Jump to content

Photo

Študentski boni

• Please log in to reply
512 replies to this topic

#261 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2011 - 03:31 PM

QUOTE(ananas @ 14. 5. 2011 - 12:08) View Post

Bla sem v oljki. Super je bilo!!! Na koncu pa še panacota smile.gif

thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#262 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27585 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 September 2011 - 04:14 PM

Meni je Roxly ful všeč! Sicer sem bila samo enkrat, ampak vseeno. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#263 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 23 September 2011 - 04:29 PM

Meni je v Oljki tudi dobro, ampak sem zdej že 2x opazila, da se za bone fuuul čaka, ker prej postrežejo tiste, ki ne jejo na bone, pa tudi, če so prišli za tabo. In obakrat je bila hrana hladna.
  • 0

#264 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 September 2011 - 02:11 PM

Oljka je meni za bruhat. Edino zelenjavna juha je bila vsakič zelo dobra, ostalo pa PODEN.

Meni nikjer ni več dobro na bone, prov sita sem že te hrane, pa sploh ne jem velikokrat ma bone. Po zadnjem incidentu me pa tud v Casa Nostri ne vidijo več. Nasploh me te ljubljanske gostilne in restavracije že kar malo odbijajo.
Pa ko sem bom naučila souffle delat, me pa tud v Asu ne vidijo več. :lol:
  • 0

#265 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 September 2011 - 05:17 PM

QUOTE(Coco* @ 23. 9. 2011 - 17:14) View Post

Meni je Roxly ful všeč! Sicer sem bila samo enkrat, ampak vseeno. smile.gif

Meni pa grozljiv.
Hrana je kot plastična, vse tako nesveže. Bljah.
  • 0
Viens, reste ici!

#266 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 October 2011 - 09:46 PM

Ta teden so me sošolke zvlekle jest v Čupeterijo na Mestnem trgu.
Najslabša hrana na bone do zdaj. Prva stvar, ki me je zmotila je bila izbira - trije meniji. Jedla sem piščanca s karijem, dobila sem dva mala košča piščanca, par krompirčkov in košček paradajza. Vse je bilo zelo neokusno. Kolegica je jedla solato (ne vem točnega naziva), dobila je majhen krožnik, na njem 5 rezin paradajza, 3 liste zelene solate in 3 kose mozzarele. laugh.gif Kot neka predjed je zgledalo. K glavni jedi ti pripadata še solata, sladica in juha. Juha je bila fižolova, spet, bljah. Solatni bar ima natanko tri posodice, v eni je bilo par rezin paradajza, v drugi kumarce, v tretji pa malo zelene solate. Kumarce so bile tako presušene kot da bi tam stale že par dni. Sladica je bil kos rolade, ki je bila tudi fuul suha, stara kak teden najbrž.

Mene tam več ne vidijo.
  • 0
Viens, reste ici!

#267 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 October 2011 - 09:51 PM

v Pinkiju je kul smile.gif ful velika porcija, imajo vse možno pa še dostavo na dom smile.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#268 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 October 2011 - 09:54 PM

Si že bla na njihovi bazi na Viču?
HAHA, zgleda kot da imajo v neki ugabni kleti narejeno kuhinjo in tam delajo. Res, fuj.
  • 0
Viens, reste ici!

#269 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 October 2011 - 09:55 PM

Hja, ampak to imajo pa skoraj vsi, ki vozijo na dom :/
  • 0

#270 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 October 2011 - 09:58 PM

Jaz sem včeraj naročila v Pinkiju za sabo nek cheeseburger in je bil dober, le sir bi bil lahko malo drugačen.

Danes sem jedla v Slasti. Sem šla bolj zaradi nizke cene in dveh kosov hrane. Vzela pizza burek, ki ni bil nikakršen presežek. Meni je skorajda prepoln pizza sestavin in premasten, samo pač pojem, nisem izbirčna.

Bile pa smo s sošolkami en dan v Al Capone v City parku, kjer smo ble vse ful zadovoljne. Velike porcije, dobra hrana. Predjed je bila porova juha, res dobra, neumetna, volj gosta, za glavno sem jst vzela neke testenine z bučkami in rakci in je bilo ful okusno, le en rakec je imel še delček oklepa. Zraven dobila malo rukole. Solata ni bila presežek, ampak čisto ok, za sladico pa smo dobile nek preprost puding na piškoti, ampak je bilo dobro. Sošolki sta za glavno jed jedli solati in sta izgledali fuuul dobri. Ne jem tko nikoli solad, kje bi jo pa poskusila. Pa prijazno osebje je bilo. Aha, pa tu ti še sok pripada.

Pa v Novi Šanghai smo šle tu na Poljanah. Sem vzela meni, predjed spomladanski zavitki, glavna pa hrustljavi piščanec. Malo me je motilo, ker če naročiš za predjed juho, jo dobiš pred glavno jedjo, jst pa sem dobila zavitke potem na krožniku pri glavni. In ker že tako počasneje jem, sem bila potem še zamudnejša. Zavitki so bili dobri, piščanec tudi, pa ful ga je bilo, sojini kalčki so pa itak fajn! jih dobiš kot prilogo skupaj z rižem. Za sladico je bil ananasov kompot, nič posebnega. To bi lahko bilo boljše.

