Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

#261 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 02 May 2010 - 11:43 PM

Aja ok. Naslednjič pa napišite zraven kdo je to, da ne bo pomote. wink.gif
  • 0

#262 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 May 2010 - 01:57 AM

QUOTE(Ekaterina @ 2. 5. 2010 - 15:14) View Post

(prej sm pa fahro zajebavala..zdej pa mam...se mi je hitr vrnilo)

jz sm farha, ne fahra cool.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#263 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 May 2010 - 08:38 AM

Aja, še nekaj mi leži na duši, pa pričakujem seveda linč ob tej izjavi; meni Maestro sploh niso taka majka kot vsi pravite. Seveda znajo, o tem ni debate. Sem pa na netu pogledala njihov prvi nastop, in moram reči, da so me pustili hladno.
  • 0

#264 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 03 May 2010 - 08:47 AM

^^a rees? Meni so bili pa že na začetku tako dobri, da so me čisto presenetli. Ampak vseeno menim, da si zmago zasluži kdo drug.
  • 0

• Guests

Posted 03 May 2010 - 08:55 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 5. 2010 - 20:46) View Post

Ne poje boljše od Boštjana (slabše pa tudi ne), je pa bistveno manj zoprna.

thumbup.gif

Edit: Maestro so mi bli favoriti, zdaj in za v finale, Fanika mi je pa super pela, ne vem kaj se tolk obesate na to. In po mojem je sla naprej NE zato, ker ma cerebralno paralizo, ampak ker je vec zivljenja pokazala na odru kot pa Bostjan. Boljsi nastop je bil. Men je sel tk na zivce ta Bostjan, pa totalno brez karakterja poje. Sem vesela, da je izpadel! Hudic osladni.

• 0

#266 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 May 2010 - 09:08 AM

Meni je pa bil prvi nastop od Maestro (na avdiciji) boljši od tega zdaj... hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#267 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 03 May 2010 - 09:09 AM

yes.gif meni tudi
  • 0

#268 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 May 2010 - 09:20 AM

Meni tudi, so edini ki svoj nastop v finalu niso izboljšali ampak obratno.
Se pa precej strinjan s Sinnaio, so dobri, ampak meni niti slučajno tako oh in sploh milje pred ostalimi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#269 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 May 2010 - 12:14 PM

Men je bil tut nastop boljši 1., je pa rekel sošolc da prvi je bil bolj všečen, drugi pa tehnično veliko bolj zapleten in težji, česar pa pač tisti, ki niso ful v tem, ne vidijo. biggrin.gif Men je bil drugač tut prvi boljši, mu pa verjamem biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#270 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2010 - 12:17 PM

Meni so po pravici povedano vsi, ki se na ta show prijavijo (da jih potem ocenjuje neka
debilna komisija + debilni ljudje na telefonih), eni navadni cepci.
Me pa navdušil ni prav nobeden. Zgolj boljši, slabši in zanič so, to je vse.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#271 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 May 2010 - 12:18 PM

Denar Fluffy, denar wink.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#272 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2010 - 12:21 PM

Vzrok tak vem, kje je, brez skrbi. ;)
Denarja je pa tudi največ tam (nikoli ga ne zmanjka!), kjer se vršijo kretenizmi...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#273 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 03 May 2010 - 12:36 PM

Jah denar je sveta vladar. wink.gif Meni se pa ti, ki se prijavijo ne zdijo cepci (ok, se med prijavljenimi znajdejo tudi taki, ki so, pa pustimo zdaj te pri miru). Včasih je problem, če imaš talent in željo, vendar ne poznaš pravih ljudi, ki bi ti pomagali na poti in ki bi te spromovirali. Ta šov, mislim, da je dobra priložnost za promocijo. Koliko ljudi vsak teden gleda to oddajo? Ogromno. Vem, da ta moj znanec se je na ta šov prijavil samo zaradi promocije. Več ljudi te pozna, večje možnosti imaš, da te nekdo najame za nastop in da dobiš za le tega tudi nekaj €. Ta znanec zdaj po talentih dobi na nastopu namesto dveh zastonj pirov štiri, pa še sendvič mu plačajo, da ni lačen. twisted.gif Ok, to koliko dobi je bila zdaj šala, ampak definitivno mu je ta nastop koristil, čeprav je obstal v krogu pred polfinalom.

