Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#261 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 27 December 2006 - 10:36 AM

No jst sm pa dons sprobala Neutrogena visibly clear 2v1 in sicer sm jo uporabila kot masko. Ze ko sm jo mela gor me je ful vleklo skp sam sm to pac vzela kt da se maska suši na obrazu in se zato krči. Pol sm dala pa masko dol in me je vleklo po celem obrazu, najbolj po licih. po tem lahko sklepam, da mi ne odgovarja?
Kožo imam na T predelu mastno, drugod pa mešano-suho. Vsak dan se čistim z Dermalogico in sicer z čistilnim glinastim gelom in kremo Active moist. To mi odgovarja, ne svetim se pretirano in kože mi ne zateguje.
zdj me pa zanima, če lahko svojo nego se kako izpopolnim-s kakšno masko, kremo z zaščito zdj pozimi- kaj mi priporočate? ermm.gif

• 0

#262 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 December 2006 - 11:25 AM

Očitno ti ne ustreza in je preveč agresivna zate.
Maska je pa ena najboljših Balea Multivitamin. Sicer ima pa tudi Lush zelo kvalitetne maske.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#263 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 27 December 2006 - 04:15 PM

Rafinesse, po Active moist sem se kmalu začela lupit po bradi, kot da bi bla teden dni na soncu biggrin.gif , Neutrogena Visibly Clear 2v1 mi je pa ena najboljših mask biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#264 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 28 December 2006 - 12:26 PM

Amm..kaj pa kakšna krema? zlo velik punce omenjajo neko Cosmerbo in Clinians zeleno jabolko. Za kakšno vrsto kože so te kreme?bi bila katera primerna zame? ermm.gif
  • 0

#265 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 December 2006 - 03:27 PM

Za mešano in mastno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#266 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 28 December 2006 - 04:31 PM

QUOTE(sonchika @ 23. 12. 2006 - 18:54) View Post

kalypsa, bolj verjetno je, da je tvoja koža normalna kot pa mešana. A te vleče po celem obrazu ali samo po licih?
Uporabi kaj ultra vlažilnega. zadnje čase pripročam samo Lush kreme, ki se mi zdijo odlične. Mislim, da bi tebi najbolj ustrezala Cosmetic Lad.

Samo po licih- seprav je mešana.
Hm, kje se pa dobi te lush kreme? Koliko pa so kej, ker ne mislim dati prav veliko za kremo,
ki mi mogoče ne bo odgovarjala (kot večina tistih, ki sem jih že sprobala hmm.gif )
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#267 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 28 December 2006 - 04:33 PM

Cosmetic Lad je okoli 2.500 SIT. Jaz ga tudi toplo priporočam. Dobi se pa v Lush trgovin v v Ljubljani zraven magistrata (Ciril Metodov Trg).
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#268 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 28 December 2006 - 06:39 PM

Aha, tenx. smile.gif
  • 0
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#269 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 29 December 2006 - 11:55 AM

čist bedno vse je v LJ,kaj je pametnega,pol pa kupujem tukaj zanič izdelke.Kaj naj grem 100 km,pa me na koncu pride ta krema,10 tisoč SIT plus zezanja na cesti,gužva,pol na koncu je pa še nebi našla.
  • 0

#270 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 02 January 2007 - 11:19 PM

QUOTE(vrana @ 8. 12. 2006 - 19:34) View Post

Gel uporabljaj od Schellerja mineralni ali pa melisin, tonik pa najbolje Garnier Essentials za mešano/normalno kožo. Ta Garnierjev moder gel ni preveč dober, ker izsušuje kožo. Kremo pa probaj tudi Garnier Total Fresh za normalno/mešano kožo.

