Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#261 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2005 - 01:40 PM

[quote=Špela]sam, da ga gre dvakrat vprašat, kaj so to niplni, po tem, ko ji on to že enkrat pove ... hm, niso glih vici o blondinkah zastonj
Jep. Toliko o njeni bajni inteligenci in vsaj minimalnem znanju tujega jezika... to bi razumel vsak mulo, star 10 let...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 30 April 2005 - 01:45 PM

[quote=Nikita007][quote=Špela]sam, da ga gre dvakrat vprašat, kaj so to niplni, po tem, ko ji on to že enkrat pove ... hm, niso glih vici o blondinkah zastonj
Jep. Toliko o njeni bajni inteligenci in vsaj minimalnem znanju tujega jezika... to bi razumel vsak mulo, star 10 let...[/quote]

Mogoce jo je pa Andrej tko zmedu, da je kar vse pozabila ... NOT!!!! biggrin.gif Pa res je blo stereotipno tole z jagodami, smetano ... Dolgcas. ermm.gif
  • 0

#263 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2005 - 01:51 PM

Ja, pokajo vsi od izvirnost in zanimivosti. In nepredvidljivosti. :clown:

Andrej mi pa deluje potreben kot Sahara vode.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#264 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 30 April 2005 - 03:09 PM

IPB Image

jao...jst dobim kr kurjo kožo k se začne ženska smejat....eee...toj tko k....em...zvok ko se ti zdi, da ti bo neka žilca poknala v možganih biggrin.gif
  • 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#265 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 01 May 2005 - 09:51 AM

Ko slism tisti njen smeh bi najraje zacela kricat ali pa IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#266 Gisele

Gisele

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 01 May 2005 - 10:33 AM

Shit, iz oddaje v oddajo je bolj neumna. Pa kako se clovek takega smeha sploh navadi ermm.gif: :!: ermm.gif:

Mah, sem gledala. Malce sem se nasmejala Draganu in Cimetu, malce mi je slo na bruhanje pri Bostjanu ( tip mi gre res na zivce, tak obupen gej glas, pametovanje o necem, k nima pojma, pa se zoprn ksiht in pretirana samozavest).

Mah...
  • 0

#267 Gisele

Gisele

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 01 May 2005 - 10:35 AM

QUOTE(sunflower)
\"kaj pa so to niplni?\" jz s si sam mislila: a se ta ženska norca dela al kaj? ako nek ful hud faks itd. pol pa neke \"osnovne\" angleške besede ne zna rolleyes.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Res bi lahko vedla o "niplnih", sam pri anglescini na nasem faksu je tega niso naucili laugh.gif laugh.gif
  • 0

#268 Finatina

Finatina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 02 May 2005 - 02:12 PM

QUOTE(Nikita007)
Ja, pokajo vsi od izvirnost in zanimivosti. In nepredvidljivosti.  :clown:  

Andrej mi pa deluje potreben kot Sahara vode.

hudo fajn si tole napisala!!!!
  • 0
LP, Finatina

#269 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 May 2005 - 05:21 PM

a pa vm je ona huda drgač?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#270 Finatina

Finatina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 02 May 2005 - 05:57 PM

oj,
kako huda?
le to lahko recem, da ko je bila prva oddaja, mi je bila tko simpaticna, dokler je bila se tiho in da se ni smejala, sam po tistem ko je pa recimo Edija skenslala na tak nacin kot ga je, oz. takrat se mi je pa v momentu spremenilo misljenje o njej, res, naduta koza.
ne vem kaj se gre.
  • 0
LP, Finatina

#271 wilma

wilma

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 02 May 2005 - 06:08 PM

Zakaj si ne morem ogledati oddaj na spletni strani? Sporoča mi, da potrebujem nekakšen plug in. Mi zna katera izmed vas pomagati? sad.gif
  • 0

#272 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 May 2005 - 06:14 PM

Če ti ga javi, potem ga kar klikni in naj ti ga nainštalira.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#273 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 May 2005 - 08:21 PM

QUOTE(Finatina)
oj,
kako huda?
le to lahko recem, da ko je bila prva oddaja, mi je bila tko simpaticna, dokler je bila se tiho in da se ni smejala, sam po tistem ko je pa recimo Edija skenslala na tak nacin kot ga je, oz. takrat se mi je pa v momentu spremenilo misljenje o njej, res, naduta koza.  
ne vem kaj se gre.

Ej punce kje si lah pogledam to oddajo k je edija skenslala? Misl,kera oddaja po vrsti je bla to? A je to sploh na netu?
  • 0

#274 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 02 May 2005 - 08:55 PM

http://sanjskazenska...w.php?show_id=9
  • 0
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2005 - 10:37 PM

Baje bi jo naj ta petek Boštjan skenslal...
IPB Image

Iz reklame je pa razvidno, da je bil njun zmenek prav wild... tisti kostumi, pa to biggrin.gif:D:D
  • 0

• Guests

Posted 02 May 2005 - 10:42 PM

Mene pa na Boštjanu nekaj tako odbija! Glas, način govora ... Ne vem. ermm.gif
  • 0

#277 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 02 May 2005 - 10:52 PM

QUOTE(Kim)

sam kim,k jz to odprem- ni nobenga filmčka-k pa grem tja k so filmčki-k zbereš oddajo in so pol filmi-pa tega posnetka ni, ermm.gif:
  • 0

#278 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2005 - 11:09 PM

QUOTE(Katie)
Mene pa na Boštjanu nekaj tako odbija! Glas, način govora ... Ne vem.  :?

Meni je že vizualno grd... pa tisto njegovo menli šprejanje pričeske... u jeah biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 02 May 2005 - 11:14 PM

QUOTE(Nikita007)

Meni je že vizualno grd... pa tisto njegovo menli šprejanje pričeske... u jeah biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ja, njegova frizurca seka, tisti frfrujček - po njegovem potreben lakiranja - je res fenomenalen ... Ima več posla s čupo kot jaz, madona!
  • 0

#280 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 03 May 2005 - 05:10 AM

QUOTE(rea)
QUOTE(Kim)

sam kim,k jz to odprem- ni nobenga filmčka-k pa grem tja k so filmčki-k zbereš oddajo in so pol filmi-pa tega posnetka ni, ermm.gif:

ni filmčka...je samo komentar...sorry...ampak filmčka tudi nism zasledila, zato ti nemorem posredovat linka
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users