Sestavine res izgledajo super, pa tudi cena je kar ugodna. Jih že en lep čas gledam ob obiskih DM-a, pa se kar ne opogumim. Te rastlinske proteine sem vedno kupovala le v naravnih okusih, ker sem jih mešala v juhe, vanilijeve in čokoladne kupujem na mlečni osnovi, ker jih jem samostojno (s ksantanom pripravim puding). Upam, da nimajo preveč izrazitega okusa.

Prehranska dopolnila - Beljakovinski napitki (proteini)
Posted 18 August 2017 - 05:26 PM
Posted 07 October 2017 - 09:58 PM
Ful dobri.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 October 2017 - 05:45 PM
Sestavine res izgledajo super, pa tudi cena je kar ugodna. Jih že en lep čas gledam ob obiskih DM-a, pa se kar ne opogumim. Te rastlinske proteine sem vedno kupovala le v naravnih okusih, ker sem jih mešala v juhe, vanilijeve in čokoladne kupujem na mlečni osnovi, ker jih jem samostojno (s ksantanom pripravim puding). Upam, da nimajo preveč izrazitega okusa.
Sem jih kupila in so dobrega okusa, pravzaprav so ze presladki, celo zame.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 October 2017 - 07:48 PM
Posted 08 October 2017 - 08:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 October 2017 - 08:26 PM
Posted 23 September 2018 - 10:09 PM
Posted 24 September 2018 - 05:52 AM
Posted 24 September 2018 - 06:38 AM
Posted 24 September 2018 - 07:59 AM
sem razmišljala, če bi npr. samo limono ožela v napitek.
Posted 24 September 2018 - 08:02 AM
Kaj pa vem, lahko poskusis, ampak bi se znalo zgodit, da se ti sesiri. Kaj pa kakav?
Posted 24 September 2018 - 08:05 AM
Posted 24 September 2018 - 08:32 AM
Hm. Mogoce imajo v lekarni/ZD kaksen nasvet, imajo verjetno vec izkusenj okrog tega. Mi smo za babico kupovali razne beljakovinsko bogate energijske napitke, ko je bila v bolnici in smo pac poskusali z razlicnimi okusi, ampak ni imela omejitve glede sladkorja ipd. Arasidovo maslo je tudi en tak bolj specificen okus, ki ga starejsi niso ravno vajeni. Od kaksnih mocnejsih okusov mi potem samo se kava pade na pamet, pa mogoce kaksna kapljica etericnega olja (takega, ki je primerno za uzivanje, seveda - meni je pomaranca vsec, jo vmesam v cokoladni mousse in kreme za torte), pa zraven kaksen nadomestek sladkorja (stevija, eritritol?).
Posted 24 September 2018 - 08:35 AM
Kaj pa kapljica vanilijeve arome in cimet? Sadja jaz res ne bi dajala noter, ker mora biti ogabno, z izjemo kakšne banane.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 September 2018 - 09:06 AM
Anouk, ja, ima tudi tiste napitke, samo tisto precej dvigne sladkor v krvi, česar se izogiba oz. jih pije samo v okviru načrtovanega vnosa
OH (diabetik).
Posted 24 September 2018 - 09:17 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 September 2018 - 09:44 AM
Posted 24 September 2018 - 09:57 AM
Jaz sem imela enkrat ene, ki so bili tako neverjetno ogabni, da nisem mogla niti pogoltnit. Kot da bi pila aspirin s kredo, samo še bolj grenko, res ostudni. Zdaj jem pa ene od PlanetBio, pa so mi fajn in nimam problemov jest tudi samih, čeprav si jih ponavadi dam v kosmiče.
Mogoče pomagajo še kakšne začimbe - cimet, kurkuma, klinčki ...
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 September 2018 - 11:06 AM
Sem predlagala eterična olja in/ali začimbe, nekaj bo že našel zase. : )
Posted 24 September 2018 - 04:27 PM
Uporabljam dm vegansko mešanico beljakovin z okusom.
Drugače se pa dobi tudi neke kapljice (flavour drops) v teh trgovinah z dodatki, pa kar so že druge naštele.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users