Slovenija ima talent
Posted 02 May 2010 - 11:43 PM

Posted 03 May 2010 - 01:57 AM
(prej sm pa fahro zajebavala..zdej pa mam...se mi je hitr vrnilo)
jz sm farha, ne fahra

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 May 2010 - 08:38 AM
Posted 03 May 2010 - 08:47 AM
Posted 03 May 2010 - 08:55 AM
Ne poje boljše od Boštjana (slabše pa tudi ne), je pa bistveno manj zoprna.

Edit: Maestro so mi bli favoriti, zdaj in za v finale, Fanika mi je pa super pela, ne vem kaj se tolk obesate na to. In po mojem je sla naprej NE zato, ker ma cerebralno paralizo, ampak ker je vec zivljenja pokazala na odru kot pa Bostjan. Boljsi nastop je bil. Men je sel tk na zivce ta Bostjan, pa totalno brez karakterja poje. Sem vesela, da je izpadel! Hudic osladni.
Posted 03 May 2010 - 09:08 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 03 May 2010 - 09:09 AM

Posted 03 May 2010 - 09:20 AM
Se pa precej strinjan s Sinnaio, so dobri, ampak meni niti slučajno tako oh in sploh milje pred ostalimi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 May 2010 - 12:14 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 May 2010 - 12:17 PM
Meni so po pravici povedano vsi, ki se na ta show prijavijo (da jih potem ocenjuje neka
debilna komisija + debilni ljudje na telefonih), eni navadni cepci.
Me pa navdušil ni prav nobeden. Zgolj boljši, slabši in zanič so, to je vse.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 May 2010 - 12:18 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 May 2010 - 12:21 PM
Vzrok tak vem, kje je, brez skrbi.

Denarja je pa tudi največ tam (nikoli ga ne zmanjka!), kjer se vršijo kretenizmi...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 May 2010 - 12:36 PM

Jaz nasploh nisem neki fan teh reality šovov, ampak v primerjavi z kmetijami in bigbrotherji se mi zdijo talenti milijonkrat boljši.
Posted 03 May 2010 - 12:39 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 May 2010 - 12:44 PM

In to bi naj bilo merilo za kaj (ne zakaj, da ne bo pomote)?

Posted 03 May 2010 - 12:48 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 May 2010 - 12:53 PM
Dvomim, da jih veliko gleda zato, da se nasmeje. Večina jih po moje gleda (in ne
zamudi nobene oddaje) in občuduje, obožuje ... češ, kako so dobri, kako so pogumni, kako si upajo.
Ja kateri cepec pa se ni že upal blamirati pred javnostjo?!
Jaz sem gledala zato, da lahko zdaj tukaj modrujem, kako je narod v kurcu.

Posted 03 May 2010 - 01:02 PM
In to bi naj bilo merilo za kaj (ne zakaj, da ne bo pomote)?

Merilo za to, da pač oddajo gleda ful ljudi in da s tem folk ful pridobi na prepoznavnosti ane. Sej une kure pa teh tut jst ne podpiram, pač če se delajo norca iz sebe ok, ampak je pa par ljudi, ki res dobro pojejo/plešejo, pa jim drugač ne bi uspel met kariere, na tak način bojo pa mogoče celo kej dosegli ane.
Pa tut jst se ne štejem med zabite, neumne ali cepce, ker to gledam. Sploh zdej, polfinale, ko raznoraznih idiotov, ki delajo norca iz sebe ni več. Sem radovedna, rada pogledam nekoga, ki ma res talent, zanimivo je. Verjetno ne bom gledala vseeh oddaj, finale pa ziher bom.
After all this time?
Always.
Posted 03 May 2010 - 01:17 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users