Mam jo na sporedu za danes....Komaj čakam, da bom videla Chada in onega iz Gilmore girls.
Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 11 September 2005 - 12:39 PM
Mam jo na sporedu za danes....Komaj čakam, da bom videla Chada in onega iz Gilmore girls.
Posted 11 September 2005 - 08:32 PM
Jst pa ne upam gledat, me je preveč strah.
To sploh ni ne vem kak grozno...samo poanto moraš ugotovit- če bi ti jo povedala, bi bil film za tebe risanka... dve max tri scene so take, da te presenetijo ampak na koncu te film pusti praznega...no vsaj mene.
Sem pa zdaj gledala House of wax in sem dobila tisto kar sem pričakovala
Posted 11 September 2005 - 09:19 PM
To sploh ni ne vem kak grozno...samo poanto moraš ugotovit- če bi ti jo povedala, bi bil film za tebe risanka... dve max tri scene so take, da te presenetijo ampak na koncu te film pusti praznega...no vsaj mene.
se strinjam, sam zihr bo nadljevanje
Posted 11 September 2005 - 09:26 PM
se strinjam, sam zihr bo nadljevanje
Saj mogoče pa res bo...potencial je...vsaj kar se konca tiče
Posted 11 September 2005 - 09:28 PM
Posted 11 September 2005 - 09:29 PM
pšššššššt
Posted 11 September 2005 - 09:31 PM
Posted 12 September 2005 - 01:14 PM
Directed by Denzel Washington
Hudo dober film. V kinih ga ni blo, kdo ve zakaj
Plot Outline: Antwone Fisher, a young navy man, is forced to see a psychiatrist after a violent outburst against a fellow crewman. During the course of treatment a painful past is revealed and a new hope begins.
Na IMBD je 60% folka film ocenil od 8-10. Dobra popotnica, ni kej
Posted 13 September 2005 - 05:46 PM
no in kakšn se ti je zdev film?? mav pokumentiri
Posted 13 September 2005 - 08:52 PM
no in kakšn se ti je zdev film?? mav pokumentiri
Sem že nekaj o tem filmu napisala nekaj postov zadaj....drugače pa sem se proti koncu filma že vstala pa hodla po sobi...pač nisem več zdržala sede. Me je fant tak en čas gledal pa reko, kaka bi te bla, če bi kinu to gledala
Posted 13 September 2005 - 09:10 PM
Posted 13 September 2005 - 09:20 PM
Jap samo Vincent mi je rulal tak da ne vem no....
Saj bom nehala...dovolj- naslednji film
Aja gledala sem danes The sisterhood of the traveling pants. Tak lahkoten film o najstnicah (čeprav ta Alexa iz Gilmor Girls že zdavnaj ni več nastnica), ki si kupijo iste kavbojke in so vsem seveda prav. Odidejo vsaka na dopust vmes pa si pošiljajo te kavbojke. Ravno to sem rabla po utrujajočem dnevu
Posted 14 September 2005 - 09:46 AM
Glih v ponedeljek sem gledala Trinajstletnici. Dobr film, ni kej, ampak se pa krepko zamislis :shaking: Ze ce bi bil naslov osemnajstletnici, bi bla moja reakcija ista.
Posted 15 September 2005 - 04:18 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 September 2005 - 07:27 PM
Posted 16 September 2005 - 04:03 PM
Posted 17 September 2005 - 05:30 PM
Posted 17 September 2005 - 05:31 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 September 2005 - 09:13 PM
Jap, Boys Don't Cry je dober film. Film, absolutno vreden ogleda je tudi (takisto s 'problematiko spolov', homoseksualnosti) je Lost and Delirious in citati, ki se mi je za vedno vtisnil v spomin:
Paulie: Lesbian? Lesbian? Are you fucking kidding me, you think I'm a LESBIAN?
Mouse: You're a girl in love with a girl, aren't you?
Paulie: No! I'm PAULIE in love with TORI. Remember? And Tori, she is, she IS in love with me because she is mine and I am hers and neither of us are LESBIANS!
Pa ena scena, ko se Paulie dere 'unsex me' ali nekaj takšnega, ko vsi nasprotujejo njuni ljubavi..... hudo.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 September 2005 - 09:48 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users