Chris, saj lahko tudi po 31.12..

Posted 28 December 2016 - 01:30 AM
Posted 31 December 2016 - 11:56 AM
Nimam pojma. Sem pa oboževala linške oči, pa še nikjer nisem zasledila veganskih...
Matilda, vceraj je bilo v eni fb skupini govora o linskih piskotih, menda imajo v Tusu ene veganske, ce te mika it pogledat.
Posted 31 December 2016 - 03:44 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 January 2017 - 06:04 PM
Mož je za silvestrovo spekel Champagne Pound Cake. Recept se lahko prilagodi (količina maščobe, sladkorja ...), je pa kolač zelo sočen in posebnega okusa, čeprav je čisto preprost. Prelit je z glazuro iz bele čokolade in okrašen z liofiliziranimi malinami v beli čokoladi.
Drugače pa zadnje čase bolj kruh peče (pirin, koruzni, z olivami, čiliji, čebulo), ga ne kupujeva več.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 January 2017 - 09:22 PM
Daj nalepi kak recept za kruh, mogoce za koruznega? Midva sva s kruhom ravno zacela in se nimam neke baze (ali pa izkusenj)
Posted 01 January 2017 - 09:29 PM
OK, napišem v tisto temo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 January 2017 - 10:24 AM
Anouk, jaa, bom še pekla!
Edino še manj sladkorja bom dala naslednjič (zaenkrat sem zmanjšala za 1/2 cup).
Objavim sliko, ko ne bom na telefonu. : )
Še naš zasnežen jabolčni kolač. : )
file-2.jpg 798.89KB
1 downloads
Posted 06 January 2017 - 10:40 AM
O, nice! Si ga pri vrhu kaj odrezala ali ni nic kaj kupolasto narastel? Razmisljam, ce bi ga naslednjic tudi kot torto spekla, ampak rabim potem en fajn nadev, da ni sam cuker ali neka brezvezna maslena krema.
Posted 06 January 2017 - 12:10 PM
Posted 06 January 2017 - 01:17 PM
Ja, saj mi je bilo jasno, da je na glavo obrnjen, pa vseeno Vcasih se kak biskvit na sredini ful dvigne, ob robu pa komaj kaj, in me je zanimalo, kako se je ta obnesel v pekacu za torto
Kreme iz indijskih mi niso najbolj pri srcu, ker so ponavadi se vedno malo zrnate, ne glede na to, kako dolgo matras multipraktik/blender. Pri presnih tortah to pac pricakujes in vzames v zakup, pri "navadnih" mi je pa tekstura znaten minus. Mogoce ce bi imela res ultra super blender in vse skupaj zmiksala v neko "juho", potem pa z necem ucvrstila tisto cudo (irish moss morda?). Agar zna narest precvrsto teksturo (pa ne topi se pri 37C kot zelatina), da bi samo na to stavila pri kremo iz recimo jogurta in smetane ali cesa podobnega. Manjka mi kaksna fajn veganska bela cokolada (ali kak posrecen eksperiment s kakavovim maslom) in kremni sir, ceprav bi kokosova krema recimo tudi znala bit uporabna.
Posted 06 January 2017 - 04:50 PM
Posted 06 January 2017 - 06:26 PM
Meni je tista z vrha plocevinke polnomastnega mleka sicer vsec, ampak same je na zlico tudi ne jem . V kombinaciji z drugimi sestavinami mi je pa fajn.
Posted 12 December 2017 - 08:00 PM
Kje dobim tako male šablonice - te notranje?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2017 - 08:51 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2017 - 09:00 PM
Posted 12 December 2017 - 09:13 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2017 - 10:19 PM
Pomojem povsod, saj linške oči so ful klasični keksi...
Posted 12 December 2017 - 10:34 PM
Dajte malo bolje pogledat slike Sarah, še nikjer jih nisem videla, tudi v Vse za peko ne, predlagam amazon ali ebay
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 December 2017 - 10:36 PM
Ce ne isces ravno veverick ampak si zadovoljna tudi z manjsimi modelcki razlicnih geometrijskih oblik, poglej se modelcke za rezanje sira/zelenjave.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users