Jump to content

Photo

moderator

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#261 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 August 2006 - 12:01 PM

Kalypso oops.gif IPB Image
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#262 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 August 2006 - 01:44 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#263 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 February 2007 - 12:47 PM

Se opravičujem, ker zdele že nekaj časa nisem bila prisotna na forumu, kar pa se verjetno tudi v prihodnje ne bo kaj bistveno spremenilo, tako da me lahko kar odstranite kot moderatorja pri Lepa-si kuha, saj Hsulu ne bom ravno v pomoč smile.gif oops.gif

Lepo se imejte še naprej, Anja
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#264 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 07 October 2007 - 09:13 PM

Za temo Lepa-si kuha predlagam za moderatorja Errola, če se mu da! Odpovedujem se moderatorstvu v vseh temah! Nice to know you all, bye!

EDIT: Ančka tudi ne bi bila slaba mod za Lepa-si kuha, glede na to da je mikrobiologinja (razen če se ne motim).
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#265 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 October 2007 - 09:28 PM

kaj je pa tebe pregnalo?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#266 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 October 2007 - 09:32 PM

prevzetnost določenih moderatork
  • 0

#267 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 October 2007 - 09:34 PM

A bilahko kdo pojasnil celotno ozadje, ker nas je par precej zmedenih in ne vemo, kaj smo zamudili. Hvala!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#268 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 October 2007 - 09:35 PM

u jok pa na drevo ahahahaha
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#269 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 October 2007 - 09:36 PM

Kokočička, nisi zamudila ničesar. Nekateri pač morajo spodkopavat vsako dobro namero, ko se poskuša obdržat nek red in dostojni nivo spoštovanja med člani. Pa dosti o tem, je resnično škoda izgubljati besede.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#270 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 07 October 2007 - 09:38 PM

Upam da tole kar Dilema piše nič ne leti name, ker ne vem kako s tem, da odhajam spodkopavam karkoli. Ni noben protest, preveč časa sem bil na forumu, it's time to go. To je vse, iz čisto osebnih razlogov odhajam!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#271 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 October 2007 - 09:43 PM

Hsul, razlog za odhod je čisto tvoj in sploh ga ne bom poskušala ugotavljat. Jaz sem samo apelirala na tisto, kar je želela izvedet Coco. Zadnje čase na forumu so določeni problemi in nekak je na vseh nas, da se to ne spremeni v en ogromen, nerešljiv problem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#272 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 09:50 PM

QUOTE(Hsul @ 7. 10. 2007 - 22:38) View Post

Ni noben protest, preveč časa sem bil na forumu, it's time to go. To je vse, iz čisto osebnih razlogov odhajam!

OK, ne vem kam naj tole skomentiram, da ne bo OT hmm.gif , zato bom tle...Imam občutek, da bo čedalje več tako mislečih, če bo šlo tko naprej. Sicer ne vem kakšne osebne razloge ima hsul, ampak če bodo lahko tle samo nekateri pisali vse in povsod, eni pa niti negativnega komentarja ne bodo smel dat, bog ne daj pa da kakšno temo "sfalijo", bo čedalje več odhajajočih....

In ja, ne morem bit tih, čeprav je OT...moderatorji, prosim za nasvet...kam za hudiča naj bi nihrida napisala, da je Tik umrl?? A je to njegova prigoda??? Razfuka me, še posebi, ker sem si nekako tud js lastila to preljubo bitje in pol se ena "nevemtočnokako" oklicana moderatorka vpiči ravno v to....Ja umrl je cry.gif in lahko bi imela vsaj tolk sočutja, da bi opozorila in mir...ne pa kr neki pizdart. Kurac pa taki moderatorji... Če bo šlo tako naprej, bodo samo oni ostali.

Zdej me pa al brište al prestavte v primerno temo al pa preprosto ignorirajte.
  • 0

#273 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 October 2007 - 09:53 PM

Amikadeja, sploh ni šlo za Nihridin OT, ampak za nespoštljivo reakcijo na opozorilo. Jaz popolnoma razumem, da je bila Nihrida prizadeta, kar je čisto naravno in mi je tudi hudo za njenega mucka, ampak tudi jaz sem že doživela veliko izgubo, pa nisem zato pizdila nad folkom.

Forum pa ne bo prazen, je skrb odveč. Jaz zelo rada preberem temo s pohvalami, ki jih je zelo veliko in se vidi, da so napisane iz srca. Tudi meni je tole drugače super forum z veliko zelo simpatičnega folka.
  • 0

#274 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 October 2007 - 09:54 PM

vem da tole ne spada sm, sam neki rabm dilemo, dej dilema prosm te zbris tm pr ocenjevanju tist of pr tbs copicih, ker ga gledam ze en teden in bom zivcnga fasala biggrin.gif
  • 0

#275 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 October 2007 - 09:55 PM

Sej verjetno veste, da ne pišem nekih dolgih postov...ampak tole kar je amikadeja pisala je definitivno res in se pridružujem menju. Marsikomu gre že pošteno na jetra, da se samo opozarja o OT in briše poste, premika v druge teme in smo na koncu vsi čisto zmedeni. Sej super, da se trudite opravljat svoje delo, ampak cut us some slack for god sake!

