Baričevič zlorabljal pse?
Posted 23 February 2010 - 02:19 PM
Glavno, da je bil cerkveno pokopan, in da je familija v Delo dala objavit zahvalo žalujočim. Yeah.
Kresalova pa v javnih govorih na to temo tako jeclja, da bolj očitno ne bi mogla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 February 2010 - 02:50 PM
Na pogrebe se pa _RES_ ne hodi protestirat, a smo bolani al kaj? Storilec je mrtev pa bomo kaj, šikanirali familijo in druge?
Taka dejanja enačim z unimi cigani ameriškimi ki hodijo protestirat pred pogrebe homoseksualnih ameriških vojakov padlih v Iraku.
PODPIS.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 February 2010 - 03:05 PM
Ufff ja besna sem...Besna ker bomo vsi ostali lastniki psov (nad40CM) polno najebali, pa ni važno kako uvideven, sposoben in odgovoren si.

Se strinjam s tem. Zaradi takih primerov potem ljudje dobijo strah, sploh pred večjimi psi, kar naenkrat so vsi krvoločni, napadalni, pa še na vasi bi morali biti vsi psi privezani, zaprti v pesjaku, nositi nagobčnike...
Pa kolikor je pisalo v raznih časopisih so bili vsi ti pomembneži zgroženi nad napadom in njegovo smrtjo, nihče pa nad tem, kako je mučil pse. Joj, bogi Baričevič...res je vredno žalovat za njim.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 February 2010 - 03:11 PM
Pa kolikor je pisalo v raznih časopisih so bili vsi ti pomembneži zgroženi nad napadom in njegovo smrtjo, nihče pa nad tem, kako je mučil pse.
No shit.
― V. Van Gogh
Posted 23 February 2010 - 06:47 PM

Posted 23 February 2010 - 10:00 PM
"Pangaakticni grlorez naj bi deloval nekako tako, kot bi vam raztreščili možgane z rezino limone, ovito okrog velike zlate opeke."

Haha, tega pa se nisem slisala. : )
PODPIS.
+1
Posted 28 February 2010 - 07:25 PM
http://24ur.com/novi...lorabljeni.html

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 February 2010 - 07:36 PM
Itak. Jaz tudi za sekundo nisem v to podvomila.
Pa kdo je pisal ta članek? Sodeč po slovničnih napakah, bi rekla, da ima 2 razreda OŠ.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 February 2010 - 07:37 PM
To je res novica dneva. Kap me je skoraj.
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2010 - 12:45 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users