Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#261 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 21 February 2006 - 06:28 PM

aha hvala!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#262 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 February 2006 - 06:45 PM

NUJNO, NUJNO:

Kakšno vreme je napovedano za soboto, za sosednje pokrajine (Italija) ?

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#263 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 February 2006 - 07:05 PM

http://www.arso.gov....edi_in_podatki/
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#264 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 February 2006 - 08:30 PM

A še komu drugemu danes nagaja MSN? Mene sploh noče povezat!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#265 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 22 February 2006 - 09:09 PM

QUOTE(DiLeMa)
A še komu drugemu danes nagaja MSN? Mene sploh noče povezat!

ej, men dela normalno...
  • 0
IPB Image

#266 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 23 February 2006 - 02:18 PM

hmmm, mene pa zanima kok je naslov une pesmi, k je v reklam za olimpijske igre, k enene figure okol kao športajo, pa ena na konc tko k zacvil biggrin.gif . Upam d ste razumel, pa še kdo jo izvaja (če bi blo pomožnosti brez unga "olimpijske igre, torino 2006").
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#267 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 February 2006 - 02:20 PM

približno na koliko časa dajete prat kavbojke? in na koliko časa menjate posteljnino?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#268 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 23 February 2006 - 02:38 PM

ma skos ...jst nobene cune ne morm met2x oblečene...ok mogoče kavbojke ene 3x pol pa dam prat..majčke pa itaq skos. Postelnino pa enkrat na 2 tedna, torej 2x na mesc.
  • 0

#269 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 February 2006 - 02:41 PM

Hmm ... jst kavbojke perem recimo enkrat na mesec, al pa še to ne ... s tem da valjda nimam skos istih oblečenih, ampak jih skos več menjam. Pogosteje jih ne perem, ker ni potrebe, sploh se mi pa kavbojke zdijo neki čist druga kot pa recimo majčke, ki jih tudi jaz tko kot Lejck oblečem samo enkrat in dam potem prat.

Posteljnino pa tudi jst menjam na ene 14 dni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#270 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 23 February 2006 - 02:47 PM

Tudi jaz ne perem kavbojk vec kot 1x na mesec in se to ne,majcke pa samo 1x nosim..Ok pulije&stuff nosim ene ..2x celo 3 ker se nenormalno nadisavim.
Posteljnino pa menjavam vsak tedn 1x oz. ob nedeljah.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#271 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 23 February 2006 - 02:54 PM

kako to mislte kavbojke 1x na tedn perete?? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
a jih oblečete pa pol drig dan druge pa tret dan spet drtretje pol pa spet ta prve?
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#272 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 23 February 2006 - 03:15 PM

QUOTE(kristy)
kako to mislte kavbojke 1x na tedn perete?? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
a jih oblečete pa pol drig dan druge pa tret dan spet drtretje pol pa spet ta prve?

Napisale so 1x na mesec. Jst isto. Ja, menjaš jih vsak dan, ne nosiš jih en mesec skupaj non stop ene in iste. laugh.gif biggrin.gif
  • 0
IPB Image

#273 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 23 February 2006 - 03:40 PM

ja že ampak a to pol drug dan mate spet druge pol tretji dan spet tretje pa pol četrti dan spet prve?? blink.gif blink.gif blink.gif
mislm nej mi ena to razloži!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#274 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 February 2006 - 06:12 PM

hvala, punce! 8) lej, kristy, js recimo nosim en par kavbojk max 3 dni zapored, pol jih zluftam in dam nazaj v omaro, vmes nosim kake druge hlače in tko. a razumeš zdej? nimam 10 parov hlač, da bi jih 10 dni vsak dan menjala. biggrin.gif js tut kakšno majčko nosim dvakrat, trikrat brez, da jo vmes operem, ampak jo dam luftat vmes. in jasno, dam jo prat, če je prešvicana/če se umaže. posteljnino pa js tut menjam na 14 dni. pogosteje samo v primerih nekontroliranega švicanja, posteljne telovadbe ali pa, če kdo drug v moji postelji spi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#275 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 23 February 2006 - 06:19 PM

Jaz posteljino menjam na 5-7 dni. Sem obsedena, da morem na svežem spat. Včasih še prej, ako se mi pes vrže na posteljo s kakimi blatnimi nogami, pri čemer z veseljem izkoristi vsak prost trenutek, ko pogledam vstran.
  • 0

#276 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 23 February 2006 - 06:51 PM

kavbojke in hlače dam prati 1x na teden, ko se jih nekaj nabere, oblečene mam pa ene 2x max. 3x ene hlače oz. kavbojke, če jih 3jič oblečem, morjo bit res tiste 2x prej malo nošene.
majčke - mam samo 1x oblečene, dam pa prat 1x na teden vse skupi ko se nabere dovolj (ker majčk mam ogrmno itak, tud če nebi prala 4 mesce, bi mela še zmeri dost za oblečt biggrin.gif)
spodnje perilo + žabe, štunfe, dam prat 2x na teden, ker menjam to ene 2x na dan ponavad - morm met vedno svež spodnje perilo i'm obssesed with that.

vse ostalo - elastike, kozmetične torbice, itd .. perem po potrebi.

brisače - samo 1x uporabim, isto kot kuhinjske servete, in dam prat.

posteljnino pa menjam 2x na mesec, 1x na dva tedna. (približno)
  • 0

#277 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 23 February 2006 - 06:58 PM

No mene pa zanima kolikokrat na teden/14 dni/mesec pospravljate?
In če to radi delate? Po kolko ur ponavadi pospravljate? Samo svojo sobo ali tudi druge (dnevna, kopalnica, kuhinja...)?

jaz ponavadi 1x na teden, cel stanovanje, saj živim s cimro, katere pa več al manj ni tukaj, tako da je večinoma ta naloga moja. Kakšne 3 urce, ampak s tem da pospravljam ponavadi zeloooo počasi in z užitkom (not).
Če pa kdo pride na obisk, pa še sama nevem kako mi rata tolk na hitro vse pospravit biggrin.gif

Bi blo super da bi mela dost keša pa bi nekoga zaposlila da bi mi pospravljal doma smile.gif

rolleyes.gif tongue.gif
  • 0

#278 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 February 2006 - 07:27 PM

Jaz počistim enkrat tedensko. Posesam, umijem pod, operem oblačila in očistim kopalnico.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#279 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 23 February 2006 - 07:32 PM

I wish biggrin.gif sesam na 2 dni, pomivam in ornk pučem kopalnico pa 1x na teden, včasih tudi več, odvisno od potrebe. Me začne svinjarija hitro motit wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#280 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 23 February 2006 - 07:40 PM

ah js pa tok nemaram pospravbljanja da ga pol mami kot pogoj postavi če bi kej rada!!!(tut pr moji sobi je tko)!!!!GLIH DONS SM POSPRAVLALA!!!
zarad tega da gemo ju3 v kitajsko!! tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users