Jst sm se mal zmotla in sem nabavla Garnierjevo kremo Essentials... a je vseen ok za mojo kožo (mešana-mastna, zadnje čase pa izsušena ermm.gif )? huh.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#271 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 January 2007 - 08:16 AM

Essentials je slaba krema. Niti približno ne seže TF do kolen. Ampak porabi pa jo.
  • 0

#272 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 03 January 2007 - 12:50 PM

Sončika al pa kira druga ,kupla sm clinians kremo za vse vrste kože,namsto ono z jabolčno vodo.A jo grem zamenjat,al jo lahk uporabim.Ps. Rabim neki lahkega,TF mi je preveč mastna,zato sm šla v nabavo,pa napačno kupla verymad.gif
help me...tak sem jezna verymad.gifče nikjer nič prav napiše js pa nimam strplenja tam stat in brat sad.gif.
BI BLA KREMA ZA PORABIT?;kožo mam zaj kr pošlihtano,upam da ne bi blo kakih problemov smile.gif
  • 0

#273 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 January 2007 - 01:31 PM

Kakšno sestavo ima? Ne poznam je.
  • 0

#274 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 03 January 2007 - 01:42 PM

Clinians Azione Base Quotidiana - Zaščitna Vlažilna Krema Za Vse Vrste Kože

Aqua, Tridecyl Cocoate, Glycerin, Squalane, Glyceryl Stearate, PEG-90 Stearate, Isostearyl Isostearate, Saccharide Isomerate, Prunus Dulcis, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, FAEX, Hydrolyzed Soy Protein, UREA, Lecithin, Benzophenone-3, Tocopherol, Triethanolamine, Carbomer, Sorbitan Stearate, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Ascorbyl Palmitate, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylsilanol Mannuronate, Hydrogenated Lecithin, PEG-60 Hydrogenazed Castor Oil, Dimethicone, Polysorbate 60, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methyparaben, Disodium EDTA, Buthylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylene Glycol, Citric Acid.

• 0

#275 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 January 2007 - 02:41 PM

Je precej vlažilna, K in z nekaj AOK. Izgleda mi kar kvalitetna. Samo je K.
  • 0

#276 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 03 January 2007 - 02:43 PM

kaj jo uporabim?,mah res ne vem,sj mozolčkov tok ne more delat ,to je pač takšna sest. not:)
se mi res neda zdaj menjat,pa tud nobene druge nimajo tam pametne.
Res ne vem kaj nardim,še zdaj mam kremo zapakirano,pa račun zraven.Ta krema me je čsit na down vrgla dans mad.gif
  • 0

#277 Dadič

Dadič

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 02 February 2007 - 08:28 PM

Hy! jas mam tut mešano kožo...no pa da vam razložim...najprej sem uporabljala gele pa tonike od Vichya pa sem še sam bol dobivala mozolčke...najprej sem jih imela na čelu potem pa že na nosu in tako sem prišla do T predela...zdaj pa sem uporabila Eucerin cleansing gel 6% ampho-tenside pa tut tonic k na njem piše da je idealen za T predel pa pol še kremco...zanima me če ktera oz. kter uporablja od eucerina stvari...? kr če mi ne bodo nehal izginjat...no saj ni panike nimam jih nwm klk ampak tisti ki so pa so grozni pa še tri mam take bol vlke in prav bolijo...ktero kozmetiko pa vi uporabljate? pliis za kakšen pameten nasvet... tnxii v naprej
  • 0

#278 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 02 February 2007 - 09:15 PM

Joj, z Eucerinom si boš naredila več škode kot koristi! Ta firma je draga, pa še sama kemija je je. Isto je z Vichyjem. Za začetek nalimaj sestavine stvari, ki jih uporabljaš. Pa definiraj vrsto svoje kože. Mastna, mešana, mastna s suho povrhnjico...?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#279 Dadič

Dadič

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 03 February 2007 - 11:42 AM

eucerin sebum cleansing-gel 6% ampho-tenside, eucerin facial tonic 2% lactic acid follicle targeting system in eucerin creme-gel 2% lactic acid mam pa mešano kožo na T predelu pa se ful sveti...

• 0

#280 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2007 - 12:06 PM

Mogoče ne bi bilo slabo poskusiti z Differinom.
Potem pa za zraven kakšne nekomedogene in lahke kreme - oziroma tudi Alverde jojobo, ker ti bo Differin verjetno izsušil kožo.
Lahko pa poskusiš s Cosmerbo.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users