Mislim tudi, da ne bi mogla imet s tipom one night standa, ki bi vključeval sex ... meni je to ena ful preveč osebna stvar, ki jo lahko delim le z ljubljeno osebo...
Pol pomoje (upam, da se ne sliš grdo) še nisi naletela na moškega/fanta, ki bi te tako privlačil, da bi šla seksat z njim izključno na podlagi potebe, želje, strasti...
Jst sm in lahko rečem, da sm si takrat tega želela prav tako močno, kot si je pomoje on, in nism tega storila zato, da bi mu ustegla, ampak je bil res noro dober tip

Ne sliši se grdo, vendar pa se ne strinjam. Tudi ne vem če si me zastopla ... ti si tega tipa pred sexom nekaj časa poznala, če praviš, da je bila med vama že nekaj časa kemija ... jaz govorim tle o one night standu, ko nekoga spoznaš nekje in se vse razplete in a matter of hours na kakšnem žuru. Sem v svojih samskih dneh srečala natanko dva tipa, ki sta me obrnila na glavo do konca, oba spoznala na dve različnih žurkah, tisto noč me je vleklo k njima tako, da groza, ko sem ju videla ... takoj sem se naježila, čist me je bilo konec. Z obema sem potem še isti večer pristala skupaj ... lizarjenje, mečkanje, uglavnem blo je vroče, ampak ko je naneslo na dejanski sex ... enostavno nisem mogla, vleklo me je tja, pa se mi je istočasno grozno upiralo ... tujec, tujec, tujec ... to je vse, kar sem imela v glavi. In nisem mogla, jaz za sex vseeno potrebujem neko podlago, poznanstvo, prijateljstvo. Ni rečeno, da bi morala bit z njim v zvezi, morala bi ga pa poznat vsaj nekaj časa in ga štet vsaj za tko površnega prijatelja. Da bi pa enega prvič videla v enem diskaču na primer in potem sexala z njim ... uh, to pa definitivno nikakor ne. Pa lahko kdorkoli reče, da se zarečenega kruha največ poje, jaz sem prepričana, da tega ne bi mogla.
Kar se tiče privlačnosti ... včasih je psihična blokada pač premočna. Mene moj fant neverjetno privlači, že od začetka me je. Sex z njim mi je nekaj najlepšega in najboljšega, pa vseeno vem, da če bi ga spoznala nekje na enem žuru, ne bi nikakor mogla takrat sexat z njim, pa tudi če bi me že takrat tako zadelo ... sej pravim, pri meni sex mora imet neko podlago.