007 - 11:21 PM

Cvetka, ej, men sam ni jasn neki. Zakaj se vidva tok časa ne vidta?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#276 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 06 April 2007 - 12:08 AM

To pa se jaz vem. Bom povedala po Cvetkino.

Mejbi bikoz his lajk... on di ader sajt of d plenet. Well, nat lajk ampak pravzaprav JE, ane Cvetkica...
console.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#277 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 06 April 2007 - 08:55 AM

QUOTE(black_sweety @ 6. 4. 2007 - 1:08) View Post

To pa se jaz vem. Bom povedala po Cvetkino.

Mejbi bikoz his lajk... on di ader sajt of d plenet. Well, nat lajk ampak pravzaprav JE, ane Cvetkica...
console.gif

in kje je ta "ader sjat of d plenet"? hmm.gif
  • 0

#278 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 06 April 2007 - 10:31 AM

ejža? juesej?
  • 0

#279 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 April 2007 - 02:45 PM

Neki je Ameriko omenjala, če se ne motim? hmm.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#280 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 08 April 2007 - 07:48 AM

jp.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users