Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#261 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2007 - 05:16 PM

Sajk, povej nam! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#262 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 10 November 2007 - 08:01 PM

laugh.gif

sej pride kmal iz turčije, pa bo lahko komentiral, ja laugh.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#263 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 November 2007 - 08:39 PM

Aha, zanimivo. smile.gif Meni so pa res všeč samo pobriti, ali pa sem se tako navadila. Na nulo pravim jaz.

sajk, smo v pričakovanju odgovora, he he. biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#264 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 10 November 2007 - 08:55 PM

Men je tut na nulo ful smešn. Tako pri ženskah, kot pri tipih. Tak alien style. Jst sem mela sam enkrat ne nulo, pa mi je ful smešn, ker mi tak otroško deluje, kot une punčke, ko še nimajo kocin. laugh.gif U glavnem nikakor mi ni všeč.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#265 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2007 - 08:59 PM

Nekemu mojemu prijatelju je tudi smešno, če je ženska obrita na nulo, pravi, da se počuti kot pedofil (laugh.gif sva se pol režala, ko me je začel klical Lolita) - da je pa neprimerno prijaznejše, ko se spravi lizat (potrjujem). smile.gif Meni je pri moških in ženskah ljubše, če so pobriti na nulo, pri moškem še dopuščam možnost pristriženih kocin, ampak res full na kratko, tik ob koži.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#266 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 10 November 2007 - 10:49 PM

Ja no res se je malo neprijetno igrat z vrečkami, če maš potem polno dlak na jeziku...bljak...
  • 0

#267 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 November 2007 - 10:53 PM

^
Točno tko.

Magari da je urejeno spodaj (pri moških in ženskah) pa je že ok. Hec je pa pričakovat od precej kosmatega tipa, da bo pa spodaj imel obrit trikotnik, ostalo pa šuma laugh.gif .
Pri meni mi pa nula nikoli ni bla všeč, debela si delujem potem, kot da bi se mi trebuh direkt dol nadaljeval. Debelejša "črtica" is the style yes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#268 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 November 2007 - 09:29 AM

sleep.gif
  • 0

#269 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 November 2007 - 10:49 AM

He he, ker pravi moški je kosmat kot kočevski medved, kajne? biggrin.gif Ranjen ponos - mogoče bi se nekaterim res tako zdelo. hmm.gif

Saj se gre tudi za higieno. Moj veliko športa, skoraj vsak dan, se ogromno spoti, ter je sam povedal, da je situacija drugačna sedaj ko je pobrit na nulo.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#270 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 November 2007 - 10:53 AM

To je izjavil tako moj bivši kot moj brat - manj švicaš, manj smrdi, manj srbi... Vse boljše. če je vsaj po jajčkih pobrit. Sej zgori je lahko še zmeri prijatelj s kočevja smile.gif
  • 0

#271 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 November 2007 - 10:58 AM

Ja, tudi moj fant si zadnje čase (od letošnjega polteja naprej) vaske toliko časa pobrije mednožje. Pravi, da se ful fajn počuti - no, in to je ful pomembno. Je pa tako simpatičen, ko po britju govori, da ima svilena jajčka (na otip). oops.gif

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#272 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 11 November 2007 - 01:24 PM

Čim manj, tem bolj. Enako velja za tipe. Ne maram kocin tam okol. twisted.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#273 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 November 2007 - 04:45 PM

Tud js mam največkrat na nulo pobrit, redkokdaj mam črtico. Nekako mi je bolj simpl vse skup pobrit, pa še lepše je, saj men!

Glede tipov je pa men tud bolj všeč, če je pristrižen, če že ni pobrit:)
  • 0

#274 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 November 2007 - 05:19 PM

Pa dajte no, zdaj se moram brit. rolleyes.gif
Kak se mi ne da.. , ker po dveh dneh me vse srbi.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#275 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 11 November 2007 - 05:25 PM

Meni se obvezno vname, če se hočem prehitro pobrit (več kot dvakrat na teden se ne smem, je prec hudič), je pa nadležno občutit ščetinje... Why oh why rastejo kucine tok trmasto spodaj. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#276 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 November 2007 - 05:27 PM

sleep.gif
  • 0

#277 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 November 2007 - 06:09 PM

VSE sem probala in mi nič ne pomaga. Edino kar malo ublaži je balzam da zmehča reč, po britju pa neko mleko za telo in obvezno boksarce, da mi rob gat ne nadraži kože.
Mi ni jasno kako se nek folk (tudi ženske) dobesedno vsak dan brije blink.gif, meni bi lula preč padla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#278 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 12 November 2007 - 06:13 PM

jaz se brijem čist vsak dan.že enih 8 let. enostavno se moram,če ne bi se mi vtrgalo po moje(ea mojih muh)
od tipa enostavno pričakujem da je zrihtano in gladko tam doli
  • 0

#279 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 November 2007 - 06:15 PM

Crna, I feel you. Meni tudi pomaga balzam/maska za lase, da mi fajn zmehča dlake, ali pa L'Occitane mandljevo olje za tuširanje, pustim gor kako minutko in potem pobrijem. Ogromno razliko mi naredi britvica - meni so VSE ženske britvice kurac, ne morm drgač rečt. Meni fant zmeraj odstopi eno svojo moško in mam označeno ktera je (da se on po faci ne brije s tisto, s katero si jaz lulo štrcam, čeprav je rekel, da ga neb motlo ker mam itak čisto češplo laugh.gif ) in te moške so mi full boljše, lepše in bolj gladko, pa tudi hitreje se obrijem z njimi, manj potegov tudi pomeni manj draženja, nikol se ne urežem z njimi. Ampak sama jih nikdar nism kupovala, ker so mi predrage. Zdej ko pa fant kupi in mi pol odstopi, je pa itak kuel. tongue.gif Pa js se obrijem bolj pozno zvečer, potem pa izdatno namažem s kakšnim body butterjem in grem spat naga. Da me ponoči tam okoli nič ne stiska, da se spodnje hlačke ne limajo gor in da koža maksimalno diha. To mi vedno full pomaga in zdej skor nimam več nič pikic in vnetih mozoljčkov, kar sem včasih ful imela. Se pa brijem 2x na teden, če bi se vsak dan, bi tudi meni odpadla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#280 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 12 November 2007 - 07:46 PM

QUOTE(TiTa @ 12. 11. 2007 - 18:13) View Post

jaz se brijem čist vsak dan.že enih 8 let. enostavno se moram,če ne bi se mi vtrgalo po moje(ea mojih muh)
od tipa enostavno pričakujem da je zrihtano in gladko tam doli

a pa nimaš nič kaj bolj opazno trdih dlak, mislim po 8 letnem britju?
Nekako dvomim v teorijo, da naj bi po britju rastle vse močnejše in močnejše dlake -potemtakem bi nekatere kmalu imele ribežn spodi smile.gif no, jz si tud brijem drugač.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users