QUOTE(_Mayckica_)
punce jst mam tut mastne lase in si jih pač umivam na vsake dva dneva ker so drugače mastni in oh in sploh grozni... Zadnjič sva se s sošolko skor skregali sam zarad tega ker je ona trdila da če maš mastne lase da jih kao lahk sam 1x na tedn umivaš jst pa sm trdla obratno... vem da je slabo če si jih vsak dan umivaš pa da to še bl draž lojnce ampak res me kr sr*t prime ko vidm tisto sošolko ko ma skos ampak skos mastne lase...
Rabm strokovno mnenje: a je res tok hudo če se umivaš večkrat na teden pri mastnih laseh?
Moje mnenje sicer ne bo strokovno

lahko pa samo iz svojih izkušenj povem...tud js mam mastne lase, tko da so me že živci zagrabli

ker sm jih skos mogla prat. Umivam jih na vsake 3dni. Pomoje da čisto vsak dan pereš lase ni glih ok, pri meni je blo dosti odvisno tudi od šampona-po nekaterih šamponih, ki so sicer bli za mastne lase, sem bla že naslednji dan spet za pod vodo!?? Kateri šampon uporabljaš- mogoče bi ga lahko zamenjala? Si probala z Receptom za mastne lase? Meni je blo fajn tudi, da sm si malo pramenov naredila in so bli pol tisti lasi bolj suhi in so pobrali malo maščobe. In ko pa sm že dokončno pop****** sm šla v lekarno na tisti pregled lasišča z neko mikrokamero, pa sm pol tam kupila en fajn šampon oz.piše da je čistilna pena, ki da temeljito očisti prah, odmrle delce, odvečno maščobo in nekaj takega...je blo dražje od vseh mojih dosedanjih šamponov, ampak klinc, ne morem kot oljarna okrog hodit