Aha, pa še v Juicebox-u sem bila. Sem že večkrat hotela it, pa se mi je zdela precej drago, tako da sem zdaj izkoristila bon. Ampak mi ni vreden svoje cene, čeprav ni bilo nič narobe s hrano. Mi je bila všeč in bi še šla, če bi bila cena nižja. Tako pa se za isto kje drugje dosti bolj najem. Dobila pa sem mali smoothie (sem imela nekaj z borovnicami in vanilijevim jogurtom, pa je bilo fuul dobro, ampak sem bila potem groozna v zobe. Sploh nisem pomislila prej oops.gif ), sem mislila, da bo večja količina, pa sadno solato in presno sladico, ki pa mi ni bila všeč. Neko naribano korenje na nečem sladkem, ampak vglavnem, okus me sploh ni pritegnil, sem kar težko pojedla. Ananas v sadni solati je bil precej lesen, ostalo ok.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#271 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 October 2011 - 10:02 PM

jaz sem pa v Pinkiju zdaj že 2x naročila na dom puranji zrezek na žaru s pečeno zelenjavo in dobiš 2 manjša zrezka, ful veliko porcijo krompirja in zelenjave. sem rekla cimri če bi si delili, ker je zame preveč, pa še to jem samo meso in zelenjavo. zraven je bilo jabolko in sok.

Včeraj sva šli s sošolko na vsaka pol pice in je bila tut dobra. Prvič, ko sem plačevala z boni sem samo dala bon in nič plačala biggrin.gif ful je bla gužva in smo vsi skupaj pozabili. Me je sošolka spomnila, če sem sploh plačala biggrin.gif
  • 0

#272 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 October 2011 - 10:06 PM

Rada bi poskusila še to Šanghai samopostrežno, Ajdovo zrno na trubarjevi, Joe Penas, running sushi (ker še nikoli nisem sushija jedla) pa še kakšno tajsko...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#273 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86720 posts

Posted 07 October 2011 - 10:31 PM

Za Ajdovo zrno sem slišala že ogromno pohval, moram tudi jaz enkrat tja zavit.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#274 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27585 posts

Posted 07 October 2011 - 11:52 PM

Mene je pa Ajdovo zrno ful razočaralo, res prav FUL, vzela sem neko zelenjavno pito, za katero se je na koncu izkazalo, da gre za neko ocvrto zadevo tipa jabolčna pita v Meku. OK, dopuščam možnost slabe izbire, ampak kot sem videla pri sošolki, tudi ni bila navdušena (se pa ne spomnem, kaj je jedla).
  • 0
Pablo Picasso

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2011 - 11:57 PM

Jabolčna pita v McD je ful dobra. oops.gif laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#276 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27585 posts

Posted 08 October 2011 - 12:02 AM

Sej ne pravim da ni laugh.gif , ampak glede na to, kako vsi pravijo, da imajo ful dobro in zdravo hrano, sem pričakovala normalno zelenjavno pito, pečeno v pečici al kaj, ne pa neko hardkor cvrto zadevo.
  • 0
Pablo Picasso

#277 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 October 2011 - 08:04 AM

Jaz sem bila ta teden prvič v Pinkiju in sem bila zadovoljna. Jedla sem pico in je bila precej okusna, pa ful poceni bon je. Bom šla sigurno še kdaj in probala še kaj drugega.

JuiceBox je meni super, ampak bolj za sproti, meni to ni za kosilo, ker mi ni ravno nasitno (oz. mogoče za tist trenutek, potem sem pa že čez 1 uro spet lačna biggrin.gif ). Edino sladice (ki je itak dobiš en res miniaturen košček) so mi včasih malo čudne.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#278 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 October 2011 - 08:07 AM

moj bivši je enkrat naročil dostavo iz pinkija in je fasal neko alergijo - dobil fleke po telesu pa vse ga je srbelo down.gif
  • 0

#279 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27585 posts

Posted 08 October 2011 - 08:15 AM

Jaz sem tudi jedla pico iz Pinkija samo enkrat in dvomim, da bom še kdaj - čez tono sira, ki je bila nametana gor, se je lepo prelival kak deci olja. confused.gif Grozno mastna, sem jo pojedla, ker sem bila sestradana in bi v tistem momentu dala v usta karkoli, ampak drugače bolj ne.
QUOTE(Coco* @ 8. 10. 2011 - 1:00) View Post

Še enkrat moram skritizirat Fokulus, prav ne morem pozabit najbolj neužitne pice ever.
Opažam pa trend razmočenih pic (po možnosti je testo tanko 0,1 mm, da ja vse razpade preden si neseš h ustom), juhu, sem predvčerajšnjem v Fokulusu doživela razočaranje na celi črti, ko sem dobila na mizo deviško pico - na sredini juha, mocarela se je v roku dveh sekund ohladila in postala čudno gumijasta, šalša pa je bila prav sladka, kot bi jo posipali s sladkorjem, o itak začimbah niti sledu! ohmy.gif

• 0
Pablo Picasso

#280 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 October 2011 - 08:41 AM

Meni je pa v Foculus-u super, je pa res, da pice ne jem; vzamem neko solato z mladim sirom (ne spomnim se imena, kar itak ni presenetljivo, ker imajo solate izjemno...khm, izvirno poimenovane) in mi je fenomenalna, prav med boljšimi na bon sploh.

Sva pa bila ta teden s fantom v Oljki v BTC-ju, prvič. Oba zelo zadovoljna, hrana res super. Edino na sladico sva dlje čakala, ker je natakarica ostala sama (drug natakar je nekam šel) in je sama vse rihtala, ampak se nama itak ni mudilo in ni bilo problema, pa prijazna je bila. Tudi bon se mi je zdel relativno ugoden oz. sem pričakovala, da bo dražji. Se vsekakor še vrneva.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users