Jump to content

Photo

Depilacija

• Please log in to reply
623 replies to this topic

#261 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 08 July 2010 - 10:20 AM

Hvala!
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#262 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 July 2010 - 01:14 PM

Oo, super! Hvala Ančka!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#263 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 08 July 2010 - 01:20 PM

jst sem si tle nabavla vse - trakove (sem vzela v kolutu in režem po potrebi), grelnik, 2 patrona in olje za čiščenje - prišlo pod 50€

Potem sem pa naročila 5 patronov s širokim valjčkom in je prišla ven ena smešna cena - mislim, da 2,5€-3€ na patron s poštnino vred.
  • 0

#264 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 July 2010 - 08:33 PM

Jaz pa lih razmišljam, da bi si kupla aparat za depilacijo z voskom. Poln qrac mam depilatorja, ki mi polovico dlak potrga in pa tistih že narjenih trakcev z voskom.

Nekaj v tem smislu - KLIK. Tole se mi sploh ne zdi drago.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#265 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 12 July 2010 - 09:35 PM

bikini, par postov gor sem prilepila link, kjer sem jaz nabavila svoj grelnik voska + patrone + olje + trakove.

Ugodno in efektivno. smile.gif

drgač pa ja - ponudba, ki si jo nalepila, je ugodna smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 July 2010 - 09:45 PM

Jaz sem obupala nad skoraj vsem. Po epilatorju se mi vse vrašča kot za stavo, depilacijske kreme se mi zdi, da nikoli ne odstranijo čisto vseh dlak, pred leti sem poskušala s trakovi z voskom, pa jih tudi porabiš malo morje, če hočeš biti natančen. Zdaj sem do nadaljnega pristala na Venus britvicah, pri čemer me itak živcira, da se moraš v bistvu vsak dan brit, če hočeš, da so noge res gladke, pa tudi precej dražijo kožo in se mi sem in tja kar mozoljčki pojavijo in rata vse rdeče. cry.gif Obup.
  • 0

#267 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 July 2010 - 11:44 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 7. 2010 - 20:35) View Post

bikini, par postov gor sem prilepila link, kjer sem jaz nabavila svoj grelnik voska + patrone + olje + trakove.

Ugodno in efektivno. smile.gif

drgač pa ja - ponudba, ki si jo nalepila, je ugodna smile.gif

Me veseli, da se obnese. K pride plača, grem kupit. smile.gif A ti si kupla v paketu, al posebej? Kolk si dala za vse skupaj? EDIT: am sem vidla, da si pisala, da nekaj pod 50€ oops.gif Kakšen vosek pa uporabljaš? Sem gledala, da so si različni po sestavi.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#268 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 13 July 2010 - 05:37 AM

jst vzamem tistega s titanovim dioksidom (za občutljivo kožo). zihr je zihr smile.gif

Mislim, da sem zadnjič kupila 5 patronov in je prišlo s poštnino vred cca 15€
  • 0

#269 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 13 July 2010 - 05:50 AM

QUOTE(PurePoison @ 12. 7. 2010 - 22:45) View Post

Jaz sem obupala nad skoraj vsem. Po epilatorju se mi vse vrašča kot za stavo, depilacijske kreme se mi zdi, da nikoli ne odstranijo čisto vseh dlak, pred leti sem poskušala s trakovi z voskom, pa jih tudi porabiš malo morje, če hočeš biti natančen. Zdaj sem do nadaljnega pristala na Venus britvicah, pri čemer me itak živcira, da se moraš v bistvu vsak dan brit, če hočeš, da so noge res gladke, pa tudi precej dražijo kožo in se mi sem in tja kar mozoljčki pojavijo in rata vse rdeče. cry.gif Obup.

glede epilatorjev....sm zdej že 3. slišala da se vam vraščajo dlake? men se nikol niso. mam zepterjevga enga dost starga ampak je bla zadnč frendica pr men pa si je probala s tem in je rekla da ne more vrjet da je ni nč bolel, da ji je spipalo vse dlake, pa da nima mozolčkov. nasledn dan gremo s kolegico na bazen, vidm da ma pr bikini predelu čist pikasto ohmy.gif

tak da je to vraščanje odvisno pomoje od epilatorja. ermm.gif ker js nimam s tem nobenih problemov
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 13 July 2010 - 08:00 AM

