Jump to content

Menstrualne skodelice

• Please log in to reply
1014 replies to this topic

#261 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 14 May 2008 - 03:18 PM

sepravi, da je čisto vseeno kje jo kupiš, v DM-ju ali po pošti sploh ni ke v ceni. Bom šla se kolegici za RD kupit kar v dm.
  • 0

#262 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 14 May 2008 - 03:43 PM

Jaz sem tudi danes kupila to skodelico. Sedaj samo še čakam m., da jo bom lahko preizkusila.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#263 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 May 2008 - 03:45 PM

Mogoče ne bi blo slabo, če bi jo probala 1x pred perilom, da boš pol bolj vešča in ne bo kake packarije.

Sicer pa ni nobena umetnost.

No, jaz sme jo takoj sprobala, a to zato, ker sme firbec biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#264 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 14 May 2008 - 05:23 PM

Sem jo prejle prekuhala, sedaj sem si jo vstavila. Ni bilo nobenih problemov, je šlo vse hitro in lepo že v prvem poizkusu. Pred tem sem jo zmočila z vodo.
Morda bom le malo pecelj skrajšala, imam pa velikost 1.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#265 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2008 - 05:53 PM

Punce kolko je to kaj mehko?
Kako globoko jo je treba vstavit?
  • 0
Viens, reste ici!

#266 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 May 2008 - 06:17 PM

Vrh skodelice je dokaj trd, mene je včeraj bolelo, ko sem ven vlekla, ampak upam, da se bo tudi to zmehčalo, kot je rekla Nila. Drugač je pa čist mehka.
Ne vstavi se preveč globoko. V bistvu je čist na začetku nožnice, sploh ne tako globoko kot tampon. Poglej si še na www.lunette.si
  • 0

#267 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 14 May 2008 - 08:01 PM

mene je na začetku tist pecelj žulil,pol sem si pa pecelj odstrigla,in je ne čutim več
  • 0

#268 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2008 - 08:27 PM

Torej jo morem potisnit tak globoko, da niti peclj ne bo gledal ven (če ni odstrižen) ?
  • 0
Viens, reste ici!

#269 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 May 2008 - 08:29 PM

Jaz sem 3/4 peclja odstrigla že na začetku in nič ven ne binglja. Cela skodelica je notri, ampak zelo na začetku nožnice. Takoj, ko dam prst notr, jo začutim.
  • 0

#270 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 May 2008 - 08:29 PM

Mislim da.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#271 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 May 2008 - 08:32 PM

^^Razumem. Ko je pecelj odstrižen noter spraviš še približno 2cm prsta?

- Jaz se res opravičujem, ker tolko sprašujem in tak kompliciram ampak sem imela s tamponi tak slabe izkušnje, da enostavno morem vedet vse podrobnosti. -
  • 0
Viens, reste ici!

#272 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 May 2008 - 08:50 PM

Ana, jaz dam manj kot 2 cm. Centimeter recimo.

Mater sem se spet najebala zdele v banji - prav rodila sem.
  • 0

#273 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 May 2008 - 08:37 AM

Oh ja, da povem mojo današnjo prigodo. Včeraj zvečer sem si vstavila tole skodelico. Zjutraj je niti pod razno nisem mogla dobit ven. Probala sem v nešteto položajih, z nekaj pripomočki... Mučila sem se več kot pol ure. In ker sem tako ali tako rabila recept, sem šla do ginekologinje, katera se je pošteno namučila, da jo je dobila ven. Vakum je tako močno držal..... kar pripopala se je. Zdej si je sploh ne upam dat več nazaj not sad.gif

Pa zdi se mi, da mi ful visoko zleze, ker peceljček (neodrezan) komaj primem (z mojimi kratkimi prsti), kaj šele, da bi prijela za dno skodelice....

Ma ne vem...ful bi jo rada uporabljala... po drugi strani pa se strinjam z izjavo moje ginekologinje, ki pravi, da je telo ustvarilo različne odprtine zato, da gredo stvari nemoteno ven (zato je ona tudi proti tamponom).

