moderator
Posted 05 August 2006 - 12:01 PM
Posted 05 August 2006 - 01:44 PM
Posted 12 February 2007 - 12:47 PM
Lepo se imejte še naprej, Anja
Ralph Waldo Emerson
Posted 07 October 2007 - 09:13 PM
EDIT: Ančka tudi ne bi bila slaba mod za Lepa-si kuha, glede na to da je mikrobiologinja (razen če se ne motim).
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 07 October 2007 - 09:28 PM
Posted 07 October 2007 - 09:32 PM
Posted 07 October 2007 - 09:34 PM
Pablo Picasso
Posted 07 October 2007 - 09:35 PM
Posted 07 October 2007 - 09:36 PM
Posted 07 October 2007 - 09:38 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 07 October 2007 - 09:43 PM
Posted 07 October 2007 - 09:50 PM
Ni noben protest, preveč časa sem bil na forumu, it's time to go. To je vse, iz čisto osebnih razlogov odhajam!
OK, ne vem kam naj tole skomentiram, da ne bo OT
In ja, ne morem bit tih, čeprav je OT...moderatorji, prosim za nasvet...kam za hudiča naj bi nihrida napisala, da je Tik umrl?? A je to njegova prigoda??? Razfuka me, še posebi, ker sem si nekako tud js lastila to preljubo bitje in pol se ena "nevemtočnokako" oklicana moderatorka vpiči ravno v to....Ja umrl je
Zdej me pa al brište al prestavte v primerno temo al pa preprosto ignorirajte.
Posted 07 October 2007 - 09:53 PM
Forum pa ne bo prazen, je skrb odveč. Jaz zelo rada preberem temo s pohvalami, ki jih je zelo veliko in se vidi, da so napisane iz srca. Tudi meni je tole drugače super forum z veliko zelo simpatičnega folka.
Posted 07 October 2007 - 09:54 PM
Posted 07 October 2007 - 09:55 PM
Mi je pa žal, da nekatere punce tle gor ne znajo sprejet kritike tako kot se šika. Če jo pa že tista, kateri je bila kritika namenjena sprejme, si bombardiran s 100 strani od soforumašic...
Posted 07 October 2007 - 10:05 PM
Bodimo konkretni - kaj pa misliš pravzaprav s tem? Katere punce so to? Kolikor jaz spremljam forum, je še do zdaj vsaka negativna kritika bila vredu sprejeta. Ampak nekateri še vedno ne ločite (najbrž nočete, dvomim, da je kdo tako tup) negativne kritike od žaljenja. Če nekomu npr. dobesedno rečeš, da izgleda kot kurva, ne vem, če je to ravno zrela, negativna kritika. Ali pa imam jaz malo pomešane pojme, ne vem. Ampak mislim, da ne. Negativna kritika se lahko poda na nek dostojen način, ne pa vulgarno in neokusno - v želji, da izstopaš, da si čimbolj kul, drugačen od drugih, da nisi ovca, ipd. Mislim, da se to da doseči na kak drug, spoštovanja vreden način (z utemeljenimi, zrelimi kritikami, argumenti, debatami, itd. - ne pa s podajanjem nekih že skorajda primitivnih mnenj)
Kar se pa nihride tiče - tukaj sem bolj kot ne "na njeni strani", sem že napisala v drugi temi, da je bila pač prizadeta s strani muca in pač se je hotela izpovedati na forumu in ji ni bilo ravno za razmišljati, če je napisala v točno pravo temo ali pa ne. In neke sankcije se mi zdijo odveč.
Drugače pa mislim, da tukaj vlada dokaj sproščeno ozračje. Idite malo na druge forume, večinoma so pravi teror proti našemu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 October 2007 - 10:05 PM
Ančka, me veseli, da vidim, da nisem js tisti osamljeni frik, ki tako misli...
PS: Jenna, ja prav ta sproščenost mi je (bila) všeč na forumu, tudi z vsemi kritikami se nisem strinjala, ampak se mi zdi, da se neki brezveze komplicira, in to čedalje bolj.
Posted 07 October 2007 - 10:12 PM
Ja dilema, forum ne bo prazen...ampak se ti ne zdi, da bo dolgčas, ko bodo (boste) ostali samo enakomisleči...No, morda pa ne...ko bodo samo pohvale deževale, pa boste lezli eden drugemu v rit
Pa iz kje si sedaj razbrala, da bi kdo rad, da bi bili na forumu samo enakomisleči?
Posted 07 October 2007 - 10:14 PM
Pa treba razumeti tudi to, da ma kdaj tudi kak moderator slab dan, ne samo kak forumaš.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 October 2007 - 10:17 PM
Jenna, tud to možnost dopuščam...tudi moderatorji so baje ljudje ("baje" zato, ker nobenega v resnici ne poznam)...in morda prav zato pričakujem od njih, da se tudi obnašajo kot ljudje...Ko imam js slab dan zagotovo ne bom nič napisala tle, da ne bom žalila brezveze (no, pod "vtise današnjega dne" bi se že izpovedala...)...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users