ALMA mi je bila danes najboljša. Tudi pri njej sem spremenila mnenje, na začetku mi je bila antipatična, sedaj mi je celo všeč postala.
ANA SOKLIČ mi začenja iti na živce, prav nobena oddaja ne mine, ne da bi neki jamrala... Kot pevka je ok, ampak meni pač ta stil, oz. glas ne potegne.
MATIJA JAHN mi je bil najbolj všeč na začetku, ko si je sam izbiral komade in interpretacije. Ful se je spremenil, ampak za moje pojme na slabše. Ne sedejo mu nastopi, ki mu jih "dodelijo".
DEMETRA mi ni nič posebnega. Kot pevka je ok, lep glas ima, zadane tone, ampak mi je dolgočasna. Pa grdo so jo zrihtali danes, kot da bi želeli skriti njeno lepoto.
AJDA mi je simpatično zapela rešilni komad. Ampak, mi pa ni bila nikoli kaj posebnega, med ostalimi nastopajočimi mi deluje povprečno. In ja, se strinjam, da so tudi njo danes grdo uredili.
Aja pa ena od novinark, ki so intervjujale nastopajoče je moja sokrajanka, leto mlajša od mene, sem bila kar šokirana ko sem jo zagledala, no vsi smo bili, nismo mogli verjet da je ona, dokler nismo videli imena in priimka