Jump to content

Photo

Britje

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#261 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 May 2009 - 06:56 PM

Ja pri meni je slično.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#262 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 19 May 2009 - 07:10 PM

QUOTE(vrana @ 19. 5. 2009 - 8:49) View Post

Celo brazilsko.

To pa ni drago. Koliko prej pa se je treba naročit? Da vidim - morda me ob naslednjem obisku LJ zanese še v Bernija. smile.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#263 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 May 2009 - 08:34 PM

Pa ne prav dosti. Jaz se ponavadi naročim kake 2, 3 dni prej. To zato, ker hočem točno določeno uro. Drugače lahko najbrž pokličeš tudi dan prej.
Le pojdi. Priporočam wink.gif
  • 0

#264 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 19 May 2009 - 09:13 PM

QUOTE(Nincha @ 19. 5. 2009 - 16:14) View Post

Hm zanimivo, jst pa opažam glih točno nasprotno. Če se bijem na 3, 4, 5 dni se mi skos delajo mozoljčki, pikice, kri teče. Če se grem jetija in pustim vsaj en teden alpa deset dni in poobrijem je koža čist čist čist gladka, niti ene same pikice, res ničesar. Samo fant potem mal oboleva laugh.gif Ampak glih zato se ne maram brit pogosto, ker me potem vse srbi, je rdeče in zgleda ogabno. biggrin.gif

Ampak fantje so pa tudi grozno občutljivi postali na to rolleyes.gif Pa ajde če se on redno depilira spodaj, potem mu oprostim. Drugače pa jaz britvis ne prenesem oz. moja koža. Da bi ša na brazilsko-no way, nizek prag bolečine. Jaz kar lepo z brivnikom, res ni čisto na 0-pa se ne sekiram. Če bi se pobič sekiral-njegov problem.

Bikni si pa tudi jaz z voskom in počasi napredujem vse bližje intimnim predelom. Za noge pa kar epilator-simpl.
  • 0
IPB Image

#265 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 May 2009 - 09:17 PM

Joj, znanstvena fantastika. laugh.gif laugh.gif

Jaz se že od vedno in povsod brijem samo z britvico, nič se mi ne vraščajo dlake (TRKA PO LESU KOT EN DEBIL ZDAJ), rdeče pike se mi naredijo kdaj pa kdaj na intimnem področju laugh.gif , ampak to se mi pač zdi normalno, pa ne kompliciram.

Študiram pa, da bi šla probati brazilsko, prag bolečine imam visok, torej bom preživela. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#266 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 May 2009 - 09:24 PM

QUOTE(Anja88 @ 19. 5. 2009 - 22:13) View Post

Ampak fantje so pa tudi grozno občutljivi postali na to rolleyes.gif

Ma ja mi bo se dec na glavo kapal s svojimi fintami! rolleyes.gif Telo je moje torej bom jaz odlocala kako, kdaj, cemu, kaj etc.. Seveda s tem ne zagovarjam neurejenosti, ampak, ce je pac koza razdrazena jo pustim vsaj 10-14 dni pri miru pa, ce se ves moski svet na glavo postavi. Sicer imam sreco, da moj poba na to temo ne deli neumestnih pripomb.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#267 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 May 2009 - 09:27 PM

Jst sm enkrat probala doma, bolj neuspešno biggrin.gif Sem polovico zdepilirala, za drugo polovico pa nisem več mela jajc haha laugh.gif No ampak to sam zgoori, tja spodi in zadi nism rinla z voskom laugh.gif U glavnem bolel me ni tok da ne bi blo za preživet, samo ni blo dost učinkovito in je precej dlak vseen ostal plus od samega strahu so se mi potile roke in nisem mogla konkretno potegnt unih fakin trakcev dol laugh.gif Bi probala to brazilsko profesionalno, samo me je enmičkan sram oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#268 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 May 2009 - 10:06 PM

Meni je, podobno kot Plain Jane, ful bolj pri srcu voskanje s trakovi. Je precej manj boleče kot tisti roza vosek v gmoti iz Bernija.

To gmoto ti pač nalimajo nakožo (ene cca. 3kvadratne cm pokrije) pa malo odrtgajo da se ga lahko normalno prime, pa šele pol celega dol spulijo. In mene je vsakič v luft vrglo, ko se ga je potegnilo. Pa natrga se, pa ne gre zlahka dol. Auč.

Trakovi so pa packasti (delam z njimi doma), ampak ne bolijo toliko, sploh ker si z njimi takoj v šusu konc na enem mestu. Je pa res da meni ne grejo vse kucine dol, nekatere tdui samo zatrga, tako da nikoli nisem čisto gladka.

