Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#261 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 March 2007 - 09:07 PM

Cladudija mislim da si pozabla omenit, da si še daš olivno olje vedno gor wink.gif
  • 0

#262 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 March 2007 - 09:20 PM

Claudija, tvoja nega je v redu, jaz bi ti edino priporočala še kakšno masko s proteini, recimo Nivea Protein Repair ali Gliss Kur Total Repair. Je pa drugače tudi ta Ultra Beauty fajn, jo kar uporabljaj ... pa ona z olivnim oljem in limono je tudi super, prav tako oba šampona iz teh linij.

Kar se tiče barve las, se posvetuj s frizerko, kakšno blond ti bo naredila in ne eksperimentiraj sama doma.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#263 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 March 2007 - 09:37 PM

Eksperimentiranje doma ?
Nikoli več. biggrin.gif

Hvala DiLemca.. zlata si !

Bom nabavla še ono Niveino masko za na suhe lase ono od Garnier pa bom za na mokre meLa. smile.gif

&& hvala vsem.
  • 0
Memento mori.

#264 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 13 March 2007 - 10:04 PM

svetujem ti, da če prideš do lusha, si kupi uno hu.... masko. je res super. pa lase resnično spravi v red. (preberi si ocene)
  • 0

#265 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 March 2007 - 08:57 AM

sam Lusha nimamo v mariboru cry.gif
  • 0

#266 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 March 2007 - 10:24 AM

vem. ampak pravim, da če bo(š) imela možnost dobit, torej it v ljubljano, koga drugega poslat ali kakorkoli.
  • 0

#267 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 March 2007 - 11:42 AM

Samo a ni v Lushu tak da tam kupiš maske na kg. ? .. Kak dolgo pa pol to zdrži ?
  • 0

#268 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 March 2007 - 12:51 PM

ne. maske so pakirane v lončke in držijo kar lep čas. jaz jih nikoli nisem hranila v hladilniku, ampak je bilo vse ok. maske za obraz, mila in podobne stvari pa se kupujejo po teži. to ne pomeni, da kupiš 1kg nečesa, ampak 100g ali kolikor želiš. potem se pa stehta in zračuna ceno (kot salamo ali sir v trgovini).
  • 0

#269 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 March 2007 - 03:55 PM

QUOTE(Claudija @ 13. 3. 2007 - 21:01) View Post

Ja jaz sem se res odločila da hočem blond. Pa ne peroxid blond ampak tako kot je na sliki.

Dilema misliš da bi mi zdaj na mojo barvo že primla taka barva ?

Da me nebo frizer čudno pogledau če mu bom rekla da bi rada se na blond pobarvala, če še to ne gre biggrin.gif

Aja pa Keune Brilliant Gloss Spray ali Tigi Headrush... kaj je bil kateri spray že ocenjen ? Koliiko pa stane kateri ? V čem je bistvena razlika ? Zdi se mi da sta oba kvalitetna glede na to da je en od Keune en pa od Tigija.
  • 0
Memento mori.

#270 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 March 2007 - 04:25 PM

Mislim, da ti bo v vsakem primeru treba belit lase, razen če se boš postopoma barvala in sicer vsakič malo na svetleje. Sicer pa še enkrat - posvetuj se s frizerjem, on najbolje ve, kaj je možno in kaj ni. Kar se sprejev tiče, nobeden ni poceni, kolikor se spomnim, stane tisti od Keune 3k, tisti od Tigija pa malenkost pod 4k. Oba sta takorekoč enaka, Tigijev edino izstopa po vonju, ki je meni krasen, takšen jagodast.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#271 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 March 2007 - 04:42 PM

Jaz ko sem zadnjič fizerko vprašala mi je pač rekla da si bom fulll lase uničla če hočem na blond, in da naj bi se postopoma barvala. Samo jaz se zdaj na dva meseca barvam in bo ful dolgo trajalo prej ko pridem na blond ker se mi fsakič postvetli le za kak oddtenek =/ . DiLeMa kaj pa one Loreal barve, kolikor se spomnim si rekla da si prišla iz temno rjave takoj na blond.
  • 0
Memento mori.

