Jump to content

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

• Please log in to reply
1401 replies to this topic

#261 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 June 2010 - 09:08 PM

pristransko?
  • 0

#262 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 June 2010 - 09:18 PM

QUOTE(Sally @ 15. 6. 2010 - 22:04) View Post

Sam to je res popuš za komentatorja.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#263 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 June 2010 - 09:19 PM

Gol so dal, svaka čast vseen, dobr so mel obrambo pa boril so se do konca! biggrin.gif thumbup.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#264 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 June 2010 - 09:24 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 15. 6. 2010 - 22:08) View Post

pristransko?
Pristransko, ja biggrin.gif
Tajpo ninja.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#265 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 June 2010 - 09:26 PM

no biggie, jst sem itak grammar nazi - my job is to correct you laugh.gif
  • 0

#266 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 09:39 PM

Sem takoj pisala Adriane, da sem strašno vesela za korejkote, da so dali gol. Gol proti Braziliji ni mala stvar!
Ampak zaradi politike S. Koreje ne bodo tekme predvajali tam, ker niso zmagali. Njihov sistem je bolan.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#267 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 June 2010 - 09:40 PM

^^ Ja, to sem tudi jaz slišala, da ne bodo. Me zanima če sploh kakšno tekmo predvajajo potem v S Koreji. laugh.gif

Kapo jim dajem dol za ta gol, res . . .pa še full lep gol je bil. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#268 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 June 2010 - 09:44 PM

Seveda bodo predvajali tekmo. Samo čez par dni, da ustrezno priredijo posnetek in bodo SKR zmagovalci, doooh. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 09:44 PM

Sklepam, da ne bodo s SP nobene. laugh.gif
Pa kak so se hitro spucali dol, trener se ni niti z nikomer rokoval, klko sem vidla.
Tudi od medijev se morajo čist izolirati, saj pravim, bolano.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#270 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 June 2010 - 09:59 PM

A ste videle kako je en od Korejcev med igranjem himne JOKAL, prav mokro faco je imel od solz. Ja bogi. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#271 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2010 - 10:01 PM

Ja, patetično.
  • 0

#272 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 June 2010 - 10:06 PM

Ej, pomoje je pa to prvič in zadnjič, da je prišel iz "svete" Severne Koreje, ni čudo, da je jokal.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#273 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2010 - 10:10 PM

^^laugh.gif Tud to maš prav. laugh.gif Pomoje bodo zdej sami nase vrgli bombo k so zgubil.
  • 0

#274 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 10:13 PM

QUOTE(Plain Jane @ 15. 6. 2010 - 23:01) View Post

Ja, patetično.

Meni se pa ne zdi niti malo patetično.
Patetičen mi je kvečjemu npr. kaki Ronaldo s tem svojim prepucavanjem na igrišču.

QUOTE(Braunkopf @ 15. 6. 2010 - 23:06) View Post
Ej, pomoje je pa to prvič in zadnjič, da je prišel iz "svete" Severne Koreje, ni čudo, da je jokal.

Čist možno, da je to res. Ne veš ali bi se jokal ali smejal. :s
  • 0

#275 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2010 - 10:19 PM

Men pa, glede na to v kakšni ureditvi živijo in se čudim od kje taka naklonjenost državi (čeprav je mogoče tle res v igri Braunkopfin razlog).
Se mi je pa fajn zdelo, da so dal en gol in to proti najboljši (recimo) ekipi na svetu, ampak so jih itak že v kali zatrli s tem, da tekma ne bo predvajana.
  • 0

#276 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 10:21 PM

Verjetno je bil bolj srečen zato, da so jih sploh spustili na SP (ker jih vedno niso) in
da se končno lahko malo na takšnem spektaklu pomerijo. UNLOL.

• 0

#277 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 June 2010 - 10:33 PM

Saj ni, da res strašno pripadajo SKR, samo jim pač ni dovoljeno javno govorit čeznjo, ker jim v takem primeru sledi kazen. ermm.gif Pa verjetno, kakorkoli hudo jim je doma, drugega niti ne poznajo. Halo, če jim ne predvajajo tekem domače ekipe, ziher tudi ob prihodu nazaj ne bodo smeli kaj preveč govorit o njej, itd. kakšne so šanse, da jim na tv predvajajo npr. dokumentarce o življenju v Ameriki, kjer se ženske lahko samostojno ločujejo, vsak ima pravico do neke (kao) svobodne izbire političnih strank/kandidatov itd. Saj vsi mi ful šimfamo Amerika pa njeno svobodo, pa land of the brave, pa take fore, samo je pa resnica res ta, da je ipak Amerika veliko bolj svobodna država od S. Koreje. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#278 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2010 - 10:57 PM

QUOTE(Braunkopf @ 15. 6. 2010 - 23:33) View Post
ipak Amerika veliko bolj svobodna država od S. Koreje. down.gif

Misliš? ohmy.gif laugh.gif

V glavnem, ja, imaš prav. Strogo so izolirani od ostalega sveta in politika se vmešava v VSE.
Toliko, da ti ne določa, klko krat lahko greš scat na dan.
Saj jim svet tak malo "grozi" glede te njihove ureditve (državljani tlko, da lačni niso), a kaj,
ko je S. Koreja čist vojaško blazna in vse polaga v svojo vojsko.

• 0

#279 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 15 June 2010 - 11:05 PM

Severni Korejci živijo v svoji državi prav tako kot so naše mame, očetje, dedki in babice živeli v nekem drugem totalitarnem sistemu, ki je bil sicer malce milejši, ampak je bil v svoji osnovi ista jajca. Drugega ne poznajo in po moje, če se prilagodijo sistemu, niso nič kaj bolj (ne)srečni kot smo mi. Če se sistemu ne prilagodijo, potem pa ni glih fajn za njih...

Danes sem navijala za Severno Korejo. Nisem pričakovala, da se bodo Brazilcem tako dolgo upirali. Vsaka jim čast. thumbup.gif

QUOTE(Adriane @ 15. 6. 2010 - 22:05) View Post

Mi gre na živce tako pristransko komentiranje.
Meni tud. Pa ne morm povedat kako mi gre na živce Igor E. Bergant. Saj razumem, da je težko komentirat, ampak včasih izumlja takšne kontradiktorne bedarije, da te kar glava peče. No, pristransko komentiranje mi pa gre na živce pri vseh komentatorjih, ne samo Bergantu. smile.gif
  • 0

#280 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 June 2010 - 11:12 PM

Kalypso, pristransko biggrin.gif
Zabluzla prej.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users