Jump to content

Photo

Kreme proti celulitu

• Please log in to reply
414 replies to this topic

#261 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 17 May 2006 - 11:59 AM

No sem klicala mal okrog in Fanga res ni več, tud tam kjer so še imeli zaloge, so ga vrnili, ker ga ne bodo izdelovali več. Zakaj??? Če pa je bil baje tako dober rolleyes.gif sad.gif Tko da sem se pa zdej definitivno odločila za blato in kremo od Geomarja. Kako in kaj pa vam poročam takoj ko testiram izdelka.
  • 0

#262 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 May 2006 - 12:32 PM

Saj je še več raznih Fangov na policah. Pobrskaj malo. Geomar je precej drag.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#263 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 17 May 2006 - 12:38 PM

Pa mogoče veš, če je vreden svojega denarja?
  • 0

#264 andrea

andrea

sramežljivec

• Člani
  • 61 posts

Posted 17 May 2006 - 03:40 PM

QUOTE(Verja)
A je katera že vidla v kakšni štecuni od Garnierja roll on za celulit?? Sem vidla reklamo na Italy tv.

jaz sem ravno danes kupila ta roll-on v mullerju, cena 1550 sit, ful hladi, ko si namažeš
je pa ga zelo malo
  • 0
Carpe diem!

#265 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 May 2006 - 06:19 PM

Verjetno je poln alkohola? Ker krema v tubi (tista rumena) ni ravno najboljša. Eden redkih kiksov Garnierja.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#266 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 18 May 2006 - 07:48 AM

QUOTE(Blondi)
QUOTE(pupa)
jaz ne morem rečt katera krema je boljša, ker še tiste od nivee nisem probala.. vem pa da mi je cekropija od afrodite ok.. nekaterim pa recimo vonj ne paše, no saj se navadiš wink.gif

jaz ko se namažem s to kremo je nevzdržno prestopit prag kopalnice kaki 2 urci :sad3:
zaenkrat pa še nekih rezultatov ni za videt wink.gif pomoje, da jih tudi ne bo. biggrin.gif

Men pa sploh ni tko hudo, sem se ze kar navadla vonja in zelo hitr zgine (iz sobe, kopalnice...)
  • 0

#267 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 18 May 2006 - 04:31 PM

ok, hvala biggrin.gif

sem se odločila za cekropijo. Kakšni pa so kej rezultati in v kolikem času se pokažejo??
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#268 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 18 May 2006 - 04:35 PM

A je katera kej gledala v Mercatorju, kakšne so cene izdelkov Body Slim od Afrodite,
ki naj bi bli zdej od 18. pa do 31. 5. še posebej ugodni??
  • 0

#269 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 19 May 2006 - 06:50 AM

QUOTE(andrea)
QUOTE(Verja)
A je katera že vidla v kakšni štecuni od Garnierja roll on za celulit?? Sem vidla reklamo na Italy tv.

jaz sem ravno danes kupila ta roll-on v mullerju, cena 1550 sit, ful hladi, ko si namažeš
je pa ga zelo malo

Tudi jaz ga bom kupila kmalu, ker se mi zdi, da mora bit kr o.k. Poročaj nam, ko ga začneš uporabljati.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#270 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 19 May 2006 - 10:40 AM

Res je, da so izdelki od Geomarja dost dragi. Jst sm recmo (po priporočilu ene tle iz foruma) kupila en sprej za topljenje maščobe na trebuhu, pa morm rečt da sm ful razočarana, ker glede na ceno (3000 sit za 50 ml) bi bli lohk kkšni rezultati.
zdj sm si kupila Leocrema izdelke v DM-u. Zdj so ravno neki v akciji in glede na ceno mislm da ne morm nč falit. Recimo hlečke za hujšanje s kremo z drenežnim učunkom so okrog 1500 sit, obloga iz alg je okrog 2200 sit kar je še vedno ful cnej v primerjavi z Geomarjem.
  • 0

#271 zaja

zaja

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 19 May 2006 - 12:22 PM

Ja od afrodite ni kakšne hude akcije v mercatorju. Če kupiš sva izdelka dobiš brisačo ali torbo. To je to. Sm bila malo razočarana. Jaz sem si dve cekropiji nabavila v novem WATSONSU v Ljubljani, če kupiš nad 2500, dobiš 1000 popusta na vse izdelke. En gel s cekropijo me je tako stal malo čez 900 sit. Se splača.
  • 0
NAJLEPŠI MAKE UP JE NASMEŠEK:-)

#272 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 19 May 2006 - 02:45 PM

zaja, koliko pa stane zdaj ta Afrodita v Mercatorju?

Men je pa čist kul, če dobim zraven brisačo ali torbo..si morda videla kaj od tega, kakšno je?
  • 0

#273 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 19 May 2006 - 04:53 PM

Jaz tudi čakam na to Mercator akcijo smile.gif Ampak ne vem še, al naj vzamem 2 Cekropija gela, al 1 Cekropijo in 1 Gvarana kremo(al kako je že)...

Brisače lih ne rabim...bi pa torbo vzela, če je kaka v redu...no lih neka ful dobra sigurno ni. Ponavadi dajo za darila bolj kake brezvezno šaro.
  • 0

#274 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 19 May 2006 - 05:20 PM

jaz dveh enakih pomoje ne bom vzela.. eno cekropijo definitivno, za drugo moram pa še malo pobrskat, kaj je bilo kje že povedano.. smile.gif
  • 0

#275 zaja

zaja

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 19 May 2006 - 06:44 PM

Brisača je bela z logotipom, torba pa oranžna mal napihnjena, bolj tak...čudna no. Cekropija stane mislim da 1199, je v "slovenski košarici". Poglejte si merkatorjevo reklamo. Nekje sem jo vidla pa za 1400 sit, mislim da je odvisno od embalaže - ena je novejša, druga je stara in cenejša. Za ostale proizvode pa ne vem.
  • 0
NAJLEPŠI MAKE UP JE NASMEŠEK:-)

#276 andrea

andrea

sramežljivec

• Člani
  • 61 posts

Posted 20 May 2006 - 05:29 PM

QUOTE(lany)
O Sonchika hvala, ampak baje da Fango blata ne prodajajo več a ni tko? Vsaj tko sem zasledila na tem forumu... Al katera ve, da ga še kje imajo?

jaz sem ga ravno danes videla v drogeriji beauty world, pa še znižan je-800sit
  • 0
Carpe diem!

#277 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 21 May 2006 - 07:17 PM

Zaja, kolk pa stane v Watsonsu?
  • 0

#278 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 21 May 2006 - 07:40 PM

Andrea, kje pa je drogerija beauty world?
  • 0

#279 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 21 May 2006 - 07:48 PM

QUOTE(asja_)
Andrea, kje pa je drogerija beauty world?

v celju - celeia park
  • 0

#280 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 May 2006 - 06:53 AM

A ni v Tušu?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users