Al pa še en tip ?
Erotični pripomočki
Posted 13 January 2011 - 07:23 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 January 2011 - 09:10 PM
Podobna guzva kot pri kroglicah. : D
Posted 13 January 2011 - 10:22 PM
Marmelada ful je načinov. Malo domišljije uporabi.
Posted 13 January 2011 - 10:25 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 January 2011 - 10:37 PM
Posted 13 January 2011 - 10:51 PM
Glede na to, da je G-točka 4-8 cm globoko, niti jaz ne vem, kaj ima drugi tip zveze pri tem. Enako vibrator.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 January 2011 - 10:53 PM
Posted 13 January 2011 - 10:54 PM
Ampak govori se o G-točki, ne ščegetavčku.
― V. Van Gogh
Posted 13 January 2011 - 11:12 PM
Aja, sploh nisem znala.
Sem samo prebrala dva tipa in uporaba domišljije, pa sem "lajkala".
Posted 13 January 2011 - 11:13 PM
Posted 13 January 2011 - 11:28 PM
Super je, če imaš nekoga, ki jo najde.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2011 - 06:47 AM
Mladoletna rajš se posveti okolici zunaj vagine, boš bolj zadovoljna kot pa v iskanju in stimuliranju neobstoječe g točke.
Posted 14 January 2011 - 07:51 AM
Bk, ne vem če ma kaj veze to da gresta not dva lulčka pa porod. A niso tam hormoni v igri da se vse razširi?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 January 2011 - 08:38 AM
Bk, ne vem če ma kaj veze to da gresta not dva lulčka pa porod. A niso tam hormoni v igri da se vse razširi?
Lulček.
Nisem mislila penisov, sem mislila kuglice. Pač jih not flikneš eno po eno (itak sta dve), pol pa še tip pride zraven. Menda so tudi kuglice različnih velikosti. Če je pa prenatlačeno pa ljubi bog prenehaš an an.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 January 2011 - 08:46 AM
Jaz še nisem probala, samo očitno se da.
Maislim, saj je logično. Če lahko otroka ven iztisneš, pol tudi tole dvoje al troje ne bi smel bit problem. Za vhodom so stene itak precej raztegljive, pri vhodu pa tudi ne grejo vsi skupaj, ampak eden za drugim.
Sam ne vem no, zaenkrat me niti ne mika.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 January 2011 - 08:49 AM
Ne morem zdele gledat videa, ampak pri meni G točka ne obstaja, niti se mi je ne da iskat (je ni!).
Mladoletna rajš se posveti okolici zunaj vagine, boš bolj zadovoljna kot pa v iskanju in stimuliranju neobstoječe g točke.
Sej sva jo poiskala, ziher, pri občutku, ko se jo draži, Ne morš falit, da gre zanjo!
Včeraj je P privlekel obroček z nekimi izrastki (nobenga še nisva probala), pa je dost brezvezen, daljše erekcije pa tudi ni blo
Posted 14 January 2011 - 10:04 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 January 2011 - 10:06 AM
Posted 14 January 2011 - 10:25 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users