#272 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 14 March 2007 - 04:46 PM

Joj punca draga, DiLeMa ni imela uničenih las od prejšnjih barvanj, ti pa imaš. Sooči se z resnico (you screw it a little bit up) in se počasi barvaj (postopoma) do blont. Ne prehitevaj, če si ne moreš tega privoščiti.
  • 0

#273 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 March 2007 - 04:47 PM

Ne se barvat doma, še enkrat to povem. Sploh ne mislit na to, ker se lahk ful zaserješ. Jaz sem se sicer barvala doma, ampak sem imela veliko izkušenj, poleg tega imam nenormalno trdožive lase, ki jim skoraj nič ne pride do živega. Glej, če ti ne bo preveč grozno, pol si daj pobelit lase, da boš blond v enem šusu, ampak pol res vsaj eno leto ne prčkaj po laseh (razen barvanja narastka) in jih ta čas lepo neguj.

Zakaj ti govorim, da se pobarvaj v enem šusu? Zato, ker mi deluješ taka vihrava oseba in pomoje ne boš mogla počakat, da bi prišla postopoma do blond barve ... brezveze pol sploh probavat. Pobarvaj se zdej tko kot hočeš met, pol pa daj mir. =)
  • 0

#274 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 March 2007 - 05:33 PM

Ja mašš ful prau sem full neučakana da bi bla blond res. smile.gif Če bi blo pomoje bi se že dans farbala biggrin.gif .

Samm me je ful strah da ko si bom dala belit pa tak pol ono barvo preko mi nebo lepa barva prišla ? .. ker pol se bom spet mogla barvat, te bom pa res mela fajn uničene. =/

• 0
Memento mori.

#275 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 March 2007 - 05:43 PM

Po beljenju ti bo prijelo, samo posvetuj se lepo, kakšno barvo točno hočrš. Verjetno ti bo dala po beljenju za nevtralizacijo rumenega pigmenta na lase kakšen pepelnat odtenek ali pa primeren preliv.
  • 0

#276 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 March 2007 - 05:48 PM

Ok torej je vse na tem, da bom šla k dobremu frizeru && da bom znala povedat kaj hočem. =) .. Hvala smile.gif
  • 0
Memento mori.

#277 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 21 March 2007 - 05:56 PM

QUOTE(-supergirl- @ 13. 3. 2007 - 22:04) View Post

svetujem ti, da če prideš do lusha, si kupi uno hu.... masko. je res super. pa lase resnično spravi v red. (preberi si ocene)

Uh, jas sem komaj zdaj vidla ta post. biggrin.gif Ej oni tvoj stavek : ...še tako skrepane in uničene lase v pravo naglavno okrasje... je bil usoden za mene laugh.gif Ko se pofarbam bom eno z Ljubljane prosla da bi ji lahko denar poslala pa bi mi masko poslala. Ker pri nas redko kdo hodi v Ljubljano. sad.gif Kaka pa je količina maske ?
  • 0
Memento mori.

#278 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 March 2007 - 10:03 PM

Mi lahko priporočite kakšen dober lak za lase? Rabla bi ga predvsem za frfru, ko ga grem žurat, da ostan tam in tak kot želim smile.gif
  • 0

#279 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2007 - 10:11 PM

Definitivno Tigi Masterpiece.
  • 0

#280 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 March 2007 - 07:13 PM

Meni pa Masterpiece blazno slabo drži. Maximalno nekje 3h, ob kaki burnejši vožnji z avtom in mini odprtim oknom se takoj sfiži, da bicikla in šetnje niti ne omenjam.

Kater bi bil močnejši? Wella ali Taft?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users