Jaz nasploh nisem neki fan teh reality šovov, ampak v primerjavi z kmetijami in bigbrotherji se mi zdijo talenti milijonkrat boljši.
  • 0

#274 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 May 2010 - 12:39 PM

Ja, meni se to tut zdi kul. Recimo ta tip z ognjem, je zdej par dni nazaj hodil po centru in promoviral to energijsko pijačo Burn, zraven pa pihal ogenj pa to. Pa še to, sicer je res, da nihče ne poje SVOJIH komadov, ampak se mi zdi, da so bili vsi boljši kot pa tisti cepci na Emi. Ena prejšnja oddaja talenta je pa podrla rekord največje gledanosti kerekoli oddaje v zadnjih 10 letih, tko da.. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2010 - 12:44 PM

QUOTE(Nincha @ 3. 5. 2010 - 13:39) View Post
Ena prejšnja oddaja talenta je pa podrla rekord največje gledanosti kerekoli oddaje v zadnjih 10 letih, tko da.. biggrin.gif

In to bi naj bilo merilo za kaj (ne zakaj, da ne bo pomote)? laugh.gif Zame to, da je na svetu ogromno neumnih ljudi (ne, jaz se ne prištevam mednje ˘- ˘ ).
  • 0

#276 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 May 2010 - 12:48 PM

Pa zakaj neumnih? Jaz verjamem (vsaj zase lahko to rečem) da jih velik delež gleda iz radovednosti in pa zato da se malo nasmeje. Saj si verjetno ti gledala iz istega razloga, a nisi? wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#277 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2010 - 12:53 PM

Dvomim, da jih veliko gleda zato, da se nasmeje. Večina jih po moje gleda (in ne
zamudi nobene oddaje) in občuduje, obožuje ... češ, kako so dobri, kako so pogumni, kako si upajo.
Ja kateri cepec pa se ni že upal blamirati pred javnostjo?!

Jaz sem gledala zato, da lahko zdaj tukaj modrujem, kako je narod v kurcu. sleep.gif

• 0

#278 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 May 2010 - 12:56 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 5. 2010 - 13:53) View Post

Večina jih po moje gleda (in ne zamudi nobene oddaje) in občuduje, obožuje

Misliš? No ja, možno, ne vem. Jaz sem gledala iz prej povedanega razloga. sleep.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#279 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 May 2010 - 01:02 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 5. 2010 - 13:44) View Post

In to bi naj bilo merilo za kaj (ne zakaj, da ne bo pomote)? laugh.gif Zame to, da je na svetu ogromno neumnih ljudi (ne, jaz se ne prištevam mednje ˘- ˘ ).

Merilo za to, da pač oddajo gleda ful ljudi in da s tem folk ful pridobi na prepoznavnosti ane. Sej une kure pa teh tut jst ne podpiram, pač če se delajo norca iz sebe ok, ampak je pa par ljudi, ki res dobro pojejo/plešejo, pa jim drugač ne bi uspel met kariere, na tak način bojo pa mogoče celo kej dosegli ane.

Pa tut jst se ne štejem med zabite, neumne ali cepce, ker to gledam. Sploh zdej, polfinale, ko raznoraznih idiotov, ki delajo norca iz sebe ni več. Sem radovedna, rada pogledam nekoga, ki ma res talent, zanimivo je. Verjetno ne bom gledala vseeh oddaj, finale pa ziher bom.
  • 0

After all this time?

Always.

#280 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 03 May 2010 - 01:17 PM

Jaz gledam Talente iz istih razlogov kot Sarah. Ker me pritegne in zabava. Raje gledam to kot pa Mariota, ki ima isti koncept oddaje že od časov, ko sem še hodla v vrtec.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users