Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#261 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 27 January 2006 - 04:47 PM

spela a res? zakaj pa to, mislim kako to?
  • 0

#262 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 January 2006 - 04:49 PM

QUOTE(rozica)
spela a res? zakaj pa to, mislim kako to?

trdo ko kamen, težko se mi je razmazal ... vonj je tut dost mimo ... nič vzpodbudnega, no. dam pa mu priložnost, da se izkaže do nedelje. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#263 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 27 January 2006 - 05:26 PM

Men je pa vonj božanski, pa tudi drugače mi je full u redu.Maš pa prov glede loccitaneovega...the best. biggrin.gif
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#264 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 27 January 2006 - 05:34 PM

ja lushevi so trdi, vendar ce ga das ven tako da polozis gor prst pravokotno in nato potegnes navzgro ti na nohtu ostane balzam ki se ful hitro potem razmaze. vonj je pa meni kar ok, mi je pa obcutek na utnicah fenomenalen!
  • 0

#265 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2006 - 06:37 PM

QUOTE(supergirl-)
kar se pa tiče dajanja mask na suhe lase pred pranjem: veliko bolj praktično. pred tuširanjem daš masko na lase. eno uro pač delaš kar hočeš in potem greš glavo prat.

Ja, se strinjam glede praktičnosti in nenazadnje efekta dajanja maske na suhe lase. Jaz bom to zdaj počela s vsemi maskami - bom si vse dala pred pranjem na suhe lase za kakšno uro.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#266 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 January 2006 - 11:05 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(-supergirl-)
kar se pa tiče dajanja mask na suhe lase pred pranjem: veliko bolj praktično. pred tuširanjem daš masko na lase. eno uro pač delaš kar hočeš in potem greš glavo prat.

Ja, se strinjam glede praktičnosti in nenazadnje efekta dajanja maske na suhe lase. Jaz bom to zdaj počela s vsemi maskami - bom si vse dala pred pranjem na suhe lase za kakšno uro.

ja! lih lejck me je neki o tem sprašvala,če si da lah fructisovov na suhe lase! Sj pomojm ne more bit nč narobe a ne?Sam k vem,da bi si jz hotla še po pranju nanest masko-a bi to že blo preveč? oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#267 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 January 2006 - 11:57 AM

A mi lahko ena prosm pove, če je kkšna od Lushevih krem za obraz podobna TF, Avon Moisture 24 (za normalno do mešano kožo)??
hvala
  • 0

#268 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 29 January 2006 - 03:41 PM

honey trap se je dobro izkazal (bila je ljubezen na tretje mazanje), ampak še vedno mi je medeni balzam od l'occitane najboljši.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2006 - 10:37 PM

.
Jaz pa pograjam (kremo Ultraligt sem v drugi temi) še kremo Smitten - sicer je po sestavinah dobra in tudi diši kar dobro (sem mislila, da bo bolj) - ampak takisto fuuul mastna in takisto se vpije ob Sv. Nikoli. Pa še rok mi takorekoč nič ne pozdravi. Jebela cesta, no. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#270 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 29 January 2006 - 10:57 PM

smitten se men sicer lepo vpije (jo pa res dam dokaj malo), samo mi pa dokaj smrdi (kot po lepilu) in tudi rokam nic ne pomaga. glede na super oceno sem res pricakovala da bo vsaj rokam kaj pomagala rolleyes.gif mogoce bo helping hands boljsa, je katera sprobala?
  • 0

#271 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2006 - 11:04 PM

.
Ja, jaz si jo res dam malo več, ker imam roke v razsulu. Res škoda. Sem tudi ful več pričakovala.

.
  • 0

#272 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 January 2006 - 07:54 AM

Jenna, Garnier rdeča krema. wink.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#273 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2006 - 02:24 PM

.
Ja, saj se spomnim, da si to že nekajkrat svetovala. Bom kupila ob prvi priliki. IPB Image
Saj moram rečt, da mi Shellerjeva z ognjičem kar fajn pomaga. Še najbolj pa Alverde - Jojoba. Samo skos iščem še kaj boljšega.

.
  • 0

#274 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 30 January 2006 - 02:29 PM

Ta Garniereva rdeča ful pomaga, ampak se kar počasi vpija.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2006 - 11:21 PM

.
Zdaj tu sedim z lasmi po uporabi maske H Suan Wen Hua in jo prav še enkrat moram pohvalit. Ker je ne uporabljam pogosto (na vsake toliko časa jo sem (zdaj sem jo do konca, ker bi sicer rok potekel, ga nima prav dolgega) - ker se daje na suhe lase, katere imam jaz dolge in se je tako ob eni uporabi kar precej porabi), skos nekak pozabim na njo, kako je čudovita. Pol se pa skos čudim učinku - lasje so resnično kot prerojeni..... nahranjeni, bolj polni. Maska je res ena a!!! Pa precejšnje presenečenje je cena, ki je cca. 2k. Res se jo splača probat. Saj vem, da sem to že nekajkrat palamudila, ampak je res svetovna!

.
  • 0

#276 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 February 2006 - 10:49 AM

Jaz moram pa pohvaliti njihove masažne ploščice. Prvič, da mi je nekaj res všeč.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#277 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 February 2006 - 11:36 AM

Mene pa Lush do sedaj sploh ni zanimal, enkrat sem bila not pa se mi ni zdelo najbolj o.k., zdej pa že razmišjam, da bi šla mal pogledat.
  • 0

• Guests

Posted 27 February 2006 - 11:59 AM

Js pa vedno ko grem v Lush, pridem ven praznih rok, ceprav majo dost stvari, ki bi jih kupla, ampak so mi prodajalke tako posiljeno vsiljujoče, da se po najhitrejsem postopku spokam iz trgovine. Da te ne morjo pustit da v miru pogledas stvari, madona...brrr, me kr strese. Ne prenesem jih. :banghead: Ne vem kk vam uspe sploh kaj v miru tam nabavit.
  • 0

#279 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 February 2006 - 12:04 PM

Posiljevalske prodajalke niso le v Lushu, men grejo tud ful na živce. Ker pol si tud pogledat ne moreš ničesar v miru.
  • 0

#280 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 27 February 2006 - 12:16 PM

edina reč, ki si jo v lushu še kanim ponovno kupit, je gumback express smoothie (peeling za telo), s katerim sem zelo zadovoljna. no, pri prodajalkah zamižim na eno oko, ker vem, da bom čez max 5 minut spet na prostosti. in mi ne bo treba nazaj par mesecev. wink.gif zadnjič sva šli tja s prijateljico, ki je prosila, da ji razkažejo kozmetiko za obraz - kar z očmi je zavila, ko ji je prodajalka zagrabila roko, jo začela močit in gor devat neko žajfo, za tem kremo, ipd ... biggrin.gif to je meni tut enkrat naredila, pa mi ni bilo ravno apetitlih. ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users