Jump to content

Photo

Umivanje las

• Please log in to reply
368 replies to this topic

#261 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 28 February 2006 - 04:28 PM

[quote=DiLeMa][quote=Tanjci][quote=DiLeMa]Premasten? blink.gif Uhh pa ta šampon ja nobenih olj ne vsebuje? Bom morala preverit sestavine ...[/quote]
ne vem... mogoče sem imela že tako krizo na lasišču... zdej imam bolš, se mi ne mastijo tolk zlo, tko da bom mogoče spet probala - zato pa ga nisem hotla vržt stran

sam dej res plis prever, če je kej masten

Sm hotla preverit in ugotovila, da na embalaži ni sestavin, ampak so na oni kartonski škatlci, ki je pa nimam več. ermm.gif Ampak sem gledala enkrat sestavine in sem 99,9% da ne vsebuje nobenih olj.[/quote]

Res je, nobenih olj nima! Sam nekam hitro ga zmanjka, al se sam meni zdi ermm.gif Kolk ga je v ta veliki embalaži, 200ml?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#262 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 28 February 2006 - 05:44 PM

Kakšne izkušnje imate z Guhl-om?
  • 0

#263 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 01 March 2006 - 11:29 AM

en čas sm uporabljala guhl tisti za mastne lase,pivo pa mi ni nič pomagal ermm.gif moja mami ga pa uporablja pa ji je zelo všeč. sej najbrž je to že kje napisano samo meni se ne da pregledovati vseh 17 strani oops.gif zato bom kr vprašala kateri šampon mi priporočate: imam zeeeeelllooooo tanke lase in se zelo hitro zmastijo pa nimajo volumna ermm.gif cry.gif ima še katera take probleme?? ermm.gif
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#264 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 March 2006 - 11:49 AM

QUOTE(mišKa)
sej najbrž je to že kje napisano samo meni se ne da pregledovati vseh 17 strani oops.gif

brez muje se še čevelj ne obuje biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#265 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 March 2006 - 11:50 AM

QUOTE(mišKa)
imam zeeeeelllooooo tanke lase in se zelo hitro zmastijo pa nimajo volumna ermm.gif cry.gif ima še katera take probleme?? ermm.gif

jap + prhljaj rolleyes.gif

Ko porabim en šampon grem direkt na drugega.. no nisem še našla nobenega, ki bi mi ustrezal sad.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#266 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 01 March 2006 - 12:34 PM

QUOTE(redkvica)
QUOTE(mišKa)
imam zeeeeelllooooo tanke lase in se zelo hitro zmastijo pa nimajo volumna ermm.gif cry.gif ima še katera take probleme?? ermm.gif

Jaz tudi cry.gif ....Pa več ne vem kaj naj delam. Zdej naslednjič ko bom šla k frizerju bom vprašala kaj naj.
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#267 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 March 2006 - 12:39 PM

jah vem kako je bedno moji lasje so popolnoma neuporabni... mastni, tanki, prhljajasti, neukrotljivi (karkoli nardim štrlijo po svoje) za povrhu pa še svio blond... no začela sem se barvat in ko imam narastek zgleda kot da imam naravno sive lase in sem stara cca. 80 let laugh.gif

a kdo pozna rešitev za nas 3? :scratch:
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#268 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 01 March 2006 - 02:20 PM

QUOTE(cedevita)
QUOTE(redkvica)
QUOTE(mišKa)

Jaz tudi cry.gif ....Pa več ne vem kaj naj delam. Zdej naslednjič ko bom šla k frizerju bom vprašala kaj naj.

Tud jaz sem v vašem "klubu". Trenutno se mučim s prhljajem (Vichy pa mislm, da kr ni bolš-očitno bi mogla eno kuro nardit, ne pa da menjam) pa na 2-3 dni si umivam lase, ker drugače res izgleda, kot da imam pet las ermm.gif
  • 0

#269 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 01 March 2006 - 02:23 PM

Ve 3 - kaj pa Oranozol?? Ste že probale?
  • 0

#270 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 01 March 2006 - 02:25 PM

Hja, jaz sem zdaj preklopila na L´oreal elseve za ravne, tanke lase brez volumna. In nekaj časa po pranju res imam več volumna, ampak to ne traja dlje kot tri ure. Naslednji dan pa so lasje že brez volje, brez volumna, mastni, tako da si jih moram prati vsaki drugi dan, ker vsak dan se mi jih ne da. Zraven tega pa ne uporabljam nobenih balzamov, ker mi lase še bolj zmastijo, uporabljam samo kakšno peno, gel ali sprej za lase. In res več ne vem kaj naj delam. ermm.gif
  • 0

#271 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 01 March 2006 - 02:27 PM

Oranazol je antibiotik, ki ga lahko uporabljaš le 1 mesec, ker drugače je neučinkovit, se lasišče nanj navadi. Dokler ga uporabljaš je ok, pol pa spet isto sranje, po nekaj kurah(vmes valda obdobja neuporabe)pa ne pomaga sploh več. Moj je mel ful probleme s prhljajem, pa je probal že vse živo, tudi šampon iz katrana(ki je prav za seborejo, pa luščenje kože), pa nič, zdaj pa že lep čas uporablja Pantene proti prhljaju in se mu je vidno izboljšalo.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#272 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 01 March 2006 - 02:30 PM

QUOTE(Chandra)
Moj je mel ful probleme s prhljajem, pa je probal že vse živo, tudi šampon iz katrana(ki je prav za seborejo, pa luščenje kože), pa nič, zdaj pa že lep čas uporablja Pantene proti prhljaju in se mu je vidno izboljšalo.

