Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#261 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 12 November 2005 - 09:26 PM

men pa ful dober zgleda-nimajo jo sam punk-erke al pa rock-erke....jz sem vidla na MTV ADRIA uno punco Gigio-ona ma rinko v nosu pa ji ful pase...men je pa ful vsec ze tko...
  • 0

#262 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 14 November 2005 - 02:57 PM

QUOTE(ursi)
bambi kdaj si si ga pa dala???

am prejšn tedn biggrin.gif Sam mi ga je ful zašponala ermm.gif Sei zdej je boljš, čeprou mam mal rdeč tm k je uhan...sam okoli pa nč...Treba mazat s kremco pa pucat smile.gif Pol bom mela pa zajčka tazga lepega biggrin.gif
  • 0

#263 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 14 November 2005 - 05:01 PM

jao a zapela ti ga je... sad.gif ...hmhmhmh...to pa ni tok kul k ga je k je medicinski uhan fulll tezko ven dobit-boga!!!sej booo....sam men ga ni (kozmeticarka) nic zapela od znotraj ker sem rekla da ne...potem sem si ga pa naslednji dan ze kar zamenjala in je sicer nos zatekel pa bolel ampak samo tri dni:)..potem pa je bilo vse ok!!smile.gif)))

sej to zatece itak samo zato ker je piercing telesu tujek cry.gif ...nazalost:(

kje si si ga pa ti dala:)???
  • 0

#264 teenagerka

teenagerka

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts
  • Interests:vse

Posted 14 November 2005 - 08:07 PM

Jaz bi si ga pa dala v brado! Ma katera izkušnje s tem? 8) Je res, da se ti lahko nekak vidijo zobje skozi? Pa da se ti ustnica lahko povesi? rolleyes.gif
Lp
  • 0
preety women walkin' down the street...
preety woman try to fly by feet..=)
user posted image

#265 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 15 November 2005 - 10:03 AM

jz ga mam v bradi, pa se mi nč zobje čez ne vidijo rolleyes.gif ustnica se mi pa tudi ni povesila. je pa res da od vseh piercingov k jih mam me je tuki najbol bolel
  • 0
lp, Martina

#266 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 15 November 2005 - 04:08 PM

QUOTE(Martina)
jz ga mam v bradi, pa se mi nč zobje čez ne vidijo rolleyes.gif ustnica se mi pa tudi ni povesila. je pa res da od vseh piercingov k jih mam me je tuki najbol bolel

kje jih pa se mas??? tongue.gif tongue.gif
  • 0

#267 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 November 2005 - 04:59 PM

QUOTE(Martina)
jz ga mam v bradi, pa se mi nč zobje čez ne vidijo rolleyes.gif ustnica se mi pa tudi ni povesila.

Ja, enako. Mislim, kakšne bedarije krožijo... :clown:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#268 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 15 November 2005 - 07:39 PM

QUOTE(ursi)
jao a zapela ti ga je... sad.gif ...hmhmhmh...to pa ni tok kul k ga je k je medicinski uhan fulll tezko ven dobit-boga!!!sej booo....sam men ga ni (kozmeticarka) nic zapela od znotraj ker sem rekla da ne...potem sem si ga pa naslednji dan ze kar zamenjala in je sicer nos zatekel pa bolel ampak samo tri dni:)..potem pa je bilo vse ok!!smile.gif)))

sej to zatece itak samo zato ker je piercing telesu tujek cry.gif ...nazalost:(

kje si si ga pa ti dala:)???

Exit.

Sam me mal muči to, da so mi rekli, da morem met medicinskega 2tedna not...Eni so pa že po enem tednu dal vn.. Pa še to je da me boli če pritisnem, pa uhan mi je že kr...kako nej rečem...not se pogreznu u kožo...a me razumeš kaj hočem povedat?
  • 0

#269 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 15 November 2005 - 07:54 PM

ja nos ti je zatekel-to je tudi meni....jaz ti priporocam da si ga spiras z slano vodo(sol kr zmesas z vodo)...pa kaksno mazilo ali pa tekocino...jaz sem imela tole SPITADERM...dobi se v lekarnah brez recepta...drugace pa najbolje da cim manj se dotikas s prsti ker mene je tudi takrat bolelo:(....tko da res cim manj dotikaj..sploh z umazanimi prsti-ja na hrustancu res boli-bolj kot kjerkoli drugje...samo naj te ne skrbi...bo se vse vredu....ampak pomoje bi bilo dobro da si medicinski uhan ven nekak spravis???pa das noter enega srebrnega sterilnega....to bi blo najbolje...ves jz sem si ga dala ze po enem dnevu ven...
  • 0

