Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#261 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 April 2006 - 01:13 PM

.
Meni so se pa dans same weird reči sanjale. Nekaj se spomnim - ene punčke in njene mame. Punčka je bla ful luštna, dolge nakodrane lase je mela. Potem pa je mama vzela nož in jih na živo odrla roko in porezala lase in sploh faco odrla, da je punčka bla ko en vesoljc. Potem pa ji je s tempera barvicami fris poštrihala. Ampak to ni blo delo maščevanja, to jo je mela kao tako rada. Odfukano do konca. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#262 *milla*

*milla*

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts

Posted 11 April 2006 - 02:31 PM

a mogoče kakšna ve kaj pomeni če sanjaš o kačah?
  • 0

#263 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 11 April 2006 - 03:09 PM

Kot največkrat tudi danes nisem nič sanjala.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#264 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 11 April 2006 - 06:31 PM

lol da sm mela pierc like--->IPB Image

ko ma tam pr očesu gor nad nosom pa

IPB Image pa tak k ma ta pod ustnco..no in da je matka misnla da je muzou lol
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#265 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 11 April 2006 - 06:50 PM

fuuuuj wink.gif
  • 0

#266 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 11 April 2006 - 07:11 PM

QUOTE(smetanca)
fuuuuj wink.gif

fuj ja .. pa scary tud blink.gif ermm.gif wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#267 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 April 2006 - 06:39 AM

QUOTE(pupa)
QUOTE(smetanca)
fuuuuj wink.gif

fuj ja .. pa scary tud blink.gif ermm.gif wink.gif

Fuj, to pa nebi nikol imela po faci. Ni šans....
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#268 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 12 April 2006 - 02:05 PM

sanjala, da sva sli s prijateljico v eno trgovino k so mel par orientalskih stvari pa tko za oblect in ker je bla ful guzva, naju je en tipson (kao prodajalc biggrin.gif) povabil v svojo pisarno, po na konc smo pa ceno glihal (enih kiklc pa majck biggrin.gif). ermm.gif: biggrin.gif
  • 0

#269 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 April 2006 - 01:07 PM

hehe jst sm tud neki v zvezi s pirsingi sanjala..in sicer, da je moja frendica hotla uhan v bradi..pol ji je pa neki spodletel si je pa kar čez lica zapičla tako ful velko iglo..pol se je pa kar smejat začela..pa kr neki.. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#270 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24518 posts

Posted 13 April 2006 - 01:44 PM

Enga bivšega sošolca (iz osnovne šole) - nimam pojma, kako sem se nanj spomnila. Zraven je bil pa še enega soseda, ki ga tudi nisem videla in slišala ene 8 let ... nimam pojma, kaj se mi je spet po glavi pletlo!!!!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#271 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 19 April 2006 - 10:50 AM

nekaj o šoli, pa da mi je ena sošolka ravno hotela nekaj povedat, takrat pa me je telefon zbudil...
  • 0

#272 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46006 posts

Posted 21 April 2006 - 10:45 PM

Kak se je en kolega, ki ga jaz nimam preveč rada pripeljal na velikem kolesu, na katerega je imel prišraufane kolice za majhne otroke. Potem pa smo vsi se norca delali z njega, kak da ne zna kolesa vozit brez pomožnih koles. ermm.gif
  • 0

#273 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 April 2006 - 07:56 AM

neki vem, da sm sam se zdejle ne spomnm več biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#274 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 22 April 2006 - 09:25 AM

kak pomerjam kopalke medtem ko tečem maraton blink.gif tak nasmejala se še pa dolgo nisem.
  • 0

#275 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 22 April 2006 - 11:35 AM

da mi je un tip, ki mi rihta laptopa reku, da mu nism dala pravih CDjev in, da še nekej časa ne bom dubla laptopa nazaj! wink.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#276 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 22 April 2006 - 03:27 PM

Js sm pa pred kšne 3 dnevi sanjala,d sm noseča... blink.gif in tko najprej sm mela čist mal trebuha,pol kr naenkrat pa ful blink.gif pa d smo se s starši menil,kaj nj nrdim in d je fotr reku,d splav odpade blink.gif (kr nš fotr pr mojih letih ne bi nikol reku...kvečjem bi me ubou biggrin.gif ) ...in ugl. je biu ful dobr filing...in sm že od takrt čist zmešana in ful hrepenim po tem,d bi bla noseča blink.gif In to js,k že več let vztrajno trdim,da ne bom nikol noseča,nikol mela otrok,edin če bom posvojila... blink.gif
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#277 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 April 2006 - 04:50 PM

Hahaha ... ja, jst sm tud zadnč sanjala, da sem noseča in so bile dejansko ful prijetne sanje, nič utesnjene al karkol ... zdej me pa krneki mede ko vidm male otroke. Sam nekak še ne bi pri 19ih zanosla, ane ... vsaj ne načrtno. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#278 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 April 2006 - 04:59 PM

Jaz pa sovražim male froce v primeru da so nevzgojeni. Proklete gnide male. Glih včeraj mi je en mali froc gledal not v garderobo ko sem si nekaj porbavala. Oke bi mu staknila. Forc prokleti.

Sej če so vzgojeni pa so čisto prijetni lahko. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#279 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 22 April 2006 - 06:49 PM

QUOTE(DiLeMa)
Hahaha ... ja, jst sm tud zadnč sanjala, da sem noseča in so bile dejansko ful prijetne sanje, nič utesnjene al karkol ... zdej me pa krneki mede ko vidm male otroke. Sam nekak še ne bi pri 19ih zanosla, ane ... vsaj ne načrtno. biggrin.gif biggrin.gif

Ja,enako....js si pa tut nenačrtno ne morm prvoščt biggrin.gif bi blo dobr če bi saj sredno prj nrdila... biggrin.gif
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#280 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 April 2006 - 01:24 PM

.
Jaz pa sem dans sanjala, da nisem nardila jutrišnjega izpita. Lahko bi temu rekli realne sanje. biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users