Bla sem v oljki. Super je bilo!!! Na koncu pa še panacota
Študentski boni

Posted 14 May 2011 - 03:31 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

Posted 23 September 2011 - 04:14 PM
Pablo Picasso

Posted 23 September 2011 - 04:29 PM

Posted 24 September 2011 - 02:11 PM
Meni nikjer ni več dobro na bone, prov sita sem že te hrane, pa sploh ne jem velikokrat ma bone. Po zadnjem incidentu me pa tud v Casa Nostri ne vidijo več. Nasploh me te ljubljanske gostilne in restavracije že kar malo odbijajo.
Pa ko sem bom naučila souffle delat, me pa tud v Asu ne vidijo več.

Posted 07 October 2011 - 09:46 PM
Ta teden so me sošolke zvlekle jest v Čupeterijo na Mestnem trgu.
Najslabša hrana na bone do zdaj. Prva stvar, ki me je zmotila je bila izbira - trije meniji. Jedla sem piščanca s karijem, dobila sem dva mala košča piščanca, par krompirčkov in košček paradajza. Vse je bilo zelo neokusno. Kolegica je jedla solato (ne vem točnega naziva), dobila je majhen krožnik, na njem 5 rezin paradajza, 3 liste zelene solate in 3 kose mozzarele.
Mene tam več ne vidijo.

Posted 07 October 2011 - 09:51 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

Posted 07 October 2011 - 09:54 PM
Si že bla na njihovi bazi na Viču?
HAHA, zgleda kot da imajo v neki ugabni kleti narejeno kuhinjo in tam delajo. Res, fuj.

Posted 07 October 2011 - 09:55 PM

Posted 07 October 2011 - 09:58 PM
Danes sem jedla v Slasti. Sem šla bolj zaradi nizke cene in dveh kosov hrane. Vzela pizza burek, ki ni bil nikakršen presežek. Meni je skorajda prepoln pizza sestavin in premasten, samo pač pojem, nisem izbirčna.
Bile pa smo s sošolkami en dan v Al Capone v City parku, kjer smo ble vse ful zadovoljne. Velike porcije, dobra hrana. Predjed je bila porova juha, res dobra, neumetna, volj gosta, za glavno sem jst vzela neke testenine z bučkami in rakci in je bilo ful okusno, le en rakec je imel še delček oklepa. Zraven dobila malo rukole. Solata ni bila presežek, ampak čisto ok, za sladico pa smo dobile nek preprost puding na piškoti, ampak je bilo dobro. Sošolki sta za glavno jed jedli solati in sta izgledali fuuul dobri. Ne jem tko nikoli solad, kje bi jo pa poskusila. Pa prijazno osebje je bilo. Aha, pa tu ti še sok pripada.
Pa v Novi Šanghai smo šle tu na Poljanah. Sem vzela meni, predjed spomladanski zavitki, glavna pa hrustljavi piščanec. Malo me je motilo, ker če naročiš za predjed juho, jo dobiš pred glavno jedjo, jst pa sem dobila zavitke potem na krožniku pri glavni. In ker že tako počasneje jem, sem bila potem še zamudnejša. Zavitki so bili dobri, piščanec tudi, pa ful ga je bilo, sojini kalčki so pa itak fajn! jih dobiš kot prilogo skupaj z rižem. Za sladico je bil ananasov kompot, nič posebnega. To bi lahko bilo boljše.
Aha, pa še v Juicebox-u sem bila. Sem že večkrat hotela it, pa se mi je zdela precej drago, tako da sem zdaj izkoristila bon. Ampak mi ni vreden svoje cene, čeprav ni bilo nič narobe s hrano. Mi je bila všeč in bi še šla, če bi bila cena nižja. Tako pa se za isto kje drugje dosti bolj najem. Dobila pa sem mali smoothie (sem imela nekaj z borovnicami in vanilijevim jogurtom, pa je bilo fuul dobro, ampak sem bila potem groozna v zobe. Sploh nisem pomislila prej

Posted 07 October 2011 - 10:02 PM
Včeraj sva šli s sošolko na vsaka pol pice in je bila tut dobra. Prvič, ko sem plačevala z boni sem samo dala bon in nič plačala

Posted 07 October 2011 - 10:06 PM

Posted 07 October 2011 - 10:31 PM
Za Ajdovo zrno sem slišala že ogromno pohval, moram tudi jaz enkrat tja zavit.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh

Posted 07 October 2011 - 11:52 PM
Mene je pa Ajdovo zrno ful razočaralo, res prav FUL, vzela sem neko zelenjavno pito, za katero se je na koncu izkazalo, da gre za neko ocvrto zadevo tipa jabolčna pita v Meku. OK, dopuščam možnost slabe izbire, ampak kot sem videla pri sošolki, tudi ni bila navdušena (se pa ne spomnem, kaj je jedla).
Pablo Picasso

Posted 07 October 2011 - 11:57 PM
Jabolčna pita v McD je ful dobra.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

Posted 08 October 2011 - 12:02 AM
Pablo Picasso

Posted 08 October 2011 - 08:04 AM
JuiceBox je meni super, ampak bolj za sproti, meni to ni za kosilo, ker mi ni ravno nasitno (oz. mogoče za tist trenutek, potem sem pa že čez 1 uro spet lačna

Posted 08 October 2011 - 08:07 AM

Posted 08 October 2011 - 08:15 AM
Še enkrat moram skritizirat Fokulus, prav ne morem pozabit najbolj neužitne pice ever.
Opažam pa trend razmočenih pic (po možnosti je testo tanko 0,1 mm, da ja vse razpade preden si neseš h ustom), juhu, sem predvčerajšnjem v Fokulusu doživela razočaranje na celi črti, ko sem dobila na mizo deviško pico - na sredini juha, mocarela se je v roku dveh sekund ohladila in postala čudno gumijasta, šalša pa je bila prav sladka, kot bi jo posipali s sladkorjem, o itak začimbah niti sledu!
Pablo Picasso

Posted 08 October 2011 - 08:41 AM
Sva pa bila ta teden s fantom v Oljki v BTC-ju, prvič. Oba zelo zadovoljna, hrana res super. Edino na sladico sva dlje čakala, ker je natakarica ostala sama (drug natakar je nekam šel) in je sama vse rihtala, ampak se nama itak ni mudilo in ni bilo problema, pa prijazna je bila. Tudi bon se mi je zdel relativno ugoden oz. sem pričakovala, da bo dražji. Se vsekakor še vrneva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users