Hm, ja... to je v bistvu možno, da je zaradi epilatorja. Če mi jih ta moj recimo več potrga hmm.gif Jaz mam Philips satinelle, kupljen pomoje že ene pet let nazaj, pa ni bil ravno drag. Sem tudi že razmišljala, da bi poskusila v kako bolj orenk zadevo investirat in poskusit srečo. Moram najt kaj, kar naj bi bilo dobro, pa pač rizkirat nekaj denarja.
  • 0

#271 tyna

tyna

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 26 August 2010 - 02:48 PM

Sam trakove, brez voska, dobite v Iliriji na Tržaški v Ljubljani. Cena pa je mal cez 4 eu za 100 trakov. Tud jaz jih kupujem, za mašinco za gret vosek( nakup se mimogrede definitivno slača:)). Mam tisto mašinco za segret vosek , ki je v obliki roll-on. Nic paskanja, kot z tistim v posodici.

Če koga zanima imajo men se zdi še ta teden( ampak glede tega časovnega horizonta nisem čist ziher), v DM-jih v AKCIJI mašinco za gret roll-on vosek + en valček z voskom za 13.95eu (sicer je izven akcije ene 3 eu več). Kar je pri nas FULLLLLLLLLLLL ugodno. Valček z voskom pa stane, če ga kupite samostojno, neki čez 4 eu (men se zdi skor pet), kar se definitivno ne splača, saj npr. ga imajo v iliriji al pa na spletu za okol 2eu (največ neki pod 3 eu). Valčki so v večinoma primerih univerzalni ( to pomeni, da npr. imam jz strojček za segrevanje voska od Strep-a pol pa ga nafilam z voskom znamke RICA (kar sem sicer tudi naredila.......izbirate lahko med širokim valčkom(npr. za noge in "večje površine") in ožjim valčkom(za obraz, brazilsko, podpazduho oz. za manjše površine). Prilagajam tudi sliko voska za ponovno filanje s širokim in ozkim valjčkom Strojček, ki je v akciji v DM-u ima dvoletno garancijo in je znamke Strep.

Pa še sliko od akcije, da boste vedle za kaj se gre: http://www.sodalco.i....asp?IDprod=732

Drugač men en ta valečk za refilat traja sigurno ene 3-4 epilacije celih nog. Tko, da je res ugodno. Za

Pa btw v Italiji je res v splošnem fanj čenejše kot pri nas......se vidi, da pri nas ni ponudnikov.:S Pa mi tud ni jasno, kako to, da pri njih dobis te strojcke in voske za filanje tud ze v velih trgovinah s prehrano in pri nas lahko dobis take stvari sam v specijalizarnih trgovinah za kozmeticarke in frzerje. In seveda vse stvari fajn preplačaš. Da ne omenmo, da pri nas se skor ne dobi sam voske ( npr. v kozarcu al pa v kaksnih roll-on varijanti). Al ze pripravljeni trakovi alla Veet, al pa ziletka/krema. Kar pa je kvalitativno sigurno slabsa varjanta. V italiji pa greš v štacuno s hrano in imaš že škor tako opremo kot kozmetičarke. da ne govorimo o tem kaj dobiš v njihovih drogerijah..........

Imam vprašanje za tiste, ki se voskate:

Kaj naredite med enim voskanjem in drugim??? Ker mene čist ob živce spravi dejstvo, da moram naokol letat ker nekaj časa( dokler ni dolžine dlake taprava) kosmata??? Sploh pa poleti..........................

• 0
Solo l'obbedienza dà il diritto a governare.

#272 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 26 August 2010 - 03:14 PM

Jaz imam točno to zadevo s slike doma in je vosek obupen, se ga ne da odstranit z vodo, ampak samo z mlekom za telo, pa nasploh se ga težko odstrani, je zelo gost in lepljiv, ma cel čuden. Meni ni všeč, je pa res ugodno. Če bi bil vosek drugačen, bi bilo super.
  • 0
Pablo Picasso

