Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#261 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 April 2009 - 04:10 PM

QUOTE(Coco* @ 17. 2. 2009 - 23:05) View Post

Neee, neeee, neee, aaa, jaz sem taka budala! Kultur Shock sem imela dobesedno pred nosom in to sploh nisem vedla! A je bila katera poleti, ko so bili avgusta pred KUD Franceta Prešerna? Pa takrat so napovedali, da bodo januarja nastopili spet v Sloveniji, ampak meni spet ni nič prišlo na uho. A katera ve, če so res bili tukaj?

Ja, mislim da so bli v Kranju januarja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#262 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 27 April 2009 - 04:57 PM

Bellini ful dobro, da si jo imela tako blizu! thumbup.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#263 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 April 2009 - 07:05 PM

Jaz sem tudi bla na Beyonce woot.gif Samo sem bla na tribuni. Sem ti fauš, bellini, ej tongue.gif . Sem te vidla, ko ti je dala tisti list. Samo sem mislila, da je robček.
Fuuul je blo dobro! Je pa dobra, da dol padeš!! Res lušna, kot na tv in slikah pa noro poje.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#264 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 27 April 2009 - 07:51 PM

Ženska veš kolko sem jaz pretrpela za tistih nekaj minut kaj mi je bila blizu laugh.gif Nog čutla več nisem na koncu. Da ne govorim kako me je množica pritiskala ob ograjo ermm.gif Ja saj jaz tud nisem vedla, da ima kaj v roki, ker sem v fotoaparat gledala. Ti nimaš nič slik?
  • 0

#265 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 April 2009 - 08:04 PM

Bellini in sade, tako sem vama fauš! cry.gif Bellini, super posnetki so. thumbup.gif Hvala!
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#266 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 27 April 2009 - 10:19 PM

QUOTE(bellini @ 27. 4. 2009 - 20:51) View Post

Ženska veš kolko sem jaz pretrpela za tistih nekaj minut kaj mi je bila blizu laugh.gif Nog čutla več nisem na koncu. Da ne govorim kako me je množica pritiskala ob ograjo ermm.gif

A Bellini to je pa tisto, cesar ljudje ponavadi ne povejo, tako da hvala ti tudi za to informacijo. smile.gif Jaz v tujini (kjer so vecja prizorisca kot pri nas) se nisem bila v parterju na nobenem koncertu, grem vedno na tribuno. Sicer na kaksne dobre sedeze, a se vseeno na tribuno, ker me je v parterju enostavo strah mase ljudi. sad.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#267 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 June 2009 - 07:28 AM

No, babe, včeraj so bili Killersi, in meni so bili BOMBA!!!

V svoji koncertni zgodovini sem videla že ogromno koncertov, a si bom definitivno zapomnila tudi tega, organizacija je bila ok, ozvočenje vrhunsko, setlista Killersov najboljša, frontman in pa bobnar sta mi bila največja carja. Edino publika je bila tam kjer sem jaz stala malo bolj hladna, ampak hej - smo v Sloveniji - kaj sploh pričakujem? Sem bila pa na desni strani, desno do odra, med odrom in šanki, lepo se je videlo vse dogajanje na big screenu.

MINUS: piva za 3 evre, in to majhna ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#268 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 08 June 2009 - 09:06 AM

Ja, fajn so bli. Mi smo bli pa levo od odra, pa smo tam gledal na ekran. Sam sem bla pa mal presenečena, da so samo uro petnajst špilal.

Si bla fejst blatna?? biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#269 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 June 2009 - 09:12 AM

Srednje. biggrin.gif Se nisem sekirala, saj sem se prej primerno obula.