Ja, sej odvisno je od kože, nekomu pač nekaj pomaga, drugemu spet drugo. Meni Pantene niti malo ni pomagal.
  • 0

#273 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 01 March 2006 - 02:35 PM

Jst bom očitno mogla kupt kar H&S- ta mi je najbolj pomagal, da mi je prhljaj izginil.Moram pa preverit , če imajo tudi kaj za tanke in redke lase.

A mislte, da je preagresiven?
  • 0

#274 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 March 2006 - 02:44 PM

Ni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#275 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 01 March 2006 - 04:33 PM

QUOTE(Chandra)
Oranazol je antibiotik, ki ga lahko uporabljaš le 1 mesec, ker drugače je neučinkovit, se lasišče nanj navadi. Dokler ga uporabljaš je ok, pol pa spet isto sranje, po nekaj kurah(vmes valda obdobja neuporabe)pa ne pomaga sploh več. Moj je mel ful probleme s prhljajem, pa je probal že vse živo, tudi šampon iz katrana(ki je prav za seborejo, pa luščenje kože), pa nič, zdaj pa že lep čas uporablja Pantene proti prhljaju in se mu je vidno izboljšalo.

Katran?Mojemu iz glave prav snezi..in se mu prhljaj lupi v kosih.Krneki..saj me ne moti (mene) sam on trpi zelo in ne vem s cim mu naj pomagam.Kaj je probal tvoj fant?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#276 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 01 March 2006 - 04:58 PM

Jap, iz katrana je šampon, ojej, se pa ne spomnim kako se je imenoval, sorry sad.gif Ne vem pa, če se ga da dobit brez recepta, najboljše da vprašaš v lekarni. Jap, moj je imel isto, pravi kosi so mu šli dol, prave plasti, zgledalo je res fuj. Pol si je pral s tem katranovim, pa je bilo nekaj časa bolje, pol pa spet nazaj..pol je nekaj časa spet uporabljal oranozol, pa ista pesem, pol pa parkrat probal moj pantene proti prhljaju in se mu je ful popravilo... Aja vmes sem mu še kamilce kuhala in si je samo s tisto vodo pral...ma vse sorte smo sprobali, ampak zdaj je ok, pa tudi izpadajo mu ne več 8)
  • 0
IPB Image

www.chandra.si

#277 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3356 posts

Posted 01 March 2006 - 09:13 PM

punce jst mam tut mastne lase in si jih pač umivam na vsake dva dneva ker so drugače mastni in oh in sploh grozni... Zadnjič sva se s sošolko skor skregali sam zarad tega ker je ona trdila da če maš mastne lase da jih kao lahk sam 1x na tedn umivaš jst pa sm trdla obratno... vem da je slabo če si jih vsak dan umivaš pa da to še bl draž lojnce ampak res me kr sr*t prime ko vidm tisto sošolko ko ma skos ampak skos mastne lase...

Rabm strokovno mnenje: a je res tok hudo če se umivaš večkrat na teden pri mastnih laseh?
  • 0

#278 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 01 March 2006 - 10:10 PM

Ja ne vem...kaj ti pa drugega preostane, če imaš mastne lase. Po svetu hodit s tako mastnimi lasmi, da ti že skoraj olje z njih kaplja pa lih ne upaš... rolleyes.gif
Meni se začnejo mastit že 1 dan in pol po umivanju, tko da si jih vsak drugi dan umivam. Kadar sem doma pa si jih 3, 4, 5, dni ne...sej me itak noben ne vidi smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#279 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 01 March 2006 - 10:27 PM

hja, dobro lih ni da si jih pereš tak pogosto, samo kaj pa naj, ne moreš pa tudi ne taka okol hodit, zato pa s čim manj agresivnim šamponom. Uf, še hvala bogu, da nimam s temi zadevami problemov, si komot perem 1x na teden wink.gif
  • 0
IPB Image

www.chandra.si

#280 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 02 March 2006 - 03:40 PM

QUOTE(_Mayckica_)
punce jst mam tut mastne lase in si jih pač umivam na vsake dva dneva ker so drugače mastni in oh in sploh grozni... Zadnjič sva se s sošolko skor skregali sam zarad tega ker je ona trdila da če maš mastne lase da jih kao lahk sam 1x na tedn umivaš jst pa sm trdla obratno... vem da je slabo če si jih vsak dan umivaš pa da to še bl draž lojnce ampak res me kr sr*t prime ko vidm tisto sošolko ko ma skos ampak skos mastne lase...

Rabm strokovno mnenje: a je res tok hudo če se umivaš večkrat na teden pri mastnih laseh?

Moje mnenje sicer ne bo strokovno biggrin.gif lahko pa samo iz svojih izkušenj povem...tud js mam mastne lase, tko da so me že živci zagrabli biggrin.gif ker sm jih skos mogla prat. Umivam jih na vsake 3dni. Pomoje da čisto vsak dan pereš lase ni glih ok, pri meni je blo dosti odvisno tudi od šampona-po nekaterih šamponih, ki so sicer bli za mastne lase, sem bla že naslednji dan spet za pod vodo!?? Kateri šampon uporabljaš- mogoče bi ga lahko zamenjala? Si probala z Receptom za mastne lase? Meni je blo fajn tudi, da sm si malo pramenov naredila in so bli pol tisti lasi bolj suhi in so pobrali malo maščobe. In ko pa sm že dokončno pop****** sm šla v lekarno na tisti pregled lasišča z neko mikrokamero, pa sm pol tam kupila en fajn šampon oz.piše da je čistilna pena, ki da temeljito očisti prah, odmrle delce, odvečno maščobo in nekaj takega...je blo dražje od vseh mojih dosedanjih šamponov, ampak klinc, ne morem kot oljarna okrog hodit biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users