Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

• Guests

Posted 02 June 2007 - 09:35 PM

Kaj pa ima Garnier eno novo rumeno roll-on zadevo proti celulitu? hmm.gif Sem danes prvič videla v trgovini tak sistem, sicer ima pa alkohol na prvem ali drugem mestu ...

Meni se zdi, da je najbolje, če človek telovadi, je čim manj slano hrano in veliko pije. Vse te maže so po mojem samo metanje denarja v tri krasne.
  • 0

#262 Estelle

Estelle

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 02 June 2007 - 09:52 PM

QUOTE(Jenna @ 27. 5. 2007 - 23:49) View Post

Morda res. A si zato, ker si porabljala manj, dlje časa uporabljala ali si nehala po 14ih dneh? Najbrž tisto prvo. :-)

Ne boš verjela, ampak sem ga po 14-ih dneh nehala uporabljat, ker so mi postale vse hlače preširoke (v stegnih in na riti smile.gifsmile.gif) Tako da sem preostanek porabila na trebuhu (kjer ni bil tako drastičen učinek).
  • 0

#263 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 June 2007 - 09:55 PM

Ampak mora bit pa fajn ta zadevscina, mislim prakticna za uporabljat. Samo malo porolas in je.

Sem jo videla v reklamah prej med BB in me je primlo, da jo nabavim. Itak, jaz prav ne bi smela gledat reklam. butl.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#264 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 June 2007 - 10:26 AM

Izgubljena, lahko 1x ali pa 2x dnevno. Po želji.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#265 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2007 - 02:18 PM

QUOTE(Estelle @ 2. 6. 2007 - 22:52) View Post
Ne boš verjela, ampak sem ga po 14-ih dneh nehala uporabljat, ker so mi postale vse hlače preširoke (v stegnih in na riti smile.gifsmile.gif) Tako da sem preostanek porabila na trebuhu (kjer ni bil tako drastičen učinek).

Huh, to je pa res... učinek. ohmy.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#266 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 June 2007 - 02:40 PM

Ti to resno? OMG, jst bom tudi to začela potem uporabljat! blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#267 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 June 2007 - 02:49 PM

Lol, ja, sam res je učinek ej. Bomo vse full shujšale pred poletjem brez napora! laugh.gif
Sam ne, jz si ga bi šla tud nabavt, sam mi je nekak kr škoda keša za te zadeve pa ne vem zakjaj, pa full sm skeptična tud, no. Kaj pa vem. Bom pa probala se pod rito mazat, sj škodit ne more. Upam, da mi ne bojo kapilare popokale kot je ena rekla.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#268 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 03 June 2007 - 02:51 PM

Dej, sem zdej mami namigovala, da je ena krema z celulit ful dobra pa blablabla, samo mi noče dat keša, ker pravi da je vse to samo nategancija. Upam, da je res oops.gif
  • 0
Pablo Picasso

#269 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 03 June 2007 - 03:59 PM

Te kreme so vse ena nategancija, da ja iztisnejo čimveč denarja iz obupanih žensk, ki bi rade lepe paradirale na plaži twisted.gif twisted.gif twisted.gif

Vsako leto z zanimanjem spremljam to predpoletno paniko med ženskami, ko bi vse rade na hitro shujšale, odstranile celulit, dobile barvo ... prav zabavno je. Namesto da bi med letom malo pomigale in celulita sploh ne bi imele, pa tud hujšat ne bi blo treba.
  • 0

#270 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 03 June 2007 - 08:51 PM

Ja sej to je v bistvu res en navaden bullshit če pogledaš ..
Pri meni je pa zadeva taka, da se mi je celulit pojavil lani zaradi KT in je se je lepo udomačil na mojih stegnih jupijej! Sama sicer spijem dooosti vode (pozimi cca 2,5 l, poleti pa kaka 4 litra), športam vsak dan, samo kaj ko se sladoledu in torticam in čokoladicam ne morem odpovedat no way. Bi pa zagotovo shujšala tudi kake 3 kile, če ne bi jedla po 6 uri zvečer in bi zmanjšala obroke tko za kakih 15 %. Ampak ne gre, ker sploh nimam nobene volje pri tem. oops.gif
  • 0
Pablo Picasso

#271 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 June 2007 - 08:58 PM

Pa kaj, menda ne bomo stradali za tri kile manj.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#272 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 03 June 2007 - 09:02 PM

Stradali? Kdo pa je kaj reku o stradanju? laugh.gif Meni se ne da s tem ukvarjat. biggrin.gif
  • 0
Pablo Picasso