#273 tyna

tyna

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 26 August 2010 - 03:20 PM

Kot sem prej napisala, se ze zarad cene splača kupit drug vosek....npr. jz sem si kupla vosek , ki ga prodajajo tud v trgovini Estela(Tko, da tud prek spleta je mozen nakup) znamke Rica( Italjanska znamka)). Za to znamko sem ze vidla, da jo imajo tud kozmeticarke( sicer sem to vidla na njihovih reklamah, kjer so napisali katero znamko voskov uporabljajo). Tako, da hvala bogu, da so "kartuše" v večini primerih univerzalne. biggrin.gif
Tako, da tud, ce Strep propade, boste lahko še naprej uporabljale vrelec za vosek: thumbup.gif

• 0

#274 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 26 August 2010 - 03:28 PM

A, ja, to itak, definitivno, se strinjam! smile.gif Kje pa je ta Estela?
  • 0
Pablo Picasso

#275 tyna

tyna

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 26 August 2010 - 03:44 PM

Estela je na šmartinski v Lj (BTC)...tam vosek rico 2.30eu Link: http://www.estela.si...p...rt&Itemid=3

Drugac, so za strep-ov aparat 100% kompatibilni še voski od Arcocere, Xanitalia, Depileve, Starpil in Depilfax.

Pa še ena zanimiva ponudbe valčkov za "nafilat" ( cene od 1.46eu naprej....res ceneje pa že ne gre):
http://www.zate.si/k...sete_z_valckom/

• 0

#276 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 August 2010 - 03:44 PM

V BTCju, če se ne motim malo naprej od Kalčka.

Meni se pa za noge in pazduhe res fučke, če naslednji dan niso gladke. Spodaj se pa tudi ne brijem vsak dan. Pač ko vidim, da se temni, odstranim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#277 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 26 August 2010 - 03:56 PM

pa sej teh voskov se ne odstranjuje z vodo ampak z oljem biggrin.gif hehe
  • 0

#278 tyna

tyna

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 26 August 2010 - 03:59 PM

Men pa je nerodno, če ni gladko. Pa sej, to da se vidi, nekaj časa traja, med tem ko pa, čuti se že kar fanj časa prej. Pa ne štekam, kako naredijo ostale ženske, ki se non stop SAMO voskajo. Ker ziher rabi 1-2 tedna, da je dolžina dlake idelna. Pa pol 2-3 tedna si gladka in pol 1-2 tedna si medved. Kar pa je spet čist teoretično, saj v tistih tednih, ko naj bi bila gladka, ziher pride kakšna dlaka na dan. Sej ne rastejo sinhrono.:S men se zdi pol edina možna rešitev kakšen silk-epil..........

Pa da ne omenimo reklame o voskih, kjer obljubljajo do bomoo gladke do 4 tedne.............hahahah ja itak, to srečnico pa bi res rada vidla.......Že tri tedne brez dlak je že skor znanstvena fantastika.

Ancka Pomarancka: res je; velika večina teh voskov se odstanjuje z oljem, ampak v zgornjem linku, je dokaz , da to ne velja za vse:)

• 0

#279 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 26 August 2010 - 04:11 PM

Ja, jaz sem imela do zdaj večinoma samo voske, ki so šli dol z vodo in so bili krasni, tale, ki gre dol z oljem, pa mi je res beden do amena.
  • 0
Pablo Picasso

#280 Bleščica

Bleščica

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 30 August 2010 - 05:37 PM

Da vam zaupam tudi moje izkušnje z voskanjem. Jaz sem hodla k kozmetičarki, ker sem doma sama izgubila živce z nanašanjem in segrevanjem voska. Ena noga je še šla zdepilirat, pri drugi pa so se mi že lepli prsti, bolelo me je in predolgo je vse trajalo- več ur. Poleg tega si nisem mogla sama zdepilirat zadnjega dela nog. Pika na i pa je bilo, da so mi popokale žilice, ker sem preveč vlekla od kože. Zato sem se prepustila kozmetičarki celih 9let. Ampak po tolikšnem času so mi še kar naprej pokale žilice in nekaj mi jih je za vedno ostalo. Tako, da sem nehala z voskanjem, ker se dlake niso dovolj zrečle oz. izginle, pa še popokane žilice imam na nogah (ne zgleda preveč lepo - vijoličasti fleki).
Zato sem se odločla za drugo metodo odstranjevanja dlak - lasarsko, jaz sem zelo zadovoljna z njo.

lp
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users