Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#261 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 11 September 2005 - 12:39 PM

QUOTE(keya)
house of wax smile.gif men je dobra grozlivka smile.gif

Mam jo na sporedu za danes....Komaj čakam, da bom videla Chada in onega iz Gilmore girls. wink.gif
  • 0

#262 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 11 September 2005 - 08:32 PM

QUOTE(DiLeMa)
Mati je malo prejle pogledala Hide and Seek in je navdušena ... baje da je ful dobro.

Jst pa ne upam gledat, me je preveč strah. biggrin.gif

To sploh ni ne vem kak grozno...samo poanto moraš ugotovit- če bi ti jo povedala, bi bil film za tebe risanka... dve max tri scene so take, da te presenetijo ampak na koncu te film pusti praznega...no vsaj mene. sad.gif

Sem pa zdaj gledala House of wax in sem dobila tisto kar sem pričakovala smile.gif Film te drži na trnih samo zopet one scene "grozljivk", ko točno veš kaj lahko pričakuješ. Ampak je zanimiv scenarij... Naj samo pohvalim res odlično odigrani vlogi Elishe Cuthbert (bo še daleč prišla) in Chada Michel Murray-ja...Paris Hilton pa tak nisem resno jemala wink.gif
  • 0

#263 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 11 September 2005 - 09:19 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(DiLeMa)
Mati je malo prejle pogledala Hide and Seek in je navdušena ... baje da je ful dobro.

To sploh ni ne vem kak grozno...samo poanto moraš ugotovit- če bi ti jo povedala, bi bil film za tebe risanka... dve max tri scene so take, da te presenetijo ampak na koncu te film pusti praznega...no vsaj mene. sad.gif

Sem pa zdaj gledala House of wax in sem dobila tisto kar sem pričakovala smile.gif Film te drži na trnih samo zopet one scene \"grozljivk\", ko točno veš kaj lahko pričakuješ. Ampak je zanimiv scenarij... Naj samo pohvalim res odlično odigrani vlogi Elishe Cuthbert (bo še daleč prišla) in Chada Michel Murray-ja...Paris Hilton pa tak nisem resno jemala wink.gif

se strinjam, sam zihr bo nadljevanje biggrin.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#264 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 11 September 2005 - 09:26 PM

QUOTE(anch)
QUOTE(bellini)
QUOTE(DiLeMa)

Sem pa zdaj gledala House of wax in sem dobila tisto kar sem pričakovala smile.gif Film te drži na trnih samo zopet one scene \"grozljivk\", ko točno veš kaj lahko pričakuješ. Ampak je zanimiv scenarij... Naj samo pohvalim res odlično odigrani vlogi Elishe Cuthbert (bo še daleč prišla) in Chada Michel Murray-ja...Paris Hilton pa tak nisem resno jemala wink.gif

se strinjam, sam zihr bo nadljevanje biggrin.gif

Saj mogoče pa res bo...potencial je...vsaj kar se konca tiče wink.gif
  • 0

#265 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 11 September 2005 - 09:28 PM

ja sj sm se prej skor ze zagovorila glede konca, sam pol bi enim pokvarla gledanje biggrin.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#266 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 11 September 2005 - 09:29 PM

QUOTE(anch)
ja sj sm se prej skor ze zagovorila glede konca, sam pol bi enim pokvarla gledanje biggrin.gif

pšššššššt biggrin.gif
  • 0

#267 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 11 September 2005 - 09:31 PM

ja sj..bom tih smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#268 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 12 September 2005 - 01:14 PM

Antwone Fisher (2002)
Directed by Denzel Washington
IPB Image
Hudo dober film. V kinih ga ni blo, kdo ve zakaj ermm.gif Resnicna zgodba enega fanta... brez besed. Res se ga splaca pogledat
Plot Outline: Antwone Fisher, a young navy man, is forced to see a psychiatrist after a violent outburst against a fellow crewman. During the course of treatment a painful past is revealed and a new hope begins.

