Jump to content

Photo

Mačke

• Please log in to reply
712 replies to this topic

#261 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 April 2011 - 08:02 PM

wub.gif
  • 0

#262 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 April 2011 - 08:04 PM

Bibo. wub.gif Jaz resnično sumim, da ima naše mače med daljimi predniki kakšnega Britanca.

Ja, Britanke so tud ful lepe.
  • 0

#263 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 18 April 2011 - 12:07 PM

Ragdoll wub.gif Moja nova ljubezen. Čudovite so.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

A imamo v Sloveniji vzreditelja teh lepotic?

• 1

#264 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 April 2011 - 02:00 PM

Mislim, da so. Sem že na Bolhi videla oglase, če se ne motim. Tudi meni so krasne. wub.gif
  • 0

#265 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 April 2011 - 06:30 PM

Imamo, jaz sem jih gledala tuki:
http://www.ragdoll.si/O-nas/

Samo so čis nori pogoji, da vzameš tako pasemsko mačko (ne govorim za dotično mačkarno), celo pogodbo dobiš, not piše, da lahko kadarkoli nenapovedano pridejo na obisk pogledat mucko. blink.gif Pa še kej hujšga.
  • 0

#266 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 18 April 2011 - 07:55 PM

Juj, vse so wub2.gif !
Joj, jaz imam tako rada mačke... cry.gif biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#267 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 April 2011 - 08:03 PM

Meni so tudi ragdoll najljuba pasma.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#268 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 19 April 2011 - 09:22 AM

QUOTE(Plain Jane @ 18. 4. 2011 - 19:30) View Post

Imamo, jaz sem jih gledala tuki:
http://www.ragdoll.si/O-nas/

Samo so čis nori pogoji, da vzameš tako pasemsko mačko (ne govorim za dotično mačkarno), celo pogodbo dobiš, not piše, da lahko kadarkoli nenapovedano pridejo na obisk pogledat mucko. blink.gif Pa še kej hujšga. Mene skrbi, da jaz recimo ne bi mogla dobit Britanke, ker mam že eno muco. ermm.gif
Ja, vem ja. Noro.

Hvala za povezavo.

Te so mi tud blazno zanimive: Sphynx (večini bodo verjetno blazno grde, ampak meni so tako všeč njihove gubice, velike oči in uhlji. Take vesoljske zgledajo. biggrin.gif).
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 1

#269 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 April 2011 - 01:06 PM

Zadnja slika! ohmy.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#270 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 April 2011 - 02:53 PM

To si bom pa enkrat kupila. Sicer sme pristašica navadnih mačkov iz zavetišča, ampak tele so pa moja vseživljenjska fascinacija in si jo bom enkrat, ko bom velika, lepo privoščila.sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#271 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 April 2011 - 07:27 PM

QUOTE(Plain Jane @ 18. 4. 2011 - 19:30) View Post

celo pogodbo dobiš, not piše, da lahko kadarkoli nenapovedano pridejo na obisk pogledat mucko. blink.gif

ohmy.gif Ma nemoj, đizs.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#272 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 19 April 2011 - 09:56 PM

To je zelo pogost odstavek v pogodbi zdaj (se ne čudim). Saj če nimajo razloga, ne bodo hodili. Tako vsaj vidiš, da jim ni vseeno kaj se dogaja z živaljo, ko jo enkrat prodajo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#273 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2011 - 12:44 PM

A ni krasna? wub.gif
IPB Image
http://www.pomagamo-...;p=61223#p61223
  • 1

#274 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 June 2011 - 12:54 PM

Ooo. wub.gif
  • 0

#275 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 June 2011 - 01:30 PM

A to mačko se da posvojit? Ali je od koga, kje si našla sliko?
Eh kot pogoj so dali da moraš že imeti kakšno mucko doma. A čivava ne bi bila ok? laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#276 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2011 - 01:56 PM

Je za posvojitev. smile.gif Iz MH so ful strogi, kar se tiče bodočih posvojiteljev, pa tud sama sem dobila občutek da mal zviška gledajo nate (pa še kokr sem brala njihov forum, samo če kdo vpraša čis normalno vprašanje prec dobi nazaj zajedljiv ciničen odgovor. Da ne omenjam tega, da ko vprašaš zakaj se je muc, ki je že bil v novem domu, vrnil k njim, dobiš samo "ni važno, zdaj išče nov dom"). down.gif
  • 0

#277 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 June 2011 - 02:02 PM

Lepotica wub.gif

PJ, se strinjam. Saj vsaka jim čast, da se trudijo najti najboljšega možnega posvojitelja, ampak mene ta vzvišenost odbija.
  • 0

#278 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 June 2011 - 02:48 PM

QUOTE(Plain Jane @ 3. 6. 2011 - 14:56) View Post

Je za posvojitev. smile.gifsem dobila občutek da mal zviška gledajo nate (pa še kokr sem brala njihov forum, samo če kdo vpraša čis normalno vprašanje prec dobi nazaj zajedljiv ciničen odgovor.

Jaz tudi po drugih forumih ugotavljam, da se imajo ti, ki za najdene mačke skrbijo skorajda za svetnike, in dejansko kdorkoli vpraša kaj, so vsi takoj izjemno visokostni in pokroviteljski ter kot že omenjeno- cinični. Marš.
  • 0

#279 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 03 June 2011 - 11:28 PM

Jaz sem našega Mačka Emila posvojila preko društva Žverca iz Škofje Loke. Skrbnica je super punca, smo se ok razumele in ni bilo nobenih cincanj pri odgovarjanju na vprašanja ali kaj podobnega. Emila so najprej oddali enim drugim iz Škofje Loke (ker so pač bliže) in se ni obneslo. Menda so ugotovili, da so alergični na mačke?! No potem je prišel k nam in tukaj srečno kraljuje.

http://www.zverca.si/mucki.html
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#280 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 June 2011 - 10:39 AM

Jst mam enega mačka iz MH, drugegapa iz Horjula...in je res to ja, da imajo dost čuden odnos, zajedljiv, rahlo aroganten...Mene sicer to ni odvrnilo, ker sem pač izrecno želela testiranega, cepljenega in pač Felv/Fiv negativnega, glede na to, da je moja maca pred 4 meseci umrla zarad tega. In vem, da je imela to od rojstva pa da se ni dalo več nič narest, sam ko ti pa kr naenkrat živalca pogine, se pa te bolečine ne da opisat sad.gif Imam 2 nova, ampak še vedno se cmerim in pogrešam Bučko.... Da ne bomo OT, res imajo malo hecen pristop nekatere skrbnice... In nekatere včasih rahlo pretiravajo, lahko bi isto stvar povedale lepše in pa men se zdi, da eni mačke hočjo kr počlovečit...sem še vedno menja, da je maček zver in ne človek. Moja 2 sta v tem stanovanju ful nesrečna, se selimo nazaj v hišo, kjer je več manevrskega prostora za laufat, ven pa res hodimo samo na povodcu. smile.gif

Še to sm hotla dodat, ne da koga zagovarjam, ampak te ženske se ukvarjajo tudi s takimi mladiči... oz dobijo živalce v res nazavidljivem stanju. Ko vidiš kej tazga, ti poči srce in jst jih razumem tudi na splošno podpiram zahteve in pogoje, ki jih navaja pogodba za posvojitev. O samem načinu pa odnosu, ki ga imajo nekateri skrbniki bi se pa dalo diskutirat, ja.

http://www.pomagamo-...php?f=51&t=2713

Upam, da bo tole revše preživelo ermm.gif cry.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users