Ampak kar me najbolj moti je pa to, da je treba čakat da kucine zrastejo in pol sem pač kosmata. Mislim pol se lahko tud enrat na deset dni brijem pa bo sličen efekt. Pa skoz je treba po parih dneh popravljat ker ene dlake šele takrat začnejo rast.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#269 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 May 2009 - 08:37 AM

Jaz se brijem max 2x tedensko, včasih še to ne - predvsem odvisno od razpoloženja in (ne)lenobe. laugh.gif Ponavadi naredim pred britjem piling, za podlago že kar lep čas uporabljam olja za tuširanje (L'Occitane, Greenland), se najbolje obnesejo. Po bikiniju in luli se mi znajo pojaviti kake neprijetnosti, ki jih ublažim z moškim oljem za britje od L'Occitana ali Bepantenom Plus, po britju nog se pa normalno z losjonom namažem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 07 June 2009 - 02:43 PM

A mi morda lahko katera priporoča kak dober brivnik? Moja koža se epilatorjem upira z vsemi štirimi, takoj ratam flekasta, vse se nekaj vrašča... groza skratka. Britvice sicer še nekako grejo, ampak bi vseeno raje poskusila z brivnikom, ker je do kože bolj nežen.
  • 0

• Guests

Posted 07 June 2009 - 04:44 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 19. 5. 2009 - 5:12) View Post

Ej resno priporočam pogosto britje. Moja izkušnja: zadnjič sem se po dolgem času pobrila (pač Yeti style is not my style) in sem bila O B U P N A - rdeče pikice, vrasle dlake, mozoljčki all over. Čez 3 dni sem se kar preko tistega pobrila in namazala z nečim, kar je mešanica alkohola in olja čajevca. Rezultat - veliko boljše. Čez naslednje 3 dni sem ponovila isto - spet veliko boljše... Naslednjič mislim, da sploh ne bom imela nobenih problemov več. Tudi srbečice in rdečice ni.

Tole je pa res hecno. Js se sicer po nogah in pod pazduho lahko brijem tut vsak dan, pa se mi nic ne vrasca, niti ne vidi, ker sem dost svetla, samo na intimnih predelih je pa ravno nasprotje - trde, mocne, fejst temne dlake in se skravzlane ko en pudl, in ce si brijem na 3 dni, kar bi mi blo idealno, si nardim pravo mrcvarjenje spodaj, vse krvavo, natrgana koza, vrasle dlake, katastrofa. Tk da si morm nujno pustit kaka 2 tedna, da sm pac ze kosmata in sele pol se lahk spet normalno pobrijem. Se kr mi je smotano, sploh ko berem kk se druge punce brez problema brijete spodaj, pa hodite na brazilsko itd... Da bi se na nulo pobrila, pa itak ni sans sploh. Sam enkrat sm probala, pa sm takoj staknila neko vnetje noznice, ker pac ni bla zascitena (kar je glavni namen dlak konc koncev), pa se sramne ustnice in vse okrog sm mela vneto, ko so mi rastle dlake nazaj in me je ful pikalo in srbelo vse. Katastrofa. Tk da zame pride v postev britje bikini predela in to je to. sad.gif

• 0

#272 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 07 June 2009 - 04:53 PM

izgleda da ima vsaka koža svoje muhe... To mi je dejansko priporočil fant - ko se je on (v svojih najstniških letih) začel brit je bil tudi ves bogi, potem pa se je koža "navadila". In izgleda, da je res nekaj na tem, da se "navadi".

Kako pa kaj deluje, če si bikini del podepilirate s kremo?
  • 0

#273 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 June 2009 - 10:30 AM

Jaz za griček uporabim dep. kremo pa ni benih problemov. Dlake so bolj ''mehke'' ko rastejo pa nič se ne vrašča.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 10 June 2009 - 05:48 PM

Ancka, js ne uporabljam krem, ker so ful skodljive. cry.gif
  • 0

#275 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 10 June 2009 - 06:06 PM

Mnja sej...zato tud jaz dvomim, da bi jih uporabljala....
  • 0

#276 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 June 2009 - 08:09 PM

Po sili razmer sm se kr z britvico poštimala pa namazala z kremo za obraz. biggrin.gif JBG, ni druga pri roki, pa bolš to kot pa da se mi kaj vrašča itd. smile.gif
  • 0

[Napoleon]

• Guests

Posted 10 June 2009 - 08:24 PM

Še enkrat poskusim srečo, če katera kaj ve, potem dam pa mir.

QUOTE(PurePoison @ 7. 6. 2009 - 15:43) View Post

A mi morda lahko katera priporoča kak dober brivnik? Moja koža se epilatorjem upira z vsemi štirimi, takoj ratam flekasta, vse se nekaj vrašča... groza skratka. Britvice sicer še nekako grejo, ampak bi vseeno raje poskusila z brivnikom, ker je do kože bolj nežen.

• 0

#278 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 June 2009 - 08:29 PM

mislim da je blo že kr nekaj govora o brivnikih v eni temi hmm.gif če so prav spomnim so enga brauvnovega hvalile punce
  • 0

[Napoleon]

#279 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 June 2009 - 12:07 PM

QUOTE(tašika @ 10. 6. 2009 - 11:30) View Post

Jaz za griček uporabim dep. kremo pa ni benih problemov. Dlake so bolj ''mehke'' ko rastejo pa nič se ne vrašča.

Katero kremo pa uporabljaš pa ti uspešno odstrani vse dlake ali moraš čez še z britvico?

Jaz imam poln kufr teh britvic, ampak z drugimi stvarmi ne gre hmm.gif Z depilacijskimi kremami mam slabe izkušnje, ponavadi me je vse peklo za umret...koža je bila pa potem čisto suha...(probala sem na nogah). Tebe nič ne peče?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#280 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 11 June 2009 - 03:49 PM

Prej sm mela ono od Afrodite, zdaj pa ma tak na hitro kupla eno od Balee. Ampak mi je Afroditina boljša.

Peče me nič, odstrani dokaj dobro, nikoli ne grem še z britvico čez, če kaj ostane odpravim z pilingom al pa z pinceto spulim.
  • 0

[Napoleon]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users