QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 10. 2007 - 22:55)

Mi je pa žal, da nekatere punce tle gor ne znajo sprejet kritike tako kot se šika. Če jo pa že tista, kateri je bila kritika namenjena sprejme, si bombardiran s 100 strani od soforumašic...
Bodimo konkretni - kaj pa misliš pravzaprav s tem? Katere punce so to? Kolikor jaz spremljam forum, je še do zdaj vsaka negativna kritika bila vredu sprejeta. Ampak nekateri še vedno ne ločite (najbrž nočete, dvomim, da je kdo tako tup) negativne kritike od žaljenja. Če nekomu npr. dobesedno rečeš, da izgleda kot kurva, ne vem, če je to ravno zrela, negativna kritika. Ali pa imam jaz malo pomešane pojme, ne vem. Ampak mislim, da ne. Negativna kritika se lahko poda na nek dostojen način, ne pa vulgarno in neokusno - v želji, da izstopaš, da si čimbolj kul, drugačen od drugih, da nisi ovca, ipd. Mislim, da se to da doseči na kak drug, spoštovanja vreden način (z utemeljenimi, zrelimi kritikami, argumenti, debatami, itd. - ne pa s podajanjem nekih že skorajda primitivnih mnenj)
Kar se pa nihride tiče - tukaj sem bolj kot ne "na njeni strani", sem že napisala v drugi temi, da je bila pač prizadeta s strani muca in pač se je hotela izpovedati na forumu in ji ni bilo ravno za razmišljati, če je napisala v točno pravo temo ali pa ne. In neke sankcije se mi zdijo odveč.
Drugače pa mislim, da tukaj vlada dokaj sproščeno ozračje. Idite malo na druge forume, večinoma so pravi teror proti našemu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>