Ja, pač taka je setlista, in kot sem videla, tudi drugje igrajo isto časa, jaz nisem bila presenečena. Na Metallico ali Iron Maiden pojdi, pa bodo 2 uri pa več dolgi koncerti. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#270 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 June 2009 - 09:23 AM

Čis so bili hudi! Mi smo ful dobr vidl. Pa Flowers, omfg, fcuk my head off! woot.gif Važn, da je bil Bones, men se je kr odpel, haha. laugh.gif

Pa Nižetiča sem vidla (jaz number one fan oops.gif ) pa nisem upala pristopit, budala. Tok mi je blo žal pol.
  • 0

#271 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 08 June 2009 - 09:23 AM

Jst sem mela take malo lepše gojzarje. biggrin.gif Mi je blo prav fajn tam na konc po blatu brodit. laugh.gif En tip je čevl zgubu. laugh.gif

Brandon je lušn ja, sam men deluje že prav anoreksišno suh.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#272 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 June 2009 - 09:26 AM

Podpis, suh je full preveč tudi za moje pojme. Je pa hud, mater je hud.

PJ, smotana si!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
  • 0

#273 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 08 June 2009 - 09:28 AM

Bobnar mi je bil pa isti ko Earl. laugh.gif
  • 0

#274 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 08 June 2009 - 12:02 PM

Woohoo! Jaz sem se zadnji trenutek odločila, da sploh grem biggrin.gif Na srečo folk okoli mene ni bil hladen (smo bili čisto blizu odra) in so vsi znali vse komade na pamet! Tako, da smo lahko skupaj peli in je bila super energija thumbup.gif Malo mi je žal, da sem bila v supergah in ne v kkšnih gojzerjih/bulerjih. Napaka. Ven smo potem hodili 40 minut blink.gif
Dan D so bili tudi super! Edino kar mi je bilo reeees malo glupo, je bil Zoki, ki je nekaj pametoval pred koncertom rolleyes.gif

Hoho, zadnje tri komade sem napovedala do pike natančno (ok, je res, da ni bilo težko ugant biggrin.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#275 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 June 2009 - 12:51 PM

Meni so bili nad pričakovanji (pa sem pričakovala ogromno). Performans u nulo, Flowers raztura komade, glas ma svetovn, pa kr puhti od njega nek sexy feeling, men je najhudejši na svetu. twisted.gif
Komadi sami fajni, sem skos pela zraven, sam pogrešala sem iz novga cedeja dva komada, ki ju ni blo. Ja, pa prekratko je blo, sem pričakovala dve uri špila.

Ful sem se razveselila, da so zašpilal Mr. Brightside, ki je meni še vedno eden njihovih najboljših komadov. Moja zavest numero uno fana se je še utrdila. sleep.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#276 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 08 June 2009 - 01:14 PM

Kok sem vam fauš cry.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#277 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 08 June 2009 - 02:04 PM

Jaz sicer nisem neki nori fan, ampak so mi zelo poslušljivi.

Očitno imam edino jaz malo kritike na vse skupaj. sad.gif Pričakovala sem malo več ... žal. Ne rečem, da je bilo slabo, sploh ne, ampak:
Flowers ni imel NOBENE komunikacije s folkom (kar mu res full zamerim), pesmi so bile identične kot bi CD poslušal (po eni strani plus, saj se vidi, da so to zmožni tudi v živo, po drugi strani minus, ker sem navajena, da so komadi na koncertih malo posebni, spremenjeni).
Bobnar je dušo pustil v tistih palčkah in je bil res car. Tudi komadi so bili sami "nartabol"

Skratka, odigrano in odpeto zelo profesionalno, vse skupaj zelo soliden nastop (tudi orgnaiziacija) lahko bi bil pa tudi boljši.

Blato je bilo pa zakon, sploh ko sem gledala ženske v REEESSS visokih štiklih z ozko peto twisted.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#278 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 June 2009 - 02:14 PM

A gre katera tuki na Mansona s koncerti.net?
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#279 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 June 2009 - 02:59 PM

Meni pa je ravno spreminjanje komadov na koncertih čist krneki. Pridem tja zato, ker so mi všeč taki, kot so v originalu. Sicer so spremenili dva komada (enega ful, enega malo manj) ampak mi je blo že tisto mal tečno. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#280 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 June 2009 - 05:33 PM

Meni se zdi, da so igrali isto kot na platah, res kvalitetno odigrano, zvok je pa tudi bil svetoven. Mogoče je res manjkal malo bolj pristen stik s publiko, ampak nekateri bandi ga pač nimajo (moja grenka izkušnja Bon Jovi v Padovi, italijani bedni). down.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users