#270 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 15 November 2005 - 09:16 PM

bog ne daj s spitadermom. to je tako kot bi na svežo rano alkohol dajala
  • 0
lp, Martina

#271 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 15 November 2005 - 10:50 PM

spitaderm zelo pomaga pri takih ranah biggrin.gif preizkuseno!
  • 0

#272 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 16 November 2005 - 09:48 AM

Bambi! Kolikor sem razumela, so ti zaprli ta medicinski uhancek, takoj, ko so ti ga vstavili a ne? Maš zdaj un štift zadaj? Prvo kot prvo, to se ne dela! Nos zateče, potem ti pa ta štift zateguje vse skupaj in je še bolj boleče, zato pa se ti pogreza uhan v kožo, ga not vleče, ko maš nos zatečen. Moj nasvet- odpni uhan, vrži ven štift, pa pusti kar tako uhan not, malo boš sicer mogla pazit, da ti ven ne pade, ampak ni sile. Meni ga niso zapeli, ravno iz teh razlogov, sem medicinca nosila 14 dni, da se je lepo luknjica oblikovala, potem pa dala srebrnega not, pa ga samo zapognila(itak če si sam spraviš štift gor si genij laugh.gif ), pa je zdaj vse čisto ok, nobenih komplikacij. Tu in tam sem si ga malo na silo izpulila, ko sem pozabila, da imam kaj v nosu wink.gif pa je nos malo zatekel, dala uhan ven za kak dan, pa je bilo pol spet ok....
  • 0

#273 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 17 November 2005 - 05:23 PM

jaz sem pa danes si rinkico oziroma obrocek kupila za v nos biggrin.gif ,pa si jo ze znam lepo not vstavt:)...ful sm srecna glede tega,ker sem si jo res zelela.
  • 0

#274 ĐsT_JsT

ĐsT_JsT

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 20 November 2005 - 09:22 PM

prej sm odprla novo temo, po nesreči, ker nisem vidla te, vrjetno jo bodo zaklenili..in pač zelo me zaimajo naslednje stvari..
No, jaz bi si rada dala naredit piercing jezika, ker mi zelo lepo izgleda in mi je res všeč sedaj me pa zanima, če ga katera od vas ima, izkušnje, nasveti, VSE kar veste o tem, ker bi bila rada čim bolje informirana, da ne pride do kakih nezaželjenih zapletov.. najlepša hvala

kakšni so lahko zapleti in v kakšni emri lahko ravno ti tako *najebeš da se ti to zgodi? ermm.gif
  • 0

#275 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 21 November 2005 - 09:07 AM

jz ga mam v jeziku. naredit si ga pojdi v cult v staro lj. Tam bo ziher vse kul. drgač pa nč ne boli, ene tri do štiri dni maš zatečeno, uhanček naj ma plastično kuglico, ker si boš drgač vse zobe zbila. sam ta prve dni boš mela kovinsko. ene trikrat na dan si boš spirala s slano vodo, pa bo vse kul.

če te bo zanimalo še kaj pa me kar vprašaj
  • 0
lp, Martina

#276 ĐsT_JsT

ĐsT_JsT

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 21 November 2005 - 03:13 PM

a je kkšna možnost da ti kkšn živec prebodejo? ker sn slišala da je ena postala zato nema.. sad.gif ermm.gif
  • 0

#277 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 23 November 2005 - 10:04 PM

jz pa si grem v petek mal uhanckov v uses dat:)...komi cakam:)
  • 0

#278 teenagerka

teenagerka

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts
  • Interests:vse

Posted 24 November 2005 - 08:47 PM

Zdaj pa se postavimo še v drugo kožo... 8)
Kaj bi pa vi naredili, če bi bili(ste) starš otroku, ki pride domov z piercingom? ermm.gif: idea.gif
  • 0
preety women walkin' down the street...
preety woman try to fly by feet..=)
user posted image

#279 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 25 November 2005 - 07:38 PM

evo ze mam nov uhancek;) na usesku:)
  • 0

#280 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 November 2005 - 12:29 AM

Pirsing na bradavučki ri+ula ... jst mam res rqda jkakav!!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users