Jump to content

Photo

Svetovalnica

• Please log in to reply
1808 replies to this topic

#261 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 17 February 2008 - 09:52 PM

Jaz bom tudi moje ribice spustila spomladi (zdej ne, ker bi biu lahko to prevel šok zanje, k je tko mrzla voda) v zunanji "bazen", ker je akvarij premučen zanje sad.gif Tam v bazenu že imam japonske krape in tako uživajo da bolj nebi mogli smile.gif mi je rekla prodajalka, da bodo ribice tudi zelo uživale, čeprou jih kar s teškim srčkom oz. jih bom s teškim srčkom spustila, ker najmanjši pikec je res čisto mali sad.gif po drugi strani pa se bo imeu res fino in ne bo ujet smile.gif glede filtra me je skrbelo, ampak ma "bazen" že urejen pretok, tako da upam da se bosta mele fino smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#262 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 February 2008 - 09:59 PM

Bi vzela še moje tri ? Ja ja, sem bolj za šalo kot za res vprašala, saj vem odgovor ... sad.gif

Mislim, da tista dva iz ulice nimata filtra zunaj v ribničku. Mnja, bomo videli, kako in kaj hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#263 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 17 February 2008 - 10:21 PM

Vzamem ;) ej ni problema, ker je to res velik bazen za ribice biggrin.gif samo če se lahko ločš od njih ;)
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#264 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 February 2008 - 11:37 PM

Ti to resno ?! w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif kiss1.gif

Sicer jih imam zelo rada, ampak ... če gredo na toliko boljše, da bodo lahko živele v takem razkošju, ki ga veliko drugih ribic nima možnosti imeti, potem seveda, takoj ! ohmy.gif

Iz kod pa si ? ... bebec jaz, iz Bleda torej ... sem rahlo pozabila na profil oops.gif laugh.gif
No, jaz sem pa iz Domžal. smile.gif

• 0

#265 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 18 February 2008 - 06:30 PM

JA itq da resnoo wink.gif

od živalc mam res najrajši ribice in vse zanje biggrin.gif
domžale... huh.gif dalečč.. če boš spomladi kaj na gorenjskem me lahko pokličeš in priseliš ribice k meni ;) ki za vn je najbolš spomladi alpa poleti, k voda ni tko mrzla smile.gif

Oblubim ti dobro skrbništvo zanje wink.gif
  • 0

#266 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 February 2008 - 06:35 PM

Bi se spomladi enkrat zmenila z mojimi, da me pripeljejo, pa bi ti takrat sporočila, če boš doma itd. ... boš čez nekaj mesecev še na forumu ? biggrin.gif

In pa, če se bo to uresničilo, neskončno hvala v mojem in ribičinem imenu kiss1.gif
  • 0

#267 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 18 February 2008 - 06:37 PM

Ja seveda se da zmenit biggrin.gif hej ne da se me spravit s tega foruma biggrin.gif me je zasvojil, tako da nič bat biggrin.gif

Upam, da se bo uresničilo, da dobita mojidve družbo, ki jo bosta neskončno veseli wink.gif
  • 0

#268 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 February 2008 - 07:15 PM

He he, nisi edina s problemom zasvojenosti laugh.gif oops.gif
Sicer zadnje čase bolj malo pišem, a pogledam pa vsak dan nove stvari biggrin.gif

No, potem se pa pustimo presenetit smile.gif. Bom kakšno slikco ribic čez nekaj dni gor dala wink.gif
  • 0

#269 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 February 2008 - 10:11 AM

Ja sva že dve hihih biggrin.gif

no ti kr, se že veselimo tvojih slikc wink.gif thumbup.gif
  • 0

#270 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 February 2008 - 07:25 PM

Tole je nekaj mesecev nazaj slikano .. tistega zadaj polepljeno zdaj ni več, pa čeprav za manj alg je bilo kar fajn. smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

