Britje
Posted 19 May 2009 - 06:56 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 May 2009 - 07:10 PM
Celo brazilsko.
To pa ni drago. Koliko prej pa se je treba naročit? Da vidim - morda me ob naslednjem obisku LJ zanese še v Bernija.

Posted 19 May 2009 - 08:34 PM
Le pojdi. Priporočam

Posted 19 May 2009 - 09:13 PM
Hm zanimivo, jst pa opažam glih točno nasprotno. Če se bijem na 3, 4, 5 dni se mi skos delajo mozoljčki, pikice, kri teče. Če se grem jetija in pustim vsaj en teden alpa deset dni in poobrijem je koža čist čist čist gladka, niti ene same pikice, res ničesar. Samo fant potem mal oboleva

Ampak fantje so pa tudi grozno občutljivi postali na to

Bikni si pa tudi jaz z voskom in počasi napredujem vse bližje intimnim predelom. Za noge pa kar epilator-simpl.

Posted 19 May 2009 - 09:17 PM

Jaz se že od vedno in povsod brijem samo z britvico, nič se mi ne vraščajo dlake (TRKA PO LESU KOT EN DEBIL ZDAJ), rdeče pike se mi naredijo kdaj pa kdaj na intimnem področju

Študiram pa, da bi šla probati brazilsko, prag bolečine imam visok, torej bom preživela.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 May 2009 - 09:24 PM
Ampak fantje so pa tudi grozno občutljivi postali na to

Ma ja mi bo se dec na glavo kapal s svojimi fintami!

Posted 19 May 2009 - 09:27 PM

After all this time?
Always.
Posted 19 May 2009 - 10:06 PM
To gmoto ti pač nalimajo nakožo (ene cca. 3kvadratne cm pokrije) pa malo odrtgajo da se ga lahko normalno prime, pa šele pol celega dol spulijo. In mene je vsakič v luft vrglo, ko se ga je potegnilo. Pa natrga se, pa ne gre zlahka dol. Auč.
Trakovi so pa packasti (delam z njimi doma), ampak ne bolijo toliko, sploh ker si z njimi takoj v šusu konc na enem mestu. Je pa res da meni ne grejo vse kucine dol, nekatere tdui samo zatrga, tako da nikoli nisem čisto gladka.
Ampak kar me najbolj moti je pa to, da je treba čakat da kucine zrastejo in pol sem pač kosmata. Mislim pol se lahko tud enrat na deset dni brijem pa bo sličen efekt. Pa skoz je treba po parih dneh popravljat ker ene dlake šele takrat začnejo rast.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 May 2009 - 08:37 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 June 2009 - 02:43 PM
Posted 07 June 2009 - 04:44 PM
Ej resno priporočam pogosto britje. Moja izkušnja: zadnjič sem se po dolgem času pobrila (pač Yeti style is not my style) in sem bila O B U P N A - rdeče pikice, vrasle dlake, mozoljčki all over. Čez 3 dni sem se kar preko tistega pobrila in namazala z nečim, kar je mešanica alkohola in olja čajevca. Rezultat - veliko boljše. Čez naslednje 3 dni sem ponovila isto - spet veliko boljše... Naslednjič mislim, da sploh ne bom imela nobenih problemov več. Tudi srbečice in rdečice ni.
Tole je pa res hecno. Js se sicer po nogah in pod pazduho lahko brijem tut vsak dan, pa se mi nic ne vrasca, niti ne vidi, ker sem dost svetla, samo na intimnih predelih je pa ravno nasprotje - trde, mocne, fejst temne dlake in se skravzlane ko en pudl, in ce si brijem na 3 dni, kar bi mi blo idealno, si nardim pravo mrcvarjenje spodaj, vse krvavo, natrgana koza, vrasle dlake, katastrofa. Tk da si morm nujno pustit kaka 2 tedna, da sm pac ze kosmata in sele pol se lahk spet normalno pobrijem. Se kr mi je smotano, sploh ko berem kk se druge punce brez problema brijete spodaj, pa hodite na brazilsko itd... Da bi se na nulo pobrila, pa itak ni sans sploh. Sam enkrat sm probala, pa sm takoj staknila neko vnetje noznice, ker pac ni bla zascitena (kar je glavni namen dlak konc koncev), pa se sramne ustnice in vse okrog sm mela vneto, ko so mi rastle dlake nazaj in me je ful pikalo in srbelo vse. Katastrofa. Tk da zame pride v postev britje bikini predela in to je to.

Posted 07 June 2009 - 04:53 PM
Kako pa kaj deluje, če si bikini del podepilirate s kremo?
Posted 10 June 2009 - 10:30 AM
[Napoleon]
Posted 10 June 2009 - 05:48 PM

Posted 10 June 2009 - 06:06 PM
Posted 10 June 2009 - 08:09 PM

[Napoleon]
Posted 10 June 2009 - 08:24 PM
A mi morda lahko katera priporoča kak dober brivnik? Moja koža se epilatorjem upira z vsemi štirimi, takoj ratam flekasta, vse se nekaj vrašča... groza skratka. Britvice sicer še nekako grejo, ampak bi vseeno raje poskusila z brivnikom, ker je do kože bolj nežen.
Posted 10 June 2009 - 08:29 PM

[Napoleon]
Posted 11 June 2009 - 12:07 PM
Jaz za griček uporabim dep. kremo pa ni benih problemov. Dlake so bolj ''mehke'' ko rastejo pa nič se ne vrašča.
Katero kremo pa uporabljaš pa ti uspešno odstrani vse dlake ali moraš čez še z britvico?
Jaz imam poln kufr teh britvic, ampak z drugimi stvarmi ne gre

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 11 June 2009 - 03:49 PM
Peče me nič, odstrani dokaj dobro, nikoli ne grem še z britvico čez, če kaj ostane odpravim z pilingom al pa z pinceto spulim.
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users