Ma....sploh ne vem več....
  • 0

#274 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 May 2008 - 09:11 AM

Si sploh ne morem predstavljat, kaka panika te je mogla grabit.

Zanimivo, jaz sem brez preoblema in imam dvojko. Če bi imela enko, bi jo verjetno kar ven izplunla kot Tajvanke pingpong žogice.

Ana, nimam skodelice pri sebi, da bi jo sprobala in ti povedala.
Spraviš jo not toliko, kolikor je dolga in nič več. Peceljček ne gleda iz nožnice pač pa je na poziciji malo pred odprtino.
Sama reguliraš, kako globoko jo želiš imet (striženje peceljška. Jaz sem ga npr. odstigla le 7 mm), čeprav mislim, da si je pregloboko ne moreš porinit. Se mi zdi, da sama zdrkne navzdol in si ustvari svoje mesto.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#275 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 May 2008 - 09:14 AM

V bistvu me sploh ni zagrabila panika....sam ful bedno se mi je zdelo vse skup (itak sem mogla it ginekologu pa sem si rekla, da bom že tam uštimala, če doma ne bom mogla).

Sploh ne vem, al naj nabavim manjšo al kaj.... ker si dam tako, da peceljček gleda ven, potem pa kar sama zleze gor.... AAA SUFFER!
  • 0

#276 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 May 2008 - 09:19 AM

Ančka, sploh mi ni jasno, kako in zakaj se pri tebi to dogaja. Mogoče kaj narobe narediš, ne vem. A ti kri kaj ven izteka?
Jaz sem tudi najprej mislila, da bo ful problem z dajanjem ven, ampak če napnem mišice kar sama zleze dol. Jaz jih res močno napnem smile.gif
  • 0

#277 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 May 2008 - 09:26 AM

Ne, kri nič ven ne izteka. Pa res sem FUL napela mišice (sem se skor pokakala biggrin.gif )

Po moje je problem v tem, da mi zleze preveč gor. Tam se je ful pripopala in je še ginekologinja šarla par minut po moji luli, da je vakum popustil. Je rekla...madona, kar prbila se je gor.

Ma... po moje bom še enkrat probala...če bodo spet problemi potem pa ne vem. Adios al kaj...
  • 0

#278 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 May 2008 - 09:27 AM

Jaz napnem mišice in samo z enim prstom prtisnem ob steno skodele, da se sprosti vakuum, napnem še malo, jo primem in med potiskanjem vzamem ven.

Medtem ko jo jemljem ven, jo še nekako my way zarotiram in stisnem silikon s prsti, da se mi rob prehitro ne razpre in me ne zariba.

Edit: Skodelica parazit. Ji zgleda res strašno paše bit tam not biggrin.gif There must be something about your muschi. biggrin.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#279 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 May 2008 - 09:33 AM

Skodelice ne moreš dobiti ven, če ti vakuum ne popusti.
Ancka, probaj tako, kot je napisala Adirane - pojdi s prstom ob šalčki in jo pririsni z ene strani, da se vakuum izpusti. Potem jo zagrabi še z drugim prstom in potegni ven. Pa poskusi to početi ali na WCju ali čepe. Če ležiš, ni variante, da jo dobiš ven.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#280 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 May 2008 - 09:35 AM

HIhihi so true smile.gif

Dejansko delam identično kot ti, Adriane. Samo jst je ne morem prijet!!! smile.gif S konicami prstov komaj komaj primem peceljček. Ne vem...s prstom pritisnem, vakum popusti, ko hočem pecelj potegnit (in potem naprej prijet dno) pa nazaj zleze in se pripopa... There really must be something about my muschi biggrin.gif

Mogoče pa misl, da je diafragma? Jo bom peljala psihiatru!

EDIT: probala sem: čepe (rit čisto pri tleh), na pol čepe (kolena malo skrčena, rit v zraku), stoje, leže, na WCju....
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users