#273 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2007 - 09:13 PM

A je res še potrebno takšno strašno ruganje s strani nekaterih, če si kakšna kupi tak izdelek? Mislim, da smo tu gor ipak že tlko informirane in podučene, da nobena ne pričakuje, da bo čudežno dol vzela za 10 kg oz. da se bo maščoba kar sama od sebe s temi kremami topila, ona bo pa veselo pred tv grizljala ajmar pomfrija. Niti to ne pomeni, da vso leto se veselo bašemo z ocvirki in vegetiramo pred tv&rač in je naša edina razgibancija hoja na wc z mislimi, da se bomo tak pred sezono kopalk 2x namazale in bodo šle vse težave stran.
Jaz sem od te kreme pričakovala rahlo zakritje tisto malo celulitisa, ki ga imam. To je vse. In se mi čedalje bolj dozdeva, da to nudi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#274 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 June 2007 - 09:32 PM

Aplaudiram in se podpisujem pod tale Jennin post, z dleto v kamen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2007 - 09:35 PM

IPB Image

• 0

#276 syringa

syringa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts
  • Interests:Vsak dan kaj novega

Posted 03 June 2007 - 10:54 PM

Torej kaj priporočate huh.gif Sem se zgubila v vseh teh postih unsure.gif confused.gif blush3.gif
  • 0
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film... IPB Image IPB Image

#277 Estelle

Estelle

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 04 June 2007 - 08:09 AM

QUOTE(Jenna @ 3. 6. 2007 - 22:13) View Post

A je res še potrebno takšno strašno ruganje s strani nekaterih, če si kakšna kupi tak izdelek? Mislim, da smo tu gor ipak že tlko informirane in podučene, da nobena ne pričakuje, da bo čudežno dol vzela za 10 kg oz. da se bo maščoba kar sama od sebe s temi kremami topila, ona bo pa veselo pred tv grizljala ajmar pomfrija. Niti to ne pomeni, da vso leto se veselo bašemo z ocvirki in vegetiramo pred tv&rač in je naša edina razgibancija hoja na wc z mislimi, da se bomo tak pred sezono kopalk 2x namazale in bodo šle vse težave stran.
Jaz sem od te kreme pričakovala rahlo zakritje tisto malo celulitisa, ki ga imam. To je vse. In se mi čedalje bolj dozdeva, da to nudi.

Jaz se tudi zelo strinjam s tabo! Kako da kreme nič ne pomagajo, če pa VIDIM, da mi pomagajo, pa še vsi ostali so opazili, da "me je manj". Pa tudi nisem prva, ki je izjavila, da ji je kaka krema pomagala ...

No, samo da še rečem za Elancyl, da verjetno ne deluje pri vseh enako ... Ena prijateljica ni opazila tako hudih sprememb kot jaz (ji je bil pa vseeno na splošno kul in si je še enega kupla). Je pa bila ena druga enako navdušena kot jaz in je tudi rekla, da si bo šla takoj še enega kupit.

QUOTE(syringa @ 3. 6. 2007 - 23:54) View Post

Torej kaj priporočate huh.gif Sem se zgubila v vseh teh postih unsure.gif confused.gif blush3.gif

Jaz pripročam Elancyl ali Afrodito (Garcinia).
  • 0

#278 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 June 2007 - 10:44 AM

No, sj to bi blo retarded, če bi to katera zares mislila, da bo dala dol 10kil, a ne, s pomočjo mazila.
Gre se zato, da se s tem tud mal hočmo potolažit, in vsaka, ki bo zraven kasneje še šla tudi telovadit, bo najbrž imela boljši občutek, ker ma zraven še kremo, ki bi naj pripomogla. Tako, da s tem, ni nič narobe, gre pa se predvsem za neko upanje in čim manjše napore, in tega ne gre zanikat. In naj poudarim, da se ne bo katera ob te čim manjše napore prav nesramno spotaknla- ne gre se zato, da tiste ki uporabljajo te izdelke da so lene in da se jim prav nič ne da, lahko, da nimajo volje taprave in motivacije, ali nič časa al pa kej druzga in takrat pride prav, prav en tak pripomoček. Ki nudi zadoščanje kljub ali ravno zarad manjših naporov
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 04 June 2007 - 11:11 AM

QUOTE(syringa @ 3. 6. 2007 - 23:54) View Post

Js priporocam AMAI gel proti celulitu z mikrogranulami (al neki podobnega). Pod prvo je cena dost nizja kot pri vecini teh izdelkov, men se zdi da sm dala v akciji zanj jurja, drugac je pa dva. Ucinek je viden.. js ga uporabljam skupaj s tako podobno masazno rocko (kupla za 300 sit v Douglasu):

IPB Image

Ko si vmasiras gel, mas v trenutku mal bolj napeto kozo.. seveda cez nekaj casa mine, ampak ob redni uporabi lahko garantiram, da se bo videz koze izboljsal.. in to povem js, ki mam kr precej trdovraten celulit. Krema je bla tut v sestavinah ful dobro ocenjena.. js bom po mojem sam to se uporabljala. Je pa res, da brez masaze najbrz ne bi blo istih rezultatov.

• 0

#280 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 04 June 2007 - 11:14 AM

Men ta AMAI ni nič pomagala, sicer mi je super krema, sploh te granule so super, ker je tak prijeten občutek, ko se mažeš, ampak jst še vedno navijam za Elancyl thumbup.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users