Mi je pa žal, da nekatere punce tle gor ne znajo sprejet kritike tako kot se šika. Če jo pa že tista, kateri je bila kritika namenjena sprejme, si bombardiran s 100 strani od soforumašic...
  • 0

#276 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2007 - 10:05 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 10. 2007 - 22:55) View Post
Mi je pa žal, da nekatere punce tle gor ne znajo sprejet kritike tako kot se šika. Če jo pa že tista, kateri je bila kritika namenjena sprejme, si bombardiran s 100 strani od soforumašic...

Bodimo konkretni - kaj pa misliš pravzaprav s tem? Katere punce so to? Kolikor jaz spremljam forum, je še do zdaj vsaka negativna kritika bila vredu sprejeta. Ampak nekateri še vedno ne ločite (najbrž nočete, dvomim, da je kdo tako tup) negativne kritike od žaljenja. Če nekomu npr. dobesedno rečeš, da izgleda kot kurva, ne vem, če je to ravno zrela, negativna kritika. Ali pa imam jaz malo pomešane pojme, ne vem. Ampak mislim, da ne. Negativna kritika se lahko poda na nek dostojen način, ne pa vulgarno in neokusno - v želji, da izstopaš, da si čimbolj kul, drugačen od drugih, da nisi ovca, ipd. Mislim, da se to da doseči na kak drug, spoštovanja vreden način (z utemeljenimi, zrelimi kritikami, argumenti, debatami, itd. - ne pa s podajanjem nekih že skorajda primitivnih mnenj)

Kar se pa nihride tiče - tukaj sem bolj kot ne "na njeni strani", sem že napisala v drugi temi, da je bila pač prizadeta s strani muca in pač se je hotela izpovedati na forumu in ji ni bilo ravno za razmišljati, če je napisala v točno pravo temo ali pa ne. In neke sankcije se mi zdijo odveč.

Drugače pa mislim, da tukaj vlada dokaj sproščeno ozračje. Idite malo na druge forume, večinoma so pravi teror proti našemu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#277 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 10:05 PM

Ja dilema, forum ne bo prazen...ampak se ti ne zdi, da bo dolgčas, ko bodo (boste) ostali samo enakomisleči...No, morda pa ne...ko bodo samo pohvale deževale, pa boste lezli eden drugemu v rit, morda bi odprli kar fanclub eden drugemu...In nobenega ne bo, ki bi iz čistega ljubosumja in žlehtnobe grajal (ker da bi med tolikimi ljudmi nekdo drugače mislil od ostalih ovc, ni dopustno, niti ne možno blink.gif )

Ančka, me veseli, da vidim, da nisem js tisti osamljeni frik, ki tako misli...

PS: Jenna, ja prav ta sproščenost mi je (bila) všeč na forumu, tudi z vsemi kritikami se nisem strinjala, ampak se mi zdi, da se neki brezveze komplicira, in to čedalje bolj.

• 0

#278 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 07 October 2007 - 10:12 PM

QUOTE(amikadeja @ 7. 10. 2007 - 23:05) View Post

Ja dilema, forum ne bo prazen...ampak se ti ne zdi, da bo dolgčas, ko bodo (boste) ostali samo enakomisleči...No, morda pa ne...ko bodo samo pohvale deževale, pa boste lezli eden drugemu v rit

Pa iz kje si sedaj razbrala, da bi kdo rad, da bi bili na forumu samo enakomisleči? hmm.gif Gre samo za nihridin odziv, ki se pač Kalypso ni zdel primeren. Pa ne samo njej, tudi meni in še komu. Pa ne lezem nobenmu v rit, ker nimam te potrebe, pa nikoli ne veš, kaj se v čigavi riti skriva. Mene trenutno mučijo vetrovi, tako, da če mi hoče katera zlest v rit, ni primern čas. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#279 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2007 - 10:14 PM

Pa treba razumeti tudi to, da ma kdaj tudi kak moderator slab dan, ne samo kak forumaš. wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#280 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 10:17 PM

Enakomisleči bodo ostali preprosto zato, ker drugim pač ne bo zanimivo, ker ne bodo mogl v nobeni debati sodelovat. Moje pojmovanje foruma je takšno, da pač veliko oz. čim več različnih ljudi izraža svoje mnenje...in tud če nekdo nekomu napiše, da izgleda kot najbolj pocen kurba...hja, šment, njegovo mnenje pač...Jebat ga.

Jenna, tud to možnost dopuščam...tudi moderatorji so baje ljudje ("baje" zato, ker nobenega v resnici ne poznam)...in morda prav zato pričakujem od njih, da se tudi obnašajo kot ljudje...Ko imam js slab dan zagotovo ne bom nič napisala tle, da ne bom žalila brezveze (no, pod "vtise današnjega dne" bi se že izpovedala...)...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users