Na IMBD je 60% folka film ocenil od 8-10. Dobra popotnica, ni kej biggrin.gif

• 0
Posted Image

#269 keya

keya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 333 posts
  • Interests:marskej... :P predvsem pa turizm pa potovanja :))

Posted 13 September 2005 - 05:46 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(keya)

Mam jo na sporedu za danes....Komaj čakam, da bom videla Chada in onega iz Gilmore girls. wink.gif

no in kakšn se ti je zdev film?? mav pokumentiri smile.gif
  • 0

#270 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 13 September 2005 - 08:52 PM

QUOTE(keya)
QUOTE(bellini)
QUOTE(keya)

no in kakšn se ti je zdev film?? mav pokumentiri smile.gif

Sem že nekaj o tem filmu napisala nekaj postov zadaj....drugače pa sem se proti koncu filma že vstala pa hodla po sobi...pač nisem več zdržala sede. Me je fant tak en čas gledal pa reko, kaka bi te bla, če bi kinu to gledala biggrin.gif Ne meni se ni tak grozno zdelo (nekaj scen sem že vnaprej vedela) Samo konec pač kot tak me je malo razjezil, ker so delali take napake, da nisem več zdržala. Drugače te pa res drži napetega do konca. Sama ideja oz tema filma je pa res bizarna 8)
  • 0

#271 keya

keya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 333 posts
  • Interests:marskej... :P predvsem pa turizm pa potovanja :))

Posted 13 September 2005 - 09:10 PM

mi smo šli s kolegi u kino gledat in jst sm tistmu k je zravn mene sedu skoz a greva vn? twisted.gif sam tak tipičn amerišk konc wink.gif da bo lah house of wax 2 biggrin.gif
  • 0

#272 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 13 September 2005 - 09:20 PM

QUOTE(keya)
mi smo šli s kolegi u kino gledat in jst sm tistmu k je zravn mene sedu skoz a greva vn? twisted.gif sam tak tipičn amerišk konc wink.gif da bo lah house of wax 2 biggrin.gif

Jap samo Vincent mi je rulal tak da ne vem no....

Saj bom nehala...dovolj- naslednji film smile.gif
Aja gledala sem danes The sisterhood of the traveling pants. Tak lahkoten film o najstnicah (čeprav ta Alexa iz Gilmor Girls že zdavnaj ni več nastnica), ki si kupijo iste kavbojke in so vsem seveda prav. Odidejo vsaka na dopust vmes pa si pošiljajo te kavbojke. Ravno to sem rabla po utrujajočem dnevu wink.gif
  • 0

#273 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 14 September 2005 - 09:46 AM

QUOTE(Ajša)
Zdaj sem ravno gledala na Popu film Ona je premlada. Ste gledali? Tale film (in Trinajstletnici ter Mularija) ti dajo kr za zamislit se, ne da. Šiiit, sej smo bli mi tut nori in divji, samo takih scen se pa nismo šli in mi je kr bad, ko pomislim, da se to dejansko dogaja in kaj šele nas čaka z našimi otroci čez leta... cry.gif

Glih v ponedeljek sem gledala Trinajstletnici. Dobr film, ni kej, ampak se pa krepko zamislis :shaking: Ze ce bi bil naslov osemnajstletnici, bi bla moja reakcija ista. ermm.gif Take filme morjo res gladat tud vsi starsi in tisti, ki bodo imel otroke. Kej podobnega je huda preiskusnja za celo druzino.
  • 0
Posted Image

#274 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 September 2005 - 04:18 PM

otok
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#275 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 15 September 2005 - 07:27 PM

Danes pa sem gledala A lot like love in mi je bil taaak všeč, čeprav sem vedla kaki bo konec. Luškana romantična komedija.
  • 0

#276 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 September 2005 - 04:03 PM

H O U S E O F W A X oops.gif ful huda grozlivka,samm sm jo gledala pa že enx okrog 30.avgusta..a se sploh še vrti?
  • 0

#277 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 September 2005 - 05:30 PM

men je pa Hidalgo tko fajn film...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#278 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 September 2005 - 05:31 PM

včeraj v tretje viden 'fantje ne jočejo' - za zamislt se mal.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#279 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 September 2005 - 09:13 PM

.

Jap, Boys Don't Cry je dober film. Film, absolutno vreden ogleda je tudi (takisto s 'problematiko spolov', homoseksualnosti) je Lost and Delirious in citati, ki se mi je za vedno vtisnil v spomin:

Paulie: Lesbian? Lesbian? Are you fucking kidding me, you think I'm a LESBIAN?
Mouse: You're a girl in love with a girl, aren't you?
Paulie: No! I'm PAULIE in love with TORI. Remember? And Tori, she is, she IS in love with me because she is mine and I am hers and neither of us are LESBIANS!

Pa ena scena, ko se Paulie dere 'unsex me' ali nekaj takšnega, ko vsi nasprotujejo njuni ljubavi..... hudo.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#280 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 September 2005 - 09:48 PM

jutri si v spomin na ljubezen v tretje privoščim film '2046' - obsedena sem z njim .... biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users