Jump to content

Photo

Krema za roke

• Please log in to reply
622 replies to this topic

#261 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 16 October 2009 - 11:00 PM

Ni panike, pa, ko bos sla po novo skatlo. Morda jo vmes ze sama kupim. Morda najdem kje na netu sestavine. wink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#262 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 October 2009 - 11:09 PM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 10. 2009 - 23:43) View Post

^^

Jaz pred spanjem namazem, ne zelo na debelo, toliko, da se vse vpije + da ostanejo roke se nekoliko mastne in zaspim. smile.gif Zjutraj imam kozo prenovljeno in se vedno lepo namasceno, ravno prav.
Je pa dosedaj Scheller ognjic edina krema za roke, ki mi zdrzi do jutra, druge so vse prej izginile (npr. Garnier rdeca), zbudila sem se s suho kozo na rokah.
Poslji mi sestavine v kakrsnikoli obliki (prepisane, prefotografirane) in izvedem objavo. idea.gif

Jaz tud. Praktično mi je pa predvsem zato, ker ponavadi grem takoj spat, brat ne morem z mastnimi rokami, kej druzga pa tud ne in da mi posteljnine ne zapaca. smile.gif
  • 0

#263 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 16 October 2009 - 11:12 PM

QUOTE(Plain Jane @ 17. 10. 2009 - 0:09) View Post

Jaz tud. Praktično mi je pa predvsem zato, ker ponavadi grem takoj spat, brat ne morem z mastnimi rokami, kej druzga pa tud ne in da mi posteljnine ne zapaca. smile.gif

Jap, jaz si ponavadi nogavice obujem (obicajne bombazne), ce si pete namazem, da ne zapackam posteljnine, ognjiceva rumena barva gre tudi s kuhanjem tezko proc.
  • 0

#264 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 October 2009 - 10:42 PM

Danes sem prišla v LJ s super mehkimi rokami, si jih trikrat umila s faking LJ vodo in jih imam že kot šmirgl papir, do krvi popokane in zelo me skelijo. AAAAAAAAAAAAA
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#265 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 18 October 2009 - 09:52 PM

^^

Svasta. Mislis, da zaradi trde vode? Klora? Nekaj tretjega?
  • 0

#266 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 October 2009 - 10:12 PM

^^Ja, pomojem. Pri babi mamo šterno ( laugh.gif ) in mehko vodo, tok je fajn k nikol ne izsuši, čis mam pol mehke roke. wub2.gif

Včeri sem si mimgrede vzela še Lidlovo kremo za roke, pa mi je tud v redu, sem jo zamenjala s tisto od Essence k mi jo je ravno zmanjkalo.
Tkole zgleda, ne vem pa kako je glede sestavin.
IPB Image
  • 0

#267 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2009 - 10:35 PM

Ja, trda voda. Mi imamo tudi doma super vodo, v LJ je pa tako sranje, da večjega ni. Meni ta voda skorajda razje kožo. x(

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#268 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 18 October 2009 - 10:36 PM

:| Pri nas je tudi zelo trda voda. Eh.
  • 0

#269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2009 - 10:38 PM

Pa saj to vsi ugotavljamo, ki imamo občutljivo in suho kožo, da je tu voda shit. x( Samo imamo še eni posebno srečo glede tega. Sicer se mi koža čez čas nekako malo navadi, ampak vseeno je pa groza.
  • 0

#270 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 18 October 2009 - 10:39 PM

Uf, meni se pa res nikoli ni zdelo, oz. nikoli nisem opazila. Mogoče zato, ker sem res navajena, pa posebi občutljive kože tut nimam. hmm.gif Nisem vedla da je v Lj tok trda, res ne.
  • 0

After all this time?

Always.

#271 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 October 2009 - 06:08 PM

Na enem forumu punce hvalijo svetlinovo olje - po enomesecnem uzivanju se jim je zelo popravila suha koza. Sem malo brskala po netu in odkrila, da ima to olje veliko blagodejnih ucinkov, sem ga narocila za fotra in zase, uzivam po dve zlicki na dan (zjutraj in zvecer), bomo videli... Sicer se olje dobi tudi v kapsulah, ampak ne vidim razloga, zakaj bi vase metala se tisto plastiko, ce ga lahko jem po zlickah.

http://www.pomurske-...dex.cfm?id=1560
  • 0

#272 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 21 October 2009 - 11:28 AM

Sej kapsule niso iz plastike (drugače se verjetno nebi razgradile v želodcu) laugh.gif
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#273 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 21 October 2009 - 09:27 PM

Ma ja, malo karikiram. Kakorkoli, ni potrebe po "nosilcu" olja, zlicka zadovoljivo opravi delo. smile.gif
  • 0

#274 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 22 October 2009 - 12:36 PM

Mja, saj vem kaj misliš...
Sem pa nekje brala, da naj bi svetlinovo olje tud hormone uravnavalo, baje je dober ''omiljevalec'' PMS...
  • 0
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#275 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 22 October 2009 - 03:07 PM

Ja, glede PMS pise med drugim tudi na onem linku, ki sem ga prilepila - pri nekaterih je bilo olje ucinkovito, pri drugih ne.
  • 0

#276 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2009 - 07:24 PM

Danes sem kupila Weleda kremo za roke z rakitovcem. Bomo videli, kako bo.
Sicer pa si jaz vsaj 1x do 2x na teden na roke dam kakšno hranilno masko (prvotno namenjeno za obraz), pa tudi zelo pomaga.

• 0

#277 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 07 November 2009 - 07:31 PM

Jst sem pa danes Baleo s 5% ureo kupila. Po prvem nanosu je super, vonj nevtralen, vpije se hitro, ni premastna, ampak dobro nahrani in navlaži. Podobni po učinku sta garnier v rdeči in beli embalaži, obe dobri.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#278 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2009 - 07:36 PM

Pri moji kremi je med sestavinami na tretjem mestu alkohol (sicer pa super sestavine), glede katerega sem ugotovila, da ga pravzaprav hočem met v kremi za roke, da mi malo ranice razkuži, lol.

• 0

#279 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 November 2009 - 12:10 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 11. 2009 - 19:24) View Post

Sicer pa si jaz vsaj 1x do 2x na teden na roke dam kakšno hranilno masko (prvotno namenjeno za obraz), pa tudi zelo pomaga.

To pa je ful dobra ideja, nisem nikol pomisla na kej takega. Zdej sem si glih roke namazala z Alverde aloe vera vlažilno masko za obraz. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#280 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2009 - 03:09 AM

Zelo dobra ideja. Včasih si namažem kar cele roke, ko mam zelo suhe (to je pa tak skoraj vedno). -)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users