Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#261 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 September 2005 - 11:54 AM

L'Occitane medeni balzam za ustnice
Dr. Hauschka krema za roke
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#262 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 September 2005 - 03:18 PM

Naročila pri Avonu:

- Advance Techniques Salon Therapy maska za suhe in poškodovane lase
- Advance Techniques Salon Therapy šampon za suhe in poškodovane lase
- Naturals negovalni sprej z granatnim jabolkom in jojobo za suhe in poškodovane lase
- Naturals hranilna maska s sojinim mlekom in makadamskim orehom za suhe in poškodovane lase
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#263 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2005 - 03:34 PM

QUOTE(DiLeMa)
Naturals negovalni sprej z granatnim jabolkom in jojobo za suhe in poškodovane lase

A ima ta sprej morda na prvih mestih alkohol (tako kot recimo takorekoč vsi spreji za telo)? Morda veš?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#264 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 September 2005 - 03:35 PM

Jenna ... nimam pojma ker zadeve še nisem dobila, v katalogu pa sestavine niso navedene. Vem samo, da sprejček za znoret božansko diši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#265 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 September 2005 - 03:42 PM

Če pa ima alkohol, ga pa lahko vrneš. (uf, je to fajn zadeva pri Avonu, da lahko vračaš stvari).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#266 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2005 - 03:43 PM

.
So kakšni stroški, če vrneš? Oz. ti povrnejo stroške? biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#267 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 September 2005 - 03:45 PM

Jaz nikol ne vračam pri Avonu, kar se mi zdi ful neka neumna navada ... ampak enostavno ne vrnem, tudi če res izrazito nisem zadovoljna.

Naravnost katastrofalni so mi recimo njihovi laki, ful slabo mazljivi (take črtice se poznajo) uglavnem grozno izgledajo na nohtih. Sem kupila dva, vsakega uporabila enkrat in zdej ležita doma ... nisem vrnila. Neumno.
  • 0

#268 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 September 2005 - 03:49 PM

A si se potem včlanila Jenna, ali kupuješ preko koga? Če si včlanjena, ti ta denar ne vrnejo, ampak ti dajo dobropis v višini: kataloška cena - popust.
Če pa nisi včlanjena, pa lahko od tiste, preko katere kupuješ, zahtevaš denar (ali pa ji ga pustiš in naslednjič manj plačaš).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2005 - 03:52 PM

.

sonchika, v ponedeljek imava dejt s to punco.

.
  • 0

#270 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 24 September 2005 - 06:49 PM

Enkrat prejšni mesec sem opazila, da imam že poštene gubice okrog oči......zgrožena..... evil.gif v ta namen sem pol pri tašči naročila Line eliminator od avona.
A ga ima katera?
  • 0

#271 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 September 2005 - 08:13 PM

Ne vem kaj že to je? A je to tista rjva tekočina v embalaži s kapalko? Ali je to krema v beli embalaži (Anew). Jaz imam prvega in je super.
  • 0

#272 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 25 September 2005 - 03:19 PM

QUOTE(sonchika)
Ne vem kaj že to je? A je to tista rjva tekočina v embalaži s kapalko? Ali je to krema v beli embalaži (Anew). Jaz imam prvega in je super.

Zgleda kot šminka/korektor v svetlo modri embalaži, je pa ANEW linija.
A tisto ki imaš ti je tudi za gubice?
  • 0

#273 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2005 - 03:26 PM

QUOTE(sonchika)

čaki,sonchika,če maš ti ta prvega(rjava tekočina v embalaži s kapalko,in ne v beli embalaži)...pol sva se enkrat narobe razumele,ker se mi zdi,da si napisala(če se spomnš+,sva se nekje že pogovarjale o tem),da maš ti tisto,ki je v beli embalaži?!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#274 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 September 2005 - 06:37 PM

Tinca, tiso poznam, ja. To je vitamin E. Fajn stvar (pa še v pravi embalaži, da se vitamin E ne uniči takoj, ko odpreš embalažo).

Rea, tudi tista juhica, ki jo imam jaz, je v beli embalaži. Je pa notri rjava tekočina. pa na kapalko je.
  • 0

#275 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 25 September 2005 - 08:18 PM

QUOTE(sonchika)
Tinca, tiso poznam, ja. To je vitamin E. Fajn stvar (pa še v pravi embalaži, da se vitamin E ne uniči takoj, ko odpreš embalažo).

Rea, tudi tista juhica, ki jo imam jaz, je v beli embalaži. Je pa notri rjava tekočina. pa na kapalko je.

....nimam pojma kakšen vitamin je to. Vem pa da ima retinol.
  • 0

#276 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 September 2005 - 07:09 AM

Sej retinol je vitamin E. smile.gif
  • 0

#277 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 26 September 2005 - 12:02 PM

Afroditino negovalno mleko s kamilico in zelenim čajem pa Johnson's holiday skin losjon pa Blistex.
  • 0

#278 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 26 September 2005 - 03:59 PM

QUOTE(sonchika)

oops.gif biggrin.gif
  • 0

#279 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 26 September 2005 - 06:05 PM

QUOTE(sonchika)

retinol je drgač vitamin A, tokoferol pa vitamin E
  • 0
lp, Martina

#280 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 September 2005 - 06:33 PM

Khem... maš prav. oops.gif To sem pravkar ugotovila, ko sem nekaj iskala na netu.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users