• 0

#271 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 February 2008 - 09:42 PM

Ooooo luštnih ribic wub.gif pajčolakne so mi med res najlepšimi smile.gif
  • 0

#272 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 February 2008 - 10:48 PM

Prestavljeno v temo Slike vaših hišnih ljubljenčkov
  • 0

#273 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 19 February 2008 - 10:59 PM

Ok je, ampak naslednjič lahko njihove slikice prilepiš med slike vaših živali. Ok?
  • 0

#274 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 24 February 2008 - 10:08 AM

Gre za mucka, ki že nekaj časa hodi okrog naše hiše, je samček in se hoče družit z mojo maco. Muc je bil včasih lep in negovan, zdej zadnje čase je pa ves suh in na tačkah nima več dlake, mu niti ne poganja, na eni strani telesa ima za pest velik predel brez dlake, ostala mu v kosih odpada, na drugi strani pa je imel ogromno rano, katero sem mu zdele en čas razkuževala z jodom in se je vse lepo zacelilo, danes zjutraj me je pa vrglo na rit, ker ima vse odprto, ven teče kri, vidi se meso, prav luknje so, mene je groza. Sem mu razkužila in ga nahranila....
Skratka, jutri kličem v zavetišče, ker bi ga rada odpeljala, da ga pregledajo in povejo kaj je z njim narobe. Ta muc ima nekje lastnika, vsaj sklepam po tem, kakšen je bil včasih in kako se pusti crkljat. No moje vprašanje je, če katera ve, a je možno, da ga oni tam oskrbijo, potem pa ga jest pripeljem nazaj v to okolje? Prebrala sem si zakon in lastniki so dolžni skrbet za žival, ga kastirat, ampak tole NI oskrbovana žival. Čeprav me je zadnjič ena punca tuki na forumu napizdila, kaj da počnem, ampak jest ne futram tukaj okrog lepih in debelih mačkonov, katerim se vidi, da jim je fino - tud nimam denarja za to in nism neumna, da bi to počela, če vidm, da je maček samo na sprehodu ane.
Men je grozn težko, ko vidim tazga reveža. Tud sanja se mi ne, od kje je ta mačkon. Če bi vedla, bi prijavila lastnike.
  • 0

#275 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 February 2008 - 12:02 PM

Ja, muca toliko časa lahko tam pustiš, pomoje. Pač da ga pregledajo, počakajo na izvide, da si muc malo opomore itd., potem pa ga prideš iskati.
  • 0

#276 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 24 February 2008 - 12:14 PM

Joj Mladoletna hvala za odgovor, kok si želim, da bi blo res tko!!! Bogi muc res.
  • 0

#277 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 February 2008 - 12:17 PM

Recimo te prostoživeče mačke, ki jih člani društev polovijo in pripeljejo na veterino, pač ostanejo tam kakšen teden, da se vse od sterilizacije zaceli, da se malo najejo, umirijo ... Če tega mucka pripelješ tja z dejstvom, da izgleda tak dokaj tavajoč in bi rada videla, kako je z njim, pa ga nekaj časa tam pustila (lahko je problem tudi prevoz, karkoli pač), pomoje sploh ne bo problema. smile.gif
  • 0

#278 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 24 February 2008 - 12:25 PM

Hvala res!! Kar mal lažje diham. Če bi ga poleg vsega še kastrirali, bi pa sploh krasno.
Bom napisala jutri, kako se bo/je izteklo.
  • 0

#279 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 25 February 2008 - 12:41 PM

Še obstajajo prijazni ljudje. Ko ujamem tamaučka, ga odpeljem na veterino v Logatec, sem se zmenila v zavetišču Horjul. Šefica Polona je res prijazna in ma prav pomirjujoč glas.
  • 0

#280 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 February 2008 - 05:53 PM

O, ful dobro, da si to prek zavetišča zrihtala cool.gif . Pa Horjul je res fajn thumbup.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users